- Konu Sahibi boncukkkkk
-
hayırlısı bakalım Eczilayda.işh haftaya bebişin yanında olur.KIZLAR AÇILIŞIMIZ BAŞLIYOR:))) DARISI DIGER TÜM ANNELERIN BAŞINA..
kelebekcığım neden bu kadar ucuk fıyatlar yanı altu ustu doğum yaptıracaklar neden bu kadar fazla.yanı şu saatten sonra doktor ve hasta degışıklığıde hıç hoş olmuyor.keşke en bşında araştırsaydın sıgorta karşılasa bıle bana bu kadar fıyat fazla gelırdı onun yerıne bebişimın eksığını alırdım.bugun bende eşimle doğum işini konuştuk.yenı eve fılan taşındık.bızım hastanede 1.250-1500 istiyor.taşınmamış olsaydım burda doğum yapacaktım taşındım ama ben yıne burda olmak ıstıyorum cunku epıdural normal ve doktorumu sevıyorum benı cok rahatlatıyor ve benı anlıyor.eşimde ne yapacağız dedı burda normalde doğum fıyatı 250-300 tl bende kendı doktorumda dedım.değişmam artık dedım hem guzel ılgılenıyor hemde normal doğum sadece yapmam ben bır kere yaptığım için ıyı bılıyorum. bırıkımlerımızden gıdecek dedım.gercı onlarda bızde degıl kayınbabamgılde sorun orda başlıyor.neyse herşey olacağına varıyor canım rabbım hayırlısını versın tek.
canım burası istanbul ... Bakırköy ve cıvarında fiyatlar hep öyle. hele birde doktor dışarıdan geliyorsa... ama Doktorun o kadar para alacağını biliyorduk o falan gözüme batmıyor ama sigortanın haksızlğı... geçen yılkı sigortanın limitini üstlenmiş... ordada para kalmamış işte... halbuki her yıl yeni bir sigorta yılı sayılıyor... yani ortada bir usulsüzlük var ama kendileri kaybetti... bugün sigortadan çıkışımı verdim... bir ben değil kayınvalidem ve kayınpederimde verdi... üç kişi kaybetdiler ve şirketde bir çok kişi çıkmış... şimdi başka sigorta araştırıyoruz... ben olmasamda sorun değil diyorum ama anne sigortalanmazsa bebiş çok uçuk ücret ödüyor...
bakalım artık... sağ salim olsun da sağlıklı olsunda başka bişi istemiyoruz...
KELEBEKcim dur bakalım doğru hesap yapabilmişmiyim..Yukarda saydığım kadarıyla 4kızkardeşsiniz doğru mu saymışımBiri gitcek,bir gelcek,biri gitcek 2si gelcek derken doğru cevabı bulmaya çalıştım,umarım bulmuşumdur Annenler gelcek diye sevinçlisindir şimdi sen,oooh artık yat biraz onlar işlerini yapsınlar,zaten şurda kaldı en fazla 2hafta:26:
Canım bu tansiyon meselesi biraz tırsmama neden oluyo ama şimdilik herşey iyi gibi,günlük tansiyon değerlerimçok yükselmiyo çok şükürHayırlısıyla,sağlıkla doğumumuzu yaparız İNŞALLAH
Tatlım sizde gittigidyordan mı sipariş verdiniz,bizimkilerde sipariş vermeye kalkınca peşpeşe bir sürü konuşma yapmak zorunda kalmışlar,bi yapışınca hiç bırakmıyomuş bu şeker yapanlar,yok septide yapalım,yok kapı süsü yapalım diye:44:Nitekim sizde de aynı durum olmuşSepet falan pek içine sinmemiş ama şekerlerin tam içine siner İNŞALLAH Olan olmuş artık sen daha fazla sinirlenipte tansiyonunu zıplatma,yarında güzel haberlerle gel İNŞALLAH
evet boncukcum biz 4 kızkardeşiz :))) maşallah çözmüşsün :))) iyi olucak benim için birazdan yola çıkacaklar hayırlısıyla....
yok eşim o bayanı sahibinden.com dan bulmuş. sepeti ordan aldık ama şekerleri eminönünde süslü bebekte yaptırdık yarın gelicek bakalım birazdan cicişlermizi koycam :)))
Aaaaaa limit kalmamış mı,ay ALLAHtan acil bişey olupta doğuma gitmedin,öyle afallar kalırdınız, ki şu anda bile yaşadığınız sinir bi durum
Doktor niye bu kadar pahalı ki yaaaff,öbür hastanenin fiyatı iyiymiş,ama ekstra doktora vereceğiniz ücret fazlaymış...RABBİM bi kolaylık nasip etsin İNŞALLAH,şu durumda kendini çok üzme ama olmuyosa o hastanedeki doktorlardan biri doğumunu gerçekleştirir,gerçi 9ay bi doktora gidip son anda başka bi doktorla doğuma girmek can sıkıcı olucaktır ama kendinizide fazla zorlamayın..Allahtan baştan beri 2-3doktor değiştirmişim,şimdi kesin benim doktorum olcak diye bişey demiyorum,kim olursa olsun diyebiliyorum ama senin durumun farklı,sen doktorunu çok seviyosun anladığım kadarıyla:26:
vallahi canım sorma şuan bile tüm sınırları zorladık ... ev kredimiz var... ekstra yine aldık bakalım allahım yardımcımız olsun.. eşim battı garibim... bebişimiz rıskıyla gelicek kısmetiyle gelicek inş. .... ... birde gidiverseydik kalırdık öylece... yok canım ne ben nede eşim başka bir doktoru göze alamazdık vallahi aileden biri gibi oldu...
buarada bugün kordon kanı işinide hallettik... ilgilenen varsa en uygun şartlar gencord.com da ...