kedim, sinameki'den bende sonuç göremedim, üstelik mis kokulu şampuanlar kullannmama rağmen bemiksin kokusu kaldı hep.. 1yıl sonra saçımı düzleştirirken bile bemiksin kokusu geldi burnuma . ama şimdi sen beni heveslendirdin, napsam bilemedim bak ailemde bana çok söylenir , yeter bıktık senin saçlarından diye
çok sevindim sen nereden almıştın ismi ne yagın tam olarak bime cuma günü koşarak gidip alıcam :) 2 kutu alırım kenara koyarım :) kaç ml bide boyutu falan nasıl ?canım ara sayfalara bakarken gördüm.. bende ondan kullanıyorum, fiyatıda da biraz daha uygun aktarlara göre.. ben gliss'in içine kattım ayda 3 cm kadar uzadı son ay
maya maskesini tercih edebilirsin benceBEN SİNEMAKİYİ TERCİH EDİCEM ÇÜNKÜ EVDE MALZEMELER VAR :)
TEK EKSİK BADEM YAĞIM.
aMA BUNUN YANINE EXTRA Bİ BAKIM DAHA DÜŞÜNÜYORUM TEK BAŞINA YETERSİZ
hahahahahakedim, sinameki'den bende sonuç göremedim, üstelik mis kokulu şampuanlar kullannmama rağmen bemiksin kokusu kaldı hep.. 1yıl sonra saçımı düzleştirirken bile bemiksin kokusu geldi burnuma . ama şimdi sen beni heveslendirdin, napsam bilemedim bak ailemde bana çok söylenir , yeter bıktık senin saçlarından diye
Canım sinemakiyi pes etmeden yapman gerekiyor 8hafta kisa bi süre herkesin büyüme hizi farkli canim israrla devam et derimmm :))))peki kızlar neye başlayalım o zaman ben yaglı bakım yaptım hep sıkıldım .
Sinemakiyi 8 hafta deniycem yine de kızlar birşey kaybetmem :)
Artı bi bakım daha düşünüyorum sizce ne yapalım ?
hahahaha pekibende havucu normal yiyerek desteklerim sizi
Kusur kalmayım dimi kikikiki
Ankarada yaşıyorum canım ve her bimde var diğer çeşitleri de var üstelik, argan , çörekotu, karışık bakım yağı, badem, kayısı vs.. normal boyutu.. 50 ml'lik ve 1 yıl gidiyorçok sevindim sen nereden almıştın ismi ne yagın tam olarak bime cuma günü koşarak gidip alıcam :) 2 kutu alırım kenara koyarım :) kaç ml bide boyutu falan nasıl ?
Canım sinemakiyi pes etmeden yapman gerekiyor 8hafta kisa bi süre herkesin büyüme hizi farkli canim israrla devam et derimmm :))))
salı günü sarımsaklı zeytinyağı kürüne başlıyorum kızlar. ekimde düğün var. uzasın artık
hayır canım kardeşimin ve kuzeniminSenin düğünün mü ? :)
Ankarada yaşıyorum canım ve her bimde var diğer çeşitleri de var üstelik, argan , çörekotu, karışık bakım yağı, badem, kayısı vs.. normal boyutu.. 50 ml'lik ve 1 yıl gidiyor
hayır canım kardeşimin ve kuzenimin
bakalım canımoo iyiymiş
uzatabildiğimiz kadar uzatırız olmadı 1 günlüğüne çıt çıt taktırırsın :)
çıtayı yükseltirken bakımlara da ek birşyler ekle canım :)bakalım canımyine kk 'da buldum çok övmüşler 2-3 ayda etki etmiş, ki ben 6 ay kadar yapacagim, citayi yuksellttim bel diyorum biraz umutsuz ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?