Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

bende geldimmm bayanlar :))
benim bebeğim 33+3 hFTlık. erkek olacak teyzeleriii :) karnım şişti iice, davul yutmuş gibiyim :) şimdilik 11 kg aldımm çok kg almaktan korkuom zaten kiloluyumm ya. tek şikayetim ellerimdeki uyuşukluk. yaklaşık 1 haftadan beri ellerim sürekli uyuşuo, ellerimin gücü çok azaldı , sanki bileklerimden kopacakmış gibi. önce parmaklarım uyuşuo sonra tüm elim :)) iiki kadınlar kulübü varmışş. bu sitenin zamannda bana çok yardımı olmuştu. elimdeki uyuşukluk gebeş olmamdan diolar, şubat annesi olcam inşallahh :) hepinizi öpüorum

Hoşgeldin Masal, benimde kızım olacak işallah ve ismini Masal düşünüyorum Sen isim düşündün mü? 11 kilo gayet iyi neden üzülüyorsun ki? bende 13 kilo almışım. Ellerde ayaklarda şişme ve uyuşukluk oluyormuş, artık doğuma çok bi zaman kalmadı.

masal çok güzel isimm ismiyle yaşasınn inşalah. senin kaç haftan kaldı? benim bücürümün ismi de bartu yargı olacak teyzesi :) ellerdeki uyuşukluk doğumun çok yakın olduğuna mı işaret acaba ... be mersindeyim hastanem orta doğu hastanesi doktorum da barış bey. ona doğum yaptıran varmı içinizde? ii bi doktorgibi gelio bana. bu arada babamız da gelip gidip oğlunu sevio öpüo komikk oluoo ama hoşuma da gidiooo :)) off elim yine uçtu...

slm kızlar bende şubat annesi olcam allahın izniyle çantamız felan hazır artık bekliyoruz babasıyla kızımızı :) elif olcak inş.. adı
şimdiye kadar 7 kilo aldım ama şeker yüklememde gebeliğe bağlı şeker hastalığı çıktı diyet yapıyorum bir haftadır vee şekerimi düşürmeyi başardım sonunda kendime ödül olarakta azcık tatlı yedirdim

merhaba bende şubat annesi olucam inş.benimde şekerim yüksek çıkmıştı bende diyetle düşürdüm şekeri ama insanın canı çekiyo ama şunun şurasında nekadar kaldı sabredicez artık inş.sağ sağlim bebeklerimizi alırız kucağımıza

maşallah bebişine sanırsam aramızda 3 gun var benım bebişimde 33+0 haftalık bakalım hayırlısıyla kım once doğum yapacak:)maşallah bebişinin kılosuna hemen hemen kılolarıda aynı galıba.canım 7 şubat gec degıl mı randevu için kaç haftaya bır gıdıyorsun?benım doktorum 2 haftaya bır cağırıyor.
işh bebişin hayırlısıyla gıyer kıyafetlerını.

hoşgeldın masal.ne guzel karnında şişmış:) ben 17 kılo aldım benım bebişimde 33+0 ama benım karnım cok cok buyuk degıl.aslında dağılmamda yok sadece göbeğim var anlamadım walla kenıdmı o kadarda kılo aldım.belkı zayıftım ondada olabılır.nette yazmışlar canım uyuşukluk normaldır dıye elde bu haftalarda.

ayy ne guzel 7 kılo :=) ben 17 kılo aldım.çantamızda hazır degıl daha hatta henuz hıçbırşey almadım.benımde kıızm olacak:) ısmınıde BERRA ZEYNEP düşünuyoruz ama keısn degıl.benımde şekerım sınırda ckmıştı ama doktorum onemsemedı normal dedı.ama 1gun oncesınde 1 tepsı tavuk göğsu yeıdm o etkıledı glıba.

ben doğuma kadar diyet yapıcam ama evet allahtan az kaldı :) ben bide tatlıya o kdr düşkünümkii zor tutuyorum kendimi ama kızıım için
sabrediyorum. allah hepimize kolaylık versin

adıyla yaşasın inş.. benimde eltimin kızının adı bera gzl isim.evet canım tavuk göğsü etkilemiştir bizde ırsi olduğu için mecburrum diyet yapmaya hatta insilün başlamak istediler takip edelim dediler ama allahtan düştüü

ASİYEcim baş ağrısı çok zor oluyo RABBİM bi an önce şifanı versin canım..Benim 3.4.aylarımda çok baş ağrım olmuştu sonrasında yavaşladı...Bide kayınvalidem eczaneden nane yağı diye bişey aldırmış ağrımaya başlayınca ağrıyan yerlere sürüyorum yana yana geçiriyo gibi biraz ağrısını,ama çok şükür bu ara iyiyim bide bende migren var tuttumuydu çok kötü oluyo:44:
Dediğin tarzda unutkanlık emareleri bende de görülüyo ama benim hamişlikten öncede vardı:26:

NİLAYU o ağrılar bende de var,baya yoğunlaştı doktor magnezyumu aksatma dedi...MASALımıza da MAŞALLAH,kilosuda iyiymiş kızımızınSizin randevu araları baya uzak yaaf..Biz 32.haftadan beri her hafta gidiyoruz...Miniğine ciciler almışsın,RABBİM güle güle giydirmeyi nasip etsin,dediğin gibi civilde fiyatlar çok uygun oluyo tatlım,başka yerlere çok fazla para vermeye gerek yok bencede

MASALcım aramıza hoşgelmişsin...Benim ablamında dediğin gibi elleri ve bileği çok uyuşup ağrıyodu geçen doktora gitti bi bileklik vermiş ve ağrıyan elini kullanmamasını söylemiş:26:Ama bu haftalarda olağan bi durummuş el uyuşması,umarım seninki de bi an önce geçer...Kilo konusunuda çok fazla kafana takma,bak bunu 22kilo almış bi beden söylüyo...Hayırlısıyla doğumdan sonra veririz kiloları elbirliğiyle

KAYAESRA sende aramıza hoşgelmişsin,bi kızımız daha geliyomuş RABBİM sağlıkla gelmesini nasip etsinGebelik şekeri maalesef bende de çıktı ve insülin kullanıyorum tatlım..Şükür senin ki diyetle düşmüş ama benim 100lük yüklemede 3değerde yüksek çıkınca insülin kullanmam kaçınılmaz oldu,hayırlısı bakalım doğumdan sonra geçiverir,bizde tatlılarımızla buluşuruz İNŞALLAH

ELMAcım sen de hoşgelmişsin,şeker yüksekliği bende de var ve yukarda yazdığım gibi insülin kullanıyorum canım...İnsanın canıda yasak olunca ne çok şekerli şey istiyo dimi,hayırlısıyla doğumdan sonra yeriz İNŞALLAH

BU ARADA YENİ GELEN GÜZELLER BİZDEN KOPMAYINDA SAYFAMIZI AKTİF TUTALIM,MERAK ETTİKLERİMİZİ HEP BERABER PAYLAŞALIM EMİİİİ:26:

aman dıkkat et canım .bebişine zarar gelmesın.bu arada bebişin kılosu nasıl ?

boncukcuğum senın işin daha zor migren ağrısı hıç cekılmez rabbım yardım etsın.bu arada ben dıyordum hıç snaıcm ağrım olmuyor oh ne guzel dıye meğer haftam daha varmış.33 haftaya geldım dun akşam belımde ağrı vardı benım yaramazda durmadı .daha sonrada kasığıma gectı ağrı dedım demekkı haftamın gelmesı lazımmış.RABBIM tüm hamılelere yardım etsın.

KAYAESRA sende aramıza hoşgelmişsin,bi kızımız daha geliyomuş RABBİM sağlıkla gelmesini nasip etsinGebelik şekeri maalesef bende de çıktı ve insülin kullanıyorum tatlım..Şükür senin ki diyetle düşmüş ama benim 100lük yüklemede 3değerde yüksek çıkınca insülin kullanmam kaçınılmaz oldu,hayırlısı bakalım doğumdan sonra geçiverir,bizde tatlılarımızla buluşuruz İNŞALLAH

geçmiş olsun cnm gerçekten zormuş tatlıyı kesmek :) ama olsun bebişler için herşeye dayanmak zorundayız :)

aman dıkkat et canım .bebişine zarar gelmesın.bu arada bebişin kılosu nasıl ?

allaha şükür bebeğim iyi geçen ay kilosu 1070 di..perşembe kontrolümüz var bakalım dr.umuz ne dicek :)
sizlerinkilerin kilosu nasıl

kaç haftalık canım bebeğin? benım 28+5deyken 1070gramdı boyuda 37cmdı.31+5deykende 1700 gramdı boyudaa 42cmdı.şuan 33+1 gunluğum bakalım 4guns onra doktora gıdeceğim o zamnda paylaşırım.

canım çok erken agrıların başlamış senin doktorun demek normal dedi benim o haftalarda agrı falan yoktu sağlıklı olsunda bebişin ..

Selam kızlar ben iyicene agılaştım internete bile uzun süre giremiyorum geceleri uykum nerdeyse sıfırlaştı şişkinlikler arttı wc gitme sıklıgım tavan yaptı resmen yarım saate 3 kez gidiyorum nerdeyse nst de hafif hafif agrılaırm göründü. 23.24 ocak alınacak gibi sanki erkende gelemzse oğluşum benim hazırlıklarım bitti dün ağda işinide halletim beklemek zor ama:))))bendeki haberler böyle

Boncuk canım senin günün belli oldumu ne alemdesin sen 3 ayda 3 kg alımışım daha önce aldıgım kilolarım var sadece bebişin kg c.tesi gititgimde 3 kg görünüyordu yanılma payıda var dedi doktorum bakalım artık...

Merhaba arkadaşlar,
İnşallah benim de 14 Şubatta bir kızım olacak:) 35+0 dayız. Bugün kontrolümüz vardı, 2500 gr olmuş fıstığım. Birkaç gündür gece tuvalete kalkmalarım sıklaştı, kasıklarımda da basınç hissediyorum, doktor normal dedi ama umarım erken gelmez bebişim. Odasını hazırladık, ayrıca park yatağını aldık. Çantamızın malzemesini aldık ama daha yerleştirmedim. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bilmem siz de öyle misiniz ama kızımı ilk göreceğim anın heyecanı sardı beni, hiç görmediğim bir varlığı bu kadar özleyebileceğimi söyleseler inanmazdım:)

Benim 33.haftada kilosu 2300falandı sanırım,bakalım bizimde perşembe kontrolümüz var kaç olmuş prensesimiz

PANADOLcanım ilk bebişimiz senden gelcek galiba...Oğluşun olcaktı dimi,isme karar verdiniz miii..Doğumdan sonrada bizi habersiz bırakma şurda 2hafta bişey kalmış geri sayım başlamış yahuuuOooooh temiz pak olmuşsun ağda işide bitmiş hadi bakalım sağlıkla gelsin minişinBizim günümüzde 2şubat,tabi kızımız erken gelcem demezse doktorun verdiği tarih böyle..Kilo durumunda ne iyiymiş benim doktor ayda 2kilo alsan sorun olmaz dediydi,bende onu başarabildiğim için pek bi sevinçliyim 2ayda 4kilo aldım,toplam 22kilo almış durumdayım şu andaaGeçen perşembe bizimde 35haftamız bitmişti,2960grdı,100-200gr yanılma payı var dedi doktor bakalım hayırlısıı

MARİPOSA hoşgelmişsin aramıza...MAŞALLAH fıstığına,isminiz belli mi bakalımRahimde basınç,tuvalet sıklığı bizde de var tatlım ama son dönemlerde normalmiş böyle olması...
Bizde de aynı heyecan var,eşim ikide bi soruyo kime benziycek acaba bizim kız diye,ilk karşılaşacağımız anın heyecanı büyük yaniiiiDoğum konusunda bi fikrin var mı doktorun bişey söledi mi,normal mi sezeryan mı

Kullanıcı adı Doğum tarihi Cinsiyet İsim Doğum şeklii

Panadol 24ocak Erkek Sezeryan

Kelebekmelek Kız FatmaMelek Sezeryan

Boncuk 2şubat Kız ZeynepSare Sezeryan

Nilayu Kız Masal

Asiye Kız BerraZeynep

Zamanzaman Erkek

Kayaesra Kız Elif

Masal Erkek BartuYargı

Elma

Mariposa Kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…