- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Yakinda dolu rahim resmin olur insallah :)))
Sana asagida doktorun bana verdigi ek besin takviyelerini verdim doktorunla bir gorus sanada artik ek vitamin versin , sadece yemekle olmaz , bebisini veya bebislerini iyi beslemen lazim
Benexol B12 ..............sabah tok karnina 1 ad.
Folibol 5 mg ...............sabah tok karnina 1
Previt pozitif ...............sabah tok karnina 1 ad.
Oceansea...................balik yemedigim gunler 1ad. ( balik tableti )
Ferrum Forte ............. Sabah tok karnina 1 ad.
Dün yazmıştım kızlar bugün opum vardı. Sabah muayenede yumurtalarımın çatlamış olduğu görüldü.çok üzüldüm. dr eldeki sperm ile aşılama yapalım dedi, ve aşılama yapıldı. Ama sonuç ne olur bilmiyorum artık. Güzel haber veremedim yani. Kendinize iyi bakın.
Dün yazmıştım kızlar bugün opum vardı. Sabah muayenede yumurtalarımın çatlamış olduğu görüldü.çok üzüldüm. dr eldeki sperm ile aşılama yapalım dedi, ve aşılama yapıldı. Ama sonuç ne olur bilmiyorum artık. Güzel haber veremedim yani. Kendinize iyi bakın.
kızzz bunlar ıyıce kılo aldırmasııınnn? Zaten dana gıbı oldum :)
Olmaz bir sey vitaminlerden kilo almazsin , cok yersen alirsin :))))
Su an dusunmen gereken bebek , ilk 3 ay cok onemli zemin hazirlaniyor yani insaatin temelini saglam atmak lazim, beslensinki siki siki tutunsun.
Temel olarak yiyeceklerimiz , doktorumun tavsiyesi
sut ve sut urunleri her gun
Yumurta ve kirmizi et , protein her gun
Bakliyat , lifli gidalar en az haftada 2 kez
Balik haftada 2 kez ( balik yemedigim gunler balik tableti aliyrum)
Her gun cig sebze ve salata ( mutlaka sirke ile yikanacak )
Bol meyva gunduzleri , aksam yersen kilo olarak doner
Badem , ceviz, findik , hurma , kuru kayisi, kuru incir her gun brer avuc ( ozellikle hurma cok yararli )
3 corba kasigi pekmeze yarim limon sikacaksin , soguk su ile sulandir , icecek gibi ic ( demir kaynagi her gun 1 bardak)
Doktor ozellikle ananas , tussuz zeytin , zeytinyagli yemekler ve enginar yememi onerdi
Hamur isi , pilav , bulgur , hazir gidalar yasak , tavuk yiyeceksen iyi marka olacak
Yogurtunu kendin mayala
Kızlar sabah test yaptım tek çizgiydi yarın 10. Gün kan testini yaptırıym mı yoksa pzt gününü mü bekliym
blast mıydı? Blast sa yap bence yarın. . . .ama degılse yapma.. Ikı gun daha sabret. . . Deger dusuk gelırse de uzulrsn. . . Ssbret sekerımm :)
Yok canım pzt opu çrşmba transfer
MEHLİKAA napıyosunnn...nerelerdesin...canım sıkılıyorrr benim...
fadime beni hamilee yapmışşş sayfa başında liste de...bittim bittim bayıldım...inş. yarın değerim çok çok yüksek çıkar...
şubat bıttı bızım topıgınde ısı bıttı :) nerdesınız yaaawww
kızlar selam,
beklemekten sıkıldım, şu resimleri yüklemeyi deniyorum,, bakalım olacak mı ,
Gunaydin hayrola benim gibi uyku problemnmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?