şubat ta tüp bebek:)

hoşbulduk

benim tüplerim tıkalıymış 2009 şubat ta çikolata kisti nedeniyle laporoskopi oldum. sevgili doktorum profum tüplerime bakmayı akıl edememiş. sonra biz dene dene baktık çocuk olmuyor. Bi dönem acaba leylekler mi getiriyor diye düşündüm :)
neyse geldik ankaradan diyarbakır'a sancılı bir hsgden sonra tüplerin ikisi birden tıkalı olduğu ortaya çıktı ara araştır Zeki AKKUM hocayı bulduk.

81 doğumluyum 2009 da evlendik tüp bebeğe geçen hafta pzt başladık.(inşallah ilk ve son olur)

yumurtacıklar 17 mm olmuş keyfim yerinde

nasıl profmuş kızzz bende bebiş için profa gitmiştim ilk baktığı tüplerdi hemen rahim filmi çekti

bende 83 lüyüm
diyarbakırda tüp bebek merkezi varmı???????:16::16::16:

hheeeeeee kız level atladı anam napsın bizi
bide biz başlayaydık bende level atlamak istiyom yawwwwww:27::27::27:
evet canım ya böyle güzel haberleri aldıkça artık acele ediyorum bende yawwww:66:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::81::65:

nasıl profmuş kızzz bende bebiş için profa gitmiştim ilk baktığı tüplerdi hemen rahim filmi çekti

bende 83 lüyüm
diyarbakırda tüp bebek merkezi varmı???????:16::16::16:

valla aynen öyle bende nasıl profmuş dedim.

neyse Allah hayırlısını verir inşallah

diyarbakır büyük bir şehir buranın kültürel yapısı gereği çocuk çoooook önemli

çok iyi kadın doğum ve çocuk doktorları ve hastaneleri var. Yinede Allaha kalmış yüce rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur

destina 38 nedir Kayseri ile bir bağlantın varmı?
Senin hikayen nedir.

valla aynen öyle bende nasıl profmuş dedim.

neyse Allah hayırlısını verir inşallah

diyarbakır büyük bir şehir buranın kültürel yapısı gereği çocuk çoooook önemli

çok iyi kadın doğum ve çocuk doktorları ve hastaneleri var. Yinede Allaha kalmış yüce rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur

destina 38 nedir Kayseri ile bir bağlantın varmı?
Senin hikayen nedir.

gayseriliyim anam onun için 38

Back
X