canım ben 6 ayda bir mutlaka kestirim. saç bakımıda yaparım.çeşitli yağları karıştıyorum. birde mavi su yada glıss in 3 kat sıvılaştırılmıi kratin suyu var oda çok güzel geliyor. çok sık düzleştirmiyorum. bu günlerde banyodan sonra kren 7/24 sürüp örüyum. sabah açtığımda kuaförden çıkmış gibi duruyor :)
çok değil ki 1-2 parmak :) üst kısımlar çok güzel alt taraf bakımsız sadece. yani nasıl desem incelmiş iyice1-2 parmak kestirmelisin bence, bakıma da devam ettiğin sürece o fark 1 ayda kapanır ki :)
benim saçlar biraz huysuz geçinip gidioz işte :)ay maşallah ne güzel :)
bende hep örüyorum bu günlerde :) banyodan çıkınca örüyorum akşam sabahta işe giderken açıyorum :) sonra sıkılınca tekrar örüyorum :) iyi oluyor
ben elidorun turuncu serisini kullanıyorum. kretinli oluyor çünkü ( zaten markette kampanya yapmışlar 3 tane ürün şampuan,saç kremi, krem 7/24) çok uygun fiyatı hepsi 9 lira. onu kullanıyorum. örmeden krem 7/24 ü sürersem saçlarım elektirikleniyor.örünce elektirklenme olmadı hatta aşırı parlak durdu. bakımlı olmak gibisi yok. bakımlı olunca makyajsız bile çok güzel duruyoruz kızlar hepimiz çok güzeliz yaşasın :)
bende de 3 kutu var ondan sırf bitirmek için kullanıyım dedim iyi geldi kullanıom öle işte.saşlarımda kabarma sorunu var. sana gösterdiğim foto fönlü olduğundan anlaşılmıobende de elidorun turuncu ürünleri var ama dermokili bitirdikten sonra onu kullanmayı düşünüyorum yani o öylece kaldı kenarda :/ 2 kutu dermokilim var daha.
benim saçlar biraz huysuz geçinip gidioz işte :)
bende de 3 kutu var ondan sırf bitirmek için kullanıyım dedim iyi geldi kullanıom öle işte.saşlarımda kabarma sorunu var. sana gösterdiğim foto fönlü olduğundan anlaşılmıo
benim hedefim saç uzatmak. fakat belime gelince uçları kırılıyor.kestirmek zorunda kalıyorum.kuaförlerde vur deyinceöldürüyor maşallah.bu yüzden tam istediğim uzunluğa gelmiyor. şimdi de uzun kopça hizasında ama ben daha uzun istiom. he bide çok parlak olmasını :)senin hedefinde uzatmak mı yoksa bakım amaçlı mı canım ?
benim hedefim saç uzatmak. fakat belime gelince uçları kırılıyor.kestirmek zorunda kalıyorum.kuaförlerde vur deyinceöldürüyor maşallah.bu yüzden tam istediğim uzunluğa gelmiyor. şimdi de uzun kopça hizasında ama ben daha uzun istiom. he bide çok parlak olmasını :)
yok bir hedefim çünkü ben bu gün olsa bu gün isterim ama bu imkansız. benim saçlarım çok hızlı uzuyor.hiç abartmıyorum saçlarımı kulak hizasında kestirdiğimde bir yılda belime geliyor.oh inşallah :) senin hedef koyduğun bir süre varmı peki ?
kesinlikle katılıyorumben elidorun turuncu serisini kullanıyorum. kretinli oluyor çünkü ( zaten markette kampanya yapmışlar 3 tane ürün şampuan,saç kremi, krem 7/24) çok uygun fiyatı hepsi 9 lira. onu kullanıyorum. örmeden krem 7/24 ü sürersem saçlarım elektirikleniyor.örünce elektirklenme olmadı hatta aşırı parlak durdu. bakımlı olmak gibisi yok. bakımlı olunca makyajsız bile çok güzel duruyoruz kızlar hepimiz çok güzeliz yaşasın :)
yarın mutlaka atarım canım çünkü bu gün düzleştirdim saçımıkesinlikle katılıyorumbenimkide elidor 'un turuncu olan şekillendiricisi canım.. şimdi tam olarak nasıl kullanacahim? nemliyken sürüp mü öreceğim? bide rica etsem, zahmet olmaz ise uyguladıktan sonra dalgalı halini çekip buraya atabilir misin
ben çam terebentin canım.. bana sorulacak olur ise, çok çok etkili bir ürün..saç uzatmak için ne kullanıyorsunuz?
nerden bulabilirm bu ürünü?ben çam terebentin canım.. bana sorulacak olur ise, çok çok etkili bir ürün..
evet canım :) büyük boy şampuana 1 kapak katıyorum .. :) saçımda köpüklüyken 1-2 dk bekletip duruluyorum :) inan memnun kalacaksın, uzamaya artı olarak dökülme-kepek-matlık sorunlarına da gerçekten iyi geliyor..netten baktım şimdi çam terebentin yağı dimi? nasıl kullanıyorsunuz peki?
ooo kullanımıda kolaymış. ünv zamanında yılan yağını kullanmıştım bu şekilde oda iyi gelmişti ama kokusu berbattı. hemen eşimi arayıp aldırıyorum yağı çok saolevet canım :) büyük boy şampuana 1 kapak katıyorum .. :) saçımda köpüklüyken 1-2 dk bekletip duruluyorum :) inan memnun kalacaksın, uzamaya artı olarak dökülme-kepek-matlık sorunlarına da gerçekten iyi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?