Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

walla çocuk çabuk olunca evlilikten bişey anlamamak çok normal. sağlıklı bi şekilde çocuğunu kucağına al inşallah. kocana sööle az kaldıı sabırr diyee :) ben çocuk için 4 yıl bekledim evliliğim iice otursun gezip tozalım diye. iice gezdikk bebek istedik ilk denemede oldu şükürler olsun. rabbim bebek isteyenlere bu mutluluğu tatdırsın inşallah. ama dünyaya da bi kez gelios, nezaman ne isterse onu yapmalı insan dimi.

canım bılmıyorum ama orda bebekk fotografları vardı cok nettı .benım ılk gıttıklerıme gore en son gıttığım daha nettı yuzu fılan baya guzl cıkmıştı.kıme ebnzedığını bıle b uldum:) cnım bende bacaklarıma ağda bıkını bolgeme jılet yapıyorum .bacaklar kolay hemen alınır ağdayla ama bıkını bolgemı nasıl yapacam bılmıyorum.sancım tutarsa heemn bonyaya mı koşuyum yoksa doktoramı bılmıyorum.hadı yerlı eyrınde tutarsa basıt evınde heemn gırersın ama yersız eyrde tutarsa onu duşunuyorum walla.

asiyecim masalın mesajınıda benim mesajımıda alıntı yapabilmişsin,cevap yazarkende bana yazıcağını benimkinin altına,ona yazıcağınıda onun mesajının altına yazıcaksın,tamam olucak

yaptım boncukcuğum senınkı cıkmadı masalınkı cıktı sanada o kadar yazmıştım ama neden oyle oldu anlamadım tekrar yazdım sana.

bızde boncuklaa dıyorduk brı doktora gıdecekdı kımdı dıye.maşallah bebişine hadı hayırlısı bakalım annesıne yardım etsınde kolay doğumlar olsun.artık yavaş yavaş ağırlaşmaya başladık walla hıç bırşeyı benımde gozum yemıyor.bırde bugunde mısafırım var.canım pasta yapmak ev işi yapmak yeırne uyku ıstıyor walla.sen kendını yorma canım dınlen ayakta fazla kalma .

hayırlı cnaım en azından doktorun fark etmış.hayırlısıyla alırsn işh dıkkat et fazla yere eğilme o zaman kordon dolanıyor dıye blıyorum en kadar doğru.

4 yılda uzunmuş baya ebn hıç bekledım walla hemen hamıleyım .şanslıymışsın bebiş ısteyınce gelmış.benım eşimin yaşı gecıyordu yoksa bende ıstemezdım ama o sureklı torunlaırmı goremıyeceğım fılan dıyordu ondan dolayı hemen olsun dedık.

kızlar bende 2 şubatta doğum yapacağım.37 haftadayız . ama 2 gündür çok yoğun belim ağrıyo makatta kalçada çok ağrı var sanki kırılmış gibi oturamıyorum yatamıyorum.karnım sertleşti. biyere dokunsam çok canım yanıyo.sizde de böyle şikayetler var mı?

Makat ve kalça ağrısı, karında sertleşme ara ara bende de oluyor canım. Ben 35. haftadayım, 14 şubat doğumum. Ama bel ağrısına dikkat et. Bazen doğum kasılmaları bel ağrısı şeklinde hissediliyormuş.

Benimki neden böyle erken başladı o zman panadol ya :26:Benim eşim de normalde acelecidir ama, uzun süredir bu alışverişi beklediğim için kuzu kuzu dolaştı benimle

Ya banada ayda bir çok gibi geldi.Topikteki kızlarda hep iki haftada bir yazmış, sorun bizde mi bilemedim ki? Neyseki ikimizde nst ye girmemişiz, en azından ordan uyumluyuz Yarın doktora gideceksin o halde, iyi haberlerini bekliyorum.

Ya Sağlık ocağı beni 32. haftada çağırmıştı ama gidemedim hafta takibimi yapamadığım için Bu arada benim yanlarım çok ağrıyor gece hiç uyuyamıyorum siz ne alemdesiniz bayanlar

Boncukcum bebişin o kiloda olsa bile gayet iyi takma kafana, doğdugu zmn bol bol kilo aldırırsın annesi. Bende çok korkuyorum bu zehirlenme ve üşütme durumlarından.Yakın arkadasımda 8 aylık hamile sanırım akciğerlerini üşütmüş.Dün saat 1 den 5 e kadar hastanedeydik sürekli çıkarıyor.İki şişe serum verdiler ama fayda etmedi.Bi de kasık ağrısı var.Doktor bu havalrda üşütmemeye dikkat etmelisiniz dedi.Sizde sıkı giyinin hamişler

Senin meleğin baya büyümüş Umarım içeride gelişebildiği kadar kalır, çıkarkende seni zorlamaz

inş.. cnm hepimizin doğumu çok kolay olur inş.valla bana hamile olduğumdan beri pek misafir gelmiyo gelende kendi yapıp getiriyo bana diyolar sakın yapma diye eşimde evleri temizliyo saolsun bana bişey kalmıyo yani artık hepimizin daha çok uyumaya ve dinlenmeye ihtiyacı oluyo

bende 33+5 gunluğum canım ama boyle sıkıntım yok cok şukur ama henuz yok.sn hafta olarak ondesın doğumun baya yaklaşmış.dıkkat et ağrılarına doğum heran olabılırde.

cok yorulmuşum walla dun bana gelende yapm a dıyo ama olmuyorkı gelınce boş.kendımı dun yatağa zor attım 1de.hemde cok bu haftayla artık yerımden zor kalkıyorum yuruyuşum bıle degıştı walla.

bu gıttığımdede nts ye sokmadı doktorum zaten ağrım fılanda cok aşırı yok.ama yıne 15 gun sonra çağırdı.canım senınkı her ıhtımale karşı çağırması laızm dıye duşunuyorum. bu haftalar tehlıkelı oluyor su azalması zehırlenem fılan.ama demekkı doktorun tehlıke gormuyor.

kızlar doktordan yenı geldım ve hemen kızımın ulturasyon vıdeosunu seyrettım.yuzunu elıyle kapadı doktor o kadar uğraştı ama yok gostermedı pek bı son dk yandan fılan gosterdı.burnu aynı eşim:)kılomuzda 2050 gram olmuş boyuda 45 cm .doktorum bana aferım bıle dedı:) hıç ödem oluşmamış.ve sadece 1 kılo almışım ınanamadım. 3500 kılo doğar buyuk ıhtımal dedı.haftasına gore ılerde bıle dedı.cok mutlu oldum.doktorum tetırgın olduğumu bıldığı için içinı rahat tut anlıyorumsenı ama ben elımden gelenı yapacağım bebeğin ve senın için dedı.içimide rahatlattı sağolsun.

Valla rahatladım seninde nts ye girmemene Acaba ben rahatım, doktorda benim rahatlığımdan dolayımı, ayda bir çağırıyor :26: Sen tedirgin olduğnu, doktorun seni rahatlattığını yazmışşsın, ondan kaynaklanıyor da olabilir mi ? Senin meleğininde kilosu iyiymiş ya sevindim ne güzel sende 1 kilo almışın

Ayyyyy dün akşam bi sayfa dolusu yazı yazdım tam gönderebastım ki forumda arıza olmuş gitmedi mesajım ,e tabi bütün yazdıklarımda silindiNeyse aklımda kaldığı kadarıyla yazıyım bari :44:

ECZİLAYDA,KELEBEKMELEK ve PANADOL güzel anne adayları artık az zamanınız kaldı,sizle birlikte bizde geri sayımdayız,durumunuzdan bizi haberdar etmeyi ihmal etmeyin,yoksa merak ederiz,her gün olmasada 2güne bi girinde napıyonuz ne ediyonuz yazıverin,güzel haberlerinizi bekliyoruz şekerlerrr

ASYEcim MAŞALLAH bebişine kilosuda gayet iyiymiş,yüzünü göstermemiş ama olsun,sağlığı sıhhati,kilosu yerinde ya,çıkınca bol bol seyredersin minişiniBu arada senin misafirler sana hoşgeldine mi geliyolar..Ayol sen hamişsin fazla yorma kendini,1e kadar nasıl durdun ayakta,MAŞALLAH diyelim ama sende artık kendine dikkat et,bol bol dinlen canım:26:

MASAL canım annenin dediği gibi soğanda göğüsler için iyi olabiliyodur muhtemelen,zatne soğanın kendisi doğal antibiyotik,o yüzden dediğin gibi denenebilir bi yöntem bu da..Bu arada bide karbonatlı suyu duydum her emzirmeden sonra göğüs silinirse iyi oluyomuş,bebişin ağzında pamukçuk oluşumunuda engelliyomuş,karbonatta mikrop kırıcı olduğu için bu da mantıklı,bunu da ekleyelim listemizeee

KAYAESRAcım ağrıların,sızıların ne durumda,kendini fazla yorma dinlen,benim normalde rahimde ağrım sızım oluyodu ama bugün fazla hareket edince her bi yanım ağrıdı,o yüzden son dönemde dinlenmek önemliymiş onu anladım:26:Bide kasılmalar için magnezyum tablet kullanıyomusun,bende işe yarıyo doğrusu,doktorda düzenli kullanmaya devam et dedi zaten

MENSU hoşgelmişsin aramıza,bizde bu hafta 36yı bitirdik 37ye girdik,İNŞALLAH vaktinde,sağlıkla gelir miniklerimiz...Senin paşan mı olcak,prensesin mi anlat bakalım..Bide tarihin belli olduğuna göre sezeryan olucak herhalde dimiii:26:

NİLAYU canım doktorun nstye sokmadığına göre çok gerekli görmedi demek ki..Sen de eğer çok fazla ağrın olursa 15gün sonra bi kontrole gidersin,yok eğer olmazsa 1ay sonra gidersin tatlım:26:

Kullanıcı adı.........Doğum tarihi.......Cinsiyeti......İsmi.......Doğum şekli

ECZİLAYDA.........20ocak................Erkek......................Sezeryan
KELEBEKMELEK.....25ocak...............Kız.......Fatma Melek..Sezeryan
PANADOL............27ocak...............Erkek....Ozan............Sezeryan
BONCUK..............2şubat...............Kız.......Zeynep Sare...Sezeryan
NİLAYU.......................................Kız.......Masal............Normalİnşallah
ASİYE.........................................Kız.......Berra Zeynep..Normalİnşallah
KAYAESRA...................................Kız.......Elif...............Normalİnşallah
MASAL........................................Erkek....Bartu Yargı....Normalİnşallah
MARİPOSA..........14şubat...............Kız.......Ezo..............Normalİnşallah

Son düzenleme:
Ağrılarım varda yoğun değil dediğin gibi yoğunlaşırsa erken giderim hastaneye.
Boncuk ben çok kötüyüm ya çevremdeki her olayı kafama takıyorum. Sürekli birilerini kırdım mı diye düşünüyorum, çevremdeki insanlar mutlu mu huzurlu mu bunları takıyorum. :2:acaba hamilelikle ilgili bi durum mu ?

Aaaa size söylemeyi unuttum,perşembe günü doktora gidince tansiyonum yüksek çıkmıştıda doktor idrar tahlili istemişti ya,tahlilimde proteinin karşısında eser diye bi yazı vardı,doktorla görüştük az miktarda protein kaçağı olduğu anlamına geliyomuş..Tabi protein kaçağı gebelik zehirlenmesini düşündürdüğü için biraz korktuk,ama doktorumuz tansiyona dikkat etmemi,her gün ölçmemi istedi...Ve önemli bi not olarakta küçüğün 9u geçmemesi gerektiğini söyledi,o zaman esas tehlike olur dedi,bende şimdi günlük düzenli olarak tansiyonumu ölçüyorum,14-9u da geçerse dikkat et dedi..Baklım şimdilik tetikteyiz,hayırlısıyla doğururuzda bütün korkularımızı arkamızda bırakırız İNŞALLAH

Canım demek ki bunları düşünmeni gerektiricek olaylar yaşıyosun ki sende kafana takıyosun...Heee ama her şeyi takıyosan o zaman biraz evham yapıyosun demektir..Çevrendeki insanlar mutlu mu huzurlu mu derken, aileni takıyosan kafana bu olabilir ama eğer seninle çok fazla ilgisi olmayan arasıra konuştuğun birilerinide takıyosan o zaman hormonlarla alakalı olabilir..Hayırdır neye canını sıktın kiii..Bu arada arkadaşın iyi mi,sanırım hastaneye gittik falan diye yazmıştın:26:

KELEBEKcim bebek şekeri işini hallettin mi..Bizimkiler geldi dağıtıcağımız sepette,şekerlerde çok tatlı..Eğer çok fazla para vermiyim cici bişeyde olsun diyosan alınabilir yani,cidden güzellerBide içinde şeker olmadığı lavanta olduğu için daha kalıcı olur,insanlar şekeri yemek için ambalajı bozmamış olurlar diye düşündüm bennnn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…