Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

bakalım canım yine kk 'da buldum çok övmüşler 2-3 ayda etki etmiş, ki ben 6 ay kadar yapacagim, citayi yuksellttim bel diyorum biraz umutsuz ama olsun

hani beline gelmese bile uzun ve mis gibi + parlak saçların olur :)
ki bakıma devam ettikçe beline de gelir yani

ne desem bilemedim ki ya
saç tipin nasıl peki, kestirsen uygun duracak mı bunları da düşün ama aklıma gelen ilk şey, kısa saçların olursa gözlerinin ortaya çıkacağı

ne desem bilemedim ki ya
saç tipin nasıl peki, kestirsen uygun duracak mı bunları da düşün ama aklıma gelen ilk şey, kısa saçların olursa gözlerinin ortaya çıkacağı

gözlerimi zaten beğenirler hep o sorun değilde .
saçlarımı kısa kestirirsem hep düzleştirmem gerekecek bilmem ne sonra her gün ağlarım ben kendimi biliyorum
ama içimde ukte kalacak valla

yok yok annem sarımsağı hazırlarken görünce yine kızdı birazcık
çam terebentinli şampuan+zeytinyağlı sarımsak maskesi .. ŞİMDİLİK

Annenden gizli yap
benimkide önceden kızıyordu hatta babam bile ama artık alıştılar baktılar olmuyo hihihihi

gözlerimi zaten beğenirler hep o sorun değilde .
saçlarımı kısa kestirirsem hep düzleştirmem gerekecek bilmem ne sonra her gün ağlarım ben kendimi biliyorum
ama içimde ukte kalacak valla

o zaman hayır sürekli düzleştirmek zorunda kalacaksan yaptırmamalısın benceşimdi kısa olmadığı halde ne kadar uğraşıyoruz canım benim

ah canlarım inşallah şubatta belimizdeki saçlarımızın resimlerini paylaşırız :)

Aaa buna ben de katılmak isteriiim :)

Uyguladığınız bir bakım kürü filan var mı ? Dalayım ben şu konuyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…