- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
O ikonları nasıl yapıyorsunuz yaa kıskanıyorum ben![]()
ah bacım ah yarama bastın ben bunları yapana kadar nasıl debelendim biliyonmu????????
en son yapamayı site yöneticilerine mesaj attım onlar yaptılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ikonları nasıl yapıyorsunuz yaa kıskanıyorum ben![]()
ah bacım ah yarama bastın ben bunları yapana kadar nasıl debelendim biliyonmu????????
en son yapamayı site yöneticilerine mesaj attım onlar yaptılar
duş derken mevzuyu aç bakalım güzelim idrak yollarım tıkandı anlamadımmmmHehe yaa ben bişey daha sorcam duş işini nasıl yapıyorsunuz . Ben doktoruma sordum sakınca yok dediler ama duyduğuma göre almamak daha iyimis siz yapıyorsunuz???
duş derken mevzuyu aç bakalım güzelim idrak yollarım tıkandı anlamadımmmm![]()
Hani suyun altına giriyorsun yikaniyorsun yaa o.. :) embrolarin kokuya duyarlı olduğunu ve parfüm den makyajdan yani kimyasal olan herşeyden uzak duramak gerekiyormuş ben doktoruma sorduğumda yok ole bişey dedi .. rahat olabilirsin dedi :s ama duyduklarım bu yönde kafam karıştı.. ve ben 12 gün dus almadan duramamsizin bu konuda bi bilginiz varmı???
ayyy pardon ya birde kavrayamadım hahahahha
duşta sıkıntı yok yapabilirsin ama ılık suyla sıcak yada soğuk olmuycak fıstığım senin 15 inde transfer olmuştu artık sorun olmaz
Ohhhh bea icim rahatladı tskler :)))) err kafadan bi ses çıkıyor bea .. insanda neye inanicagini şaşıp kalıyor :))
önemli değil kuzum sen yinede suyun sıcaklığlna dikkat et tamammı ılık su ok hadi görüşürüz ben çıkıyom![]()
Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
Sevgili arkadaşlar öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana üçüncü denememde bu cumartesi 159 ile pozitif dediler ancak bugün yaptırdığım testte 296,6 çıktı sizce yeterince yükselmemişmi? Bu arada çift embriyo transfer edildi. Heycanla yorumlarınızı bekliyorummm...
hayırl ıolsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Allah yüzünü ve yüzümüzü güldürsün.Ben yeni üyeyim ve bende de pıhtılaşma sorunu varmış 4 düşük sonrası öğrendim aşırı değil dediler heterizigot gen taşıyormuşum senin sonuç nasıldı ve eşimin morfoloji hareket sorunu var sanırım. Tüp yapmak istiyorum yaza şimdiden araştırayım dedim beni bilgilendirirsen çok sevinirim.Mutlu ve huzurlu hamilelik diliyorum.
sen bıze takıııllll kııızzz :) ne stres kalır ne bısey. . . .cılgınlar gıbı eglenıyoruz bız burda. . Hehe :)
berru buğra senin cevabını bekliyordum tebrikler darısı bizim başımıza senin dondurulmuştu sanırım kaç tane koydular embriyoların kalitesi nasıldı
naptın kızz bıcıbıcı yaptınmı kuzucuk![]()
canım nasılsın hoşgeldin sizin sorun neydi kaç yaşındasın hangi şehirdesin ilk denemenmi???hakkaten sürekli takipteyim aslında. bazı yazılanlara çok gülüyorum . bazılarına 41 kere maşallah maşallah maşallah ....... diyorum.
bazı yazılarda da yeri geliyor dakikalarca ağlıyorum
iyi bişey aslında meğer bu sorundan müzdarip ne çok kişi varmış diyorum.
neyse doktordan yeni geldim puregon iğnesinin bugün bir haftası tamamlandı ve küçük sevimli yumurtacıklar 17, 16 , 15 cm cik olmuşlar. doktor gayet iyi dedi. şuan keyfim yerinde
yok henüz yapmadım ama bir sürü iş yaptım calorine diye bi jel var onu yaptıktan sonra 15 dk yürümek gerekiyor ben biraz abarttim sanırım :)))
canım nasılsın hoşgeldin sizin sorun neydi kaç yaşındasın hangi şehirdesin ilk denemenmi???
anam ne çok sordum aştım kendimi hahahahaha![]()