Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

kızlar ben 24 ündeinemakiye başlayacaktım biliyorsunuz ancak bi aksilik çıktı ve bunu 25 ine erteledim yani 25 inni akşamı sinemaki kürümün 1. sini yapacağım .

Günaydın kızlar dün bir hevesle turp almaya çıktım ama mevsimi değil ya hiçbir yerde bulamadım
Keyfim kaçtı kendi kürümü uygulayacağım birazdan hadi bakalım. ..

kızlar yardım edin sarımsaktan yana içimde korkular var, dökecegini hissediyorum ilk denemelerde.. birde kokusu tabi.. terleyince buram buram kokacak.. içinde yağ olmayan maske önerebilir misiniz? havuç ve turp denemiştim 2 yıl önce ama işe yaramadı.. maya maskesinden bahseder misiniz biraz

kızlar kafayı bozmuş durumdayımgittim direk sürdüm saçıma.. uçlara değil diplere sürdüm sadece itici kokuyor kardeşim kovdu beni 2 saat tutacağım saçımda ama kaşıntı var hafif iyi mi kötü mü bilemedim :KK63:
normalde yarın başlayacaktım ama dayanamadım şimdiden programı oluşturdum her hafta salı gününe

kızlar bende uzun saç meraklısıyım.Sarımsak yok şampuanın içine yağ katmak bunlar çok uğraştırı.Dax supergro saç bakım yağını alın bi seferde kurtulun.Fiyatı 25 lira.Belki biraz pahalı olabilir ama ben faydasını gördüm.Çokta bereketli geçen sene almıştım hala bitmedi.Düzenli kullanımda saçı acayip uzatıyor

mavili olan bir ay önce 23 temmuzda.. yeşilli olanı bugun çektim arkadaşlar.. bu sürede sadece şampuana çam terebentin kattım

Eklentiler

• CAM00527-tile.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 88
sarımsağa takmış durumdayım ardarda 3 mesaj gerçekten uzamaya etki ediyor mu canım asıl sorun bu benim için

Canım valla bende şampuanıma katmıştım kışın ama kışın bile kokusu berbattı ya kullanamadım valla :)

canım sakın sadece sarımsağı sürme dibine tabiki yakar o şekilde

ben onu kullandım ancak hiç bi uzama elde edemedim ya

kızlar ben sinemakimi bu akşam yapacağım yine baktım bi kaç topiğe resimli uzama evresini atmışlar bi arkadaş 7 ayda acaip uzama elde etmiş çok beğendim uzamanın yanı sıra saçları canlı ve kalın görünüyor çok heves ettim valla :)
bime cuma günü yağ gelecekmiş ya bi tane de ondan alacağım ancak o kenarda duracak
ilk önce mayonez ve sinemaki kürleri yapacağım bu akşam sinemaki yaparım
28 inde ise mayonez kürü tamamdır :)
2 ayda bu şekilde bakımıma devam edeceğim .
başaracağız kızlar çabamız boşa çıkmayacak inanıyorum hepinizi seviyorum

ayın 25 inde ilk kürümü yaparsam her pazartesi yapmaya devam edersem ekimin 13 ünde sinemakim bitiyor ve 2 hafta saçlarıma hiç bir ürün kullanmadan dinlenmeye alıcam saçlarımı :)

canım sakın sadece sarımsağı sürme dibine tabiki yakar o şekilde
canım zaten sarımsaklı zeytinyağını sürdüm yedirdim ama bi daha hayatta yapmayı düşünmüyorum saçlarımın yarısı döküldü ağlayacaktım.. normalde 3-5 tel dökülür nerdeyse ..:KK63:500 ml'lik fiyto sarımsaklı var evde... zaten 1 ay anca gider bana 1 ay çam terebentin kullanmayacağım zaten köye gittiğimde 2 hafta hiçbirşey katmamıştım saçlarım o zaman baya hızlanmıştı uzama

CANIM ONUN İÇİNE ÇAM TEREBENTİN KAT BİRAZCIK KULLAN BENCE

Kedi2013 saclarin ne halde? Konuyu actigindan beri bakim yapiyor musun kac cm uzama elde ettin :) fotograf atman mumkun mu acaba?
Konuya yeni dahil oldum ama bundan sonra takipteyim inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…