Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

teşekürler bendede sinüzit var ıslak 5 dakika dursam ağrı yapıyo
ama sadece alt kısmını ıslatıp örüp öyle yatıyorum en azından düzleştiriciye gerek kalmıyo

canımmm buralarda mısın? devam ediyor musun ve ne durumda saçların? :)
Buradayim saclarim baya uzadi foto atarim ama dediğim gibi uçlarından kestirdim hepsu düz ayni boyut olsun diye . onunda fotosunu atarim . ancak saclariminduz kestirdigimden beri çok daha bakimli ve çok kalin görünüyor çok kaliteli duruyor bayildim .

Kozlar ne durumdayiz herkes foto atabilirmi saclariniz ne durumda merak ediyorum ve su an kullandigim ürünleri yazacagim . saclarim çok saglikli ve parlak yaklaşık bir aydir yeniden bakim yapmaya basladim . bu sefer çok daha iyi hissediyorum çünkü kiriksiz saca bakim yapmak çok daha eglenceli saclari aimatttikca daha bi güzel oluyor

Kizlar uçları çok kırık ve uca doğru inceliyordu sacimin en on kisminda ise Lisa bi kisin vardi . yani kisacaci her zaman düzleştirme gereken hale gelmişti . şimdiki halinde atarım

Eklentiler

• IMG_20150522_093027.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 166
3 haftadir saclarima isi uygulamiyorum . 2 haftadir hazirladigim bakim yagini kullaniyorum . şu anda gayet sağlıklı görünüş olarak zaten bu gece bakim yagi uygulayip yarin sabah foto atarim size . 3 haftayi geçti su anda uzama 1 parmak kalinliginda . saclarimi 3 ay isi degdirmeden sadece toplamali şekiller vererek kullanip size her hafta fotolar atarak bildi vericem tekrar sıkı yönetime basladim ama simdi diğer seferki gibinher bulduğumu surmeyecegim sadece uzattigina emin olduğum şeyleri surecegim

6 ay +15 günde 17 cm uzama elde etmişim :)
iyi mi kötümü bilmiyorum ama su anda kestirdiğim için saç uçlarım aynı boyutta ve düz sütyenimin 1 2 cm altındadır yeniden ama
bu sefer BİLİNÇLİ şekilde başlıyorum düzleştiriciyi özel günlerdede değil hiç mi hiç yapmıyorum artık 0 düzeştirici .
Sağlıklı ve uzun saçlar :)

Fotolar bakıma başladığım zamanlar ağustos ayından.
sonra 17 cm uzama elde ettim şubata kadar sonra uçları çirkin durdugu için hep düz boyutta kestirdim .
sütyenimin üstündeydi kestirdiğimde omzumun biraz asağısındaydı şimdi tekrar bakıma başladım 3 haftadır.
bakalım :)

Eklentiler

• 2.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 185
  • 1.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 157
Maşallah canım çok güzel saçların.Ben de çeker atarım senin saçların sağlıklı da.Benim şu an cansız ve bakımları bıraktım bir an önce toparlamam lazım

canım saçlarımın ilk bakıma başladığım hali o ağustos ayı . 17 cm uzadı sonra hepsini aynı boyutta kestirdim sen şimdiki halini görsen öyle canlı kalın paarlak güzelki .
bu attıgım fotolarda okadar iyi değildi kırıklar doluydu toplayınca incecik kalıyordu

Ben bakım yaparken sinameki kullandım ve iyi geldi gerçekten.Yine sinamekiyle devam edicem canım.Onun yanında aktardan aldığım yağ karışımlarım var.Şimdi havalar çok sıcak bu bemiks ampulun kokusu sıkıntı yaratacak ama ne yapalım :)

saçını düzleştiriyormusun yada herhangi bi ısı verici ? kurutma falan yapıyormusun

saçını düzleştiriyormusun yada herhangi bi ısı verici ? kurutma falan yapıyormusun
Kurutma her duştan sonra yapıyorum benim sinüzitim var hayatta kurulamadan duramam yazın bile ama saç düzleştirici ayda en fazla 2 defa kullanıyorum özel günlerde o da.Genelde örüyorum hem daha dolgun gözüküyor hem de işlem uygulamamış oluyorum...

yaz geldi artık toplayabilirsinde bak toplu daha güzel oluyo hem bunaltmıyo. bi süre belirle ben 3 ay belirledim 3 ay boyunca sadece yıkayıp topluyorum . gece gevsek ucundan toplayıp hava almasını sağlıyorum.
3 ay boyunca toplayacagım ve bakalım yaz bitiminde ne kadar uzama elde edeceğim :)

Maalesef ben sürekli toplu gezemem ... :) Ben saçı topuz yapmanın kırıklara yol açtığını da duymuştum aklıma geldi de senin de bilgin olsun istedim eğer topuz kullanıyorsan canım

canım benim çevremde ne kadar saçı her gün toplu veya örgülü gezen varsa sürekli saçını kestiriyor ve bikaç ayda saçı hemen uzuyor . bende önceden hep toplardım saçımı ayda yılda bir düzleştirirdim saçımı düzleştirdiğimde bi bakardım hiç farketmeden o kadar çok uzamışki.
bunu çocuklara bakarakta anlayabiliriz saçları hep toplu olan okul çocuklarının saçı o kadar sağlıklı ve uzunki benimde öyleydi dediğim gibi okul çağlarımda

Simdi çektim . :)

Eklentiler

• IMG_20150523_235531.webp
    24 KB · Görüntüleme: 143
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…