- 21 Şubat 2016
- 35
- 524
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hayirlisiyla guzel sonuc alirsin insallah canm.. Kisiye gore ayarlaniyo doz demekki.. Sagol canm cevabin icinMerhaba canım. Öncelikle kendi surecimi anlatayım. Adetin 2. Günü doktora gittim muayene sonrası ignelere başladım.iğneler içinde rapor çıkardık . Hapla yaptiranlarda var aşılama benim iğneli oldu . dusuk dozlarla 6 gün kullandım kontrole gittim dozu artirdik ve 5 gün daha yaptım iğne. Bu 5 gün içerisinde 1 kere daha kontrol vardı. Son iğneyle koruyucu bir iğne daha vurdum sonraki gün çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra da asilamam yapıldı. 3 gün oldu yapilali hakkında hakkkimizda hayırlısı olsun
Ben hapla asilama yaptirdimcanm yumurtalarim hapla buyuyodu o yuzden doktorigneye gerek yk smdi igne vurulursan tutmazsa tup bebekte dozani yukseltmek zorundalar dedi adetmn 4.gunu basladm gunde 3 defa 5 gun ictm bittikten 1-2 gunicinde yum.takibine gittim smdi sali tekrr cagrdi yum. Gelismeye devamediyomu dye bakicak snra catlatma ignesi verp asilamaAyy hayirlisiyla guzel sonuc alirsin insallah canm.. Kisiye gore ayarlaniyo doz demekki.. Sagol canm cevabin icin
Ayy hayirlisiyla guzel sonuc alirsin insallah canm.. Kisiye gore ayarlaniyo doz demekki.. Sagol canm cevabin icin
Kaçıncı gününüz sizin,test ne Zaman ?Merhaba bayanlar ... bende bu ay aşilama oldumm . Çok heyecanliyim . Allah ım inşallah inşallah tutar
İnşallah hayırlısıyla.peki herhangi bir şey hissediyor musun ağrı,sancı vs.benim de 9. günüm de merak ediyorum.7. Günüm insallah olur hepimizon aminnnnn
O zaman sansima kuseyimhayırlısı budur belki . inşallah asilamam tutarda gerek kalmaz tekrardan başlamak .. Evet canım 92liyim
![]()
aynisi bendede var cnm o duygulrin bende geleck ay basliycm insKizlar merhabaalarr bende asilama tedavisi icin adet olmayi bekliyorum insallah gelecek aya baslicaz tedaviye.. Sureci biraz anlatabilirmisiniz ne kadar ilac veriyorlar igne mi yoksa hap seklinde mi adetin kacinci gunu basliyoruz ilaclara?? Cok heyecanliyimm asilama sansi yok yuksek degil biliyorum ama icim kipir kipir hem korkuyom hem heycanliyim
hastaligimiz bile ayni sen evleneli ne kadr oluyo cnmBende PCO olduğu için bir anda yumurtalarda artış olur diye dusuk dozda kontrollü başladık
yadıysan kusura bakma ama ben çok takip edip hepsini okuyamıyorum sonucunu ne zaman alacaksın inşInsallah pozitifi goruruz canm seviniriz benimde kasiklarmda muthis agri var bde belimde yum cok mu buyuyo napiyo yada5 tanr oldugu icinmi agri yapiyi acaba
yadıysan kusura bakma ama ben çok takip edip hepsini okuyamıyorum sonucunu ne za
aynı gün yaptırmışız :))) inş beraber hamile kalırızMerhaba arkadaşlar.ben de 12 şubatta ilk aşılamam yaptırdım.bugün 9.günüm,kasıklarımda adet sancısına benzer bir sancı oldu sadece bugün ve geçti.yine olmadı galiba dedim ama insan umutlanmadan edemiyor.herkes için hayırlısı.
Merhaba igneler icin rapor nasil cikartiliyor hastaneden mi aldinizMerhaba canım. Öncelikle kendi surecimi anlatayım. Adetin 2. Günü doktora gittim muayene sonrası ignelere başladım.iğneler içinde rapor çıkardık . Hapla yaptiranlarda var aşılama benim iğneli oldu . dusuk dozlarla 6 gün kullandım kontrole gittim dozu artirdik ve 5 gün daha yaptım iğne. Bu 5 gün içerisinde 1 kere daha kontrol vardı. Son iğneyle koruyucu bir iğne daha vurdum sonraki gün çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra da asilamam yapıldı. 3 gün oldu yapilali hakkında hakkkimizda hayırlısı olsun
hastaligimiz bile ayni sen evleneli ne kadr oluyo cnm
Merhaba igneler icin rapor nasil cikartiliyor hastaneden mi aldiniz
Gecmis olsun cnm ne ameliyati gecirdinbenim de büyük ihtimal çarşamba günü ikinci aşılamam yapılacak. ilki aralıkta yapılmıştı, peşine bi ameliyat geçirdim. bu ikinci aşılamam, doktor ilkine göre bu sefer umutlu bakalım tutmazsa tüp bebeğe geçiyoruz![]()
Daha asilama olmadim canm bu hafta olucam henuz ilaclarm btti yumurtalarm glissin dye bekliyrzyadıysan kusura bakma ama ben çok takip edip hepsini okuyamıyorum sonucunu ne zaman alacaksın inş