Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

ooo kullanımıda kolaymış. ünv zamanında yılan yağını kullanmıştım bu şekilde oda iyi gelmişti ama kokusu berbattı. hemen eşimi arayıp aldırıyorum yağı çok saol

rica ederim canım, önemsiz , inşAllah faydasını görürsün, fiyatı 4 tl birşey, Bim'de bile satılıyor artık.. 1 yıl gider zaten.. ek olarak içine uzatacağına inandığın bir yağ da damlatabilirsin..

Ayyy lütfen birbirimizi gaza getirelim ve şubata kadar bıkmadan usanmadan devam edelimm süperr <3 :)

saç uzatmak için ne kullanıyorsunuz?

Hc hair complex kullanıyorum 2 günde bir . içerisine çam terebentin de kattım .
Şampuanıma: çam terebentin kattım .
15 adet dk hapı ezdim ve kattım
1 tatlı kaşığı bal kattım .
şampuan olarakta saç dökülmeside başlamıştı bende bu nedenle 2 adet dermokil şampuan aldım ve 1 tanesinin içine bu saydıklarımı kattım ve başladım 2 aydır kullanıyorum .
MEDOBİOCOMPLEX-K adında biotin hapı kullanıyorum b7 vitaminiymiş bu ve saçı güçlendirirmiş aynı zamanda tırnaklarıda ve tırnaklarım çok sertleşti gerçekten güçlendiler saçlarımdada küçük küçük saçlar çıktı .
günlük 1 bardak süt içiyorum artık normalde hiç sevmem ama kakaolu alıyorum küçük kutuda her sabah 1 tane içiyorum mecburen protein açısından zengin ve protein saç için gerekli birşey.
saçlarımı düzleştirmiyorum artık. örüyorum .
aklıma gelen şeyler olursa ekleme yaparım .

sadece çam terebentin mi canım ek olarak kullandığın bişeyler varmı ?
Canım, ben başlarda içine badem yağı da damlatıyordum.. ( çam terebentin sertlik yaratmasın diye..)zaten bayaa bi uzama olmuştu, etkisi oldu diye tahmin ediyorum.. fakat tatilden geldiğimde badem yağı şişem kırıldı, o yuzden içine sadece çam terebentin kattım.. kıyafetim üzerinden ölçü almıştım, 1 ayda 2 parmak , yaklaşık 3 cm uzamış dediğim gibi.. tek başınada gayet etkili yani

Gayet iyiymiş . Yani hedefin şubat sa lütfen bıkmadan sabret şubata kadar devam et . bu sayede bende senden güç alırım uzatır gideriz :)
senin saçların nerene geliyor resim atma sansın varmı ?

Gayet iyiymiş . Yani hedefin şubat sa lütfen bıkmadan sabret şubata kadar devam et . bu sayede bende senden güç alırım uzatır gideriz :)
senin saçların nerene geliyor resim atma sansın varmı ?
inşAllah ,bıkmadan usanmadan
uygun olduğum bir vakit atarım elbet canım, saçım sırtımda çamaşır hizasının aşağısında, pek uzun sayılmaz yani

inşAllah ,bıkmadan usanmadan
uygun olduğum bir vakit atarım elbet canım, saçım sırtımda çamaşır hizasının aşağısında, pek uzun sayılmaz yani

olsun canım lütfen bıkmadan devam edelim burada neredeyse bütün konuları bayanlar açmış ve 1 ayda sıkılıp bırakmışlar devamını getirmiyorlar biz öyle yapmadan devam edelim :)
mesela çok su içermisin bilmiyorum ama günde 2 litre su içmek vücudumuza olduğu gibi saçımıza da çok faydalıymış neme ihtiyacı olduğu için içtiğimiz su saçımıza nem sağlayarak kurumasını ve kırılmasını önlüyormuş

da ben nerden nereye geçmişim eheheh :)
Konudan konuya :)

tabiki bıkmadan devam edecegiz, vakit buldukca girecegim ,
su günde 1 lt anca içerim.. sanırım ben protein ihtiyacımı iyi karşılıyorum, 2 günde 1 yumurta yerim.. az evvel dolaba da süt koydum, onu da içeceğim.. sarımsak vs. de saç için çok gerekli , sarımsağıda tüketmeye özen gösteririm..nadiren de olsa saçı içten beslemek en önemlisi, buna özen gösteriyorum daha çok

Sütü hiç sevmeyen biri olarak saçlarım için günde bir minik kutu tüketiyorum artık :)
Suyu 2 litreye çıkardım .
Yumurta bende tüketmeye çalışıyorum protein açısından zengin diye .
Sarımsağı nasıl tüketiyorsun peki ben bir kaç kişiden günde 1 tane bütün yutulduğunu duydum ama yutamam herhalde o şekilde .
ikiye bölüm yutsammı bilemedim ki

Ayda bir kere de buraya fotoğraf atıp ilk hali son hali karşılaştırması yaparız oh mis :)

canım ben de yuttum bir ara, hatta daha yeni yeni bıraktım.. köyde annemin evindeki minicik sarımsakları ayırdım..en küçüklerini seçtim, günde 3 tane yuttum bır süre. fakat sıkıldım şimdi dolaylı yoldan tüketmeye çalışıyorum, yaptıgım yemeklere uygunsa eger bolca katıyorum, en basitinden dün mantı yedim ve bol sarımsaklı yedim istersen yutmayı dene , fakat dediğim gibi yemeklerle birliktede hoş oluyor

Ayda bir kere de buraya fotoğraf atıp ilk hali son hali karşılaştırması yaparız oh mis :)
sonuna kadar yanındayım dediğim gibi saçlarım çok uzun değil. sırtımda şuan, 1 sene önce Eylül ayında tam omuz hizamdaydı.. inşallah göğüs hizamın altına kadar gelecek bu saçlar

faydasını görüyormuydun yutarken :)

sonuna kadar yanındayım dediğim gibi saçlarım çok uzun değil. sırtımda şuan, 1 sene önce Eylül ayında tam omuz hizamdaydı.. inşallah göğüs hizamın altına kadar gelecek bu saçlar

Gelecek gelecek biz inandıktan sonra 6 ay da istediğimiz yere geleceğiz yeterki pes etmeyelim inancımızı kaybetmeyelim ben çok inanıyorum başaracağız :)
Düzleştirici maşa gibi aletler kullanıyormusun peki ?

canım işaret koydum hedefim o bölgeye kadar gelmesi.. kusura bakma saçlarım hiç hoş durmamış , günlerdir evdeyim eylül ayında kestirmiştim tam omzumdaydı, belki 2-3 parmak aşağısı..

Eklentiler

• CAM00885.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 228
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…