görmüştüm uzun zaman önce ama midem dayanmaz, maske yapmak daha mantıklı onuhıı bide kızlar mayalı süt içince de uzuyormuş saçlar haberiniz olsun :)
Bi arkadaş topiğinde paylaşmıştı kk da
bak yine gaza geldim süt koyup gelecegim birazdan kendimeama çay bardağıyla içebilirim ancak
ben o zeytinyağını saçımdan nasıl çıkaracağım yahudefalarca şampuanlamak istemiyorum
canım benimki çıkıyor ben yağlı bakım yaptığımdada 1 sefer yıkıyorum sadece fazlası zarar verir ve yaglı bakım boşa gider .sanmıyorum dayanabilceğimi süte
ıslatmadan şampuanlayacagim?? ilk seferde çıkarır mı peki canim?
hayır canım başka bir şampuanı unut .evet canım katılıyorum, defalarca şampuanlasam yaptıgım bakimin bir anlamı kalmayacak.. acaba çam terebentinli şampuan yerine normal bir şampuanla mı yıkasım? çok gelir mi acaba ,, ikisi üst üste .. çok korktum şimdi bak, saçlarım avuçlarımda kalacak diye
evet, dökülmeye de iyi geliyor ama bir an korktumhayır canım başka bir şampuanı unut .
çam terebentli bi şampuan aldıgını farzet .
bi zararı yokki olsa bana olurdu bu kadar şey yapıyorum :)
ki zaten çam terebentin saç dökülmelerini önleyen saçı kalınlaştıran bi ürün
evet çok parlak gösteriyor , dalgalar da çok hoş oluyor,kabarıklığıda alıyor ama ben sıkıldım hemen, vıcık vıcık, uzun süredir yapmadım hiç, onu da bugun tekrar deneyeyim, koskoca şişe duruyor evde bomboş..ya billsciim bebe yağı saçlarımı çok parlak ve güzel gösterdi çok hoşuma gitti :)
artık duştan sonra sürüyorum öyle örüyorum ne kabarma ne bişey normalde cadı gibi kabarırdı artık hiç kabarma yok :)
tamam canım benimcanım bu arada karar verdim, çam terebentinli şampuan ile yıkamacağım bakım yaptığım gün.. onun dışında çam terebentine devam.. haftada 1 kez ç.t kullanmayarak pek bişey kaybetmem sanırım, zaten evde 500 ml kadar clear var, kullanan da yok, onu bitireyim ben en iyisi.. ondan sonrada fiyto'yu bitirim, onu da kullanan yok
evet çok parlak gösteriyor , dalgalar da çok hoş oluyor,kabarıklığıda alıyor ama ben sıkıldım hemen, vıcık vıcık, uzun süredir yapmadım hiç, onu da bugun tekrar deneyeyim, koskoca şişe duruyor evde bomboş..
hayırlı olsun canım benimkızlar markete gidip geldimkuru maya ve havuc aldım :) bir bardak sütün içine bir tatlı kaşığı kuru maya koydum içtim hemen sonra saçımı ıslattım örmedim nefes alsın biraz :) haftada iki kez maske yapcam bir havuc birde mayadan yarın mayalı maskemi yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?