- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi boncukkkkk
-
ASİYEcim hasta oldum ben,burnum akıyooo,birazda boğazı yanıyo,çaylarla,ıhlamurlarla geçirmeye çalışıyoruz bakalım...Bebişte bugün fazla hareket etmiyo zaten,bide kar atıştırıyo buralarda..Sizin oralarda hava nasıl,senin miniğin iyi miii:26:
cok geçmiş olsun Allah şifa versin inş.
TSEMAVİ ben şu burç işinden hiç anlamıyorum doğrusu,bi kendimin ve eşimin terazi olduğumuzu bilirim,bide dengesiz olduğumuzuDemek kovalar zeki oluyoooo,hadi MAŞALLAH diyelim o zamannnnn
Yaaa evden çıktığım yok,hastalık gelip beni buluyo..Geçen gün doktora gittik galiba o zaman kaptık şifayıBende hiç yemediğim kadar meyve yiyorum hamileliğimde ama olucağı varsa oluyo işte...Aman sende eşine dikkat et,ondan sana geçmesin...:44:Sen terazilerin özelliklerini yazınca acaba ben terazi değil miyim diye düşünmeden edemedim:44:..Ben pofpoflanmayı hiç sevmem,çok utanırım ve hiç küsmem,sinirlenmem acaba ben başka bi burçmuyum yaaaawwwww
balık burcu olan kişilere hep tereddütle yaklaşmışımdır oldum olası. o duygusallıkları, alınganlıkları, sulugöz halleri falan.. hatta "balık burcu çocuğum olursa kafayı yerim heralde" demişliğim bile vardır. ama gel gör ki balık burcu olacak bebeğim bi aksilik olmazsa. ben kova burcuyum ve çocuğumunda kova olmasını çok isterdim. ama kısmet böyleymiş. hatta geçen gün eşimle konuşurken, eğer doktor sezeryana karar verirse biraz erken almasını söyleyeceğim kova burcu olsun deyiverdim. oda karşı çıktı tabii
Canım evet Balık burçları çok duygusal benim eşimde Yengeç oda aşırı duygusal benim bebiş Kova olacak gibi umarım erken gelmezde kovaları seviyorum sağlam lardır..
he bu arada hastane çantasına terlikte ekleyin kızlar. bence lazım olur. bide sarı tülbent koyacakmışız. bebeğin sarılığını alması için çok önemliymiş. bideee hasta bezi ne için lazım olacak yaa :18:
ayy canım sende mi kovasın bende kovayım :) kendi halimden de cok memnunum.gerci ben egitimden ve bastırılmıslıktan dolayı pek bişey yapamadım ama yıllar önce düşündüğüm bişeyin cok benzerini yabancı 2010 yapımı bi filmde gördüm aaaa bu benm fikrimm falan diyorum :) bende eşime dedim ayarlayalım kova olsun diye o da anlamadıgı için kızdı burc murc karıstırma saglıklı olsun ne olursa olsun dedibalıkları bende cok sevmem bi de yengecleri iki burctan da illahlah ettim valla.kimisi inanmaz burclara ama benim cevremdeki insanlar özelliklerini cok tasıyolardı.babam balık.allahımm adam duygusal sulugöz aman amann.en yakın iki arkadasım yengecti.onlarda fenalardı.ayy takıntılı alıngan sulugöz kendilerinden baska kimseyi dinlemeyen.onlardan da illallah ettim.bende kova ve basak olabilir diorum baska burcları cok bilmiorum ama basaklarda cok düzenli,insancıl oluyolar die biliyorum :)
selam kızlar nasılsınız bakalım?
Boncukcum bizim kontrol ocakta.doktora sordum; sanırım senin bulantıların doğuma kadar sürecek dedi malesef
Bu arada meleğime de Masal ismini düşünüyorum sizce nasıl?
Kızlar nasılsınız
uzun zamandır giremedim işyerinde yerima bakacak arkadaşa ögretitigm işleri yogun çekti dün itibari ile izine ayrıldım
Bugun kontrolüm vardı Nst de allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı kan tahlili falan yapıldı dr gösteremedim yine kg almışım:)))
oğluşum 2 hafta önden gidiyor saglıklı olsunda diyorum
Alışverişimi bitiridm bu arada nihayet yıkama işleri kaldı bebek kıyafetlerını vs. şeyleri hep 30 dereceyemi attınız daha kısa porgramamı atılsa fikri olan varmı çeker falan diyorum zaten hepisi minnacık şeyler...sizdeki haberleri okumaya çalışacagım...
Boncuk canım geçmiş olsun bende yeni yeni iyileştim hamilleikte grip çok zormuş bende terazi burcuyum en kötü özelliğim kararsız olmam:))
Sağol canım ya,sen iyileştin bu tarafa yolladın gribiGece nefes almak falan zor oluyo,ama napalım başa gelen çekilir Benimde en kötü özelliğimdir kararsız olmam,oyüzden bebiş alışverişini benim yerime yapanlar olduğu için çok mutlu oldum,yoksa ben karasız kazım olarak dolanır dururdum
Ben bir dönem resmen Burç manyagı idim sorma canım yeni tanıştıgım insana direk burcun ne derdim eşimin yengeç benim terazi aşırı zıt burç uyumudur ama ortasını bulup anlaşmaya çalışıyoruz allahtan ikimizde idareciyizdir ben burç uyumuna inanıyorum...
merhaba kızlar bugün kimse bişey yazmamış. doğurdunuz mu yoksa
nasılsınız bakalım, melekleriniz nasıllar inşallahbiz çoook iyiyiz ama sağ kaburgamda inanılmaz bi ağrı var. ama dert etmiyoruz artık. paşamız rahat etsinde
bu arada yılbaşı için plan yaptınız mı? ben dışarıda kutlamak istiyorum ama eşim karnın burnunda evde duralım diyosizin fikriniz ne?
Boncuk canım bende 20 almışım ödem ve kilolar:)) bana net tarih vermedi doktorum bir yıl başı falan geçsin dedi sağlıklı olsunlarda önde olsunlar ne güzel tombis bebişlerimiz olur bebek şekeri yaptıracakmısın bende araştrıma içindeyim...
Diğer kıslar siz ne düşünüyosunuz,yaptırcanız mı şekerrr
Yok yok şekerli değil,ballı içiyodummmm,heheheh gelsin kilolarrrrrrAma şimdi şekersiz içiyorum yaaaa:44:Çayı falan şekersiz içiyorumda kahveyi,sütü içemezdim şimdi sütüde içiyorum sıra kahvedeeee Göbüşlerimizde bebişlerimiz,forumda da biz yarış halindeyiz kilo konusunda MAŞALLAH bizeeee Sonra kilolarıda beraber vercez ona göreeeee
merhaba kızlaaaar
nasılsınız bebişlerinizle bakalım. biz oğlumla çok iyiyiz. sabah erken kalkıp akşamda erkenden yatıyoruz. yememize içmemize dikkat ediyoruz ama buna rağmen 15 kilo almışız hamileliğimin başından beri. kilo yarışınıza benide ekleyebilirsinizoğlumda maaşallah biraz iri doğacak gibi görünüyor. 4500 ü bulur dedi doktorum. ama sezeryan olmasından çok korkuyorum:18: bu kadar iri olursa normal doğurmaktanda korkuyorum:18: kısacası doğurmaktan korkuyorum. ve sonrasındaki acıdan da etrafımdaki herkes beni rahatlatmaya çalışıyor ama nafile neyse sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım da bi şekilde katlanıcaz ağrısına artık .
doğum fiyatlarına gelince daha hiç konuşmadık doktorumla ne kadara doğum yapacağımı. açıkçası sormaya da utandım. eşimde ne olursa olsun problem değil deyince bende koyverdim gitti
oğlumla günlerdir gezmelerdeyiz. babaanne hala amca annane dede dayı büyükler küçükler hep biraradaydık. zıp zıp zıpladı bebişimde. herkesi heveslendiriyo sıpa. annemin komşuları bile sabırsızlıkla bekliyo doğmasını. hediyeler hazırlamışlar gittiğimde verdiler. çok hoşuma gitticicilerimiz çoğaldı. bu arada kıyafet konusunu sanırım biraz abarttık. sizde durumlar ne? bizim en az 15 çıtçıtlı badimiz, 6 tulumumuz, 2 hastane çıkışımız, 5 yeleğimiz, 2 hırkamız, 3 pantolon 3 sweetimiz, 3 battaniyemiz patiklerimiz çoraplarımız şapkalarımız önlüklerimiz falan var. babaanneside baya bişi almış, fazlamı bunlar sizce?
bideee parkyatak mı normal beşik mi?
siz neler yaptınız, neler yapacaksınız. ben süt içmiyorum ama sütlü tatlı yiyorum bol bol.bide sağ kaburgamın altında sıkışma gibi bi ağrı var. sizde de varmı?
hepinize sevgileeeeeer
ne güzel siz şimdi şubatta doğum yapıcaksınız bebişlerde kova burcu olacak.bende cok isterdim bebişimin burcu kova olsun.kova burcundaki insanlar cok zeki olurlar :) onlar birer dahidirler özelliklerini geliştirin köreltmeyin.inş. saglıcakla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza.Rabbim kolay dogum yapmayı nasip etsin Allah yardımcınız olsun
Ben hastane için 2uzun gecelik,2pijama takımı koydum,terlik,havlu,göğüs pedi,sütyen,çorap,sabahlık,başörtü,şal,ped,peçete,ıslak mendil,çikolata koydum..Bebiş içinde hastane çıkışı,2-3zıbın(ilk başta çıtçıtlı bady yerine kullanılıyomuş),3tane takım,şapka,önlük,eldiven,pamuk,bebek bezi,1penye,1kalın battaniye koydum..Hatırladıklarım bunlar ilk başta kendimde bebek bezi kullanabilirmişim rahat oluyomuş,o yüzden ben bez paketini tüm koydum
:
ASİYEcim hasta oldum ben,burnum akıyooo,birazda boğazı yanıyo,çaylarla,ıhlamurlarla geçirmeye çalışıyoruz bakalım...Bebişte bugün fazla hareket etmiyo zaten,bide kar atıştırıyo buralarda..Sizin oralarda hava nasıl,senin miniğin iyi miii:26:k:
selam kızlar nasılsınız bakalım?
Boncukcum bizim kontrol ocakta.doktora sordum; sanırım senin bulantıların doğuma kadar sürecek dedi malesef
Bu arada meleğime de Masal ismini düşünüyorum sizce nasıl?
Kızlar nasılsınız
uzun zamandır giremedim işyerinde yerima bakacak arkadaşa ögretitigm işleri yogun çekti dün itibari ile izine ayrıldım
Bugun kontrolüm vardı Nst de allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı kan tahlili falan yapıldı dr gösteremedim yine kg almışım:)))
oğluşum 2 hafta önden gidiyor saglıklı olsunda diyorum
Alışverişimi bitiridm bu arada nihayet yıkama işleri kaldı bebek kıyafetlerını vs. şeyleri hep 30 dereceyemi attınız daha kısa porgramamı atılsa fikri olan varmı çeker falan diyorum zaten hepisi minnacık şeyler...sizdeki haberleri okumaya çalışacagım...
,merhaba kızlar bugün kimse bişey yazmamış. doğurdunuz mu yoksa
nasılsınız bakalım, melekleriniz nasıllar inşallahbiz çoook iyiyiz ama sağ kaburgamda inanılmaz bi ağrı var. ama dert etmiyoruz artık. paşamız rahat etsinde
bu arada yılbaşı için plan yaptınız mı? ben dışarıda kutlamak istiyorum ama eşim karnın burnunda evde duralım diyosizin fikriniz ne?
Sığmadıkça bebekler iterek genişleteceklerini zannediyorlar. Sokuyorlar ayaklarını oraya. Ama şükretmk lazım kafa kaburgada olunca bulantı ve yanmalar daha kötü oluyor. Bir de az daha büyüdükçe dirsek ve dizleri iyice sivriltiyorlar. Bazen kolunu dışarı çıkartacak sanıyorum.
Bu arada tatil yokluğu nedeniyle yılbaşını evde yatarak kutlamak daha çok cazip geliyor. Kestanemi aldım. Muhtemelen 12den önce uyuyakalırım. Benimki de karnın burnund tripleri yapıyor ama tiyatroya olmasa da hala sinema gibi aktivitelerde ısrarcıyım. Malum tiyatro salonunda doğurursam bütün oyun mahvolur.
Dün gece kötü rüya gördüm korkarak uyandım. Geri yatacaktım ki. Bebekte korkmuş uyanmış. Can havliyle bir tekmeliyor. Çok zor sakinleşti. Ne kadar garip bizi birebir hissetmeleri. Artık beklemek daha zor geliyor.
merhaba kızlar ben 13 haftalık hamileyim bu hafta tahmini cinsiyetini öğrendik ve erkek dedi doktorum siz tecrübelisiniz diye soruyorum yanılma payı varmıdır yoksa ben artık paşama bir şeyler almaya başlıyımmı?
PANADOLcum ben de ödem yokmuş doktorum öyle dedi,hepiciği löp löp kilo yaniii
Bebek şekeri için gittigidiyorda çok uygun ve güzel modeller var..Ben hastanede dağıtmak için yaptırmıycam,40mevlüdü yaptığımda dağıtmak için yaptırcam..Hastanede gelenlere normal çikolata dağıtcaz İNŞALLAH:26:
Gitti gidiyora bakarken beğendiğim linki yollayabilirsem yollarım canım:44:
Sen ne düşünüyosun:26:
Diğer kıslar siz ne düşünüyosunuz,yaptırcanız mı şekerrr
kızlaaaar benim hep uykum geliyo yaaaauyurgezer yaşıyorum bi nevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?