Uyguladığınız bir bakım kürü filan var mı ? Dalayım ben şu konuyaa
benim ilk sayfada var zaten okuyabilirsin :)Uyguladığınız bir bakım kürü filan var mı ? Dalayım ben şu konuyaa
evet canım, sloganım oldu resmenayda 3 cm haftaya sarımsak+zeytinyağına başlayacağım
Öğrenci olduğum için şimdilik araştırmadayımhadi bakalım hayırlısı olsunsen ne uygulamayı düşünüyorsun
Ben rendelerim valla üşenmem uzatıyosa nası oluyomuş kinecanım ya havuc kürü acaip uzatuıyomuş gerçektende ama ben rendelemekle falan uğraşamam .
direk yesem aynı etkiyi göstermezmi acaba çıtır çıtır yerim hep meyve yerine
bende üniv öğrencisiyim başka şehire geçeceğim bu son senem ama o şehirdede devam edeceğim bakıma .Öğrenci olduğum için şimdilik araştırmadayım
Şehir değiştirince bir şey yapamam ne yazık ki.
Ben de malzemeleri alıp çam terebentin e başlayacağım sanırım :))
valla nası oluyo bilmiyorum ama çok uzatıyomuş okuyorum bi ton şeyBen rendelerim valla üşenmem uzatıyosa nası oluyomuş kine
Ben önce bir başlayayım da. Sarı sevdasına belimdeki saçımdan oldum zatenbende üniv öğrencisiyim başka şehire geçeceğim bu son senem ama o şehirdede devam edeceğim bakıma .
sende bırakma devam et kısa süreli bakımdan birşey elde edemeyiz ki
Ben önce bir başlayayım da. Sarı sevdasına belimdeki saçımdan oldum zaten
Kesinlikle ben de bir daha kolay kolay yaklaşmam sarıyaya bende sarı boyattırdım saçlarımı hayatımda saçlarımın en çok yıprandıgı süreç sarı saçlı olduğum zamanlardı aman allah korusun birdaha aslaaaa ...
1 ayı geçti koyu kahveye boyattırdım dünya varmış be :)
hadi bakalımÖğrenci olduğum için şimdilik araştırmadayım
Şehir değiştirince bir şey yapamam ne yazık ki.
Ben de malzemeleri alıp çam terebentin e başlayacağım sanırım :))
kız maşAllah ya1- 24 ünde sinemakiye başlayacağım
2- 25 inde no poo ya
3- Gliserinli bebe yağlı kuru saç ucu serumu hazırlayacağım kendim
4- Medobiocomplex-k hapımdan 11 tane kaldı devam edeceğim
5- Her gece 1 bardak süt
6- günde en az 10 bardak su
7- Her gece yıkayıp örüp uyuma
8- Düzleştirici , maşa , kurutma makinesi yok artık .
9- Her gün parmak uçlarımla alın kısmımdan arka saç köklerime kadar 10- 12 kere masaj
Aklıma gelenler bunlar yaptıklarım :)
kız maşAllah ya
sütü bende içeyim dedim de Aman Allah'ım ölecektim vallahi..
kediiciiimmm, bana çok fazla şey yapıyormuşsun gibi geldi ama.. maske vs. olarak söylüyorum. saçların çok yorulur, hatta alışır bakıma, söyliyim dedim
bak yine gaza geldim süt koyup gelecegim birazdan kendimeBelki hayatımda böyle süt içmemişimdir hahahaha
saçım uzasın diye sırf :)
kakaolu süt alıyorum buzdolabında bekletiyorum soğuk oluyor burnumu kapatıp içiyorum kakaolu olunca o kadar kötü olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?