Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

canım bende epidural normal ıstıyorum.doğum yapınca bılgıne ıhtıyacım varr.bu korse ne için göbek kalmasın dıyemı?oyleyse nasıl bır korse bende alayım.

canım normal doğum istediğim için hem göbek hem baldırı kapatacak şekilde aldım nbb den 15 tl. sezeryanda çok sıkı olmayan korse olması gerekiomuşş. göbek kalmaz korseyle dediler bana aldım ben de:)

canım normal doğum istediğim için hem göbek hem baldırı kapatacak şekilde aldım nbb den 15 tl. sezeryanda çok sıkı olmayan korse olması gerekiomuşş. göbek kalmaz korseyle dediler bana aldım ben de:)

ıyı yapmışın canım bnde deneyeyım .ben ılk doğumdan sonra bılgım olmaıdğı için almadım.zaten aklımada hıç gobek gelemdı.sonradan duydum anneme baya kızmıştım neden soylemedın dıye kızım cok zayftın gobek kalsın dıye dedı:)ama gıttı gobeyım bunda da işh oyle olur.gercı zayıflamassak ıstedığın kadar tak .ne kadar sure kullanacakmışız canım.MASALcığım epidural normal doğuma ne kadar ıstıyorlar?benım gıttığım klınık 1250 epidural normal doğum .sezeryana ise 1500 ıstıyorlar.

Son düzenleme:
[/QUOTE]
MARİPOSA hoşgelmişsin aramıza...MAŞALLAH fıstığına,isminiz belli mi bakalımRahimde basınç,tuvalet sıklığı bizde de var tatlım ama son dönemlerde normalmiş böyle olması...
Bizde de aynı heyecan var,eşim ikide bi soruyo kime benziycek acaba bizim kız diye,ilk karşılaşacağımız anın heyecanı büyük yaniiiiDoğum konusunda bi fikrin var mı doktorun bişey söledi mi,normal mi sezeryan mı[/QUOTE]

Hoşbuldum:) Kızımızın ismi Ezo, babası karar verdi. Erkek olsaydı ben koyacaktım, babaya kısmet oldu. Benim kız özellikle akşamları içimi mikser gibi karıştırıyor, sağ kaburgama bir dayanıyor ki sorma vallahi, zıp zıp zıplıyor içeride. Büyüdükçe hareketleri azalır diyorlardı benimki bana mısın demiyor:) Doğumum normal olacak, ben öyle istedim doktorum da hiçbir engel yok diyor. 14 şubat sat'a göre ama 5-20 arası bekleriz dedi doktor. Hayırlısıyla kucağımıza alsak şu kızçeleri :)))

Hoşbulduk:) Umarım aynı gün doğururuz. benimki normal olacak o yüzden tarih sürpriz olabilir ama inşallah 14 şubat olur:) Park yataı Graco marka aldık, fotoğrafı ekledim. Sallanan model değil ama yatağı üst kata alınca sallanıyor zaten. Aslında çilekten bir karyola almıştık ama herkes başta yanında yatırman gerek deyince mecbur yanımıza bir de park yatak aldık. Vallahi dünyada yaptığım yapacağım en iyi işi kızım olacak herhalde :)))

Hoşgeldin Masal... ooo 11 kg ne ki ben iki misli aldım şuan 35. haftadayım ve geçen haftadan beri yine 3 kg fazla gösteriyor tartı... ama Dr. umda artık kızmıyor cünkü acayip su topluyor vucudum....
hatta Dr. um güzel moral verdi doğumdan en geç 10 gün sonra kendini tanıyamıcaksın dedi...
Benim ellerim de çok uyuşuyor. hatta doğru dürüst bişey tutamıyorm bazen ve hissetmiyorum parmak uclarımı ama az kaldı...

sende hoşgeldin Esra... oo maşallah herşey hazırsa doğuma az kaldı o zaman... kaç haftalıksın?

Hoşgeldin elma81... benimde çıkar diye korkmuştum testden önce recel yemeyen ben her kahvaltıda recel yer oldum.. yasak olunca daha cazip geliyor herşey insanın gözüne... Allah sağ salim kavuştursunda az kaldı sonra çıkarırız acısını...

Geçmiş olsun canım bende senin gibi uykuya hasretim haftalardır heleki son bir haftadır bende kendime şaşırıyorum nasıl ayakta kalabiliyorum diye... neredeyse sıfır uyku ne gece ne gündüz... ama az kaldı...

hoşgeldin maripossa.. maşallah prensesine... inş gününü beklerde annesine babasna güzel bir hediye olur 14 şubat da :)

eline sağlık canım güzel bir liste olmuş ve gitgide uzuyor :))))

MARİPOSA hoşgelmişsin aramıza...MAŞALLAH fıstığına,isminiz belli mi bakalımRahimde basınç,tuvalet sıklığı bizde de var tatlım ama son dönemlerde normalmiş böyle olması...
Bizde de aynı heyecan var,eşim ikide bi soruyo kime benziycek acaba bizim kız diye,ilk karşılaşacağımız anın heyecanı büyük yaniiiiDoğum konusunda bi fikrin var mı doktorun bişey söledi mi,normal mi sezeryan mı[/QUOTE]

Hoşbuldum:) Kızımızın ismi Ezo, babası karar verdi. Erkek olsaydı ben koyacaktım, babaya kısmet oldu. Benim kız özellikle akşamları içimi mikser gibi karıştırıyor, sağ kaburgama bir dayanıyor ki sorma vallahi, zıp zıp zıplıyor içeride. Büyüdükçe hareketleri azalır diyorlardı benimki bana mısın demiyor:) Doğumum normal olacak, ben öyle istedim doktorum da hiçbir engel yok diyor. 14 şubat sat'a göre ama 5-20 arası bekleriz dedi doktor. Hayırlısıyla kucağımıza alsak şu kızçeleri :)))[/QUOTE]

ayy sorma canım hareketlerı sık bırde oyle bır hareket edıyorkı maşallah kızıma .benım ara sıra omurgam acıyor sabah kesın mıdem ağrıyor.akşamalrıda şuan olduğugu gıbı mıdem yanıyor.canım senın doktor saatıne kadar demış ne guzel çatı muanesı yaptımı doktorun bu kadar soyleye bılıyor?cok guzelmış park yatağınız cok sevdım yhaa işh sağlıklı bır şekılde yatar içinde.

evet teyzoşlar biz geldik... size yeni haberlerimiz var :)))
Dün Dr. teyzemize gittik. Meleğimin gelişimi gayet güzel... 34+5 de 2.500 gram ve 46 cm olmuş... gelişiminde maşallah bir sorun yok ama yinede annesini çok fena zorluyor...
Doktor da tansiyonum tekrar fırladı... biraz sonra tekrar ölçtü 17 den 16 ya düştü...
Bu durumda en geç 15-16 geçmezse 25 ocakda alıcam bebişi dedi. tabi daha önce 17-18 leri görürsek acil alınır dedi. zaten 35 hafta dolduğu için ogan gelişimi tamamlandı... sadece kilo alıyor bu saatden sonra ve tabiki kalbi içinde her kazanılan gün önemli... ama yüksek tansiyon bu durumda bebekten çok anneye zarar verir dedi... riske girmeyelim zaten 4-5 haftadır uzatmaları oynuyoruz dedi...
Dua edin de arkadaşlar bir 37. haftayı görelim... gerçi ben pek güvenmiyorumda kendime.... artık daha çok taktım ya gece uyuyamıyorum.. kalktım dün gece mesela ooo tansiyon 18
bi dakka sonra 17
tabi telaşlandım her 30 dakika ya bir ölçtüm en son sabah kalktığımda 13 çıktı iyice kafam karıştı.... gün içerisinde de iyidi ama biraz önce yine 18 çıktı... birazdan tekrar ölcücem inş. düşük çıkar... birde bu değerler günde 4 tane alfamede rağmen...

yani uzun lafın kısası önümüzdeki 2 hafta içeriside Allahın izniyle bebişime kavuşucam....

sizler nasılsınız? melekler ne yapıyor....

maşşallah canım bebişin kılosuna baya ıyıymış annesı gayet guzel beslemış. işh bır sorun cıkmaz 37. haftaya kadar gelırsın canım sen dıkkatlı yınede o zamana kadar beklemende şart degıl kendınıde tehlıkeye atmaya gerek yok.sağlıklı bır şekılde gelsınde haftası onemlı degıl şu saatten sonra.ayy ne kadar heyecanlı 2 haftacak o kadar sabrettık bu ıkı hafta gecmezde .bence bebişinin kılosuda ıyı erken gelırse sorun olacağını sannetmıyorum.oda annesını tehlıkeye atmaz kıyamaz annesıne. benım meleyımde şuanda hıçkırıyor annesıne ağrı yapıyo mıdesını yakıyo ama annesını cok sevıyo:)

sende hoşgeldin Esra... oo maşallah herşey hazırsa doğuma az kaldı o zaman... kaç haftalıksın?

h.b cnm saol allahın izniyle hazır yrnda elbiselerimizi yıkıcaz kızımla :) 33+4üm cnm ama benim elbiselerin çoğu kardeşimden kalma insanın 2.5 yaşında kardeşi olunca birsürü şey kalıyo çoğuda hiç giyilmemiş

Son düzenleme:
bu arada dün hastanemize karar verdik. Acıbadem Bakırköy de olucak ... odalarını gezdik... İşte Suit oda gösterdiler bende sanıyorum ki normal odalar 2 kişilik.. öyle olmasın falan dedim sonra bir baktık normal odalarda tek kişilikmiş :)))) aa o zaman suite muite gerek yok dedim :))) adamlar 500 tl istiyor gecesine...

ay çok heycanlıyım ben sizde durumlar nasıl?

valla annesi aslında hiç dikkat etmiyor ama.. bazen çok üzülüyorum ama kendimi tutamıyorum gerçi buaralar iştahım da yok midem çok kötü yanıyor...
evet canım Allah korusun valla annede kalıcı hasarlar bırakıyormuş...

valla yıkama işi bitmiyor :)) bende bittim sanıyordum ama herkesden bişi geliyor daha doğmadan kaç gündür çamaşır bitmedi... yarında var bi hastane çıkışı :))

o süper kardeşin 2,5 yaşında teyze mi olucak :)))
benimde 1 yaş büyük teyzem var o nedenle teyze değil arkadaş gibi oluyor :)))

evet ama küçük küçük kıyafetleri yıkamak ütülemek zevkli oluyo :)
evet o miniğimizde teyze olcak gerçekten aradaki yaş farkı önemli arkadaş dost olsunlar daha iyi bende bu sayede tecrüme kazanmış oldum onun bebekliğinden beri

arada nasıl bır kıskançlık olur bılemem.benımde kardeşim arasında 8 yaş oluyo ama hala kıskanıyor benım bebeği.kardeşimin yerıde farklı ona ben bakmıştım oda bebeğim gıbı.

kelebekcığım bende 2 hafta once baktım odalar tek kışılık baya guzeldı.ama benımkı paket halındeydı.toplam herşey dahıl 1250 normal doğum epıdural.sezeryanda 1500 her şey içinde.

bu ara bende dıkkat etmıyorum kelebekcığım .içmde rahat etmıyor ama ıhtahım yokkı canım brşey ıstemıyor.neyse az zamanımz kaldı.kelebekcığım sen şimdi kaç haftalıksın?

arada nasıl bır kıskançlık olur bılemem.benımde kardeşim arasında 8 yaş oluyo ama hala kıskanıyor benım bebeği.kardeşimin yerıde farklı ona ben bakmıştım oda bebeğim gıbı.

aynen öyle onun sevgisi çok farklı ama kıskandırmamak için elimizden geleni yapcaz bakalım nasıl olcak artık hayırlısı

walla annem kullanabildiğinkadar kullan korseyi dedi, göbeğin gidince rahatlarsın işte dio :) ocak 27 de randövim var o zaman fiyatları sorcaz hastaneye. arkadaşım geçen hafta doğumyaptı epidural sezeryan ile 850 tl verdi, emekli sanğına bağlı o. ben ssk ya bağlıyım daha fazla ödeyeceğim belli bide normal doğumlar sezeryandan pahalı dedier. ben fiyatı öğrenince yazarım.bu ara tatıya düştümm kilo alışım hızlanıoo. hareketlrimiice kısıtlandı :) arkadaşlar ilişkiye ne zamana kadar girebilioruz ben doktora sormadım ama ilişkiye girmek normal doğumda açılmayı kolaylaştırıo demişti bi arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…