- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Bence orada ailecek ekip calismasi var :)))
aaayyy sınır oldum heee. . . . . Bı cıksaydı sunlaaarrr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence orada ailecek ekip calismasi var :)))
arkadaslar benim opu yarın olacak
ne tavsiye edersiniz ne yaşadınız ne yaptınız
bi diyiverin
bugün herkes güzel haber verir inşallah
herkesin yumuş yumuş bebbecik haberlerini alırız inşallah.
benim yumurta toplamam yarın
biraz panik var elbet
ayyy abla hayırlı haberlerle gel inşallah bize yaz hemen olurmu. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşalllah.
Insallah Rabbim ol demistir mujdeli haberi verirsin bize..
slm arkadşlar pazartesi transferim oldu su an beklemedeyim 2 mart test gunum.2 embriyo biri 1. kalite digeri 2. kalite 3.gün embriyosu.benim ilaclarla hiç yumurtam olmadı bu iki yumurta daha ilac kullanmaya baslamadan önce olanlar en yüksek doz kullandı doktor var olan 2 yumurtam gelişti hatta iptal etmeyi bile düşündü ayrıca rahimde sıvıda vardı bu şekilde transfer yapıldı pek ümitli değilim ama yinede umut ..şimdi yatıyorum anca sizler tansferden sonra neler yaptınız neler yediniz içtiniz falan bende hiç bir belirti yok ne kasık agrısı batma hiçbir şey yok
Mrb canlar ben geldim 2 yumos transfer edildi şimdi benim opu pzt gunü yapıldı transferim 2.gunmu oluyor 3.gunmu:26:
arkadaşlar suan itibarıyle 46 sonuçtan 26 hamiş olduk:)çoğalıyoruz...beraber buyucek bebişler...test gunu yarın olan arkadaşlarla dualarımız...
Selam kuzular bir gün daha geçti kaldı 7 gün :)
bugun resmen 26 olduuummmm :) buyudum mu neee ?
Canim hayirli olsun sikica tutunsunlar sana , 2. Gun transferi oluyor...
Hayirli olsun darisi bizim topigin basina , bqnada dua ein yarin test gunum....
Cogu bitmis azi kalmis :))))
İyiki dogdun mehlika , umarim yas gunu hediyen guzel br bebis olur...
bugun resmen 26 olduuummmm :) buyudum mu neee ?
nice güzel yaslara canim. yeni yasin tüm güzellikleri ve sürpizleriyle gelsin hersey gönlünce olsun. dilerim bir sonraki dogumgününü zirildayan iki bebe ile gecirirsin![]()
aaayy ınsaaalllaahh :) seyy. . . Tutunma kanaması herkeste olurmuuu? bende olmadı daaa korkuyorumm
canim benim hayirli haberlerini bekliyoruz.![]()
Canim sen bugun dogumgunu cocugusun , tadini cikar , guzel guzel hayaller kur....
Belirtiler herkes de farkli oluyor canim , sakin kafani karistirmasin kiminde oluyor kiminde olmuyor bir onceki topikte hamile olan arkadaslarin bir cogunda hic belirti yoktu....
Bende son 3 gundur lekelenme var doktorlada gorustum her sey normal deyip duruyor , yani o bile kesin konusmuyor bu tedavi sureibde her sey yasanabilir falan filan iste....
Canim bende senden haber bekliyorum , son durum nedir ?
( biraz merakliyim ama ne yapayim seninde istegine kavusmani o kadar istiyorum ki )
selam kizlar,
bugün opu öncesi son kontrol vardi. üc yumurtamdan ikisi biraz asi cikti. bir tane güzelce olgunlasip büyümüs ama diger ikisi kendi kafalarina göre takilmis farkli büyüklükte. kismet cumartesi opu insallah. doktor o zamana kadar onlar da büyür büyük ihtimalle dedi. birinin bu asi yumileri disiplin altina almasi gerekiyor valla. babadan hayir yok. daha yumurta halleriyle bile simartiyor onlari. valla isimiz zor ileride. neyseki 2 tane de buz yumurtamiz var onlari da dondurucudan cikartip cumartesi döllemeye alacaklar. dualarinizi eksik etmeyin kizlar benim diger yumiler de büyüsün adam olsun. Blasta gidecegiz o yüzden ne kadar cok olursa o kadar iyi olur.
hepinize harika bir gün dilerim.