Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

sanmıyorum dayanabilceğimi süte
ıslatmadan şampuanlayacagim?? ilk seferde çıkarır mı peki canim?

kocaman kızlar süt içemiyoruz hahahah
çok tatlıyız bence
saçımız uzayınca daha tatlı olucaz
(ne güzel gaza getiriyorum demi kendimi tebrik ediyorum )

sanmıyorum dayanabilceğimi süte
ıslatmadan şampuanlayacagim?? ilk seferde çıkarır mı peki canim?
canım benimki çıkıyor ben yağlı bakım yaptığımdada 1 sefer yıkıyorum sadece fazlası zarar verir ve yaglı bakım boşa gider .
1 sefer yeterli .
öyle vıcık vıcık bi görüntü bırakmıyor zaten parlak ve güzel olur sonuçta iyice arındırmanın bi manası yok çünkü zaten zararlı bişey değil ki arınıyor da temiz oluyor saç merak etme

evet canım katılıyorum, defalarca şampuanlasam yaptıgım bakimin bir anlamı kalmayacak.. acaba çam terebentinli şampuan yerine normal bir şampuanla mı yıkasım? çok gelir mi acaba ,, ikisi üst üste .. çok korktum şimdi bak, saçlarım avuçlarımda kalacak diye

hayır canım başka bir şampuanı unut .
çam terebentli bi şampuan aldıgını farzet .
bi zararı yokki olsa bana olurdu bu kadar şey yapıyorum :)
ki zaten çam terebentin saç dökülmelerini önleyen saçı kalınlaştıran bi ürün

evet, dökülmeye de iyi geliyor ama bir an korktum

ya billsciim bebe yağı saçlarımı çok parlak ve güzel gösterdi çok hoşuma gitti :)
artık duştan sonra sürüyorum öyle örüyorum ne kabarma ne bişey normalde cadı gibi kabarırdı artık hiç kabarma yok :)

canım bu arada karar verdim, çam terebentinli şampuan ile yıkamacağım bakım yaptığım gün.. onun dışında çam terebentine devam.. haftada 1 kez ç.t kullanmayarak pek bişey kaybetmem sanırım, zaten evde 500 ml kadar clear var, kullanan da yok, onu bitireyim ben en iyisi.. ondan sonrada fiyto'yu bitirim, onu da kullanan yok

evet çok parlak gösteriyor , dalgalar da çok hoş oluyor,kabarıklığıda alıyor ama ben sıkıldım hemen, vıcık vıcık, uzun süredir yapmadım hiç, onu da bugun tekrar deneyeyim, koskoca şişe duruyor evde bomboş..

tamam canım benim

çok hoşuma gitti ben bronzlaşmak için kullanmıştım bebe yağını çok işime yaramıştı şimdi saçımıda çok güzel yaptı artık hep kullanırım

kızlar markete gidip geldim kuru maya ve havuc aldım :) bir bardak sütün içine bir tatlı kaşığı kuru maya koydum içtim hemen sonra saçımı ıslattım örmedim nefes alsın biraz :) haftada iki kez maske yapcam bir havuc birde mayadan yarın mayalı maskemi yapıcam :)

hayırlı olsun canım benim

ya bu sarımsaklı şampuan beni mahvetti normalde saçım hiç kabarmazdı şuan çok kabardı neden böyle olduki birkaç gündürde ıslatıp örüyorum nemini alması lazımdı kabardı kullanmıcam sanırım bu şampuanı yıkayıncada sertleştirmişdi zaten içinde çam terebentin var ondan mı acaba neyse her ikisindende vazgeçiyorum yarın watsonsa gidip elseve nem kolajen alıcam ve ballı saç maskesini ne güzel kaç haftadır kabarmıyordu bundan oldu bence

Bende varım saç uzatmaya çalışıyorum bende..
Ama şubata kadarda kırık olur onları napıcaz..
Kestikçe yerinde sayıcak saçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…