Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Kuzucum bence denemekten zarar gelmez .
Hem çok kişi uzatmış bu yöntemle saçını kararlı istekli inançlı şekilde yeniden başlayalım bu bakıma . 8 hafta deneyelim .
Uzatırsa 2 hafta ara verip tekrar deneriz internete kontes yaz o bayanda 3 ay da saçlarını baya uzattı bu yöntemle hatta ilk kadınlar kulübünde paylaştı zaten o günden sonra patladı gitti bu bakım :)

canım ara sayfalara bakarken gördüm.. bende ondan kullanıyorum, fiyatıda da biraz daha uygun aktarlara göre.. ben gliss'in içine kattım ayda 3 cm kadar uzadı son ay
çok sevindim sen nereden almıştın ismi ne yagın tam olarak bime cuma günü koşarak gidip alıcam :) 2 kutu alırım kenara koyarım :) kaç ml bide boyutu falan nasıl ?

kızlaar sinemaki kürüne kesin başlayacaktım biliyorsunuz .
sinemaki uzatıyormuş ancak bakım açısından yetersiz ve ek bakım gerektiriyor .
bu ek bakımı da mayonez kürü ile yapacağııım :)
mayonezde vardı evde yanlış hatırlamıyorsam içinde yağ yumurta ve sirke falan var ve bunlarda saça faydalı
bu yöntemi bi kaç kuaförden ve kuaförlük okulunda olan arkadaşımdanda duymuştum .

hahahahaha o zaman gel beraber havuç kürü ve maya maskesini kullanalım haftada iki kez bi ondan bi ondan son kararım bu benim :) havuç kürü zaten sinemekine alternatif bir maskeymiş :)

bende havucu normal yiyerek desteklerim sizi
Kusur kalmayım dimi kikikiki

peki kızlar neye başlayalım o zaman ben yaglı bakım yaptım hep sıkıldım .
Sinemakiyi 8 hafta deniycem yine de kızlar birşey kaybetmem :)
Artı bi bakım daha düşünüyorum sizce ne yapalım ?
Canım sinemakiyi pes etmeden yapman gerekiyor 8hafta kisa bi süre herkesin büyüme hizi farkli canim israrla devam et derimmm :))))

salı günü sarımsaklı zeytinyağı kürüne başlıyorum kızlar. ekimde düğün var. uzasın artık

çok sevindim sen nereden almıştın ismi ne yagın tam olarak bime cuma günü koşarak gidip alıcam :) 2 kutu alırım kenara koyarım :) kaç ml bide boyutu falan nasıl ?
Ankarada yaşıyorum canım ve her bimde var diğer çeşitleri de var üstelik, argan , çörekotu, karışık bakım yağı, badem, kayısı vs.. normal boyutu.. 50 ml'lik ve 1 yıl gidiyor

• gfcgcghcghgh
    Canım sinemakiyi pes etmeden yapman gerekiyor 8hafta kisa bi süre herkesin büyüme hizi farkli canim israrla devam et derimmm :))))

8 hafta 2 aya tekabül ediyor 2 haftada dinlendirme süresinde bekliycem eğer sonuç alamazsam sinemakiye devam etmem Başka bakıma geçerim 1 tanesinde takılıp kalmayı istemiyorum 2 ayda bir değiştiricem bakımları şubata kadar e baktım ki sinemaki iyi sonuc veriyor onu devam ettiririm

Ankarada yaşıyorum canım ve her bimde var diğer çeşitleri de var üstelik, argan , çörekotu, karışık bakım yağı, badem, kayısı vs.. normal boyutu.. 50 ml'lik ve 1 yıl gidiyor

Damam teşekkürler cuma günü alırız öyleyse

kızlar yahu şu bi kaç gündür kafamda deli sorular uzasın diye uğraşıyorum görüyorsunuz dimi
ama bir yandan da kulağın altınta dümdüz saçlar ilgimi çekmeye başladı
Ühühühüh
ama kestirirsem kafayı yerim yani bu kesin
teyzemin kızıda kısa peruk kullan hevesini al dedi .
ama bu ara ucu düz kısa saça takdım kafayı herkes yaz diye böyle yaptırmış ya .
şuda var hadi kestirdim diyelim yine üzülüp bi ton uzzatmaya çalışıcam artı kısa saçhiç sevmem uzun saç aşıgıyım
napcam bilmiyom ama kestirmemek için kendimi tutuyorum

oo iyiymiş
uzatabildiğimiz kadar uzatırız olmadı 1 günlüğüne çıt çıt taktırırsın :)
bakalım canım yine kk 'da buldum çok övmüşler 2-3 ayda etki etmiş, ki ben 6 ay kadar yapacagim, citayi yuksellttim bel diyorum biraz umutsuz ama olsun

zaten kuaförlerde hiç bi türlü istediğim gibi kesemicek zaten ya yamuk yumuk keserler ya çok kısa bilmem ne
kıskanıyorlar saçlarımızı :)
jha bide bu kuaförlerin saçı niye çok çirkin yia

bakalım canım yine kk 'da buldum çok övmüşler 2-3 ayda etki etmiş, ki ben 6 ay kadar yapacagim, citayi yuksellttim bel diyorum biraz umutsuz ama olsun
çıtayı yükseltirken bakımlara da ek birşyler ekle canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…