- Konu Sahibi boncukkkkk
-
bende geldimmm bayanlar :))
benim bebeğim 33+3 hFTlık. erkek olacak teyzeleriii :) karnım şişti iice, davul yutmuş gibiyim :) şimdilik 11 kg aldımmçok kg almaktan korkuom zaten kiloluyumm ya. tek şikayetim ellerimdeki uyuşukluk. yaklaşık 1 haftadan beri ellerim sürekli uyuşuo, ellerimin gücü çok azaldı , sanki bileklerimden kopacakmış gibi. önce parmaklarım uyuşuo sonra tüm elim :)) iiki kadınlar kulübü varmışş. bu sitenin zamannda bana çok yardımı olmuştu. elimdeki uyuşukluk gebeş olmamdan diolar, şubat annesi olcam inşallahh :) hepinizi öpüorum
Hoşgeldin Masal, benimde kızım olacak işallah ve ismini Masal düşünüyorumSen isim düşündün mü? 11 kilo gayet iyi neden üzülüyorsun ki? bende 13 kilo almışım. Ellerde ayaklarda şişme ve uyuşukluk oluyormuş, artık doğuma çok bi zaman kalmadı.
slm kızlar bende şubat annesi olcam allahın izniyle çantamız felan hazır artık bekliyoruz babasıyla kızımızı :) elif olcak inş.. adı
şimdiye kadar 7 kilo aldım ama şeker yüklememde gebeliğe bağlı şeker hastalığı çıktı diyet yapıyorum bir haftadır vee şekerimi düşürmeyi başardım sonunda kendime ödül olarakta azcık tatlı yedirdim
maşallah bebişine sanırsam aramızda 3 gun var benım bebişimde 33+0 haftalık bakalım hayırlısıyla kım once doğum yapacak:)maşallah bebişinin kılosuna hemen hemen kılolarıda aynı galıba.canım 7 şubat gec degıl mı randevu için kaç haftaya bır gıdıyorsun?benım doktorum 2 haftaya bır cağırıyor.Kıslar nasılsınız?Bizim ağrılarımız rahme doğru çok yoğunlaştı.Doktora gittik, doğuma hazırlık diyor. Akıntım içinde fitil verdi, ama hiç bişi değişmedi.Sanki idrarımı kaçırmışım gibi bir yogunlukta.33hafta 4 günlükmüş miniğim de sağlığı iyiymiş. 2300 gr olmuş.Nts ve bir dahaki randevu 7 şubat ta.
Bu arada sonunda alışverişe çıktık miniğime.Çok güzel kıyafetler aldık, Civilden.Tavsiye ederim mutlaka bakın sizde hem fiyatları uygun, hemde malları kaliteli.
Kelebek beşiğinizi çok beğendim güle güle kullanın
benim bebeğim 33+3 hFTlık. erkek olacak teyzeleriii :) karnım şişti iice, davul yutmuş gibiyim :) şimdilik 11 kg aldımmçok kg almaktan korkuom zaten kiloluyumm ya. tek şikayetim ellerimdeki uyuşukluk. yaklaşık 1 haftadan beri ellerim sürekli uyuşuo, ellerimin gücü çok azaldı , sanki bileklerimden kopacakmış gibi. önce parmaklarım uyuşuo sonra tüm elim :)) iiki kadınlar kulübü varmışş. bu sitenin zamannda bana çok yardımı olmuştu. elimdeki uyuşukluk gebeş olmamdan diolar, şubat annesi olcam inşallahh :) hepinizi öpüorum
slm kızlar bende şubat annesi olcam allahın izniyle çantamız felan hazır artık bekliyoruz babasıyla kızımızı :) elif olcak inş.. adı
şimdiye kadar 7 kilo aldım ama şeker yüklememde gebeliğe bağlı şeker hastalığı çıktı diyet yapıyorum bir haftadır vee şekerimi düşürmeyi başardım sonunda kendime ödül olarakta azcık tatlı yedirdim
merhaba bende şubat annesi olucam inş.benimde şekerim yüksek çıkmıştı bende diyetle düşürdüm şekeri ama insanın canı çekiyo ama şunun şurasında nekadar kaldı sabredicez artık inş.sağ sağlim bebeklerimizi alırız kucağımıza
ayy ne guzel 7 kılo :=) ben 17 kılo aldım.çantamızda hazır degıl daha hatta henuz hıçbırşey almadım.benımde kıızm olacak:) ısmınıde BERRA ZEYNEP düşünuyoruz ama keısn degıl.benımde şekerım sınırda ckmıştı ama doktorum onemsemedı normal dedı.ama 1gun oncesınde 1 tepsı tavuk göğsu yeıdm o etkıledı glıba.
çıkmıyorum zaten boncukcuğum cok korkuyorum sürüyle gezıyorlar.canım sıcak basması olsa sadece başıma ağrı gırıyor kafamı kaldıramıyorum.bır de bu ara örnek verıyorum.tencereyı dolabın içine koyacağım elime alıyorum 2-3 sn beklıyorum elımde tencereyle acaba ne yapacağım dıye tencereyı bıle unutuyorum sonra elımde tencere ne yacağım dıyorum 2-3 sn sonra dolabın içine koyacağım gelıyor.tabı bu başım ağrırken oluyor genelde.
Kıslar nasılsınız?Bizim ağrılarımız rahme doğru çok yoğunlaştı.Doktora gittik, doğuma hazırlık diyor. Akıntım içinde fitil verdi, ama hiç bişi değişmedi.Sanki idrarımı kaçırmışım gibi bir yogunlukta.33hafta 4 günlükmüş miniğim de sağlığı iyiymiş. 2300 gr olmuş.Nts ve bir dahaki randevu 7 şubat ta.
Bu arada sonunda alışverişe çıktık miniğime.Çok güzel kıyafetler aldık, Civilden.Tavsiye ederim mutlaka bakın sizde hem fiyatları uygun, hemde malları kaliteli.
merhaba bende şubat annesi olucam inş.benimde şekerim yüksek çıkmıştı bende diyetle düşürdüm şekeri ama insanın canı çekiyo ama şunun şurasında nekadar kaldı sabredicez artık inş.sağ sağlim bebeklerimizi alırız kucağımıza
adıyla yaşasın inş.. benimde eltimin kızının adı bera gzl isim.evet canım tavuk göğsü etkilemiştir bizde ırsi olduğu için mecburrum diyet yapmaya hatta insilün başlamak istediler takip edelim dediler ama allahtan düştüü
ASİYEcim baş ağrısı çok zor oluyo RABBİM bi an önce şifanı versin canım..Benim 3.4.aylarımda çok baş ağrım olmuştu sonrasında yavaşladı...Bide kayınvalidem eczaneden nane yağı diye bişey aldırmış ağrımaya başlayınca ağrıyan yerlere sürüyorum yana yana geçiriyo gibi biraz ağrısını,ama çok şükür bu ara iyiyim bide bende migren var tuttumuydu çok kötü oluyo:44:
Dediğin tarzda unutkanlık emareleri bende de görülüyo ama benim hamişlikten öncede vardıİ:26:
aman dıkkat et canım .bebişine zarar gelmesın.bu arada bebişin kılosu nasıl ?
KAYAESRA sende aramıza hoşgelmişsin,bi kızımız daha geliyomuş RABBİM sağlıkla gelmesini nasip etsinGebelik şekeri maalesef bende de çıktı ve insülin kullanıyorum tatlım..Şükür senin ki diyetle düşmüş ama benim 100lük yüklemede 3değerde yüksek çıkınca insülin kullanmam kaçınılmaz oldu,hayırlısı bakalım doğumdan sonra geçiverir,bizde tatlılarımızla buluşuruz İNŞALLAH
geçmiş olsun cnm gerçekten zormuş tatlıyı kesmek :) ama olsun bebişler için herşeye dayanmak zorundayız :)
allaha şükür bebeğim iyi geçen ay kilosu 1070 di..perşembe kontrolümüz var bakalım dr.umuz ne dicek :)
sizlerinkilerin kilosu nasıl
Kıslar nasılsınız?Bizim ağrılarımız rahme doğru çok yoğunlaştı.Doktora gittik, doğuma hazırlık diyor. Akıntım içinde fitil verdi, ama hiç bişi değişmedi.Sanki idrarımı kaçırmışım gibi bir yogunlukta.33hafta 4 günlükmüş miniğim de sağlığı iyiymiş. 2300 gr olmuş.Nts ve bir dahaki randevu 7 şubat ta.
geçmiş olsun cnm gerçekten zormuş tatlıyı kesmek :) ama olsun bebişler için herşeye dayanmak zorundayız :)
allaha şükür bebeğim iyi geçen ay kilosu 1070 di..perşembe kontrolümüz var bakalım dr.umuz ne dicek :)
sizlerinkilerin kilosu nasıl
Selam kızlar ben iyicene agılaştım internete bile uzun süre giremiyorum geceleri uykum nerdeyse sıfırlaştı şişkinlikler arttı wc gitme sıklıgım tavan yaptı resmen yarım saate 3 kez gidiyorum nerdeyse nst de hafif hafif agrılaırm göründü. 23.24 ocak alınacak gibi sanki erkende gelemzse oğluşum benim hazırlıklarım bitti dün ağda işinide halletim beklemek zor ama:))))bendeki haberler böyle
Boncuk canım senin günün belli oldumu ne alemdesin sen 3 ayda 3 kg alımışım daha önce aldıgım kilolarım var sadece bebişin kg c.tesi gititgimde 3 kg görünüyordu yanılma payıda var dedi doktorum bakalım artık...
Merhaba arkadaşlar,
İnşallah benim de 14 Şubatta bir kızım olacak:) 35+0 dayız. Bugün kontrolümüz vardı, 2500 gr olmuş fıstığım. Birkaç gündür gece tuvalete kalkmalarım sıklaştı, kasıklarımda da basınç hissediyorum, doktor normal dedi ama umarım erken gelmez bebişim. Odasını hazırladık, ayrıca park yatağını aldık. Çantamızın malzemesini aldık ama daha yerleştirmedim. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bilmem siz de öyle misiniz ama kızımı ilk göreceğim anın heyecanı sardı beni, hiç görmediğim bir varlığı bu kadar özleyebileceğimi söyleseler inanmazdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?