- Konu Sahibi boncukkkkk
-
canım bende epidural normal ıstıyorum.doğum yapınca bılgıne ıhtıyacım varr.bu korse ne için göbek kalmasın dıyemı?oyleyse nasıl bır korse bende alayım.
canım normal doğum istediğim için hem göbek hem baldırı kapatacak şekilde aldım nbb den 15 tl. sezeryanda çok sıkı olmayan korse olması gerekiomuşş. göbek kalmaz korseyle dediler bana aldım ben de:)
hoşgeldın canım aramıza.benımde doğumum 27 şubatta ama içime hep 14 şubat doğuyo belkı aynı gun bebişlerımızı kucağımıza alırız.park yatak nasıl canım kullanışlımı gıcırdıyor mu bende almayı duşunuyordum vazgectım.bende cok heyecan yok yada aklıma getırmıyorum.ıkıncı gebelığım olduğu için galıba bırşey olaacak dıye korkuyorum.ama hayatta bunun kadar güzel bırşey yok.
bende geldimmm bayanlar :))
benim bebeğim 33+3 hFTlık. erkek olacak teyzeleriii :) karnım şişti iice, davul yutmuş gibiyim :) şimdilik 11 kg aldımmçok kg almaktan korkuom zaten kiloluyumm ya. tek şikayetim ellerimdeki uyuşukluk. yaklaşık 1 haftadan beri ellerim sürekli uyuşuo, ellerimin gücü çok azaldı , sanki bileklerimden kopacakmış gibi. önce parmaklarım uyuşuo sonra tüm elim :)) iiki kadınlar kulübü varmışş. bu sitenin zamannda bana çok yardımı olmuştu. elimdeki uyuşukluk gebeş olmamdan diolar, şubat annesi olcam inşallahh :) hepinizi öpüorum
slm kızlar bende şubat annesi olcam allahın izniyle çantamız felan hazır artık bekliyoruz babasıyla kızımızı :) elif olcak inş.. adı
şimdiye kadar 7 kilo aldım ama şeker yüklememde gebeliğe bağlı şeker hastalığı çıktı diyet yapıyorum bir haftadır vee şekerimi düşürmeyi başardım sonunda kendime ödül olarakta azcık tatlı yedirdim
merhaba bende şubat annesi olucam inş.benimde şekerim yüksek çıkmıştı bende diyetle düşürdüm şekeri ama insanın canı çekiyo ama şunun şurasında nekadar kaldı sabredicez artık inş.sağ sağlim bebeklerimizi alırız kucağımıza
Selam kızlar ben iyicene agılaştım internete bile uzun süre giremiyorum geceleri uykum nerdeyse sıfırlaştı şişkinlikler arttı wc gitme sıklıgım tavan yaptı resmen yarım saate 3 kez gidiyorum nerdeyse nst de hafif hafif agrılaırm göründü. 23.24 ocak alınacak gibi sanki erkende gelemzse oğluşum benim hazırlıklarım bitti dün ağda işinide halletim beklemek zor ama:))))bendeki haberler böyle
Boncuk canım senin günün belli oldumu ne alemdesin sen 3 ayda 3 kg alımışım daha önce aldıgım kilolarım var sadece bebişin kg c.tesi gititgimde 3 kg görünüyordu yanılma payıda var dedi doktorum bakalım artık...
Merhaba arkadaşlar,
İnşallah benim de 14 Şubatta bir kızım olacak:) 35+0 dayız. Bugün kontrolümüz vardı, 2500 gr olmuş fıstığım. Birkaç gündür gece tuvalete kalkmalarım sıklaştı, kasıklarımda da basınç hissediyorum, doktor normal dedi ama umarım erken gelmez bebişim. Odasını hazırladık, ayrıca park yatağını aldık. Çantamızın malzemesini aldık ama daha yerleştirmedim. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bilmem siz de öyle misiniz ama kızımı ilk göreceğim anın heyecanı sardı beni, hiç görmediğim bir varlığı bu kadar özleyebileceğimi söyleseler inanmazdım:)
Kullanıcı adı Doğum tarihi Cinsiyet İsim Doğum şeklii
Panadol 24ocak Erkek Sezeryan
Kelebekmelek Kız FatmaMelek Sezeryan
Boncuk 2şubat Kız ZeynepSare Sezeryan
Nilayu Kız Masal
Asiye Kız BerraZeynep
Zamanzaman Erkek
Kayaesra Kız Elif
Masal Erkek BartuYargı
Elma
Mariposa Kız
evet teyzoşlar biz geldik... size yeni haberlerimiz var :)))
Dün Dr. teyzemize gittik. Meleğimin gelişimi gayet güzel... 34+5 de 2.500 gram ve 46 cm olmuş... gelişiminde maşallah bir sorun yok ama yinede annesini çok fena zorluyor...
Doktor da tansiyonum tekrar fırladı... biraz sonra tekrar ölçtü 17 den 16 ya düştü...
Bu durumda en geç 15-16 geçmezse 25 ocakda alıcam bebişi dedi. tabi daha önce 17-18 leri görürsek acil alınır dedi. zaten 35 hafta dolduğu için ogan gelişimi tamamlandı... sadece kilo alıyor bu saatden sonra ve tabiki kalbi içinde her kazanılan gün önemli... ama yüksek tansiyon bu durumda bebekten çok anneye zarar verir dedi... riske girmeyelim zaten 4-5 haftadır uzatmaları oynuyoruz dedi...
Dua edin de arkadaşlar bir 37. haftayı görelim... gerçi ben pek güvenmiyorumda kendime.... artık daha çok taktım ya gece uyuyamıyorum.. kalktım dün gece mesela ooo tansiyon 18
bi dakka sonra 17
tabi telaşlandım her 30 dakika ya bir ölçtüm en son sabah kalktığımda 13 çıktı iyice kafam karıştı.... gün içerisinde de iyidi ama biraz önce yine 18 çıktı... birazdan tekrar ölcücem inş. düşük çıkar... birde bu değerler günde 4 tane alfamede rağmen...
yani uzun lafın kısası önümüzdeki 2 hafta içeriside Allahın izniyle bebişime kavuşucam....
sizler nasılsınız? melekler ne yapıyor....
maşşallah canım bebişin kılosuna baya ıyıymış annesı gayet guzel beslemış. işh bır sorun cıkmaz 37. haftaya kadar gelırsın canım sen dıkkatlı yınede o zamana kadar beklemende şart degıl kendınıde tehlıkeye atmaya gerek yok.sağlıklı bır şekılde gelsınde haftası onemlı degıl şu saatten sonra.ayy ne kadar heyecanlı 2 haftacak o kadar sabrettık bu ıkı hafta gecmezde .bence bebişinin kılosuda ıyı erken gelırse sorun olacağını sannetmıyorum.oda annesını tehlıkeye atmaz kıyamaz annesıne. benım meleyımde şuanda hıçkırıyor annesıne ağrı yapıyo mıdesını yakıyo ama annesını cok sevıyo:)
sende hoşgeldin Esra... oo maşallah herşey hazırsa doğuma az kaldı o zaman... kaç haftalıksın?
h.b cnm saol allahın izniyle hazır yrnda elbiselerimizi yıkıcaz kızımla :) 33+4üm cnm ama benim elbiselerin çoğu kardeşimden kalma insanın 2.5 yaşında kardeşi olunca birsürü şey kalıyo çoğuda hiç giyilmemiş
sende hoşgeldin Esra... oo maşallah herşey hazırsa doğuma az kaldı o zaman... kaç haftalıksın?
h.b cnm saol allahın izniyle hazır yrnda elbiselerimizi yıkıcaz kızımla :) 33+4üm cnm ama benim elbiselerin çoğu kardeşimden kalma insanın 2.5 yaşında kardeşi olunca birsürü şey kalıyo çoğuda hiç giyilmemiş
bu arada dün hastanemize karar verdik. Acıbadem Bakırköy de olucak ... odalarını gezdik... İşte Suit oda gösterdiler bende sanıyorum ki normal odalar 2 kişilik.. öyle olmasın falan dedim sonra bir baktık normal odalarda tek kişilikmiş :)))) aa o zaman suite muite gerek yok dedim :))) adamlar 500 tl istiyor gecesine...
ay çok heycanlıyım ben sizde durumlar nasıl?
valla annesi aslında hiç dikkat etmiyor ama.. bazen çok üzülüyorum ama kendimi tutamıyorumgerçi buaralar iştahım da yok midem çok kötü yanıyor...
evet canım Allah korusun valla annede kalıcı hasarlar bırakıyormuş...
arada nasıl bır kıskançlık olur bılemem.benımde kardeşim arasında 8 yaş oluyo ama hala kıskanıyor benım bebeği.kardeşimin yerıde farklı ona ben bakmıştım oda bebeğim gıbı.
ıyı yapmışın canım bnde deneyeyım .ben ılk doğumdan sonra bılgım olmaıdğı için almadım.zaten aklımada hıç gobek gelemdı.sonradan duydum anneme baya kızmıştım neden soylemedın dıye kızım cok zayftın gobek kalsın dıye dedı:)ama gıttı gobeyım bunda da işh oyle olur.gercı zayıflamassak ıstedığın kadar tak .ne kadar sure kullanacakmışız canım.MASALcığım epidural normal doğuma ne kadar ıstıyorlar?benım gıttığım klınık 1250 epidural normal doğum .sezeryana ise 1500 ıstıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?