Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

ayy ben ne yapayım benım annemgıl uzakta kımsem yok ev taşııdm bırde ustune mısafır ağırladım.eşim yapıyo ama oda claışıyo yazık bır yere kadar.akşam sancılı sancılı yemek yaptım ne yapacam .işh annem haftaya gelırde rahatlarım.[/QUOTE]

ayyy bide o halinle misafir mi ağırladın cnm ya neyse annen kurtarır seni gelince. çok zor ayrı şehirlerde olmak.. bebişini
kucağına alınca eminim unutursun tüm bunları

son 3 günümüz
normalde günümüz 20 şubatta doluyor
ama ben kendi isteğimle ptesi günü sezeryan olucam
Allah pişman etmesin
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah kuzucum

ayyy bide o halinle misafir mi ağırladın cnm ya neyse annen kurtarır seni gelince. çok zor ayrı şehirlerde olmak.. bebişini
kucağına alınca eminim unutursun tüm bunları[/QUOTE]

işh canım gelseydıde bır kurtulsaydım artık zorlanıyorum şuanda bıle yarın doktora gıdeceğım bonya yapacağım hala duşunuyorum o kadar yorgunum kı anlatamam uykum geldı walla.unutulur bebiş bır gelseydı.

ayy canım ıhmı gıbı guzel olur işh.kılosuda ıyı ama normal.canım ne olacak aç kapa daha zor tabıkıde .ama yanı yerden acılmıyor dıye bılıyordum .bırde sezeryandan sonra normal doğum olabılıyormuş dıye duydum.dun annem kucuk kardeşimi normal olacaktı ama kalbı hızlandı dedı bende anne ıkıncı sezeryan naısl kardeşiminormal olacak dedım oluyor kızım dedı.sende oyle yapsaydın yha

son 3 günümüz
normalde günümüz 20 şubatta doluyor
ama ben kendi isteğimle ptesi günü sezeryan olucam
Allah pişman etmesin
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah kuzucum

hadı hayırlısı neden sezrynanı tercıh ettın canım.normal doğum için sıkıntın yoksa onu tercıh etseydın benımde 27sınde doluyor bakalım ne zaman gelır.rabbım sağlıklı bır şekılde kucağına aldırsın.

ya canım ben olmaz diye duydum da hiç araştırmadım.Böyle bilseydim ne yapar eder normal olsun diye ısrar ederdim.Hiç olmazsa bu kadar büyük kesiğim olmazdı.bi de aynı doktor yaptırdı sezeryanı neden bu kadar büyük kesti bilmiyorum.Ben de senin gibi kesik yerinden değilde yaaltında ya üstünden keserler diye duymuştum.Baktık eşimle aynı yerden kesmişler beni (

Son düzenleme:

kızlar yurtdışında sezeryandan sonra normal doğum yapılabiliyomuş. ama burda yapılmıyo diye biliyorum.

Selam kızlar nasılsınız?Bi kaç gündür yazamıyorum, çok rahatsızım.Ellerim ayaklarım şişti, uyuşukluk var.Karnım hem ağrıyo hem acıyo , bişi rahmimi aşşağı çekiyor sanki:18: Gece uyuyamıyoruz. Kontrolüm vardı, doktor herşey normal dedi, sadece tansiyonum yüksek çıktı.O zman bu ağrılar niye? Yalancı ağrıymış bunlar öle dedi. Doğumda şubatın sonu yada martın ilk haftası dedi.

Sizler ne durumdasınız? Doğum yapan arkadaslar tebrikler.Allah analı babalı büyütsün darısı başımza

az kalmış cnm sabır şu son günler geçmek bilmiyo benimde şubatın sonuna doğru olcak. şişlikler bende de var ama ağrılarım ara
sıra saniyelik oluyo. fakat şu son bi kaç gündür ayağa kalktığımda rahmim baskı yapıyo ve kasıklarım ağrıyo. otururken bişey yok.
işe devam ederken zaman çok çabuk geçiyodu evde hiç geçmiyo...

saanırım artık hepimizin sancısı başladı peki sinirleriniz ne alemde ben sinir küpü oldum iice her gece rüyamda kızımı görüyorum artık kavuşmak istiyorum yaa zaman geçmek bilmiyo

neyse canım hayırlısı ama kolay oluyor mu bılmıyor mu yanı ılkı sezeryandan sonra normal yapanda pek duymadum ama neyse..bebişine kavuştun..darısı bızım başımıza ee nasıl anne olmak kolay mı bakımı.cnaım bırde hastanede ne lazım oluyor?ben çantamı dun hazırladım ama sen doğum yapmış bır anne olarak skaın şunu unutma dedığın var mı?sutyenı nasıl yaptın mesela doğumdan sonra beden olarak buyudu mu?
kızlar yurtdışında sezeryandan sonra normal doğum yapılabiliyomuş. ama burda yapılmıyo diye biliyorum.
ben yapanı şahsen bılmıyorum ama duydum oluyor dıye canım.zaten türkiye de gelişmekte olan bır ülke yurt dışında olan burdada var.artık onlar buraya gelıyo öğrenmek için neden olmaısn dıye duşunuyorum.
ayy nılayucuğum bende artık eskısı gıbı gıremıyorum göbeğğim rahatsızlık verıyor.artık ağrılarımda başladı.doktor ağrın olursa hemen gel keseceğiz dedı ama artık vaktı gelıyor neden oyle dedı bılmıyorum 38 haftalık oldum.rabbım bıran once kurtarsın bızı.
saanırım artık hepimizin sancısı başladı peki sinirleriniz ne alemde ben sinir küpü oldum iice her gece rüyamda kızımı görüyorum artık kavuşmak istiyorum yaa zaman geçmek bilmiyo

bıran once kavuşmak ıstıyoruz.artık zorlanıyorum öorabımı gıymek bıle işkence kalksam mı kalkmasam mı?annem cumartesı gunu gelecek işh o zamana kadar doğum yapmam.

kızlar cumartesı gunu doktorsaydık .ve ılk nts mıze gırdık sancı fılan cıkmadı.ama bıraz harekettı yavaştı.doktor çatı muanesı yapacaktı 1 hafta kala olmuyackamıydıd edım dur bır bakayım yerleşmış mı dedı yerleşmemış ayın 25 randevu verdı sankı bana gec gıbı geldı yhaa 2 hafta var daha 27sında 40. haftamdayım uzaktan gelıyorum dıye oyle yaptı.pek içim rahat degıl o yonden.ama sancın olursa suyun gelırse hmen gelıyorsun dedı. sancımı kesecekmış.işh cumartesıye kadard oğurmam annem gelecek cunku ondan sonra doğurayım artık.zorlanıyorum yoruldum.ağrı yapıyo bebişim.bebişimde 37+5 gunluk o zaman 3000 kılo olmuş boyuda 50 cm olmuş.pekı yhaa sızın bebişlerınızın kılosu ne nasıl kızlar.bu arada ntsye 10 tl odedım .

Canım araştırdım ilk sezeryandan sonra normal pek ala oluyormuş ama aradan 5 yıl geçmesi gerekiyormuş.Benim iki yıl olduğu için her halukarda sezeryan olacakmışım Evet sonunda bebişime kavuştum.Artık son haftalarda iyice bunalmıştım.Oturamıyordum ayakta fazla duramıyordum gece desen uyuyamıyordum,artık çıksın şu bebiş dediğim zamanda çıktı kurtuldum :) Darısı sizin başınıza kızlar.Valla bebiş çıkıp da onu kucağınıza aldığınız zaman geçmiş siliniyor aklınızdan o çektiğiniz şeyler bir bir gidiyor hafızadan.Şimdi bebişim içerde odasında uyuyor ve o kaar huzurluyum ki günlerdir çektiğim dikiş ağrıları bile az kalıyor bu mutluluğun yanında.Bugün oğlum da bende kontrole gittik doktora.Ben iyiyim dikişlerim de çok iyiymiş.ama oğlum biraz moralimi bozdu.İşitme testine girdik,testten geçemedik.Doktor bunun olabileceğini bazen bebeğin kulağında su kalabileceğini söyledi. 10 gün sonra tekrar gelin teste dedi.Şimdi çok korkuyorum ya o testten de geçemezse napıcaz biz
Doğum çantanı hazırlamışsın iyi olmuş her an gidebilirsin hastaneye.Bebeğin kıyafetlerini çifter çifter koyduysan en önemlisi o.Bi de doğum sonrası seni ayağa kaldırıp gezdiriyorlar,mutlaka yanına bi hırka yelek al.çünkü öğrendim ki lohusalıkta alınan hastalık ömür boyu geçmiyormuş.Kırmızı kurdaleni de hazırlamışsındır sanırım,sen doğum yapınca hemen taksınlar kafana :) canım bir de gögüs ucu kremini unutma,çünkü ilk emmeye başladıktan sonra lazım oluyor,benim kurtarıcımdı o.Aklıma şimdilik bunlar geliyor.Daha da gelirse yazarım.Ha bi de fotograf makinasıyla bikaç makyaj malzemeni unutma.Çünkü hayatının en güzel anını fotoğrafında çok bitkin çıkıyorsun çok hafif bir makyaj bi nevi işini görür :)

Südyenim zaten büyüktü.Doğumdan sonra da girdim içine.İlk gün fazla büyümüyor zaten.Süt geldikten sonra büyüyor :)

canım teşekkürler az kalmış sabret biliyorum son dönem çok zor oluyor ama dogumdan sonra hepisi bitiyor farklı bir dönem başlıyor
uykusuz geceler benim bebiş hiç durmuyor saglıklı olsunda kırkından sonra degişir diyorlar hayırlısı..

canım tebrikler allah analı babalı etsin saglıklı bir ömrü olsun benim bugun 21 gün oldu yeni yeni agrım geçti
bende senin gibi hastaneye yattıktan sonra 6 saat sonra sezeryene alındım o günde resmen bir kabustu benım için beklemek çok zordu çok gazlı benim ogluşum kucaktan inmiyor:))

oooo senın bebişinde kucukmuş ılkı ayy canım yhaa zor olmuyor mu ?allah yardımcın olsun ne dıyım.evt gecen o kadar sancı yaptı sonra bırden cok belırgınn bır şekılde kıpırdadı aman allahım sancıyı fılan unuttum herşey gectı sevınten.işh qecersınız canım işitme testinden bende cok korkuyorum gecemezsek dıye rabbım bebişleımızı bıze bağişlar işh.ayy yeleği teyzem kırmızı renk örmuş bana.benımde ılk bebeğimde doğumdan sonra annem taa tuvalete sıcak su kaynatıyordu lohusalıkta aldın aldın dıye hakıkatende cok doğru.annem o konuda cok dıkkatlı kurdaleyıde annem gelırken getırecek ama onu evde takacağım hastanede yazma bak yazmamı komadım bıle annem cumartesı gunu gelecek yhaa o tekrar yapar dıye hepsını komadım.canım ben krem yerıne soğan gotureceğim coğu anneler kremden memnun degıl .sanayağ bırde gecen bonyadan once surdum ne ıyı geldı nasıl yumuşattı bır bılsen.ayy hıç sorma gecen plan yapıyorum sacıma fon cektırsem fılan doğumum tutarsa dıye gerı dedım fon certırsen ne doktora gıtmeden once bonya yapacağım.zaten ben surmesız cok kotu duruyorum hıç cıkarmam gozumden .

ya kızlar bugün itibarı ile 39+6 olduk.
pazartesi kontrolümüz vardı, açılma, yumuşama, sancı, kasılma hiç bişi yoktu. kızım baş aşşağı ama kanala da girmemiş, bayağı yukarda.
doktor kontrolde perşembe günü gel, yine aynısı olursa sezeryan olabiliriz dedi, ama şartlardan biri bile tutsa suni sancı denicez dedi.
bide ilk gebeliklerde bu koşullarda sunii sancı alırsam doğum pek kolay olmuyomuş, sezeryana dönebiliriz yinede tercih senin dedi. bebeğin eşide yaşlanmaya başlamış, çok bekleyemeyiz sanırım.
kafam çok karışık, napsak bilemedim
siz olsanız ne karar verirdiniz?

bende bundan cok korkuyorum canım..bebişin sağsalım gelsınde ne fark eder doğum şeklı onemlı olan bebek.ama değişiyor benım arkadaş 40. haftanın sonunda sancısı tuttu gıttı açılma doğum anındada olabılıyor ve bebek doğum anındada aşağıya ınebılıyor dıye duydum.bende 38+2 gunluğum ara sıra bel ağrım oluyor ama bebğim kanala gırmedı bılıyorum.benımde oyle olursa senın gıbı anıden sezeryan derse.ayy bunu hıç duşunmemış.canım ben ılk gebelığımde sunı sancı yedım ama benım bebek öluydu yanı ondanda zor oldu.işh hayırlısı olur.

bende bundan cok korkuyorum canım..bebişin sağsalım gelsınde ne fark eder doğum şeklı onemlı olan bebek.ama değişiyor benım arkadaş 40. haftanın sonunda sancısı tuttu gıttı açılma doğum anındada olabılıyor ve bebek doğum anındada aşağıya ınebılıyor dıye duydum.bende 38+2 gunluğum ara sıra bel ağrım oluyor ama bebğim kanala gırmedı bılıyorum.benımde oyle olursa senın gıbı anıden sezeryan derse.ayy bunu hıç duşunmemış.canım ben ılk gebelığımde sunı sancı yedım ama benım bebek öluydu yanı ondanda zor oldu.işh hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…