hayır canım yaza girerken bıraktım, normalde kendi hali dalgalı dolgun görünümlü, ilk gün herkes çok beğenir fakat sonradan sönüverir..işlem uygulamıyorum artık saçlarımaGelecek gelecek biz inandıktan sonra 6 ay da istediğimiz yere geleceğiz yeterki pes etmeyelim inancımızı kaybetmeyelim ben çok inanıyorum başaracağız :)
Düzleştirici maşa gibi aletler kullanıyormusun peki ?
eheheh çok şekersin ya işaret koymuş birdecanım işaret koydum hedefim o bölgeye kadar gelmesi.. kusura bakma saçlarım hiç hoş durmamış, günlerdir evdeyim eylül ayında kestirmiştim tam omzumdaydı, belki 2-3 parmak aşağısı..
hayır canım yaza girerken bıraktım, normalde kendi hali dalgalı dolgun görünümlü, ilk gün herkes çok beğenir fakat sonradan sönüverir..işlem uygulamıyorum artık saçlarıma
eheheh çok şekersin ya işaret koymuş birde
o boyuta gelecek 6 ay sonra inanıyorum buna biz istedikten sonra neden olmasın ki adam akıllı bakımımızı yapıp saçlarımızı yıpratmayıp extra çaba harcayıp onları sevip koruduktan sonra tabiiki uzar.
Bayanlar 1 2 ay bişeyler yapıp hemen uzamasını bekliyorlar saç o sürede nasıl hemen uzayabilir ki .
Sabır gerektiren birşey bu . ben inanıyorum bu 6 aylık süreçte pes etmediğimiz sürece kazanan biz olacağız :)
elbette :) şuan sayende tam gaz devam edesim geldi.. inşAllah o boya gelecek saçlarım.. birbirimize moral vermeye devam edelim böyle dediğine de katılıyorum, 6 ay sonra kazanan biz olacagiz ..
kesinlikle katılıyorumbenimkide elidor 'un turuncu olan şekillendiricisi canım.. şimdi tam olarak nasıl kullanacahim? nemliyken sürüp mü öreceğim? bide rica etsem, zahmet olmaz ise uyguladıktan sonra dalgalı halini çekip buraya atabilir misin
saçım çok kaygan olduğu için anca bu kadar durdu fotoda çok anlaşılmıyor fakat herkez bayıldı saçlarıma :)
saçlarım nemliyken şekillendirici (krem 7/24) kullanıp ördüm.sabah açtım. fakat köpükle denemeyi düşünüyorum birde.Gayet hoş <3 :) peki nasıl yaptın canım kullandığın ürün ve nasıl bu hale getirdiğini yazarmısın ?
saçlarım nemliyken şekillendirici (krem 7/24) kullanıp ördüm.sabah açtım. fakat köpükle denemeyi düşünüyorum birde.
bende saçlarımı uzatmak için maskeler yapıyordum malesef yaza girdiğimizden beri bıraktım şimdi gaza geldim gel ikimiz beraber başlayalımha bu arada yaptığım maskeler sinemeki ve yumurta ama saçım normalde ne kadar uzuyosa yine aynı uzadı sanki bi fark göremedim argan yağı ve hindistan cevizi yağı aldım ikisini yatmadan önce sürüp sabah durulamayı düşünüyorum ha bide şampuanımı ve saç kremimi birkaç gün içinde değiştircem neyse ne çok konuştum yine
bende saçlarımı uzatmak için maskeler yapıyordum malesef yaza girdiğimizden beri bıraktım şimdi gaza geldim gel ikimiz beraber başlayalımha bu arada yaptığım maskeler sinemeki ve yumurta ama saçım normalde ne kadar uzuyosa yine aynı uzadı sanki bi fark göremedim argan yağı ve hindistan cevizi yağı aldım ikisini yatmadan önce sürüp sabah durulamayı düşünüyorum ha bide şampuanımı ve saç kremimi birkaç gün içinde değiştircem neyse ne çok konuştum yine
hahahaha tabiki uygun şuan seninkiyle yaklaşık aynı boyda :)ayy tamam bu yolda artık sende bizle yürüyorsun :)
Hedef şubat sana uygunmudur ?
6 aylık bi uzatma süremiz olacak önümüzde ve bırakmayacağız . kaybedecek hiç birşeyimiz yok aksine bakımlı saçlara kavusuruz hiç yoktan :)
Saç boyutun şu anda nerede ? resim atma şansın varmı canım
canım sinameki değil bütün saç maskeleriyle aram öyleydi hiçbiri saçımı uzatmadı ki haftada 2-3 kez saçıma maske yapıyordum şuan anladım bu kadar çok saçla uğraşmak faydadan çok zarar veriyormuş kendi haline bırakmak lazımmış biraz uzaması için artık aralarından birini seçip haftada bir uygulamayı düşünüyorumYa canım bu arada sinemakiden memnun olan bir çok kişi var aslında 8 haftalık 2 periyottan oluşuyor bunun bakım süresi değil mi ?
Benim bakım yağlarım bitiyor ve sinemakiye başlamayı düşünüyordum bende aslında bende 2 3 hafta kullanmıştım geçen sene sonra sıkılmıştım ama bu sefer çok kararlıyım ve çok uzama elde eden var sonuçta kanıtlamış bir çok bayan var sinemaki ile saç uzattıgını :)
Bizde sıkı bir şekilde sarılarak sinemakiye tekrar başlayabiliriz ?
saçımın şuanki görüntüsü daha güzel.foto cekiom şekli net cıkmıyor.kesinlikle denemelisin.zaten üzerinde aynı zamanda bakım yapan şekillendirici yazıyor...Cidden çok hoş hiç şekillendiri krem yada köpük kullanmadım şimdiye kadar bende denemek istiyorum :)
saçımı bugün yıkadım yarın kürü yapıp tekrar yıkamak istemiyorum bide ay takvimine bakmak lazım yağ günlernde filan yaparsak daha iyi sonuç alabiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?