Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

canım burası istanbul ... Bakırköy ve cıvarında fiyatlar hep öyle. hele birde doktor dışarıdan geliyorsa... ama Doktorun o kadar para alacağını biliyorduk o falan gözüme batmıyor ama sigortanın haksızlğı... geçen yılkı sigortanın limitini üstlenmiş... ordada para kalmamış işte... halbuki her yıl yeni bir sigorta yılı sayılıyor... yani ortada bir usulsüzlük var ama kendileri kaybetti... bugün sigortadan çıkışımı verdim... bir ben değil kayınvalidem ve kayınpederimde verdi... üç kişi kaybetdiler ve şirketde bir çok kişi çıkmış... şimdi başka sigorta araştırıyoruz... ben olmasamda sorun değil diyorum ama anne sigortalanmazsa bebiş çok uçuk ücret ödüyor...
bakalım artık... sağ salim olsun da sağlıklı olsunda başka bişi istemiyoruz...

evet boncukcum biz 4 kızkardeşiz :))) maşallah çözmüşsün :))) iyi olucak benim için birazdan yola çıkacaklar hayırlısıyla....
yok eşim o bayanı sahibinden.com dan bulmuş. sepeti ordan aldık ama şekerleri eminönünde süslü bebekte yaptırdık yarın gelicek bakalım birazdan cicişlermizi koycam :)))

vallahi canım sorma şuan bile tüm sınırları zorladık ... ev kredimiz var... ekstra yine aldık bakalım allahım yardımcımız olsun.. eşim battı garibim... bebişimiz rıskıyla gelicek kısmetiyle gelicek inş. .... ... birde gidiverseydik kalırdık öylece... yok canım ne ben nede eşim başka bir doktoru göze alamazdık vallahi aileden biri gibi oldu...

buarada bugün kordon kanı işinide hallettik... ilgilenen varsa en uygun şartlar gencord.com da ...

saol canım artık olan oldu biz sadece bebişime odaklandık... evet şeker ve sepet hazır pek içime sinmesede aman olsun artık olduğu kadar :)))

Herkeze hayırlı doğumlar, benim takvimler şubatın sonunu martın başını gösteriyor. arada sıkıştım kaldım:)

hoşgeldin gulayos... sanada hayırlı doğumlar sağ salim al bebişini kucağına...

canım şekerlerinde sepetinde çoooooook güzel bende böle sepet istiyordum... hem kaba değil kıbar bişi hemde sonra oyuncak olarak kullan benimki tam şey işi neyse yaa...

bizim şekerler buna benziyor

MELEK KANATLI BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor.com'da 45716733

sepetimde bu

ponponlu sepet / Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet

15 liralık sepeti 35 aldığımızı kimse duymasın tabi... düşündükce uyuz oluyorum ya neyse artık....

evet teyzoşlar :))) bugün sanırım son doktor kontrolümüze gittik...
veeeee daha önce bişi olmazsa Meleğime 24. ocak 2012 saat 09:00 Allahın izniyle kavuşucaz...
Tansiyonum hala aynı çıkıyor iniyor... Doktorumda artık en fazla bi hafta beklerim bu durumda dedi... 37. haftaya gircek artık sorun olmucak dedi...
gelişimimiz de çok iyi... teyzeleri maşallah vallahi 2.950 gram olmuş meleğim. Dr. iki kere baktı :))) tosunum benim... boyumuzda neredeyse 48 cm olmuş...

Ay kızlar çok heycanlandım ben hala inanamıyorum ya 6 gün kaldı...
Pazar günü akşam ve pazartesi sabah bebişin ciğerleri için iğne olcam...

aa buarada doktorum korse almayı unutma dedi... sizler aldınız mı??

slm gebeş arkadaşlarımm :)
ben sağlık ocağına kan ve idrar verdim test yaptılar kansızlık ve kanda enfeksiyon var dedi. ben afalladımm. sonuçları doktoruma götürdüm sonuçlar çok ii dedi. sağlık ocağı doktorları yorumlarına pek bakma dedi. kan seviyen çok ii ve enfeksionda yok dedi. elimdeki uyuşma için gebelik kaynaklı ama senin canını çok sıkıo bu uyuşmalar o yüzden nörolojiye gönderim bi sinirlerine baksınlar dedi. gittim baktılar kısacası karpak tünel sendromu var dedi. gebelikte vücut su topluomuş, oluşan ödem sinirlere baskı yapıomuş buna denirmiş. doğumdan bi kaç hafta sonra geçer dedi ama yine de bileklik ve krem verdi. içim rahatladı valla.

geçmiş olsun canım
o sorun bende de var heleki son bir haftadır çok fenayım... parmaklarımı hissedemiyorum resmen. en çokta geceleri rahatsızlık veriyor
ama doktorumda dedi doğumdan sonra bitecek az daha sabret... benim vucudumda çok ödem var. ayaklarım falan üç misli oldu...

Maşallah miniğinin kilosuna.Çok az kaldı kelebek senin için çok heyecanlandım.İşallah sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın.
Bu arada sen napmışın ya.Ben alışveriş yaptım kızım için diyordum ama; seninkileri görünce benimki ''alış''
kaldı.Seninkilerin yanında.Acilen bi alışverişe daha çıkmalıyım Çok beğendim meleğinin herşeyi çok güzel işallah iyi günlerde kulllanırsınız

aa canım demek tarihin netleşti tansiyondan dolayımı erken alınacak bebişin iğneyi neden daha önce vurmadı doktorun benim doktor 28 haftada yapmıştı ciger geliştirici iğneyi
maşallah bebegine sağlıklı gelsinde bende cuma günü gidecegim benimde net degil ama 24 olabilir:))) bende çok heycanlıyım evlenirken bile böyle heycanlanmamıştım innaki:))
benımde bebek şekeri tamam henüz almadım tarihini net bekliyorum ozamna hemen yapıp veririz demişti sepet almadım hneüz onuda aynı yerden alırım artık çok içime sinmedi ama idare eder ne yapalım
demek korseyi önerdi doktorun bende araştırdım agrı oldugu için kullanamadıklaırnı söylediler olmazsa agrı geçince kullanılır... bende alayım ozaman

KELEBEKcim MAŞALLAH miniğine,5gününüz kaldı demek,salı günü nasipse FATMA MELEKini kollarına almış olucaksınCiğer geliştirici iğne konusu benimde kafamı kurcalayan bi konu yaptırmak gerekli mi diye:44:Baklım doktora gidince sorcam gerçi biz yarın 37haftayı bitirmiş olcaz ama bilemedim kiiii:26:Bu arada annişin ve kardişin gelmiştir herhalde,hoşgelmişler sefalar getirmişler,hasret giderdiniz mi annen güzel güzel yemekler yaptı mı bakalım sana
Korse konusunda da, sezeryandan sonra zor olmazmıymış ki:44ikişleri falan sıkmaz mı..Alttan giyilenlerden mi yoksa sadece karına giyilenlerden mi almak gerekirmiş:26:Aaaaa bide meleğinin kıyafetleri herşeyi çok çok güzel olmuş,güle güle giysin,sağlıkla büyüsün Fatma Melek bebekRABBİM bahtını da güzel etsin

Canım tahlil sonuçlarını kendi doktoruna da göstermen iyi olmuş,demek ki bi doktorun söylediğine bakıpta hemen telaşlanmamak gerekİNŞALLAH bileklik ve kremde işe yararda biraz olsun rahatlatır şu uyuşmalarınıTekrardan geçmiş olsun tatlım:26:

NİLAYUcum şekerler için teşekkür ederiz teyzesi,daha güzelleri ve şirinleri sizin olsun İNŞALLAH

Son düzenleme:

amin nilayucum Allah hepimizi sağ salim kurtarsın...
ay tşk ederiz teyzesi... daha güzelleri sizin olsun canım ama bence çok alma bir iki ay sonra daha çok alırsın. bunların hiçbirini ben almadım annem ve kardeşlerim saolsun. halada devam ediyorlar. o nedenle biz öyle ufak tefek şeyleri aldık. küvet kova falan filan. resimden büyük gibi görünüyor bazıları ama elim kadar hepsi... en fazla 6 aylık eşya var... bir iki tane belki 9 aylık olur ama gerisi çok küçük... bebişler çok çabuk büyüyor arkadaşımdan biliyorum... bebişinin çoğu eşyasını hiç giydirememişti bile...

evet canım benim tansiyondan dolayı erken alınıyor... aslına bakarsan geç bile kaldık Dr. uma kalırsa... 5-6 haftadır uzatmaları oynuyoruz diyor... bundan sonrası benim açomdan büyük riskmiş... Allah korusun...çok şükür 35 ci haftayıda atlattık ya... gerisi sorun değil ee alınanan kadar 37 olcak neredeyse inş.
bilmiyorum ki celeston diye bir iğne yapılcak canım bu iğne iki gün önceden vurulmaya başlanıyor dedi Dr. um...
ay sorma aynen ya evlenirken bende bu kadar değildim... bu çok farklı... ya eşim hem evlenirken hemde şuan çok fazla heycanlı adam iyice duygusala bağladı... çok şeker...
Allahım kimseye aratmasın herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....
evet korseyi hastanede giymeye başlasan iyi olur dedi. çok aşırı sıkmayacak şekilde olucakmış yüksek belli... yumuşak olanlardan... benim evde vardı ama artık onların olması imkansız :) ah ah nerde 36/38 beden...

Kelebekvemelek
canım bebişinin eşyaları çok güzel güle güle kullansın....

saol teyzesi... en güzelleri sizlerin olsunnnn. Allahim meleklerimize güzel günlerde eskitmeyi nasip etsin... ne şanslı bu zaman ki çocuklar :))

evet boncuk teyzesi... çok az kaldı :))) normalde yapılmıyormuş sanırım ama tabi bizim ki planlı erken olacağı için tedbir amaçlı... bizde doğumda 36+5 olcaz yani Dr. uma göre 37. haftaya girmiş oluyız dedi... o nedenle aslında sorun yok ama tedbir amaçlı vurdurucak...
evet geldiler canım dün gece ama anadolu yakasına indiler yarın almaya gidicez eşim yarın izinli... bugün bir süreliğine emekliliğe ayrıldım :)) son paspas ütü mü yaptım çamaşıımı yıkadım :))
kardeşim gelince elinden bir sürü öpen iş var :))) kız geldiğine pişman olmas inş. gerç,i hazırlıklı geldide :)))
boncukcum şu yumuşak uzun belli olanlardan dedi. bende sordum sezeryanda sorun olmas mı diye... yok giymekte fayda var... karın daha çabuk toparlanır dedi.. hastanede kullanamsan bile evde kullanmaya başlıcaksın dedi... bende yarın kayınvalidemin yeni varmış onları alıcam...

tşk ederiz teyzesi beğenmenize sevindim... daha cicileri sizlerin olsun.... amin canım amin...

evet canım benim tansiyondan dolayı erken alınıyor... aslına bakarsan geç bile kaldık Dr. uma kalırsa... 5-6 haftadır uzatmaları oynuyoruz diyor... bundan sonrası benim açomdan büyük riskmiş... Allah korusun...çok şükür 35 ci haftayıda atlattık ya... gerisi sorun değil ee alınanan kadar 37 olcak neredeyse inş.
bilmiyorum ki celeston diye bir iğne yapılcak canım bu iğne iki gün önceden vurulmaya başlanıyor dedi Dr. um...
ay sorma aynen ya evlenirken bende bu kadar değildim... bu çok farklı... ya eşim hem evlenirken hemde şuan çok fazla heycanlı adam iyice duygusala bağladı... çok şeker...
evet korseyi hastanede giymeye başlasan iyi olur dedi. çok aşırı sıkmayacak şekilde olucakmış yüksek belli... yumuşak olanlardan... benim evde vardı ama artık onların olması imkansız :) ah ah nerde 36/38 beden...

saol teyzesi... en güzelleri sizlerin olsunnnn. Allahim meleklerimize güzel günlerde eskitmeyi nasip etsin... ne şanslı bu zaman ki çocuklar :))

olsun canım çok şükürkü bu haftalara kadar gelmişsin bebekte bir sıkıntıda olmaz bu haftalarda alındıgında ay saglıklı olsunlarda insan hiç birşey istemiyor
benim eşimde öyle sorma zaten tipik bir Yengeçtir kendisi benden fazla heycanlı insan birde mucadele ederek elde edince bebişi biz bu yolda çok sıkıntı yaşadıgımız için tüpler aşılamalar düşükler vs.şimdide bende yok sütüm olacakmı yok emecekmi düşünceler sardı

Evet bu zamanın çocukları çook şanslı annemle konuşuyoruz eskiler çok sıkıntı yaşamış ama turp gibi çocukları oluyormuş
bizler herşeyi biliyoruz bilmekte insanı bazen mutsuz ediyor cehalet bazen mutluluk demektir...
hayılrı haberlerin gelir inşallhhh

Canım bebegin resim çerçevesini nerden aldın çook güzelmiş resim olayına bende bayılırım..

aynen canım artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik...
Benimkide yengec ... Akşam gelmiş sarılarak agliyorr ben şimdi babami olucam, benim kızım mı olucak diye...
Rabbim eksikliklerini göstermesin... Benim 2. gebeliğim ilki düştü ((
Evt canım su 9 ayda resmen 9 doğurdum.... Anneme diyorum hangi akılla sen 4 tane doğurdun....
oda aynısını diyor... eskiden böyle degildi.. Şimdi yok testler falan filan bı ton şey yapılıyor... İster istemez etkileniyorsun....
Ben Amniosentez yaptırdım onun bekleme süresi ofofff zor gunlerdi ama cok şükür allahıma bu günleri de gördük ya
inş canım bakarsın aynı gün dogururuz :))

Bugün annenlerle kavuşuyosunuz demek,anadolu yakasında akrabalar falan mı var,gelip bizde kalsalardı,gerçi bana gelmek isteyen 2-3kere yolu kaybedip anca bulabiliyo,birazcık dağın başında oturuyorumdaa
Ooooh sen de artık son 4-5günü emekli olarak geçir,kardeşin seve seve yapar işleri sonra yeğeni büyüyünce yeğenide ona yardım ederrr:26:Geçen haftada benim kardeşim annem falan gelmişlerdi,kardeşim bi taraftan bebişin odasına tül asıyo bi taraftan söyleniyo ''''Kız zeynep sen bi doğ,bi büyüde ben senden neler istiycem,neler yaptırtcam sana'''' diyeeSenin kardeşinde söylene söylene yapar işleriii

Nasılsın canım bebişin nasıl umarım herşey yolundadır
bu saatlerde ayaktayım uyuyamıyorum:)))

PANADOLcum şükür iyiyiz,herşey yolunda gidiyo,böyle giderse 2şubatta miniğimizle kavuşcaz İNŞALLAHSenin de tam günün kesinleşmiş hali 24şubat mı,Kelebekler aynı gün mü doğumunuzEğer öyleyse şaka maka 4gününüz kaldı,ayyy çok heycanlı,doğumdan sonra bi şekilde bizi haberdar etmeyi unutmayın sakın

Bu arada sen de Kelebekte sabah kuşu olmuşsunuz,4-5ayaktasınız heyecandan mı uyku tutmuyo yoksa göbüşlerden miiiiii

kelebekcığım hayırlısıyla sağ salım bebbişini kucağına alırısn işh..açılışımız senle bırlikte başlayacak en guzel:)bu arada bebişinin eşyaları cok guzel ben henuz bır şey almadığım için acaba gecmı kaldım dıyorum.

kızlar evde mısafırım vardı 2gunden berı gıremedım sızlerle konuşmayıda cok ozledım.işh hepiniz iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…