- 9 Eylül 2011
- 460
- 90
- 118
- Konu Sahibi boncukkkkk
-
Mrhabalar Cuma günü girdim nstye. Doktor 38-39. hafta arası bir tarih belirleyin dedi.Ben kaldım öyle. Allhtan eşim müthiş matematik takıntısıyla tam ortaladı tarihi. 23 ocak dedi. öğleden sonra operasyon olacak. kuzenime danıştım anestezi konusunda. Genel anesteziye hiç girme dedi. Spinal epidurula de yapan iyi olursa farketmez dedi. Doğuma görümcemi almayacaklar. Doktor çok uyuz bir tavır takındı. Ne vardı özel hastanede kadın çocuk doktoru girseydi. Neyse işallah haftaya bu vakit oğlumu sağlıkla kucağımda emziriyor olurum da herşeyi ununturum. Şubut annelerininde hayırlısıyla açılışını ben yapacağım galiba. Allah işallah hepimizi bir süre sonra başka bir sayfada sağlıkla ve evlatlarımızla ilgili toplanıp konuşmayı nasip eder.
Mrhabalar Cuma günü girdim nstye. Doktor 38-39. hafta arası bir tarih belirleyin dedi.Ben kaldım öyle. Allhtan eşim müthiş matematik takıntısıyla tam ortaladı tarihi. 23 ocak dedi. öğleden sonra operasyon olacak. kuzenime danıştım anestezi konusunda. Genel anesteziye hiç girme dedi. Spinal epidurula de yapan iyi olursa farketmez dedi. Doğuma görümcemi almayacaklar. Doktor çok uyuz bir tavır takındı. Ne vardı özel hastanede kadın çocuk doktoru girseydi. Neyse işallah haftaya bu vakit oğlumu sağlıkla kucağımda emziriyor olurum da herşeyi ununturum. Şubut annelerininde hayırlısıyla açılışını ben yapacağım galiba. Allah işallah hepimizi bir süre sonra başka bir sayfada sağlıkla ve evlatlarımızla ilgili toplanıp konuşmayı nasip eder.
Merhaba arkadaşlar... eee nasılsınız bakalım??
ben eh işte idare ediyorum asında iyiyim ama bugün çok fazla üzüldüm
daha öncede bahsetmiştim ya şu bizim sigorta şirketi değişti diye...
sonra limit yenilendi acıbademe uygun fiyat verdiler diye sevinmiştim...
işte öyle olmamış bugun tesadüfen öğrendik ki. eski sigortadan limitleri deviralmış yeni sigortamız.....
yani uzun lafın kısası hamilelikte limitim kalmamış... bu durumda bütün planlşar alt üst oldu...
Doktor 2.500 istiyor acıbademde sigorta araya girmezse bizim Dr. a verdiği fiyat 5.000 tl civarı...
Başka hastaneden fiyat almış eşim SGK geçiyormuş onlarda 1000 tl civarı istiyormuş ee Dr. masrafınıda eklersek oda etti 3.500
benim bebeğim için yapmak istediğim başka şey vardı bu para ile onuun bile sınırlarını zorlarken şimdi böyle bişi çıktı kafayı yicem ben....
kordon kanı saklama koşullarını öğrendik bugün ... oda 2.500 tl miş peşin artık yılllık 100 euro... peşinatı taksit yapıyorlarmış kredi kartına...
şuan kendimi sudan çıkmış balığa benzetiyorum... tamda şu aralık. çok üzgünüm ya ...
ben acilen doğurmuş olsaydım... düşünmek bile istemiyorum o rezilliği stresi...
Ailemi takıyorum boncukcum, halbuki bi sorun yok evham yapıyorum ama kendimi engelleyemiyorum.Bu durum hamilelik sendromuysa bir an önce geçsin, çok sıkıldım. Arkadasım şimdi iyi fena halde üşütmüş ondanmış rahatsızlığı.
Bu arada sen şekeri nerde yaptırdınn kaç tane yaptırdın?
canım hergün girmeye çalışıyorum ama geçen hafta full dışarıdaydık sabahdan akşama kadar :))) eşim izinliydi gezdik bizde :) ara ara girip okudum ama yazamadım... yarın tekrar Dr. gidicez bakalım artık sanırım tam günümüz belli olur inş. yarın gece annem ve kardeşim gelicek. 10 gün sonra kardeşim dönücek ve şubat ın 5 inde tekrar en küçükle gelicek. Sonra hepsi gidecek diğer kardeşim gelicek... Allah izin verirse bu durumda martın sonuna kadar yanlız kalmıcam...
ay canım geçmiş olsun dikkat et kendine... nedir bu tansiyon sorunu son zamanlarda... Vallahi senin 14 benim bazen 18 i buluyor... küçüğüde 10-11 arası seyrediyor... her gittiğimde idrar testi yapıyor temiz... seninde düşük çıkmış sanırım... umarım bi seferlikdir yoksa inmsan takdıkca dahada çıkıyor... benim mesela geçen haftadan beri öyle
sorma boncukcum bizim şeker işi tam bir aksiyon oldu... ben geçen hafta eşime beğendiğim şekeri gösterdim... oda başka bulmuş melekli ... dışardaydık yapanı aradı. işte ürün kodu istedi, eşimde akşam evden arıyayım melek figürlü ama no sunu bilmiyorum dedi... aaa akşam oturuyoruz adamın eşi aradı kaç tane istiyorsunuz ben leylek modelli hazırlamaya başladım diye. eşimde ne leyleği biz melek istiyoruz ama siparişde vermedik ki daha dedi neyse.. kadın ok ben arın eminönünden malzeme alıcam melekli yaparım dedi... başka isteğiniz varmı diye sordu. eşimde sepet ve kapı süsü ama model belirlemedik daha dedi teli kapadı.
sabahın köründe bu hanım bizi arardı işte toptancıda melek şeklinde bulamadım bana güvenirseniz başka yapcam diye. eşimde yok biz hallederiz saolun dedi... kadın pek pişkin çıktı. şey adresi gönderde ben sepet aldım size onu gönderim dedi... bizimkide yüze hiç duramaz olur o zaman o kadar yoruldunuz onu sizden alalım dedi. ben kuduruyorum tabi... başladım ağlamaya beni eminönüne götürmedin başkalarının zevkine bırakıyon herşeyi diye. .. biraz naz yaptım çok üzüldü ok hadi gidiyoruz dedi...
veee biz perşembe günü eminönündeydik.... şeker siparişini verdik kapı süsü beğendiğmiz orda yokmuş gelir yarın dediler. ama malesef ertesi günü orasıda aradı cıks yokonuda onların zevkine bırakıp heycan içinde bekliyorum... muhtemelen yarın gelir hepsi... bu arada sepetimiz haftasonu geldi ve ben kudurdum. neden mi hiç sevmediğim tarzda bişi ve eminönünde 15 tl lik sepete benim sevgili kocacım 35 tl verdi :))) sinirden gülüyorummmmm... neyse oldu artık bakalım. yarın inş. bir daha sinir olmam zaten hakkımı bugun doldurdum.... beynim dönüyor...
işte öyle olmamış bugun tesadüfen öğrendik ki. eski sigortadan limitleri deviralmış yeni sigortamız.....
yani uzun lafın kısası hamilelikte limitim kalmamış... bu durumda bütün planlşar alt üst oldu...
Doktor 2.500 istiyor acıbademde sigorta araya girmezse bizim Dr. a verdiği fiyat 5.000 tl civarı...
Başka hastaneden fiyat almış eşim SGK geçiyormuş onlarda 1000 tl civarı istiyormuş ee Dr. masrafınıda eklersek oda etti 3.500
benim bebeğim için yapmak istediğim başka şey vardı bu para ile onuun bile sınırlarını zorlarken şimdi böyle bişi çıktı kafayı yicem ben....
kordon kanı saklama koşullarını öğrendik bugün ... oda 2.500 tl miş peşin artık yılllık 100 euro... peşinatı taksit yapıyorlarmış kredi kartına...
şuan kendimi sudan çıkmış balığa benzetiyorum... tamda şu aralık. çok üzgünüm ya ...
neyse hayırlısıyla gelsınde belkı aynıg un doğuma gıderız:)cnaım benımde 7gun gec dollenmem vardı. zamanla duzeldı.hatta bu gıttığım doktor bırazda onde gıdıyor dedı:)
Canım ailenin sorunları varsa, bi dertleri varsa sana yansıması ve kafanı takman çok normal..Örneğin babamın iş durumları falan yolunda gitmediğinde bende ailem için üzülüp,endişeleniyorum..Ama eğer bi sorun yok diyosan bu hamileliğin neden olduğu hormonların değişmesiyle alakalı bi durumdur,İNŞALLAH doğumdan sonra bişeyciğin kalmaz tatlım
Biz şekeri gitti gidyordan sipariş verdik tatlım,ben netten alışverişe pek güvenmesemde sonucu güzel oldu,beğendik şekerleri,önceki sayfalarda resmini koymuştum,tanesi 50kuruştan 200tane yaptırdık canım
Ya mesela yiğenimle abimin arası kötü oluyor, hemn takıyorum çok kötü ihtimalleri aklıma getiriyorum.Bunun gibi şeyler işte
Ben görmedim şekerini, gitti gidiyor ve loradan baktım bende.Biberonlu bi model hoşuma gitti ama yakınlarda doğum yapan bi tanıdğımız yaptırmış o yüzden kararsızım
:
Hadi ya öle düzelmeler oluyor mu sonra?Seninki bir de önce gidiyormuş öyle miBakalım bizde bi değişiklik olacak mı?
Allah kolaylık verir işallah.İyi haberlerini alırız.
Kuzum üzüldüm bu sigorta olayına ya çok kötü olmuş senin için.Hastaneye ayrı, doktora ayrı para verme olayı da kötü olur.Sen yinede bunları düşünme para konusu bi şekilde hallolur, üzülürsün, takarsın kafana allah korusun erken doğuma neden olur.Şeker işini de halletmişin septi de işallah beğendiğin gibi olmuştur.
herkeze hayırlı doğumlar, benim takvimler şubatın sonunu martın başını gösteriyor. Arada sıkıştım kaldım:)
sorma canım bende oyleyım bakaım ne zaman gelecekler bebişler.senın tam ne zaman?benım 27 şubat dıye gecıyor.ama erken gelmezse
21 Şubat - 06 Mart arası veriyor hesaplamalar.
birde şöyle bu durum var, 4 yılda bir gelen 29 şubat buyıl geldi.
yani bebelerin 29 şubatta doğup şakadanda olsa 4 yılda bir yaş atlamalarıda mümkün:) :)
nilayucuğum bebişinin kılosu ve boyu nasıl?genelde ordan uyuşmazlık oluyor.bıraz daha proteın ağırlıklı gıt.benım ılk gebelığım 1 hafta gectı ama o hıç duzelmedı.bu bebeğim başta 1 hafta kucuk gosterdı fılan sonra 3aylıkken tam zamanını gosterdı.gecen hafta doktordayken doktor kılosu fılan gayet ıyı hatta önde bıle gıdıyor dedı.boyu fılan 45cm kılosuda 2050 gramdı.33+5gunluk normal halı.benım bır arkadaşında bebeği o kadar ırıydıkı 2 hafta buyuk gosterıyordu.
BU ARADA KIZLAR DUN ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI.41 HAFTALIK DOĞURDU.ODA SUNI SANCIYLA AZDA SANCISI VARMIŞ.DOKTORLAR 41 HFTALIK BEBK DIYE GULUYORLAR.ZORLA CIKARDIK DIYE:)BOYU 54CM KILOSUDA3500GRAM .
Nilayu canım bebek şekerimiz bu,ama daha pembe ve biraz daha büyükler:26:
KARIŞIK BEZ FİGÜR BEBEK ŞEKERİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da 47584824
Buda şeker sepeti,sonrada odamızda süs olarak kullanırız dedik:26:
HASIR PUSET ŞEKLİNDE BEBEK ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor.com'da 49273332
Hoşgeldin gülay.Yanlız değilsin benmdoğumda 27 şubatla 8 mart arası dedi doktor.Artık hayırlısıHerkeze hayırlı doğumlar, benim takvimler şubatın sonunu martın başını gösteriyor. arada sıkıştım kaldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?