Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

ASİYEcim MAŞALLAH hamiş hamiş evinide taşıdın yerleştin bile,bide misafir ağırlamışsın...MAŞALLAH MAŞALLAHCanım annenlerin ilk torunsa onunda hevesi vardır bizimde kayınvalidem öyle,annemde öyle de kayınvalidem yanımda olduğu için daha bi hevesli gözüküyoCanım eğer iltihap varsa su bol su içmeyi aksatma,bu ara iştahın yerinde değilmiş ama suyu boşlama tatlım:26:Yemek konusunda da canının istediği şeyleri yapmayı dene bari,demir yönünden iyi beslenmelisin bu haftalarda:26:Biz 31.haftada sanırım 1600 falandık tam olarak hatırlayamıyorum,seninki kaç 3500 olmasa bile 3000ini bulur İNŞALLAH canım,ama kendini iyi besle

NİLAYU canım kilolar yüzünden değilde hamilelikte olan genel bi sorundur herhalde bu ağrılar:44:En son adet tarihin kaçtı tatlım,ordan hesaplayalım hemen haftanı...Gerçi bugün gittin herhalde doktora o söylemiştir..Bu arada nasıl geçti muayeneniz anlat bizi merakta bırakma...Nst de hiç bişey hissetmiyosun canım,göbeğini açıp beline eşinin kemerlerinden birini taktığını düşün,hiç bi şey hissetmiyosun yani,gerçi bu randevuda bağladılarsa görmüşsündür:26:Eğer akıntı için fitil falan kullandıysan bide antibiyotik verse doktorun ben 2kere kullandım anca düzeldi yaaafff:44:

KELEBEKcim benim doktor epidural yapalım dese bile ben kendimde o cesareti toplayamam herhalde...Genel en iyisi bana göre,herşey olsun bitsin öyle uyanalımBu arada bende çok kilo aldım ama kendimi gayet iyi hissediyorum hehheh
Canım bakalım pazartesi ne diycek hastane fiyat olarak,İNŞALLAH üste dediğin gibi çok fazla ödeme yapmak zorunda kalmadan halledersiniz bu işi

Şekerleride ısmarladık tatlım,belki çok ahım şahım bişey değiller ama cici bişeye benziyo...Bakalım haftaya gelince anlatırım size

Ya sorma KELEBEKcim,bizimki ya inatçı olcak,ya çok nazlıııı:44:Esasında nstde kalp atışı olduktan sonra hareket çokta önemli değildir gibi geliyodu banada ama doktor oynamamasının üstünde bu kadar durunca bizde koktuk baya,neyse ki dediğin gibi naz yapmış bizimkiii
Bu arada cidden iyice aşağı indiler galiba bizimkiler,beni görenler ha geldi ha gelcek gibi duruyo senin karnındaki diyolar..Bakalım hayırlısı,İNŞALLAH beklediğimiz güne kadar sabredebilirler...Senin doktor kesin bi gün söyledimi veya tahmini olarak

RABUSKcum kaçıncı haftandaydın,prensesinin gelmesine ne kadar kaldı,kontrolleriniz hangi günler,istanbuldamısın:26:Ay çok sordum yineeee:44:

boncukcuğum, kelebekciğim ve dıger kızlar nerelerdesınız yhaa bu aralar hıç uğramıyorsunuz?yoksa bırşey mı oldu?meraklandım..

ASİYE canım aslında ben her gün girip mutlaka yazılanları okumaya çalışıyorum ama yazma konusuna gelince uyuşukluk oluyo üstümde yazamıyorum...Yazıncada herkese yazıyım istiyorum,en sonunda sadece okuyup çıkıyorum..Ama 2-3günü geçirmemeye çalışıyorum yazmak için:26:

buda beşiğimiz ne zamandır koymayı düşünüyordum...

Kindermöbel

Canım çok güzelmiş beşiğiniz,ikea tarzı ürünlere benziyo pek bi sevdim, güle güle yatsın FATMA MELEKBu arada baban gelmiş gitmiş,şimdi sırada annen ve kardeşin mi var kısmetseeee,gelceklerdi dimi yanlış hatırlamıyorumdur herhaldeee:26::44:

Son düzenleme:

ama öyle olunca uyanması uzun sürmezmi... ben meleğimi hemen görmek istiyorum... ama tabi en sağlıklısı neyse olsun...
biz bu hafta sali gitcekmişiz bakalım.. inş. şu hastane mevzusu da halledilir...

valla benim doktor NST de beni çikolata ve şekerle besliyor :)) bende yanımda götürüyorum yanımda fırsatdan istifade... ay inş. şöyle ay sonun a kadar kalsa başka bişi istemiyorum ben...
valla canım eğer bizim kız tansiyonumu daha da çıkartmazda şubatın ilk haftası en geç 8 i gibi dedi...

ama çıktığı an haberim olsun heran hazırlıklı ol dedi... bende bugün yeni eşyalarımız vardı battaniye falan onları yıkadım... geçen gün kayınvalidem çok güzel bir lohusa takımı aldı onu yıkadım...
ya benim aslında aç gündür tansiyonum sabah ilk ölçtüğümde çok yüksek çıkıyor ama aradan 30 saniye geçmeden tekrar ölcüyom o zaman düşmüş oluyoır.. o nedenle Dr. umuda aramadım telaş yaptırmamak için. salı günü yanımda götürücem tansiyon aletini bakalım orda ne çıkıcak...

buarada ben 1.2.12 de istiyorum :)) ama tabi 8 ine kadar da kalabilirse kalsın tabi kuzum içerde...
ay ben çok heyecanlıyım sende durum nasıl...

saol teyzesi :) babam getirdi gelirken çok kullanışlı bişi sonra önünü açıyorsun böyle bank oluyor bebiş koltuk tarzı kullanabiliyor yada annenin yatagına sabitliyorsun bi tarafını açıp... inş. kuzumda sever misler gibi uyu içinde...

evet boncukcum babam beni böle dombili görünce artık sanırım kıyamadı en geç haftaya birinden birini gönderirim diyor ... eşimde çok istiyor gelmelerini ben yokken evde aklım sende kalıyor diyor.. ben daha idare ediyorum kendimi ama bakalım nereye kadar...

ay üşenmezsem bir ara cicişlerimizi eklerim :) bugün bebek arabamızı açtım artık havalansın diye... çok tatlı bir telaş Allahım herkeslere nasip etsin bunu...
buarada bugün öğrendim dayımlarında bebişi olcaktı oda minik prensesmiş :)))

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorucam size...
kordon kanı bankası ile ilgili doktorunuzla konuştunuz mu? öyle birşey yapacakmısınız?
ben yaptırmayı düşünüyorum tabi çok uçuk fiyatları yoksa bu hafta bir yerle görüşeceğiz... sizin önerebileceğiniz biryer var mı?

oo senınkı dahada zormuş yurt dışında ee senın turkıyede ne işin var genelde yurt dışı tercıh edılır yha ondan dedım..ben tum hareketleırnı hıssedıyorum ozellıkle yorulduğum zaman cok hareket edıyor.benımde mıdem bırşey yemeıdğım zaman yanıyor mıdemı boş bırakmayayım yeterlı.şimdide göbeğime taktım sankı göbeğim kucuk gıbı geldı.doktora gıttığımde soracağım.

ÇOK şukur canım bunuda atlattık şuanda canım cıktı ama yoruldum herşeyı hazırlamıştım pasta taşıma ve cay işini eşimle gelen arkadaş yaptı ama benım belım cok ağrıyor bırde benım yaramaz oynuyor şuanda bıle boncuk teyzesıne slm soyluyo galıba:)suyu cok ıcmeye dıkkat edıyorum.hmm benım bebiş 1700 gram dı işh 3000 bulur artık ne yapıyım.sağsalım kucağıma gelsınde .kaynanamın en kucuğu eşim dıgerlerının kaç tane cocuğu var.ama bızım evın ilk torunu ve annemın hevesını gorsen bır.neler almış neler bornozo kadar almış canım anne nıye aldın dıyorum olsun 1 yaşına gelınce gıyer dıyo sen bana bunu gıydır netten goster dıyo:)

bır ara bende duşundum ama eşim pek sıcak bakmadı.nettende baktım her yerde yokmuş ve mıktarıda pahalı dıye bılıyorum.aslında ne kadar onemlı bır bılse.

evet zor ama alıştım artık çıks benim beyim istemedi ama aslında bende istemedim böyle daha iyi :)))
o ne güzel ben yorulduğumda miniğimde yorulyor herhalde ben hissetmiyorum
geçen gece oturdum ağladım hissetmiyorum diye... eşimde sakinleştirmeye çalıştı saolsun bebekler doğunca bile kaç saat uyuyor takarsan hissetmezsin dedi.. öle yatmışım akşama doğru öyle tepik attı zillim benim...

çok fazla kullanamaz canım sanırım maksimum 6 ay çünkü ondan sonra çok hareketleneceği için korkarım ben yatırmaya. gerçi dahada aşağıya indirebiliyorsun ama zaten cm yok eni rahat olmaz bebişime ... büyüyen beşik düşünüyorum ondan sonra bakalım... Allahım o günleride nasip etsin de...

uyku seti vardı yanında altında iki kutusu varı yasık ve yorganı da dahil.. demin teyzoşu aradım bi takım nevresim dikver beyaz dedim .. onuda hallettik...

valla annemler aldı sanırım 200 euro civarında bişi olcak...

saol teyzesi Allahın izniyle bir aya kadar doldurucaz artık beşiklerimizi :)))

ah o anneanneler yok mu.. hergün bizde tel de kavga ediyoz... bi dolap dolusu tıkış pıkış eşyası oldu hala alıyormuş... bişde minik minik alıyor hemen giysin diye...
alma yazık dedğimdede sana ne ya diyor :))

bır ara bende duşundum ama eşim pek sıcak bakmadı.nettende baktım her yerde yokmuş ve mıktarıda pahalı dıye bılıyorum.aslında ne kadar onemlı bır bılse.

valla ben onkim diye biryerle görüşücem Net den bulmultum Dr.umda orayı tavsiye etti. fiyat konusunda çok bilgim yok. daha önce netde bazıları işte 1500 dolar falan demiş ilk ödemesi sonra yıllık 100 mü ne ödüyormuşsun. ama o ilk peşinatıda taksit yapıyorlarmış... bakalım bu hafta öğrenicem inş. paylaşırım. Allah kullanmak nasip etmesin ama yapılabilecek birşeyse bende çok önemli olduğunu düşünüyorum... Allahım muhtaç etmesin ama kimsecikleri... bugünün şartlarında sanırım 15 yıl mı ne saklanıyormuş ama teknoloji ilerledikce ilerde dahada uzatılabilir diye tahmin ediyorum...

bazen bızı korkutuyorlar.hıç sorma bende oyleyım bende senın gıbı oturdum ağladım ama hafta olarakda kucuktum yanı hıssetmemem doğaldı.olsun işte yınede insan korkuyor.sağ salım kucağıza alsaydık .dun mısafırlarımın ıkısının cok kucuk bebklerı vardı bıze dıyorlar tadını cıkarın soyle yapın boyle yapın.anlatıyorlar neler olacak dıye deıdm cok guzel ornek oluyorsunuz bana.hayırlısı canım bır doğsunda annesı sen ona daha neler alırsın.

bızden heveslıler walla:)ee anane olmak kolay mı:)en ıyısını yapıyorsun canım allah kullanmayı naısp etmesın ama onlem işte..bu aralar benım başım cok arıyor kelebekcığım mıdemde ara sıra bulanıyor.ateş basıyo terlıyorum.sendede oyle oldumu hıç?

Son düzenleme:

ay bende 19 haftalıkken Dr. randevumu öne aldım bir hafta... Dr. soruyor ne şikayetin var. ağrım sancım bişeyim yok sadece hareketleri hissetmiyorum herkes soruyor çok taktım diye...

ee ne oldu iki gün sonra pıt pıt hissetmeye başladım... çok takıncada olmuor.. bugünde az hareket etti ama gece 3 uyandım bi daha uyuyamadım kalktım çamaşırları topladım... çekmeceleri topladım falan filan saat 8 e doğru tekrar uykum geldi yattım 11 e kadar.. kahvaltıdan sonrada temizlik işine girdim sonra mecburen alışverişe çıktım. yoruldum tabi... anca şimdi pit pit hissetmeye başladım
ama üzülüyom deminden beri bile bile işte

dimi kolay değil... bizim hem anne hem baba tarafında ilk torun olcak büyüklerede herkes pek hevesli... Allahım sağ salim kucağımıza versin...
hmm Dr. una danış canım birde sakın tansiyonunu ölcmeyi ihmal etme hergün artık son günlere yaklaştık...
tansiyonun nasıl? bide bi dahaki gittiğinde idrar testi yaptır... Allah korusun son haftalarda gebelik zehirlenmesi riski çok fazla oluyormuş... ihmal etme sakın ...
sen kaç haftalıktın canım? randevun ne zaman

ayy yaramaz annesını uyutmuyor :)yorma annesı bebişini .benımkı cok şukur ıyı hareket edıyor acaba benım 2. gebeliğim ondan mıkı ılklerle ıkıncıler arasında oluyor.ama benımkınıde tam gebelık aymıyorlar. canım tansıyonum genelde duşer benım aile hekımıne gıde cektım kaç gunden berı sallıyorum .köpekten korkum varda hamıle hamıle tek başıma cıkmayı ıstemıyorum burası koy gıbı ve her yerde kopek var ondan korkuyorum. ıdrar testını 1ay once yaptırdım gayet ıyı cıktı bırşey cıkmadı.saat 12 gectı artık 33+0 haftalıkoldum:) cumartesıde randevum var artık 2 haftaya bır gıdıyorum canım.ben bu durumumu eve bağlıyordum.evım cok sıcak oluyor herhalde o etkılıyo dıyordum ama.gebelıkte herkez ateş basar dıyo.ben normalde sıcağı cok severım ama artık duramıyorum.cumartesı gıttığımde sorayım doktoruma.

KELEBEKcim hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda nasıl olursa olsun...Tansiyon konusunda da aman dikkat et canım ama 30saniyede bi farklı sonuç çıkıyosa tansiyon aletiyle alakalı olabilir:44:Yarın doktora giderken götür bencede yanında doktorunkiyle kıyaslarsınız:26:

Haftaya annişe ya da kardeşine kavuşuyosun yani,yanında birinin olmasıiyi olur bu tansiyon mevzusu birden yükseliverirse evde yanında biri olması iyi olur tatlım...Bu arada ekle tabi cicişlerinizin resmini ben ekleyemiyorum ama eklenenlere bakmayı pek bi seviyorumDayınların bebişide hayırlı olsun,sağlıkla doğsun İNŞALLAH prensesleriiii

Canım ben pek figürlü şekerleri sevmiyodum o yüzden hiç bakmamıştım ama bunlar da çok tatlılarmış...Kese fikride güzel içine renkli bademlerden alıp koyabilirsin,güsel olurrr

ASİYEcim aman tek başına çıkma dışarı,bide köpekler falan kovalarsa kaçcak yer bulamazsıSıcak basması bende de oluyor tatlım,hamişlikle alakalı bence de ama gittiğinde sor tabi yine de doktoruna:26:

ASİYEcim aman tek başına çıkma dışarı,bide köpekler falan kovalarsa kaçcak yer bulamazsıSıcak basması bende de oluyor tatlım,hamişlikle alakalı bence de ama gittiğinde sor tabi yine de doktoruna:26:

çıkmıyorum zaten boncukcuğum cok korkuyorum sürüyle gezıyorlar.canım sıcak basması olsa sadece başıma ağrı gırıyor kafamı kaldıramıyorum.bır de bu ara örnek verıyorum.tencereyı dolabın içine koyacağım elime alıyorum 2-3 sn beklıyorum elımde tencereyle acaba ne yapacağım dıye tencereyı bıle unutuyorum sonra elımde tencere ne yacağım dıyorum 2-3 sn sonra dolabın içine koyacağım gelıyor.tabı bu başım ağrırken oluyor genelde.

Kıslar nasılsınız?Bizim ağrılarımız rahme doğru çok yoğunlaştı.Doktora gittik, doğuma hazırlık diyor. Akıntım içinde fitil verdi, ama hiç bişi değişmedi.Sanki idrarımı kaçırmışım gibi bir yogunlukta.33hafta 4 günlükmüş miniğim de sağlığı iyiymiş. 2300 gr olmuş.Nts ve bir dahaki randevu 7 şubat ta.

Bu arada sonunda alışverişe çıktık miniğime.Çok güzel kıyafetler aldık, Civilden.Tavsiye ederim mutlaka bakın sizde hem fiyatları uygun, hemde malları kaliteli.

Kelebek beşiğinizi çok beğendim güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…