- Konu Sahibi boncukkkkk
-
beklemek zor ama en heyecanlı bekleyiş.ılk bebiş senden gelecek:) hayırlısıyla gelır işh.haberlerını beklıyorz.yorma kendını canım zaten yeterınce bebiş yoruyor.sezeryan mı olacak?maşşallah bebişine 3kılo olmuş artık.sağlıklı şekılde kucağına alman dılağıyle.Selam kızlar ben iyicene agılaştım internete bile uzun süre giremiyorum geceleri uykum nerdeyse sıfırlaştı şişkinlikler arttı wc gitme sıklıgım tavan yaptı resmen yarım saate 3 kez gidiyorum nerdeyse nst de hafif hafif agrılaırm göründü. 23.24 ocak alınacak gibi sanki erkende gelemzse oğluşum benim hazırlıklarım bitti dün ağda işinide halletim beklemek zor ama:))))bendeki haberler böyle
Boncuk canım senin günün belli oldumu ne alemdesin sen 3 ayda 3 kg alımışım daha önce aldıgım kilolarım var sadece bebişin kg c.tesi gititgimde 3 kg görünüyordu yanılma payıda var dedi doktorum bakalım artık...
Merhaba arkadaşlar,
İnşallah benim de 14 Şubatta bir kızım olacak:) 35+0 dayız. Bugün kontrolümüz vardı, 2500 gr olmuş fıstığım. Birkaç gündür gece tuvalete kalkmalarım sıklaştı, kasıklarımda da basınç hissediyorum, doktor normal dedi ama umarım erken gelmez bebişim. Odasını hazırladık, ayrıca park yatağını aldık. Çantamızın malzemesini aldık ama daha yerleştirmedim. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bilmem siz de öyle misiniz ama kızımı ilk göreceğim anın heyecanı sardı beni, hiç görmediğim bir varlığı bu kadar özleyebileceğimi söyleseler inanmazdım:)
Kullanıcı adı Doğum tarihi Cinsiyet İsim Doğum şeklii
Panadol 24ocak Erkek Sezeryan
Kelebekmelek Kız FatmaMelek Sezeryan
Boncuk 2şubat Kız ZeynepSare Sezeryan
Nilayu Kız Masal
Asiye Kız BerraZeynep
Zamanzaman Erkek
Kayaesra Kız Elif
Masal Erkek BartuYargı
Elma
Mariposa Kız
Nilayu Kız Masal
Asiye Kız BerraZeynep
Zamanzaman Erkek
Kayaesra Kız Elif
Masal Erkek BartuYargı
Elma
Mariposa Kız
kaç haftalık canım bebeğin? benım 28+5deyken 1070gramdı boyuda 37cmdı.31+5deykende 1700 gramdı boyudaa 42cmdı.şuan 33+1 gunluğum bakalım 4guns onra doktora gıdeceğim o zamnda paylaşırım.
masal çok güzel isimm ismiyle yaşasınn inşalah. senin kaç haftan kaldı? benim bücürümün ismi de bartu yargı olacak teyzesi :) ellerdeki uyuşukluk doğumun çok yakın olduğuna mı işaret acaba ... be mersindeyim hastanem orta doğu hastanesi doktorum da barış bey. ona doğum yaptıran varmı içinizde? ii bi doktorgibi gelio bana. bu arada babamız da gelip gidip oğlunu sevio öpüo komikk oluoo ama hoşuma da gidiooo :)) off elim yine uçtu...
maşallah bebişine sanırsam aramızda 3 gun var benım bebişimde 33+0 haftalık bakalım hayırlısıyla kım once doğum yapacak:)maşallah bebişinin kılosuna hemen hemen kılolarıda aynı galıba.canım 7 şubat gec degıl mı randevu için kaç haftaya bır gıdıyorsun?benım doktorum 2 haftaya bır cağırıyor.
işh bebişin hayırlısıyla gıyer kıyafetlerını.
NİLAYU o ağrılar bende de var,baya yoğunlaştı doktor magnezyumu aksatma dedi...MASALımıza da MAŞALLAH,kilosuda iyiymiş kızımızınSizin randevu araları baya uzak yaaf..Biz 32.haftadan beri her hafta gidiyoruz...Miniğine ciciler almışsın,RABBİM güle güle giydirmeyi nasip etsin,dediğin gibi civilde fiyatlar çok uygun oluyo tatlım,başka yerlere çok fazla para vermeye gerek yok bencede
BU ARADA YENİ GELEN GÜZELLER BİZDEN KOPMAYINDA SAYFAMIZI AKTİF TUTALIM,MERAK ETTİKLERİMİZİ HEP BERABER PAYLAŞALIM EMİİİİ:26:
canım çok erken agrıların başlamış senin doktorun demek normal dedi benim o haftalarda agrı falan yoktu sağlıklı olsunda bebişin ..
bi sürü gelin adayım var hehe ::::) kızlar ben artık bir an önce doğurmak istiorumm. çorabımı bile eşim giydirio, iş yaptığımda hemen yorulurum, bu ara kasıklarımda ince bi sızı şeklinde hafif ağrılar oluo. bebiş doğsa da, karnım gitse, giyeceklerimmme kavuşsamm. oğluşumu sevsamm koklasammm oyyyy yerim onu ben :)) alışverişimiz tamam herhalde beşik,yatak,giysileri,hastane çıkışı,bana lohusa pijaması,kırmızı tac:),korse,bebeğe küver kova vs,bebek çantası, bebek losyonu,piişik kremi,güneş kremi,ıslak mendili,bezi,fotoğraf mkinesi. kızlar unuttuğum bişi vrmııı?bu arada epidural normal düşünüorum, tabi dayanabilirsem :)
ben 27. haftada gitmiştim 1070 gr.dı kızım perşembe gidicem bakalım 33+4 te kaç gr.olcak yazarım bende
bu arada liste süperr
ya kızlar burada nasıl konu açılıyhooooooo bi türlü beceremedim
Boncukcum magnezyumu aksatmış olman mı tetikliyormuş o ağrıları? Bana demir ve kan ilacı vermişti; magnezyum vermedi. Ya bi çok kişi uzun aralıklarla gidiyorsunuz hastaneye dedi ama napmalıyım acaba, doktor o zmana çağırdı :44:Civil çok iyiydi valla şiddetle tavsiye ediyorum.Mutlaka gidip bakın bişiler.Sen nasılsın bu arada?
beklemek zor ama en heyecanlı bekleyiş.ılk bebiş senden gelecek:) hayırlısıyla gelır işh.haberlerını beklıyorz.yorma kendını canım zaten yeterınce bebiş yoruyor.sezeryan mı olacak?maşşallah bebişine 3kılo olmuş artık.sağlıklı şekılde kucağına alman dılağıyle.
bi sürü gelin adayım var hehe ::::) kızlar ben artık bir an önce doğurmak istiorumm. çorabımı bile eşim giydirio, iş yaptığımda hemen yorulurum, bu ara kasıklarımda ince bi sızı şeklinde hafif ağrılar oluo. bebiş doğsa da, karnım gitse, giyeceklerimmme kavuşsamm. oğluşumu sevsamm koklasammm oyyyy yerim onu ben :)) alışverişimiz tamam herhalde beşik,yatak,giysileri,hastane çıkışı,bana lohusa pijaması,kırmızı tac:),korse,bebeğe küver kova vs,bebek çantası, bebek losyonu,piişik kremi,güneş kremi,ıslak mendili,bezi,fotoğraf mkinesi. kızlar unuttuğum bişi vrmııı?bu arada epidural normal düşünüorum, tabi dayanabilirsem :)
Boncukcum magnezyumu aksatmış olman mı tetikliyormuş o ağrıları? Bana demir ve kan ilacı vermişti; magnezyum vermedi. Ya bi çok kişi uzun aralıklarla gidiyorsunuz hastaneye dedi ama napmalıyım acaba, doktor o zmana çağırdı :44:Civil çok iyiydi valla şiddetle tavsiye ediyorum.Mutlaka gidip bakın bişiler.Sen nasılsın bu arada?
panadolcum sen kaçıncı haftadasın? Senin ağrılar ne zman başlamıştı?
Nilayu Kız Masal
Asiye Kız BerraZeynep
Zamanzaman Erkek
Kayaesra Kız Elif
Masal Erkek BartuYargı
Elma
Mariposa Kız
ben 27. haftada gitmiştim 1070 gr.dı kızım perşembe gidicem bakalım 33+4 te kaç gr.olcak yazarım bende
bu arada liste süperr
Sanırım 7 haftamız var bizimde.Adet tarihimle, ultrason tarihinde uyuşmazlık uluyor benim; o yüzden 1 haftalık kaymalar yaşıyoruz.İsmi de güzelmiş veletinin :) adıyla yaşar işallah.Ben İstanbul dayım o yüzden doktor ve hastane hakkında bişi diyemicem.Babalarının bebişlere olan düşkünlüğü benim çok hoşuma gidiyorTabi ilgi sadece ona olmadığı sürece Bizimkide göbüşümü öpüyor; kızımı öpüyorum diye.Bi de beni kıskandırıyor, ne kötü sen öpemiyorsun diyor
Canım dediğim gibi benim adet tarihimle; ultrason arasında uyuşmazlık oluyor, geç döllenme görünmüştü bi ara. O yüzden net kaç haftalık bilmiyorum.Sanırım şimdi 34 olduk.Bizim randevular hala ayda bir.Banada geç gibi geldi ama doktor o tarihi randevu verdi ya :26:. Sen nts ye girdin mi peki?
MASALcım bizim kız biraz nazlıdır, ya da tembel, arasıra oynamayınca annesini üzüyo çünkü...Şimdiden gelin adaylarından birinin kötü huylarını sıralıyımda sen alıp almıyacağına ona göre karar verirsinnnKıyafet konusunda bende dediğine katılıyorum tatlım ya,evde eşofmanlarla paspal paspal oturmaktan bi hal oldum,hayırlısıyla kovuşalım miniklerimize de eski kıyafetlerimizide giyeriz İNŞALLAH..Gerçi benim bu aldığım kilolarla eski kıyafetlerimin içine sığmam zor gözüküyo ama bakalım artıkkkk:44:Alışverişle ilgilide unuttuğun bişey yok gibi herhalde,bende son olarak hastane çantama sütyenimi,deodorantımı,bide göğüs ucu kremimi koydum şimdilik tamam gibi gözüküyo herşey:26 oğumunda İNŞALLAH istediğin gibi olur,son randevunuz ne zamandı bebiş doğum pozisyonunu almış mıııı
canımcım randövimiz 27 ocakta, bebeğin kafası aşağıdaymış, herşey normal demişti son gittiğimde:) bu arada göğüs ucu kremi aldım demişsin ya araştırmışındır sen, hangisini aldın. ben bilemediğim için almadımm. bana isimm fiyat ve özelliği lazımm. bu arada boncukcum sütyenlere baktım emzirme sütyenleri hep ince ben az süngerli bişey aradım ama bulamadım. emzirdikten sonra göğüs ucu belli oluo incelerde.
canım korseyi kendin kullanacaksın dimi ne kadar süre sonra sarmak lazım göbeklerimizi hiç fikrim yok benımde
bende aynı durumdayım çorabımı eşim giydiriyor şunu gördüm allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin eşin bile olsa
kaçıncı haftadaydın sen..
canım bende epidural normal ıstıyorum.doğum yapınca bılgıne ıhtıyacım varr.bu korse ne için göbek kalmasın dıyemı?oyleyse nasıl bır korse bende alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?