Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

Hehehhh bizlere acemi işi bi liste yaptım..Bakıyım konumuzda kaç kızımız kaç erkekimiz var diye merak ettiydimde..
Kızlarımız çoğunluktaymış,sağlıkla gelsin minişlerimiz İNŞALLAH

beklemek zor ama en heyecanlı bekleyiş.ılk bebiş senden gelecek:) hayırlısıyla gelır işh.haberlerını beklıyorz.yorma kendını canım zaten yeterınce bebiş yoruyor.sezeryan mı olacak?maşşallah bebişine 3kılo olmuş artık.sağlıklı şekılde kucağına alman dılağıyle.

hoşgeldın canım aramıza.benımde doğumum 27 şubatta ama içime hep 14 şubat doğuyo belkı aynı gun bebişlerımızı kucağımıza alırız.park yatak nasıl canım kullanışlımı gıcırdıyor mu bende almayı duşunuyordum vazgectım.bende cok heyecan yok yada aklıma getırmıyorum.ıkıncı gebelığım olduğu için galıba bırşey olaacak dıye korkuyorum.ama hayatta bunun kadar güzel bırşey yok.

boncukcuğum bırden bu yazıları gorunce heyecan sardı.hala ınanamıyorum.şuanda bıle tekmelerını hıssedıyorum ama yalan gıbı...

bi sürü gelin adayım var hehe ::::) kızlar ben artık bir an önce doğurmak istiorumm. çorabımı bile eşim giydirio, iş yaptığımda hemen yorulurum, bu ara kasıklarımda ince bi sızı şeklinde hafif ağrılar oluo. bebiş doğsa da, karnım gitse, giyeceklerimmme kavuşsamm. oğluşumu sevsamm koklasammm oyyyy yerim onu ben :)) alışverişimiz tamam herhalde beşik,yatak,giysileri,hastane çıkışı,bana lohusa pijaması,kırmızı tac:),korse,bebeğe küver kova vs,bebek çantası, bebek losyonu,piişik kremi,güneş kremi,ıslak mendili,bezi,fotoğraf mkinesi. kızlar unuttuğum bişi vrmııı?bu arada epidural normal düşünüorum, tabi dayanabilirsem :)

kaç haftalık canım bebeğin? benım 28+5deyken 1070gramdı boyuda 37cmdı.31+5deykende 1700 gramdı boyudaa 42cmdı.şuan 33+1 gunluğum bakalım 4guns onra doktora gıdeceğim o zamnda paylaşırım.

ben 27. haftada gitmiştim 1070 gr.dı kızım perşembe gidicem bakalım 33+4 te kaç gr.olcak yazarım bende

bu arada liste süperr

Sanırım 7 haftamız var bizimde.Adet tarihimle, ultrason tarihinde uyuşmazlık uluyor benim; o yüzden 1 haftalık kaymalar yaşıyoruz.İsmi de güzelmiş veletinin :) adıyla yaşar işallah.Ben İstanbul dayım o yüzden doktor ve hastane hakkında bişi diyemicem.Babalarının bebişlere olan düşkünlüğü benim çok hoşuma gidiyor Tabi ilgi sadece ona olmadığı sürece Bizimkide göbüşümü öpüyor; kızımı öpüyorum diye.Bi de beni kıskandırıyor, ne kötü sen öpemiyorsun diyor

Canım dediğim gibi benim adet tarihimle; ultrason arasında uyuşmazlık oluyor, geç döllenme görünmüştü bi ara. O yüzden net kaç haftalık bilmiyorum.Sanırım şimdi 34 olduk.Bizim randevular hala ayda bir.Banada geç gibi geldi ama doktor o tarihi randevu verdi ya :26:. Sen nts ye girdin mi peki?

Boncukcum magnezyumu aksatmış olman mı tetikliyormuş o ağrıları? Bana demir ve kan ilacı vermişti; magnezyum vermedi. Ya bi çok kişi uzun aralıklarla gidiyorsunuz hastaneye dedi ama napmalıyım acaba, doktor o zmana çağırdı :44:Civil çok iyiydi valla şiddetle tavsiye ediyorum.Mutlaka gidip bakın bişiler.Sen nasılsın bu arada?

canım çok erken agrıların başlamış senin doktorun demek normal dedi benim o haftalarda agrı falan yoktu sağlıklı olsunda bebişin ..

panadolcum sen kaçıncı haftadasın? Senin ağrılar ne zman başlamıştı?

MASALcım bizim kız biraz nazlıdır, ya da tembel, arasıra oynamayınca annesini üzüyo çünkü...Şimdiden gelin adaylarından birinin kötü huylarını sıralıyımda sen alıp almıyacağına ona göre karar verirsinnnKıyafet konusunda bende dediğine katılıyorum tatlım ya,evde eşofmanlarla paspal paspal oturmaktan bi hal oldum,hayırlısıyla kovuşalım miniklerimize de eski kıyafetlerimizide giyeriz İNŞALLAH..Gerçi benim bu aldığım kilolarla eski kıyafetlerimin içine sığmam zor gözüküyo ama bakalım artıkkkk:44:Alışverişle ilgilide unuttuğun bişey yok gibi herhalde,bende son olarak hastane çantama sütyenimi,deodorantımı,bide göğüs ucu kremimi koydum şimdilik tamam gibi gözüküyo herşey:26oğumunda İNŞALLAH istediğin gibi olur,son randevunuz ne zamandı bebiş doğum pozisyonunu almış mıııı

ben 27. haftada gitmiştim 1070 gr.dı kızım perşembe gidicem bakalım 33+4 te kaç gr.olcak yazarım bende
bu arada liste süperr

Süper dimiii bence deeeeAma napıyım bu kadar geliyo elimden yaaawww

ya kızlar burada nasıl konu açılıyhooooooo bi türlü beceremedim

ELİFDEM konu açmak istediğin ana başlığa tıkladığında konu aç başlığı var oraya tıklayıp yeni konu açabiliyosun...Örneğin gebelik kısmında açmak istiyosan gebelik başlığına bastığında sol üst köşede konu aç butonunu görebilirsin canım,umarım anlatabilmişimdir:44:

NİLAYU bana magnezyumu ilk defa sağlık ocağı vermişti sonrasında doktoruma sorup kullanmaya başladım...Gerçekten kasılmalara falan çok iyi geliyo..Ben geçen haftalarda biraz aksatmıştım şimdi yine düzenli kullanınca ağrılar azalmaya başladı....Doktora ağrılarını söyleseydin yazardı belki,olmadı git sağlık ocağına yazdır,sonuçta gebelikte hemen hemen tüm gebeler kullanıyo magnezyumu...Bu arada cidden baya uzun ara veriyo doktorun,özellikle 32.haftadan sonra çoğu doktor ya 15te bir ya da haftada 1e düşürüyo kontrolleri:26:Ama senin yapabileceğin bişey yok tatlım,bu süre içinde anormal bi ağrın olursa,bebişin hareketlerinde azalma falan hissedersen gününden önce gidersin sendeAma hareketlere dikkat etcekmişiz bu ara:26:

Canım demek açılışı ben yapacagım evet sezeryen olacak sagol canım inşallah sağlıklı olsunlarda gerisi detay aslında

canım korseyi kendin kullanacaksın dimi ne kadar süre sonra sarmak lazım göbeklerimizi hiç fikrim yok benımde
bende aynı durumdayım çorabımı eşim giydiriyor şunu gördüm allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin eşin bile olsa
kaçıncı haftadaydın sen..

Nilayu ben şuan 36 haftadayım bu hafta başladı diye bilirim agrılarım herkeste farklı görünüyor demekki Civiliye bende gitmiştim eşimle beraber aldım birşeylereşimin aceleliginden dogru dürüst bakamamıştım ucuzuda var pahalı ürünleride var..

Canım evet bizimde erkek olacak ismi OZAN olacak
seninle haftamız aynı aslında benim normal dogum tarihim 40 haftayı doldurma tarihim 9 şubat görünüyor
ama doktorum 38 haftanın içinde alalım dedi 37 haftadan sonra beklemenin anlamı yok diyor benimde işime geliyor kımıldıyamıyacak halde geldim iyicene seninle bebekleirmizin kg aynı gibi belki seninkinide erken alabilirler.. sağlıklı olsunlarda

canım bende epidural normal ıstıyorum.doğum yapınca bılgıne ıhtıyacım varr.bu korse ne için göbek kalmasın dıyemı?oyleyse nasıl bır korse bende alayım.

hmm bendede başta vardı.kucuk gosterdı sonra buyuk gosterdı şuanda tam adet tarıhıme gore gıdıyor.canım benım doktorum 28. haftadan sonra 3 hafta sonra geleceksınız dedı.ondan sonrada 2 haftaya duşurdu.ayda cok gec degıl mı? artık .henuz gırm edım nts ye ama bakalım cumartesı gunu gıdeceğim doktoruma ben tenklı ulturasyona hemde kendı doktoruma gıdeceğim.bakalım bu gıttığımde sokacakmı?sokmazsada bır dahakı gıttığım keısn sokar herhalde .gelınce hemen yazarım:) bu arada doğumlarımız cok yakın .

walla bazen hoşuma gidio çorap ayakkabı giydirmesi:) tırnak kesimi falan :)) iice şımardımm. bebek olunca pek naz yapcm yine :) tabi yerse:) korseyi kendime aldım tabi. alırken sordum ne zaman giycez diye normal doğum sa 2 yada 3 gün sonra giy, sezeryan olrsa karnındaki dikişler iileşsin ondan sonra giy ama sezeryanda çok sıkmasın dikkat et diolar. şimdilik normal doğum düşünüorumm hadi hayırlısı. sen kaçıncı haftadasın, ben 33+5 günlük oldum.

canım bende epidural normal ıstıyorum.doğum yapınca bılgıne ıhtıyacım varr.bu korse ne için göbek kalmasın dıyemı?oyleyse nasıl bır korse bende alayım.

canım normal doğum istediğim için hem göbek hem baldırı kapatacak şekilde aldım nbb den 15 tl. sezeryanda çok sıkı olmayan korse olması gerekiomuşş. göbek kalmaz korseyle dediler bana aldım ben de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…