Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim de büyük ihtimal çarşamba günü ikinci aşılamam yapılacak. ilki aralıkta yapılmıştı, peşine bi ameliyat geçirdim. bu ikinci aşılamam, doktor ilkine göre bu sefer umutlu bakalım tutmazsa tüp bebeğe geçiyoruz:KK43:
Sanirim ayni anda olcak yada 1 gun ara canm bende yarm yum.takibine gtcem bzmde tutmazsa bu sefer tupbebege gecicez insallah hepimizinki tutar

:KK43::KK43::KK43:
aynı gün yaptırmışız :))) inş beraber hamile kalırız :anneadayı: ne zaman test yaptıracaksın ben kararsızım adetimi beklesem salı günü mü yaptırsam
Ben test gününü görebilsem perşembe gibi düşünüyodum.bugün leke geldi ,daha 10. gün:KK43: umarım senin için güzel olur sonuç arkadaşım..ne diyeyim

Sizde oylemi hissediyorsunuz bilmiyorum ama ben iki ayda yoruldum . yorgun hissediyorum kendimi bu ay olsun cok istiyorum maddi manevi cok yorucu bence ALLAH herkese yardim etsin ...
Ben 9 aydr tedavi goruyorum canm ara ara biraktm ama smdi tamamen yoruldm hem son asilama sansim artk tup bebege kaliyo sansimiz rabbim insallah nasip eder ck umutlu degilim bu sefer ama. Rabbim nasp etsn hepimize

:KK43::KK43::KK43:
Ben test gününü görebilsem perşembe gibi düşünüyodum.bugün leke geldi ,daha 10. gün:KK43: umarım senin için güzel olur sonuç arkadaşım..ne diyeyim
Ama kan gelmesi güzel yerleşme kanidir canım o, hem adetine daha vardır senin

Ama kan gelmesi güzel yerleşme kanidir canım o, hem adetine daha vardır senin
Yok tatlım,adet oldum bildiğin.o kadar aptal bi his ki,eşime söyleyişim,onun yüzündeki ifade,ben üzülmeyeyim diye kendi üzüntüsünü saklaması..hangi birine yanayım.şikayet etmiyorum ama yoruldum sanırım biraz :cry:

Yok tatlım,adet oldum bildiğin.o kadar aptal bi his ki,eşime söyleyişim,onun yüzündeki ifade,ben üzülmeyeyim diye kendi üzüntüsünü saklaması..hangi birine yanayım.şikayet etmiyorum ama yoruldum sanırım biraz :cry:
:(((( ya ama adet erken mi oldu yoksa doğal döngün mü öyle, normalde beş gün sonra adet olmamız lazım, hani aynı gün aşılama yaptırdık diye dedim.... üzülme ama Allah bizi bizden daha iyi biliyor, Allah sabredenlerle beraberdir ;)

:KK43:((( ya ama adet erken mi oldu yoksa doğal döngün mü öyle, normalde beş gün sonra adet olmamız lazım, hani aynı gün aşılama yaptırdık diye dedim.... üzülme ama Allah bizi bizden daha iyi biliyor, Allah sabredenlerle beraberdir :KK66:
Döngüm kısa zaten,bi de aşılamanın etkisiyle işlemin 10.günü regl oldum.üzülmemeye gayret ediyorum.ne Zaman en doğru zamansa öyle olsun,hayırlısıyla.dayanma gücü diliyorum Allah'tan hepimiz için.

:KK43:((( ya ama adet erken mi oldu yoksa doğal döngün mü öyle, normalde beş gün sonra adet olmamız lazım, hani aynı gün aşılama yaptırdık diye dedim.... üzülme ama Allah bizi bizden daha iyi biliyor, Allah sabredenlerle beraberdir :KK66:
Canim asilama yapildigi gunden itibaren sayarsan 10.gunle 15.gunler arasnda adet oluysn asilamadn dolayi yani dongunu beklemiyo adet kiminde geciyo bile ama ben hep asilamanin 12.gunde adet oldm insallah sen olmazsn hamissindir

Mrb kızlar bende 18 Şubat ta 2. Aşılama yi yaptırdım bekliyorum

Kızlar bende karnim da acayip bi gaz ve batma var sizlerde de varmı

Back
X