aaayyy cok heyecanlııı. . . . .kızzz ınsaallaaahh guzel haberlerle geeelll :) bende hastnde doktor beklyrmmm amelıyttaymss. . ne zaman cıkcak sonucunnnn. . . .kımle beklıyon hastanedeeee?
kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
fatoşşş şakamı yaptın ya aç şu teliniiiii
endişelenmen de cok hâklisin tatlim ,zaten bizlerin tup bebek annelerinin endişeleri hic bitmior sagliklica dogurasiya kadar.doktoruna sormak durumundasin bunalttim die düşünme haberdar et canim rabbim yardimcin olsun bebeislerin seninle olsun insallahGünaydın arkadaşlar. Ya bu konu ilede sizi sıktım ama benim siyah renkte lekelenmem oluyor önceleri leke diyordum ama şimdi biraz daha arttı kanama mı demeliyim bilemedi.ilk zamanlar birkaç kat tuvalet kağıdı koyuyordum yoğunluğunu anlayayım kaç katı batıyor dika 3-4 katı ancak idi şimdi 6-7 kat batmış ve alag daha genişlemiş birde ped kullanmak istemiyorum haileyim beeeen ped de ne imiş diye sanki onu kullanırsam iyice artacakmış gibi geliyordu bana ama bügün başladım onu koymaya.kader arkadaşlarım aranızda hamile olan var başına böyle testten sonra devam eden leke yada kanama olan varmı (inşallah olmaz ama) bana yardım edebilirmisiniz sizlerin doktorları ne öneriyor ben artık adamı bunalttım en sonunda test ver oradan anlarız dedi verdim testi sonuç:>1000.0 çıktı korkmaya gerek yok 1000 den büyük değerin düşse değerde düşerdi dedi herşey normal diyoooo.birde önceki tüp bebek denememde daha fazla oluyordu kanamam proluton depot amp. Vermişlerdi daha yeni geldi aklıma doktorada soramadım acaba onu mu kullansam gerçi öncekinde onu kullandım kesti kanamayı ama bebeğim tutunamadı bana. Ne yapayım arkadaşlar doktor ne kadarada önemli değil normal desede her lavaboya girişimde moral "0" olarak çıkıyorum.
güzel hayirli haberlerle gellllll canim rabbim gonlunun dileğine kavuştursun bugun insallahKızlar günaydın, ajanda hastanenin kafeteyasinda test sonucumu bekliyorum, heyecandan ölmek üzereyim, dualariniza ihtiyacim var...
boll sans canim benim allah im tamamina da erdirir inşallah idrar testine takılma bence sen elinden geleni yaptın gerisini rabbim ayarlayacak ins gonlunu ferah tut dualarini ihmal etmeekızlar merhaba aranıza yei katıldım bende tup bebek yaptırdm 22 sınde 5 ymurtam toplandı 24 unde 2 gun embrıosu kondu 4 hücreli hersey yolund bundan sonrası taktırı ılahı dendı benım sadece tuplerım tıkalı oldugu ıcın basvurduk bugun 6 ıncı gunum dayanamayıp ıdrar testı yaptım negtaıf tabıkı ama hc uzulmedm daha bellı olmaz o benım merakımdı sızde benım duruumum nsıl
hadi yaa kiz noldu ki acaba kanaman mi oluo ?rabbim yardimcin olsun canim bebeislerini sana bagislasinkızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
kızlar bir sorum olacak sizlere bugün transferimin 9. günü ben meraklandım ve idrardan gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti acaba bu günlerde idrardan belli olur mu yoksa sadece kan testinde mi belli olur? Adet olacakmışım gibi ağrılarım bide ne olur yardımcı olun.
evet yaaa acmıyo telefonunucok uzuldum yaaaa. . . .fatos nolur don yaaaa. . . . Saka demı? Iyımısın sen nolduuuu
kızlar bir sorum olacak sizlere bugün transferimin 9. Günü ben meraklandım ve idrardan gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti acaba bu günlerde idrardan belli olur mu yoksa sadece kan testinde mi belli olur? Adet olacakmışım gibi ağrılarım bide ne olur yardımcı olun.
fatmaaaa açmıyor telefonu ya elim ayagıma dolaştı açmıyor teliii
9.gun cok erken . . . Kanda gorebılırsın ama dusuk deger gorebılrsn. . Bence sabret. . . Bırde bel ve kasık agrıları hafıf kanamalar olabılr endıselenme
sevılk sonuc ne? merka ettım canmm. . .
çokkk teşekkür ederim içim ferahladı. Pazartesi kan tahlili için çağırdı dr. bakalım onda ne çıkacak. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
canım ıdrar testıne o kadar takılma bazen hamıleyken bıle ıdrar testınde cıkmayabılıo onun ıcın sabırlı ol kan testını yaptın kesın sonuc allah ım yardımcın olsun
Benimde dün 9. Gündü bende yaptım test senin gibi tek çizgiyi gördüm bugün 10. Gün korkuyorum kan testi yaptırmaya bende pzt bekliycem
inş. canım benim yaaa...inş. ama korkmuyorum herşeyin hayırlısı diyorum...ama seni okadar iyi anlıyorum ki...sen RABBİMİN en sevdiği kullarındansın...seni üzmek istemiyorum hiççç...ama baştan negatif sonuç almak daha az yıpratıcı olur du sanırım...çünkü ben çok bağlandım seni çok iyi anlıyorum çok dua ediyorum sana...sen de bana ettt çok çok...ne olursa olsun üzülücem ama asla pes etmiycem...
kızlar bir sorum olacak sizlere bugün transferimin 9. günü ben meraklandım ve idrardan gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti acaba bu günlerde idrardan belli olur mu yoksa sadece kan testinde mi belli olur? Adet olacakmışım gibi ağrılarım bide ne olur yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?