- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa. BIraz daha bekleyelim canim belkide degerlerin gec yukseleblr gec dollendigi icjnerken gebelik testi yaptım ve kocaman negatif:) bende jeli falan bıraktım bi an önce gelsin adetim bari :)
yok canım ya öyle şeylere girmek istemiorum zaten bugün gelebilir büyük ihtimal oldum olacagım .Aaa. BIraz daha bekleyelim canim belkide degerlerin gec yukseleblr gec dollendigi icjn
Seninle.aynı gunuz canım hayırlı olsun.allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah. Ben keseyi görmeden inanmıyorum bu sefer. İlk çocukta hiç bisey bilmiyorum gittiğimde 5haftalikti zaten direkt keseyi gormustuk ertesi hafta da kalp atışını.bunda daha erken öğrendim ya bi garip geliyor
Benmde kesin o bunyelerdendir cikmaz canim ben iyisi hic almiyim saliyo bi atlatiyim persembe doktora gdiyimbazı bünyelerde erkenden idrara geçebiliyor. eğer negatif çıkarsa üzülürsen yapma canım bekle. ben ne olsa; olsa da çıkmaz diye yaptım 11. gün çok silikte olsa çıktı ama bazı bünyeler idrara hemen geçirmiyor
Benim de bugun 10. Gun sabah yaptim negatif cikti. Zaten artik belirti falan da kalmadi agri sizi akinti vs yok. Baslarda umutluydum da simdi kalmadi umutBenmde kesin o bunyelerdendir cikmaz canim ben iyisi hic almiyim saliyo bi atlatiyim persembe doktora gdiyim
10.gün çok erken değil mi biraz daha bekle canımBenim de bugun 10. Gun sabah yaptim negatif cikti. Zaten artik belirti falan da kalmadi agri sizi akinti vs yok. Baslarda umutluydum da simdi kalmadi umut
Ovitrelle vurduktan sonra 11. Gun genelde pozitif sonuc aliniyomus. Benim igneden beri 12 gun oldu, asilama da 10. Bugun ankara havasi da busbulanik icim10.gün çok erken değil mi biraz daha bekle canım
Hayırlı olsun inşallah bu sefer muradın a erersin canimilk de olsa ikinci de olsa kaygılar hiç değişmiyor canım allaha dua edelim en iyisini hayırlısı ni o bilirBende de pek fark yok canım. Ben ilk gebeligimde kanda gördüğümüzde herkese demiştik 1 hafta sonra gittim öyle keseydi falndi bilmiyordum randevu buldum gittim rastgele keseye gördüm sonra kalp ama olmadı.. Daha sonra kanda dusukte olsa gebelik çıktı eşimin ailesi falan da biliyordu 2 gün sonra kanama ve kimyasal gebelikmis. Aynı şeyleri yaşar miyim diye korkuyordum ama bu sefer hiç birini dusunmek istemiyorum ama tabi keseydi kalp atışıydı merak ediyorum içten içe .
Her zaman bir umut vardır canım.bencede çok erken aynı durumu kızda yaşadım bemde bir turlu gebelik testinde çıkmadı çok sonra belli oldu zaten o zamana kadar bende öğrenmiştim. Hem dünyanın sonu değil sabırlı olup yola devam.bir buçuk yıldır aralıklı devam ettim bu yola. İnşallah hayırlı haberini alirizOvitrelle vurduktan sonra 11. Gun genelde pozitif sonuc aliniyomus. Benim igneden beri 12 gun oldu, asilama da 10. Bugun ankara havasi da busbulanik icim
Iuice karardi
Aşılama gününü baz alırsan daha iyi bi de bana aşılamadan 14 gün sonrasına randevu verildi kan için bile 14 gün o yüzden 10.gün erken .seni umutlandirmak istemem ama biraz daha beklesen iyi olurOvitrelle vurduktan sonra 11. Gun genelde pozitif sonuc aliniyomus. Benim igneden beri 12 gun oldu, asilama da 10. Bugun ankara havasi da busbulanik icim
Iuice karardi
Benim de bugun 10. Gun sabah yaptim negatif cikti. Zaten artik belirti falan da kalmadi agri sizi akinti vs yok. Baslarda umutluydum da simdi kalmadi umut
Ins benim de oyle olur. Biz de esim icin kaan aydos basladik, sayi fena degil ama dna hasari yuksek ciktiBenim Eniştem azosperm di ve ablamin 10 sene sonunda 2. Asilamayla oldu çocuğu. Benim eşimin sayı iyiydi aşılama günü ama morfoloji %2 çıktı. Bende umitsizdim hiç belirti yoktu ikinci aşılama planları yaptık eşime evicap alacaktik tekrar . ama çok sukur ki gerek kalmadı bugün 16. Günüm ve belirti yok sadece ayakta çok durdugumda belim agriyor . ne idrara sık çıkma ne uyku hali hiç biri yok
Hayirlisi olsun bakalim canim. Ben de tup bebekten once 3. Yu mu denesem diye dusunuyorum da bilemedimbende bugün 3. aşılamamı oldum hayırlısıyla