- Konu Sahibi boncukkkkk
-
boncukcuğum evt evdende olabılır ama benım tum işim 2 gunde bıttı.coktan yerleştım.evt gelecek işh allah nasıp ederse.annem benden cok sayıyo gun bana gun gecıyor anneme gecmıyor walla.bugunde gıtmış ananesı kızımın tum eksıklıkleırnı almış 1yaşına gelınce gıyeceğı bornozuna kadar düşün artık. bebişin senı baya yormuş ama sonu guzel olmuş.işh hayırlısıyla kucağınada alırsın.bende merak ettım dedım hıç gırmıyor bu ara doğum mu yaptı dıye. canım bendede ıntıhap var ama aile hekımım cok az dedı su iç dedı.hep vardı bende . doktor oyle soyleyınce bende kendı kadındoğumcuma sonucu gostermedım.alttan ağrı ebndede oluyor ama oturunca oluyorsankı cıktı cıkacakmış gıbı oluyor.canım senın bebişin maşallahı var .boyuda kılosuda cok guzel.31 haftalıkken ne kadardı canım bebeğinin kılosu ve boyu?bende 3500 kılo doğarmıkı?
ASİYEcim MAŞALLAH hamiş hamiş evinide taşıdın yerleştin bile,bide misafir ağırlamışsın...MAŞALLAH MAŞALLAH
Oturduğun yerde mi uyuyordunAy çok zordur kuzum ya.Ama yakında bende öle olcam sanırım.Acabaaldığımız kilolar yüzünden mi ağrı yapıyor?Ben kaçıncı haftamdayım bilmiyorum malesef :26: Yarın doktora gidicez bakalım ne dicek.Peki o bağladıkları aletler ağrı falan yapıyor mu?
Tatlı yemeliyiz öyle mi nts ye girmeden önce; büyük bir zevkle
Doğum pozisyonunu almış meleğin ne güzel, darısı başıma.
Bende her gidişimde söylüyorum akıntı sorunumu.İdrar kültürü yapıldı bişi çıkmadı, fitil krem kullandım fayda etmedi.Doktorda erken doğuma yol açabilir dedi ama napcam bilmiyorum.Bi de iğrenç kokuyor
Siz doktora 15 günde bir mi gidiyorsunuz?Meleğin hareket etmeyerek annesiyle, babasını başbaşa yemeğe göndermek istemiş annesi; düşünceliKilosu da gayet iyi maşallah
NİLAYU canım kilolar yüzünden değilde hamilelikte olan genel bi sorundur herhalde bu ağrılar:44:En son adet tarihin kaçtı tatlım,ordan hesaplayalım hemen haftanı...Gerçi bugün gittin herhalde doktora o söylemiştir..Bu arada nasıl geçti muayeneniz anlat bizi merakta bırakma...Nst de hiç bişey hissetmiyosun canım,göbeğini açıp beline eşinin kemerlerinden birini taktığını düşün,hiç bi şey hissetmiyosun yani,gerçi bu randevuda bağladılarsa görmüşsündür:26:Eğer akıntı için fitil falan kullandıysan bide antibiyotik verse doktorun ben 2kere kullandım anca düzeldi yaaafff:44:
inş. canım böyle devam eder... ay ne bilim baya bi kastım kendimi çünkü Dr. sanırım sen genel anestezi olursun epidural zor gibi hem tansiyon hemde çok kilo aldın dedibende aksine kilo aldım biliyorum ama kendimi çokta kötü hissetmiyorum neyse artık bakcaz..
sizin NST iyimiş ya ... valla Acıbadem Bakırköye gittik geçen gün. Sanırım şuan 90% orası olcak gibi. Özel sigortamın 7000 tl limiti varMIŞ... ACIBADEM sigortası olduğu için imdirim uyguluormuş hastane... haftaya pazartesi yeni fiyat listesi çıkacakmış tekrar görüşücez ama şansımız varsa en fazla 1000 tl verip üzerine bitircez bu işi....
İnşallah :))
çok beğendşim canım ısmarladın mı??
.
KELEBEKcim benim doktor epidural yapalım dese bile ben kendimde o cesareti toplayamam herhalde...Genel en iyisi bana göre,herşey olsun bitsin öyle uyanalım
Canım bakalım pazartesi ne diycek hastane fiyat olarak,İNŞALLAH üste dediğin gibi çok fazla ödeme yapmak zorunda kalmadan halledersiniz bu işi
Şekerleride ısmarladık tatlım,belki çok ahım şahım bişey değiller ama cici bişeye benziyo...Bakalım haftaya gelince anlatırım size