- Konu Sahibi boncukkkkk
-
ayy ben ne yapayım benım annemgıl uzakta kımsem yok ev taşııdm bırde ustune mısafır ağırladım.eşim yapıyo ama oda claışıyo yazık bır yere kadar.akşam sancılı sancılı yemek yaptım ne yapacam .işh annem haftaya gelırde rahatlarım.
sağolun kızlar,darısı kurtulmayı bekleyenlere...
bebişie doktor baya kilolu diyordu ama 3430 gr doğdu.Normalde 10 şubatta gününü dolduruyordu 3 gün önce gelmiş oldu oğlum.Adını Emirhan koyduk.Doktor spinal anestesi önerdi ama ben korktuğum için komple bayıltın beni dedim onun için de aç olmak gerekirmiş ben aç gitmemiştim hastaneye.Baya bekledik yani hastaneye yattıktan 5 saat sonra sezeryan oldum.Ama şunu anladım ki ikinci sezeryan daha da zor oluyormuş.İlkinde hiç ağrım olmadı diyebilirim.Ama bunda 4 gün geçtiği halde sancım geçmedi.Ama yine de iyiyim kızlar darısı başınıza inşallah sorunsuz bir doğum geçiririsiniz
son 3 günümüz
normalde günümüz 20 şubatta doluyor
ama ben kendi isteğimle ptesi günü sezeryan olucam
Allah pişman etmesin
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah kuzucum
son 3 günümüz
normalde günümüz 20 şubatta doluyor
ama ben kendi isteğimle ptesi günü sezeryan olucam
Allah pişman etmesin
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah kuzucum
ayy canım ıhmı gıbı guzel olur işh.kılosuda ıyı ama normal.canım ne olacak aç kapa daha zor tabıkıde .ama yanı yerden acılmıyor dıye bılıyordum .bırde sezeryandan sonra normal doğum olabılıyormuş dıye duydum.dun annem kucuk kardeşimi normal olacaktı ama kalbı hızlandı dedı bende anne ıkıncı sezeryan naısl kardeşiminormal olacak dedım oluyor kızım dedı.sende oyle yapsaydın yha
ya canım ben olmaz diye duydum da hiç araştırmadım.Böyle bilseydim ne yapar eder normal olsun diye ısrar ederdim.Hiç olmazsa bu kadar büyük kesiğim olmazdı.bi de aynı doktor yaptırdı sezeryanı neden bu kadar büyük kesti bilmiyorum.Ben de senin gibi kesik yerinden değilde yaaltında ya üstünden keserler diye duymuştum.Baktık eşimle aynı yerden kesmişler beni(
Selam kızlar nasılsınız?Bi kaç gündür yazamıyorum, çok rahatsızım.Ellerim ayaklarım şişti, uyuşukluk var.Karnım hem ağrıyo hem acıyo , bişi rahmimi aşşağı çekiyor sanki:18: Gece uyuyamıyoruz. Kontrolüm vardı, doktor herşey normal dedi, sadece tansiyonum yüksek çıktı.O zman bu ağrılar niye? Yalancı ağrıymış bunlar öle dedi. Doğumda şubatın sonu yada martın ilk haftası dedi.
Sizler ne durumdasınız? Doğum yapan arkadaslar tebrikler.Allah analı babalı büyütsün darısı başımza
neyse canım hayırlısı ama kolay oluyor mu bılmıyor mu yanı ılkı sezeryandan sonra normal yapanda pek duymadum ama neyse..bebişine kavuştun..darısı bızım başımıza ee nasıl anne olmak kolay mı bakımı.cnaım bırde hastanede ne lazım oluyor?ben çantamı dun hazırladım ama sen doğum yapmış bır anne olarak skaın şunu unutma dedığın var mı?sutyenı nasıl yaptın mesela doğumdan sonra beden olarak buyudu mu?ya canım ben olmaz diye duydum da hiç araştırmadım.Böyle bilseydim ne yapar eder normal olsun diye ısrar ederdim.Hiç olmazsa bu kadar büyük kesiğim olmazdı.bi de aynı doktor yaptırdı sezeryanı neden bu kadar büyük kesti bilmiyorum.Ben de senin gibi kesik yerinden değilde yaaltında ya üstünden keserler diye duymuştum.Baktık eşimle aynı yerden kesmişler beni(
ben yapanı şahsen bılmıyorum ama duydum oluyor dıye canım.zaten türkiye de gelişmekte olan bır ülke yurt dışında olan burdada var.artık onlar buraya gelıyo öğrenmek için neden olmaısn dıye duşunuyorum.kızlar yurtdışında sezeryandan sonra normal doğum yapılabiliyomuş. ama burda yapılmıyo diye biliyorum.
ayy nılayucuğum bende artık eskısı gıbı gıremıyorum göbeğğim rahatsızlık verıyor.artık ağrılarımda başladı.doktor ağrın olursa hemen gel keseceğiz dedı ama artık vaktı gelıyor neden oyle dedı bılmıyorum 38 haftalık oldum.rabbım bıran once kurtarsın bızı.Selam kızlar nasılsınız?Bi kaç gündür yazamıyorum, çok rahatsızım.Ellerim ayaklarım şişti, uyuşukluk var.Karnım hem ağrıyo hem acıyo , bişi rahmimi aşşağı çekiyor sanki:18: Gece uyuyamıyoruz. Kontrolüm vardı, doktor herşey normal dedi, sadece tansiyonum yüksek çıktı.O zman bu ağrılar niye? Yalancı ağrıymış bunlar öle dedi. Doğumda şubatın sonu yada martın ilk haftası dedi.
Sizler ne durumdasınız? Doğum yapan arkadaslar tebrikler.Allah analı babalı büyütsün darısı başımza
saanırım artık hepimizin sancısı başladı peki sinirleriniz ne alemde ben sinir küpü oldum iiceher gece rüyamda kızımı görüyorum artık kavuşmak istiyorum yaa zaman geçmek bilmiyo
neyse canım hayırlısı ama kolay oluyor mu bılmıyor mu yanı ılkı sezeryandan sonra normal yapanda pek duymadum ama neyse..bebişine kavuştun..darısı bızım başımıza ee nasıl anne olmak kolay mı bakımı.cnaım bırde hastanede ne lazım oluyor?ben çantamı dun hazırladım ama sen doğum yapmış bır anne olarak skaın şunu unutma dedığın var mı?sutyenı nasıl yaptın mesela doğumdan sonra beden olarak buyudu mu?
Selam kızlar nasılsınız?Bi kaç gündür yazamıyorum, çok rahatsızım.Ellerim ayaklarım şişti, uyuşukluk var.Karnım hem ağrıyo hem acıyo , bişi rahmimi aşşağı çekiyor sanki:18: Gece uyuyamıyoruz. Kontrolüm vardı, doktor herşey normal dedi, sadece tansiyonum yüksek çıktı.O zman bu ağrılar niye? Yalancı ağrıymış bunlar öle dedi. Doğumda şubatın sonu yada martın ilk haftası dedi.
sağolun kızlar,darısı kurtulmayı bekleyenlere...
bebişie doktor baya kilolu diyordu ama 3430 gr doğdu.Normalde 10 şubatta gününü dolduruyordu 3 gün önce gelmiş oldu oğlum.Adını Emirhan koyduk.Doktor spinal anestesi önerdi ama ben korktuğum için komple bayıltın beni dedim onun için de aç olmak gerekirmiş ben aç gitmemiştim hastaneye.Baya bekledik yani hastaneye yattıktan 5 saat sonra sezeryan oldum.Ama şunu anladım ki ikinci sezeryan daha da zor oluyormuş.İlkinde hiç ağrım olmadı diyebilirim.Ama bunda 4 gün geçtiği halde sancım geçmedi.Ama yine de iyiyim kızlar darısı başınıza inşallah sorunsuz bir doğum geçiririsiniz
Canım araştırdım ilk sezeryandan sonra normal pek ala oluyormuş ama aradan 5 yıl geçmesi gerekiyormuş.Benim iki yıl olduğu için her halukarda sezeryan olacakmışımEvet sonunda bebişime kavuştum.Artık son haftalarda iyice bunalmıştım.Oturamıyordum ayakta fazla duramıyordum gece desen uyuyamıyordum,artık çıksın şu bebiş dediğim zamanda çıktı kurtuldum :) Darısı sizin başınıza kızlar.Valla bebiş çıkıp da onu kucağınıza aldığınız zaman geçmiş siliniyor aklınızdan o çektiğiniz şeyler bir bir gidiyor hafızadan.Şimdi bebişim içerde odasında uyuyor ve o kaar huzurluyum ki günlerdir çektiğim dikiş ağrıları bile az kalıyor bu mutluluğun yanında.Bugün oğlum da bende kontrole gittik doktora.Ben iyiyim dikişlerim de çok iyiymiş.ama oğlum biraz moralimi bozdu.İşitme testine girdik,testten geçemedik.Doktor bunun olabileceğini bazen bebeğin kulağında su kalabileceğini söyledi. 10 gün sonra tekrar gelin teste dedi.Şimdi çok korkuyorum ya o testten de geçemezse napıcaz biz
Doğum çantanı hazırlamışsın iyi olmuş her an gidebilirsin hastaneye.Bebeğin kıyafetlerini çifter çifter koyduysan en önemlisi o.Bi de doğum sonrası seni ayağa kaldırıp gezdiriyorlar,mutlaka yanına bi hırka yelek al.çünkü öğrendim ki lohusalıkta alınan hastalık ömür boyu geçmiyormuş.Kırmızı kurdaleni de hazırlamışsındır sanırım,sen doğum yapınca hemen taksınlar kafana :) canım bir de gögüs ucu kremini unutma,çünkü ilk emmeye başladıktan sonra lazım oluyor,benim kurtarıcımdı o.Aklıma şimdilik bunlar geliyor.Daha da gelirse yazarım.Ha bi de fotograf makinasıyla bikaç makyaj malzemeni unutma.Çünkü hayatının en güzel anını fotoğrafında çok bitkin çıkıyorsun çok hafif bir makyaj bi nevi işini görür :)
ya kızlar bugün itibarı ile 39+6 olduk.
pazartesi kontrolümüz vardı, açılma, yumuşama, sancı, kasılma hiç bişi yoktu. kızım baş aşşağı ama kanala da girmemiş, bayağı yukarda.
doktor kontrolde perşembe günü gel, yine aynısı olursa sezeryan olabiliriz dedi, ama şartlardan biri bile tutsa suni sancı denicez dedi.
bide ilk gebeliklerde bu koşullarda sunii sancı alırsam doğum pek kolay olmuyomuş, sezeryana dönebiliriz yinede tercih senin dedi. bebeğin eşide yaşlanmaya başlamış, çok bekleyemeyiz sanırım.
kafam çok karışık, napsak bilemedim
siz olsanız ne karar verirdiniz?
ya kızlar bugün itibarı ile 39+6 olduk.
pazartesi kontrolümüz vardı, açılma, yumuşama, sancı, kasılma hiç bişi yoktu. kızım baş aşşağı ama kanala da girmemiş, bayağı yukarda.
doktor kontrolde perşembe günü gel, yine aynısı olursa sezeryan olabiliriz dedi, ama şartlardan biri bile tutsa suni sancı denicez dedi.
bide ilk gebeliklerde bu koşullarda sunii sancı alırsam doğum pek kolay olmuyomuş, sezeryana dönebiliriz yinede tercih senin dedi. bebeğin eşide yaşlanmaya başlamış, çok bekleyemeyiz sanırım.
kafam çok karışık, napsak bilemedim
siz olsanız ne karar verirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?