şubat ta tüp bebek:)

kızlar hamileler artmış maşallah hamile arkadaşların gözü aydın hayırlısı olsun.olmayanlarda vardır bir hikmeti inşallah bir dahi sefere.ben sizin kadar çok giremiyorum malesef. kızım var benim 2 yaşında bugünlerde de ateşi yüksek boğaz enfeksiyonu geçiriyor zaten normaldede çok giremiyorum yanımdayken doğru düzgün yazdırmaz bıcırığım. ilerde beni anlarsınız ben de ilk hamileyken tıkır tıkır yazıyordum ama şimdi nerdeeee. diğer topikte 3-4 kişi yazıyor yazamıyor herkes bebeklerinden fırsat kaldıkça arada giriyor.neyse kızımın sağlığı iyi olsunda. hamilelikte iyi gidiyor çok şükür 2 hafta sonra ilk ultrasona giricem kısmetse . önceki hamileliğim çok zor geçmişti bulantı kusmalar ilk kalp atışını duyduğumuz civarı başlamıştı bakalım bu nasıl olacak inşallah çok kötü olmam Allah' tan hayırlısı

saolasın cnm hsb..
evt yaa artık mezun edin.. torun torba zamanım geçecek :52:
rabbim insaAllah taddırır da o duyguyu:nazar:

kız alemsin he,.. oduncan.. :1:

hmm anladım cnm.. biliyorum zor bu isler ..
hep istiyoruz ki, kullandığımız bu ilaçlar, iğneler vs. hep bizi anlasınlar istiyoruz..
artık sabır naapcan ..evt haklısın, tahammül gücümüz kalmıyo, birde esler anlamıyo gibi oluyo..

benmde 3 deneme oldu, yıllar geçti ben aşındım..
anlıycan zaman aşımına uğradım :1:bak halen gülebilmek için birseyyler bulabiliyorum.. biraz ite kaka olsa da bu yapmaya çalsıyorum cünkü şuan için böyle olmam lazım ki, enerjim olsun ki bebislerim gelsin bana..

bizimde 15 yıl öle hep toz pembe geçmedi.. geçmez de kimsenin.. illa ki tartısmalar oluyo..
biz hele halen aynı.. ama bazen çok sinirleyiorum..
eğer o ortam da diyemiyosam..
eve gelince benimkinin işi bitiyo :34:

Hehehe aynen ama öyle böyle değil benimki tam bir öküzcan bazen ağaçlarin odunlari bile benimkinden daha insan gibi geliyor o çalışsın eve gelsin yesin içsin yatsin başka bir şey bildiği yok ben daha 25 yaşındayım o 27 böyle ömür gecermi bazen çok düşünüyorum bazende amaann deyip geçip gidiyorum....

Hehehe aynen ama öyle böyle değil benimki tam bir öküzcan bazen ağaçlarin odunlari bile benimkinden daha insan gibi geliyor o çalışsın eve gelsin yesin içsin yatsin başka bir şey bildiği yok ben daha 25 yaşındayım o 27 böyle ömür gecermi bazen çok düşünüyorum bazende amaann deyip geçip gidiyorum....

yaww napalım. adamların böyle bir yönü var.. görüyoruz da nasıl inkar edelim.. bu adamlar hepsi aynı.. :1:
bence sen esine iyice bi görün..
bi tipokta bi arkadrasm vardı.. o dermiş ki esine
sanki sen süpermensin.. :27:
snde öle yap.. biraz taktik değistir..
yaşıda 27 mis.. biraz daha dayan.. 30undan itibaren.. erkekler olgunlasır :29:

bazen bnde çok sinirlenince senin gibi diyorum, böyle ömür geçer mi diye..
ama kader kısmet ne ise onu yaşıyoruz..

kızlar hamileler artmış maşallah hamile arkadaşların gözü aydın hayırlısı olsun.olmayanlarda vardır bir hikmeti inşallah bir dahi sefere.ben sizin kadar çok giremiyorum malesef. kızım var benim 2 yaşında bugünlerde de ateşi yüksek boğaz enfeksiyonu geçiriyor zaten normaldede çok giremiyorum yanımdayken doğru düzgün yazdırmaz bıcırığım. ilerde beni anlarsınız ben de ilk hamileyken tıkır tıkır yazıyordum ama şimdi nerdeeee. diğer topikte 3-4 kişi yazıyor yazamıyor herkes bebeklerinden fırsat kaldıkça arada giriyor.neyse kızımın sağlığı iyi olsunda. hamilelikte iyi gidiyor çok şükür 2 hafta sonra ilk ultrasona giricem kısmetse . önceki hamileliğim çok zor geçmişti bulantı kusmalar ilk kalp atışını duyduğumuz civarı başlamıştı bakalım bu nasıl olacak inşallah çok kötü olmam Allah' tan hayırlısı

ALS .. insaAllah bizler de o hamller arsına yakın zamanda geçeriz Rabbim nasip etsin yeter ki :46:
masaAllah senin bir evladın varmıs.. ikinci de yolda sanırım :1:Allahım sağlıklan dünyaya gelebilmeni nasıp etsin ins.
bizde simdi yazalım da.. olsunlar sağlıklan yeter ki de, varsın yazamayalım naapalım.. onlar ukuş yapınca iki dk yazıp çıkarız :1::1:

bned yavastan kaçim .. hadi Allah rahatlık versin... görüsmek üzere.. :54:rüyalarımızda bebislerimizi görmek dileğiyle :16:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar ben kendi evime gectim bu sabah ama bilgisayar cantami annemlerde unutmusum aksam esim gelirken getirir merak etmeyin dedim telefonumun sarjida yok komsudan sarj aleti bulursam yine telden girerim

günaaadddınnnnnnn herkese inşallah hepimiz için güzel bir gün olur

Gunaydin canim insallah..

Gunaydin kizlar ben kendi evime gectim bu sabah ama bilgisayar cantami annemlerde unutmusum aksam esim gelirken getirir merak etmeyin dedim telefonumun sarjida yok komsudan sarj aleti bulursam yine telden girerim

Canim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi basima olsun insallah.. P.tesi transferim oldu mart 2 test tarihim insallah Rabbim bu sefer ol demistir. Bugun transferin 3.gunu acayip kasik agrim var :(

Canim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin darisi basima olsun insallah.. P.tesi transferim oldu mart 2 test tarihim insallah Rabbim bu sefer ol demistir. Bugun transferin 3.gunu acayip kasik agrim var :(

kasık ve bel agrısı cok normal kı canımmcım. . Katlanıcaz bebıslerımız ıcın napalıımmm. . .:) hayırlı ugurlu olsun transferın, ınsaallah guzel haberlerını alırız. . .

kızlarr bugün yumurtalar toplanıyor dua edin

Canim duaarimiz seninle hayirlisiyla guzel guzel minislerin olur insallah....

Canim transferden sonra kasik agrisi olmasi normal sana tavsiyem bol bol su ic , sol yanina dogru yat , insallah minisletin tutunmustur.....

kasık ve bel agrısı cok normal kı canımmcım. . Katlanıcaz bebıslerımız ıcın napalıımmm. . .:) hayırlı ugurlu olsun transferın, ınsaallah guzel haberlerını alırız. . .

Sirine mehlika ne haber ????
Benim bugun son bekleme gunum yarin test var :)))))

günaydın canlarııımmmm :) nassınız bakeeemmm. . . Yavrucaklarımlaaa sıze kocamannn bı opucuk gonderıoosss teyzelerııı :) tutuuuunnn

Son düzenleme:

Canim transferden sonra kasik agrisi olmasi normal sana tavsiyem bol bol su ic , sol yanina dogru yat , insallah minisletin tutunmustur.....

anaaamm. . . Vallaha mı gıı :) kacıncı gunun yarın, kac embryo transfer edılmstı kacncı gun transfer edılmıstı. . .bu üc sorunun cevabını ıstıyorum :)

günaydın canlarııımmmm :) nassınız bakeeemmm. . . Yavrucaklarımlaaa sıze kocamannn bı opucuk gonderıoosss teyzelerııı :) tutuuuunnn

günaaaaaaaydın kızlar:16::16::16::16:
kokulu öpücüklerim sizin olsun:54::54::54:
nabersiniz dün giremedim kimler hamile çıktı dün deyiverinn bana:26::26:

Kalcama vuruyor agri su cok iciyorum sol tarafa yatmayi duymamistim hemen pozisyon degistiriyorum:))

günaaaaaaaydın kızlar:16::16::16::16:
kokulu öpücüklerim sizin olsun:54::54::54:
nabersiniz dün giremedim kimler hamile çıktı dün deyiverinn bana:26::26:

aayy kııızzz. . . .bızden yok da ocak topıgınde ıkı arkadas hamıle. . .pek sevındıımmm:) gıdıp surtuncem hamıle kalanlaraaa. . . Bana da bulassın. . .

anaaamm. . . Vallaha mı gıı :) kacıncı gunun yarın, kac embryo transfer edılmstı kacncı gun transfer edılmıstı. . .bu üc sorunun cevabını ıstıyorum :)

Al sana cevap :)))))
1-) yarin transfer gunu haric 12. Gunum ( vallaha acayip sabirla bekledim hic sesim cikmasi dikkat edersen )
2-) bana 2 embryo transfer edildi
3-) 3. Gun embryosu

nasıp meselesı kıızzzz :) herkese nasıp olmaz bızım topıge gırıp gunaydın demekk. . .Rabbım seckın kullarına nasıp edıyo :) hahayy

Beni cok gulduruyorsun , senin yasinda olup bu kadar neseli olmak isterdim ama ben tabiat geregi hep ciddi yapiliydim
Doktorlar herkese yatmayin derken benimkisi son 4 gundur kalkmayacaksin hep yatacaksin deyince buralardan baska zaman gecirme kaynagi kalmadi , birde muge anli cok sardi bana acayip kavga var ama daha beklentim olmadi kimse kimseyi yolmadi ama umutla bekliyorum :))))

Back
X