Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

ay maşallah ne güzel :)
bende hep örüyorum bu günlerde :) banyodan çıkınca örüyorum akşam sabahta işe giderken açıyorum :) sonra sıkılınca tekrar örüyorum :) iyi oluyor

çok değil ki 1-2 parmak :) üst kısımlar çok güzel alt taraf bakımsız sadece. yani nasıl desem incelmiş iyice 1-2 parmak kestirmelisin bence, bakıma da devam ettiğin sürece o fark 1 ayda kapanır ki :)

tamam canım dinliycem seni :) ama şu anda buna hazır değilim çok korkuyorum artık

bende de elidorun turuncu ürünleri var ama dermokili bitirdikten sonra onu kullanmayı düşünüyorum yani o öylece kaldı kenarda :/ 2 kutu dermokilim var daha.

bende de elidorun turuncu ürünleri var ama dermokili bitirdikten sonra onu kullanmayı düşünüyorum yani o öylece kaldı kenarda :/ 2 kutu dermokilim var daha.
bende de 3 kutu var ondan sırf bitirmek için kullanıyım dedim iyi geldi kullanıom öle işte.saşlarımda kabarma sorunu var. sana gösterdiğim foto fönlü olduğundan anlaşılmıo

bende de 3 kutu var ondan sırf bitirmek için kullanıyım dedim iyi geldi kullanıom öle işte.saşlarımda kabarma sorunu var. sana gösterdiğim foto fönlü olduğundan anlaşılmıo

anladım dediğin gibi ya bakımlı olmak gibisi yok :) bi kere insanın içi huzurlu mis gibi oluyor :)

senin hedefinde uzatmak mı yoksa bakım amaçlı mı canım ?
benim hedefim saç uzatmak. fakat belime gelince uçları kırılıyor.kestirmek zorunda kalıyorum.kuaförlerde vur deyinceöldürüyor maşallah.bu yüzden tam istediğim uzunluğa gelmiyor. şimdi de uzun kopça hizasında ama ben daha uzun istiom. he bide çok parlak olmasını :)

oh inşallah :) senin hedef koyduğun bir süre varmı peki ?

oh inşallah :) senin hedef koyduğun bir süre varmı peki ?
yok bir hedefim çünkü ben bu gün olsa bu gün isterim ama bu imkansız. benim saçlarım çok hızlı uzuyor.hiç abartmıyorum saçlarımı kulak hizasında kestirdiğimde bir yılda belime geliyor.

maşallah ne güzel :)
benim de hedefim şubat bakalım .
Şubata kadar yapacağım bakımlarımı ama bişey düşünüyorum ben bilgin varsa sana da soruyum mesela ben 2 aydır düzenli yağ bakımı yapıyorum ya bu saçımda alışlanlık yapabilirmi yani sence sinemaki kürü mü yapsam mesela bu yağlı bakımdan sonra 1 periyotta .?

kesinlikle katılıyorum benimkide elidor 'un turuncu olan şekillendiricisi canım.. şimdi tam olarak nasıl kullanacahim? nemliyken sürüp mü öreceğim? bide rica etsem, zahmet olmaz ise uyguladıktan sonra dalgalı halini çekip buraya atabilir misin

kızlar bu arada saçım 1 ayda 2 parmak uzamış, 2-3 cm eder buda. çam terebentinim sağolsun bende şubata kadar bu 6 ayda 12 cm'lik bu uzama istiyorum.. ne düşünüyorsunuz, olur degil mi? uc ayda 8 cm 'e kadar cıktıgını hatırlıyorum, inşAllah duraksamaz

yarın mutlaka atarım canım çünkü bu gün düzleştirdim saçımı

netten baktım şimdi çam terebentin yağı dimi? nasıl kullanıyorsunuz peki?

netten baktım şimdi çam terebentin yağı dimi? nasıl kullanıyorsunuz peki?
evet canım :) büyük boy şampuana 1 kapak katıyorum .. :) saçımda köpüklüyken 1-2 dk bekletip duruluyorum :) inan memnun kalacaksın, uzamaya artı olarak dökülme-kepek-matlık sorunlarına da gerçekten iyi geliyor..

ooo kullanımıda kolaymış. ünv zamanında yılan yağını kullanmıştım bu şekilde oda iyi gelmişti ama kokusu berbattı. hemen eşimi arayıp aldırıyorum yağı çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…