Kıyamam, geçmiş olsun.
Bak sadece uçlarını nemlendirsen de olur, hatta saç spreyleri var ya elidorun falan, durulanmayan, onlardan kullanabilirsin sadece. Örmek hem müthiş nemlendiriyor hem de sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor.
Buradayim saclarim baya uzadi foto atarim ama dediğim gibi uçlarından kestirdim hepsu düz ayni boyut olsun diye . onunda fotosunu atarim . ancak saclariminduz kestirdigimden beri çok daha bakimli ve çok kalin görünüyor çok kaliteli duruyor bayildim .canımmm buralarda mısın? devam ediyor musun ve ne durumda saçların? :)
teşekürler bendede sinüzit var ıslak 5 dakika dursam ağrı yapıyo
ama sadece alt kısmını ıslatıp örüp öyle yatıyorum en azından düzleştiriciye gerek kalmıyo
Maşallah canım çok güzel saçların.Ben de çeker atarım senin saçların sağlıklı da.Benim şu an cansız ve bakımları bıraktım bir an önce toparlamam lazımFotolar bakıma başladığım zamanlar ağustos ayından.
sonra 17 cm uzama elde ettim şubata kadar sonra uçları çirkin durdugu için hep düz boyutta kestirdim .
sütyenimin üstündeydi kestirdiğimde omzumun biraz asağısındaydı şimdi tekrar bakıma başladım 3 haftadır.
bakalım :)
saçını düzleştiriyormusun yada herhangi bi ısı verici ? kurutma falan yapıyormusunBen bakım yaparken sinameki kullandım ve iyi geldi gerçekten.Yine sinamekiyle devam edicem canım.Onun yanında aktardan aldığım yağ karışımlarım var.Şimdi havalar çok sıcak bu bemiks ampulun kokusu sıkıntı yaratacak ama ne yapalım :)
Kurutma her duştan sonra yapıyorum benim sinüzitim var hayatta kurulamadan duramam yazın bilesaçını düzleştiriyormusun yada herhangi bi ısı verici ? kurutma falan yapıyormusun
Maalesef ben sürekli toplu gezemem ... :) Ben saçı topuz yapmanın kırıklara yol açtığını da duymuştum aklıma geldi de senin de bilgin olsun istedim eğer topuz kullanıyorsan canımyaz geldi artık toplayabilirsinde bak toplu daha güzel oluyo hem bunaltmıyo. bi süre belirle ben 3 ay belirledim 3 ay boyunca sadece yıkayıp topluyorum . gece gevsek ucundan toplayıp hava almasını sağlıyorum.
3 ay boyunca toplayacagım ve bakalım yaz bitiminde ne kadar uzama elde edeceğim :)
Maşallah canım çok sağlıklı gözüken saçların varSimdi çektim . :)
Maşallah canım çok sağlıklı gözüken saçların varSimdi çektim . :)
Tesekkur ederim canım senin saçlarını atarmisin sendeMaşallah canım çok sağlıklı gözüken saçların var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?