yarından sonra zeytinyağlı sarımsaga basliyorumAllah'ım bu nasıl bir kokudur
bn yapiorm cnm cok faydali ck ii grlio ama bn en ck ondan memnunum
Sarımsağı benim annem sürüyor saçları çok gür ve uzun kokusuna mecbur katlanacaksın artık
Uzatiyor canim emin olabilirsin ben de kullanmıştım bir ara..sarımsağa takmış durumdayım ardarda 3 mesajgerçekten uzamaya etki ediyor mu canım asıl sorun bu benim için
Tamam canım hangi kürü uygulayacaksın yani?Günaydın kızlar dün bir hevesle turp almaya çıktım ama mevsimi değil ya hiçbir yerde bulamadım
Keyfim kaçtı kendi kürümü uygulayacağım birazdan hadi bakalım. ..
sarımsağa takmış durumdayım ardarda 3 mesajgerçekten uzamaya etki ediyor mu canım asıl sorun bu benim için
canım sakın sadece sarımsağı sürme dibine tabiki yakar o şekildekızlar kafayı bozmuş durumdayımgittim direk sürdüm saçıma.. uçlara değil diplere sürdüm sadece itici kokuyor kardeşim kovdu beni 2 saat tutacağım saçımda ama kaşıntı var hafif iyi mi kötü mü bilemedim :KK63:
normalde yarın başlayacaktım ama dayanamadımşimdiden programı oluşturdum her hafta salı gününe
ben onu kullandım ancak hiç bi uzama elde edemedim yakızlar bende uzun saç meraklısıyım.Sarımsak yok şampuanın içine yağ katmak bunlar çok uğraştırı.Dax supergro saç bakım yağını alın bi seferde kurtulun.Fiyatı 25 lira.Belki biraz pahalı olabilir ama ben faydasını gördüm.Çokta bereketli geçen sene almıştım hala bitmedi.Düzenli kullanımda saçı acayip uzatıyor
saçların daha dolgun görünüyor ve biraz uzama olmuş canım devam :)mavili olan bir ay önce 23 temmuzda.. yeşilli olanı bugun çektim arkadaşlar.. bu sürede sadece şampuana çam terebentin kattım
canım zaten sarımsaklı zeytinyağını sürdüm yedirdim ama bi daha hayatta yapmayı düşünmüyorum saçlarımın yarısı döküldü ağlayacaktım.. normalde 3-5 tel dökülür nerdeyse ..:KK63:500 ml'lik fiyto sarımsaklı var evde... zaten 1 ay anca gider banacanım sakın sadece sarımsağı sürme dibine tabiki yakar o şekilde
canım zaten sarımsaklı zeytinyağını sürdüm yedirdim ama bi daha hayatta yapmayı düşünmüyorum saçlarımın yarısı döküldü ağlayacaktım.. normalde 3-5 tel dökülür nerdeyse ..:KK63:500 ml'lik fiyto sarımsaklı var evde... zaten 1 ay anca gider bana1 ay çam terebentin kullanmayacağım zaten köye gittiğimde 2 hafta hiçbirşey katmamıştım saçlarım o zaman baya hızlanmıştı uzama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?