Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

benim eşim de terazi o da sever el üstünde tutulmayı pohpohlanmayı desemde olur:) bi de hayatından birini cıkarırsa tamamen siliyor.biraz gaddar oluyolar galiba ve kararlı.cok özelliğini bilmiom MAŞALLAH tabi yaa kovalar çılgın olur özgürlüğüne de çok düşkün olur kısıtlanmaya gelmezler ve bilmeselerde herşeyi bildiklerini düşünrler(onun için hataya düştüğüm cok olmustur)dik kafalıdırlar bi şeyi diretmeden yaptırmaya calısın zorla asla bişeyi yapmazlar.bende öleydim aksini yapardım hehehe

selam kızlar nasılsınız bakalım?
Boncukcum bizim kontrol ocakta.doktora sordum; sanırım senin bulantıların doğuma kadar sürecek dedi malesef
Bu arada meleğime de Masal ismini düşünüyorum sizce nasıl?

Kızlar nasılsınız
uzun zamandır giremedim işyerinde yerima bakacak arkadaşa ögretitigm işleri yogun çekti dün itibari ile izine ayrıldım
Bugun kontrolüm vardı Nst de allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı kan tahlili falan yapıldı dr gösteremedim yine kg almışım:)))
oğluşum 2 hafta önden gidiyor saglıklı olsunda diyorum
Alışverişimi bitiridm bu arada nihayet yıkama işleri kaldı bebek kıyafetlerını vs. şeyleri hep 30 dereceyemi attınız daha kısa porgramamı atılsa fikri olan varmı çeker falan diyorum zaten hepisi minnacık şeyler...sizdeki haberleri okumaya çalışacagım...

Boncuk canım geçmiş olsun bende yeni yeni iyileştim hamilleikte grip çok zormuş bende terazi burcuyum en kötü özelliğim kararsız olmam:))

Ben bir dönem resmen Burç manyagı idim sorma canım yeni tanıştıgım insana direk burcun ne derdim eşimin yengeç benim terazi aşırı zıt burç uyumudur ama ortasını bulup anlaşmaya çalışıyoruz allahtan ikimizde idareciyizdir ben burç uyumuna inanıyorum...

Zaman zaman
canım yukarıdakı hatlar karışmış yazıları karıştırmışım ben sarı tülbenti annemde almış kenarına oya bile yapmış hastanelerde hemşireler izin vermiyorlarmış bazıları ama alacagım yanıma...

NİLAYU canım Masal ismi çok güzel bence,çocuğun anne baba üzerindeki ilk hakkı isim hakkı olduğu için isim konusu önemli,masalda kötü bi anlamı olmadığı için gayet hoş bi isim

PANADOL çok şükür izne ayrılmışsın canım,bundan sonra oğluşunla beraber evde dinlenirsiniz...Nstde bizimde bişey çıkmadı,bizde 1hafta öndeymişiz,peki kilonuz falan kaç tatlım..Benim kafama bide bu önde olma olayı takılıyodu geçen doktora sordum hangisine göre hesaplıycaz dedim kendi satımıza göre hesap etcekmişiz,önde olması bi sorun teşkil etmiyomuş,bize gün olarak 2şubat diyo doktorumuz bakalım hayırlısı:26:
Aaaa ayıp ettin bizler hiç kilo almadan ay geçirirmiyiz,bende 20kilo oldum tatlım,sizde durumlar nasıl:44:
Yıkama işini 30drecede ve kısa programda yapmak yeterli diye düşünüyorum ben,sonuçta amaç şöyle bi tozu kiri aksın

Boncuk canım bende 20 almışım ödem ve kilolar:)) bana net tarih vermedi doktorum bir yıl başı falan geçsin dedi sağlıklı olsunlarda önde olsunlar ne güzel tombis bebişlerimiz olur bebek şekeri yaptıracakmısın bende araştrıma içindeyim...

merhaba kızlar bugün kimse bişey yazmamış. doğurdunuz mu yoksa

nasılsınız bakalım, melekleriniz nasıllar inşallah biz çoook iyiyiz ama sağ kaburgamda inanılmaz bi ağrı var. ama dert etmiyoruz artık. paşamız rahat etsinde

bu arada yılbaşı için plan yaptınız mı? ben dışarıda kutlamak istiyorum ama eşim karnın burnunda evde duralım diyo sizin fikriniz ne?

Sığmadıkça bebekler iterek genişleteceklerini zannediyorlar. Sokuyorlar ayaklarını oraya. Ama şükretmk lazım kafa kaburgada olunca bulantı ve yanmalar daha kötü oluyor. Bir de az daha büyüdükçe dirsek ve dizleri iyice sivriltiyorlar. Bazen kolunu dışarı çıkartacak sanıyorum.
Bu arada tatil yokluğu nedeniyle yılbaşını evde yatarak kutlamak daha çok cazip geliyor. Kestanemi aldım. Muhtemelen 12den önce uyuyakalırım. Benimki de karnın burnund tripleri yapıyor ama tiyatroya olmasa da hala sinema gibi aktivitelerde ısrarcıyım. Malum tiyatro salonunda doğurursam bütün oyun mahvolur.

Dün gece kötü rüya gördüm korkarak uyandım. Geri yatacaktım ki. Bebekte korkmuş uyanmış. Can havliyle bir tekmeliyor. Çok zor sakinleşti. Ne kadar garip bizi birebir hissetmeleri. Artık beklemek daha zor geliyor.

PANADOLcum ben de ödem yokmuş doktorum öyle dedi,hepiciği löp löp kilo yaniii

Bebek şekeri için gittigidiyorda çok uygun ve güzel modeller var..Ben hastanede dağıtmak için yaptırmıycam,40mevlüdü yaptığımda dağıtmak için yaptırcam..Hastanede gelenlere normal çikolata dağıtcaz İNŞALLAH:26:
Gitti gidiyora bakarken beğendiğim linki yollayabilirsem yollarım canım:44:
Sen ne düşünüyosun:26:

Diğer kıslar siz ne düşünüyosunuz,yaptırcanız mı şekerrr

Diğer kıslar siz ne düşünüyosunuz,yaptırcanız mı şekerrr

Ben hastaneye de eve de şeker yaptırmayacağım. Çikolata yeter. Biraz tutucuyum galiba bu konuda. Ne kapı süsü, ne şeker yaptırmadım. ama kapı süsü hastane için aklımı çelmiyor değil. Oda bile yapmadım. Hem kiradayım hem büyüyünce kendi beğensin alsın diye.

inş. canım o zamanda kilo verme yarışına gireriz

merhaba kızlar ben 13 haftalık hamileyim bu hafta tahmini cinsiyetini öğrendik ve erkek dedi doktorum siz tecrübelisiniz diye soruyorum yanılma payı varmıdır yoksa ben artık paşama bir şeyler almaya başlıyımmı?

güle güle giyinsin oğluşun cicilerini... banada çok eşyası diyorlar. hatta haftasonu halam geldi herkesi tembihledi sakın hediye bebiş eşyası almayın dolapda yer yok nasıl ne zaman giycek bebek bunları diye... ama benim gözüm doymuyor ki... belkşde kendim bişey almadığım için böyle... bizdede herkes bişi aldı halalar arkadaşlar falan örgü işine gitmişler şimdiden bi sürü gelecek var daha bakalım :))
ya ben diğerlerini saymadım ama bizim de 35 tane çıt çıtlı bodymiz var ama boy boy neredeyse bir yaşına kadarf giyebileceği boyda :)))

ben sanırım şubatı bekleyemicem.... inş. öyle olurda... normal bile olmasa artık 1 şubat da olsun diyorum inş. ...

oo maşallah canım sen tam takım hazırsın :))) ben çok düşüncesiz ve plansız alışveriş yaptığım için... sadece bir tane pijamam önden düğmeli.. diğerleri v yaka veya yuvarlak yaka gecelik de desen öyle kapalı... annemde babamla bir takım göndermiş sabahlığı falan var nasıl heves ettim görünce ama ne oldu... kadıncaz iyi niyetinden L beden almış hehe pijama yarıda kaldı üstü göbüşü havalandırdı sabahlık desen birleşmedi heheh :)) mecburen yine sevgili kocacımla alışverişe çıkıcam... oda durmadan pijama alıyoz dicek

ay boncukcum çoook geçmiş olsun... aman dikkat et kendine hemen iyileş...
benimkide bugün çok hareketsiz geliyor bana kafayı takmış durumdayım...

çok güzel bir isim çok beğeniyorum... o zaman meleğinin adı hayırlı olsun... bizde artık masal diye hitap edelim...

süper izine ayrılmışsın... artık doğuma kadar biraz kendine vakit ayır bol bol dinlen...
maşallah bebişinede :) dombilli olcak :)

ben herşeyini kısa programda 30 derecede yıkadım... bence yeterli... zaten pis değiller tozu gitsin diye...

Son düzenleme:
,

ben sanırım yılbaşında yanlızım eşim nöbetci bakalım...

bende en az haftada bir sinemaya götürüyorum nasılsa son günlerimiz artık diye...

öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ... benimde 12. haftada kıza benziyor demişti dr.um fakat 16. yine bakalım öyle herkese söyleyin dedi... tuttu benim ki ama arkadaş cevremde çok tutmayanda var... bence sen bir 3 hafta daha sabret :))

Arkadaşlar nasılsınız? Ben bugün çok halsizim durmadan uyumak istiyorum
Tansiyon hala çok yüksek... kiloda almışım yine bir haftada ama dr. senin ki ödem dedi... ellerimi kullanamıyorum resmen çok ağrıyor... geceleri uyutmuyor bile... parmklarım neredeyse 2-3 misli oldu.. ayaklarımdan hiç bahsetmeyeyim... fil ayakları gibi çok fena (

bide meleğim üzüyor beni bugün.. pek hareket etmedi.. zaten dün dr. a gittik.

nst yi sevmiyor 1 saat yattım orda hanımefendi kaçıyordu cihazdan... sonra muayne oldum.. bu hafta da bebişim 2 kg çıktı... moralim bozuldu biraz... gerçi dr. şimdi normale dönüyor işte dedi hem artık haftada bi geliyorsun gayet iyi dedi ama üzüldüm işte boyu bi cm yakın uzamış

canım selam evde geçiyor dışarı bile çıkamıyorum artık tek başıma eksigim az kaldı ama eşim olmadanda çıkamıyorum bebek şekeri kousunda hastanede çikolata dagıtacagız şeker konusunda kararsız kaldım açıkcası mevluttemi yapsam diyorum şeker işini tam tarihte belli degil şimdi şipariş vereceksin nasıl olacak bilmiyorum ben her hafta nst girmeye başladım saglıklı olsunda bebişlerimiz canım az kaldı ben diyorum belki 20 ocaga dogru alınabilir çok şiştimmm

kızlaaaar benim hep uykum geliyo yaaaa uyurgezer yaşıyorum bi nevi

aynen ya... saat 12 gibi kalktım kahvaltı yaptım.. şimdi yatsam yatar uyurum yine... ev fena halde bi görseniz haftasonu misafirlerim vardı kalabalıktık baya... daha toparlanamadım ben
ama işin kötü tarafı canım yemek bile yapmak istemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…