- Konu Sahibi boncukkkkk
-
aynen ya... saat 12 gibi kalktım kahvaltı yaptım.. şimdi yatsam yatar uyurum yine... ev fena halde bi görseniz haftasonu misafirlerim vardı kalabalıktık baya... daha toparlanamadım ben
ama işin kötü tarafı canım yemek bile yapmak istemiyor...
Arkadaşlar nasılsınız? Ben bugün çok halsizim durmadan uyumak istiyorum
Tansiyon hala çok yüksek... kiloda almışım yine bir haftada ama dr. senin ki ödem dedi... ellerimi kullanamıyorum resmen çok ağrıyor... geceleri uyutmuyor bile... parmklarım neredeyse 2-3 misli oldu.. ayaklarımdan hiç bahsetmeyeyim... fil ayakları gibi çok fena(
bide meleğim üzüyor beni bugün.. pek hareket etmedi.. zaten dün dr. a gittik.
nst yi sevmiyor 1 saat yattım orda hanımefendi kaçıyordu cihazdan... sonra muayne oldum.. bu hafta da bebişim 2 kg çıktı... moralim bozuldu biraz... gerçi dr. şimdi normale dönüyor işte dedi hem artık haftada bi geliyorsun gayet iyi dedi ama üzüldüm işte boyu bi cm yakın uzamış
canım selam evde geçiyor dışarı bile çıkamıyorum artık tek başıma eksigim az kaldı ama eşim olmadanda çıkamıyorum bebek şekeri kousunda hastanede çikolata dagıtacagız şeker konusunda kararsız kaldım açıkcası mevluttemi yapsam diyorum şeker işini tam tarihte belli degil şimdi şipariş vereceksin nasıl olacak bilmiyorum ben her hafta nst girmeye başladım saglıklı olsunda bebişlerimiz canım az kaldı ben diyorum belki 20 ocaga dogru alınabilir çok şiştimmm
ya bende daha halledemedim şeker işini ben hastanede sonrada eve gelenlere dağıtmak istiyorum bakalım... hastaneye yetişmezse evde gelenlere dağıtırım... mevlüte herkesi çağırabilirmiyim bilmiyorum ki... bakalım artık... çünkü ben bütün tanıdık ve akrabalarıma epey bir uzakta oturuyorum.... akrabalarım bile senede 2 kere anca gelebiliyor
aynen yaa. kaç gündür evi süpürcem ama gözüme bi büyük görünüyo o iş varyaa. sağ kaburgamda ağrıyor iyice. ühüüuyucam been
selam kıslar nasılsınız?
Genel olarak, uyuma isteği ve ellerde ayaklarda şişmeden şikayetçi olmuşunuz. Bende tam tersi uyuyamıyorum yauykum gelmio hiç. İş konusunda da çok yorulmama rağmen hiç durmuyorum. Dün tülleri yıkadım.Bu gün nevresimleri.Az öncde halımı sildim; duramıyorum ama nefes alışverişlerimde belirgin bi değişiklik oluyor
Kızımızın ismi de muhtemelen Masal olacak gibi geliyor bana.Babamızın aklında bi isim yok çünkü
Bu arada siz alış verişlerinizi bitirmişiniz neredeyse maşllahBiz hala başlıcaz
Şekeri ben Kadıköyde yaptırmak istiyorum, arkadasımın nikah şekerini yaptırmıştık.Fiyatlar iyi, çeşit çoktu.
Doğumda yapılmış olsun diyorum, yanıma gelene veririz ama bilemedim.
Boncukcum sen çocuk odasını nerden almıştın ya bana ayrıntılı bi adres ve isim verebilir misin?
Ben emzirme atleti ve sütyeni aldım ama atlet daha kullanışlı gibime geldi. yakanı aç, atleti çek emzirme sütyenini aç diyene kadar, emzirme atletini aç daha mantıklı gibi. hem zatem bana eski sütyenler olmuyor ki. Eski büyüklerimi kullanıyorum ama süt doldukça son haftalarda daha da büyüyor sanki gögüslerim. Bence mutlaka bir emzirme atleti ve sütyeni al bence.Kızlaaaaaar hastane çantasının içine koyduklarımın arasında,küçük bi biberon ve 2tanede emzik vardı,yazmayı unutmuşum yazıveriyim dedim..Bide 4tane külot,2tane atlet,2 de sütyen koydum...Emzirme atleti veya sütyeni alan var mı aranızda,ben hepsini normal koydum çantaya ama bi tane emzirme atleti almayı düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda alıcak mısınızzz
ASİYE ASİYEEEEEE nerelerdesin,ev yerleştriyosundur muhtemelen,kolay gelsin tatlımmm
Kızlar nasılsınız
uzun zamandır giremedim işyerinde yerima bakacak arkadaşa ögretitigm işleri yogun çekti dün itibari ile izine ayrıldım
Bugun kontrolüm vardı Nst de allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı kan tahlili falan yapıldı dr gösteremedim yine kg almışım:)))
oğluşum 2 hafta önden gidiyor saglıklı olsunda diyorum
Alışverişimi bitiridm bu arada nihayet yıkama işleri kaldı bebek kıyafetlerını vs. şeyleri hep 30 dereceyemi attınız daha kısa porgramamı atılsa fikri olan varmı çeker falan diyorum zaten hepisi minnacık şeyler...sizdeki haberleri okumaya çalışacagım...
merhaba kızlar ben 13 haftalık hamileyim bu hafta tahmini cinsiyetini öğrendik ve erkek dedi doktorum siz tecrübelisiniz diye soruyorum yanılma payı varmıdır yoksa ben artık paşama bir şeyler almaya başlıyımmı?
Kızlaaaaaar hastane çantasının içine koyduklarımın arasında,küçük bi biberon ve 2tanede emzik vardı,yazmayı unutmuşum yazıveriyim dedim..Bide 4tane külot,2tane atlet,2 de sütyen koydum...Emzirme atleti veya sütyeni alan var mı aranızda,ben hepsini normal koydum çantaya ama bi tane emzirme atleti almayı düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda alıcak mısınızzz
ASİYE ASİYEEEEEE nerelerdesin,ev yerleştriyosundur muhtemelen,kolay gelsin tatlımmm
selam kıslar nasılsınız?
Genel olarak, uyuma isteği ve ellerde ayaklarda şişmeden şikayetçi olmuşunuz. Bende tam tersi uyuyamıyorum yauykum gelmio hiç. İş konusunda da çok yorulmama rağmen hiç durmuyorum. Dün tülleri yıkadım.Bu gün nevresimleri.Az öncde halımı sildim; duramıyorum ama nefes alışverişlerimde belirgin bi değişiklik oluyor
Kızımızın ismi de muhtemelen Masal olacak gibi geliyor bana.Babamızın aklında bi isim yok çünkü
Bu arada siz alış verişlerinizi bitirmişiniz neredeyse maşllahBiz hala başlıcaz
Şekeri ben Kadıköyde yaptırmak istiyorum, arkadasımın nikah şekerini yaptırmıştık.Fiyatlar iyi, çeşit çoktu.
Doğumda yapılmış olsun diyorum, yanıma gelene veririz ama bilemedim.
Boncukcum sen çocuk odasını nerden almıştın ya bana ayrıntılı bi adres ve isim verebilir misin?
KELEBEKcim kendi ağzımızla nazar mı deydirdik bizim tontişlere nedirrrr:44:Biz de dün kontrole gittik 2haftada 200gr almış sadece,dgerçi bizim doktorda sizinkinin dediğini dei,şimdi haftasına uygun gitmeye başladı,demek ki diyetine dikkat ediyosun dedi,aferin bile aldım,ama insan istiyo ki her gidişimizde kilo almış olsunlarNeyse bundan sonraki haftalarda özellikle 35ten sonra çok alcaklarmış bakalım görcez..Aman zaten sağlıklı olsunlarda sonrada alırlar kilolarını Bu arada bizimde nstde hareket çıkmadı,kalp atışları iyiydi ama hareket olmayınca 2kere bağladı doktor,yine de azcık oynadı,akşam yemekten sonra 10kere hareket etmezse yarın yine gelin dedi ama şükür ki oynadı bizim yaramaz İnsanda şaşırıyo hareket etmeyince,tutup karnımı sallayasım geliyooo,neyse bu sabah hareketliyiz çok şükür,hareket etmeside bu sıralar önemliymiş okuduğum yerlerde öyle yazıyo,insanda ister istemz telaş ediyo:44:
KELEBEKcim benim ablamda şimdiden yaptırdı,geçen gün ulaşmış eline...Doğum tarihlerini de bebişler doğduktan sonra kardeşim yazıcıdan çıkartıp getircek,doğumdan evvel zımbalıycaklar,bi aksilik olmazsa:44:Yaptırırsan nereye yaptırmayı düşünüyosun,gittigidiyora baktın mı güzel modeller var
Kızlaaaaaar hastane çantasının içine koyduklarımın arasında,küçük bi biberon ve 2tanede emzik vardı,yazmayı unutmuşum yazıveriyim dedim..Bide 4tane külot,2tane atlet,2 de sütyen koydum...Emzirme atleti veya sütyeni alan var mı aranızda,ben hepsini normal koydum çantaya ama bi tane emzirme atleti almayı düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda alıcak mısınızzz
Ben emzirme atleti ve sütyeni aldım ama atlet daha kullanışlı gibime geldi. yakanı aç, atleti çek emzirme sütyenini aç diyene kadar, emzirme atletini aç daha mantıklı gibi. hem zatem bana eski sütyenler olmuyor ki. Eski büyüklerimi kullanıyorum ama süt doldukça son haftalarda daha da büyüyor sanki gögüslerim. Bence mutlaka bir emzirme atleti ve sütyeni al bence.
Hatta kayınvalidem bana emzirme örtüsü bile almış. Böyle ortası delik bir kare kumaş gibi bir şey pareo gibi emziririken tependen geçiyor. Eskiler tülbent kullanıyordu ya. Aslında uçak ve otobüs kullanımları için ideal
boncukcuğum geldımm..ayy aklım sureklı burdaydı ama.cok şukur 1 gunde yerleştım ama telekomdan gec geldıler net yoktu.cok şukur bu taşınma işide bıttı ve evımdende cok memnunum.ama bu taşınma sırasında bebğimle hıç ılgılenemedım yarınd oktora gıdeceğım işh kılosu fılan ıyıdır.sen ne yaptın canım bebişin nasıl?
Ben emzirme atleti ve sütyeni aldım ama atlet daha kullanışlı gibime geldi. yakanı aç, atleti çek emzirme sütyenini aç diyene kadar, emzirme atletini aç daha mantıklı gibi. hem zatem bana eski sütyenler olmuyor ki. Eski büyüklerimi kullanıyorum ama süt doldukça son haftalarda daha da büyüyor sanki gögüslerim. Bence mutlaka bir emzirme atleti ve sütyeni al bence.
Hatta kayınvalidem bana emzirme örtüsü bile almış. Böyle ortası delik bir kare kumaş gibi bir şey pareo gibi emziririken tependen geçiyor. Eskiler tülbent kullanıyordu ya. Aslında uçak ve otobüs kullanımları için ideal
boncukcum saol adres tarifi için eşim biliyodur oraları.Bi ara gidip bakarız artık, tabi o zamana kadar kızım gelmezse
bizim hastane çantamızda hazır değil ayy ne kadar rahatız biz ya
Annem eşofman takımı almış bana bayıldım ya. koltuk altlarında göğsünü çıkarabilceğin kadar delik var, rahatça emzirebilmen için. Loğusa geceliği olarak geçiyormuş kızlar.Eğer almadıysanız bakmanızda fayda var derim.
boncukcuğum geldımm..ayy aklım sureklı burdaydı ama.cok şukur 1 gunde yerleştım ama telekomdan gec geldıler net yoktu.cok şukur bu taşınma işide bıttı ve evımdende cok memnunum.ama bu taşınma sırasında bebğimle hıç ılgılenemedım yarınd oktora gıdeceğım işh kılosu fılan ıyıdır.sen ne yaptın canım bebişin nasıl?
vallahi öyle oldu boncukcum ben çok üzüldüm ya kafaya taktım sanırım. Dr. um o kadar çok iyi demesine rağmen insan üzülüyornazar mı deydirdik bebişlerimize bilemedim. pazartesi yine gidicem inş biraz almıştır. ben 1 kg almış gözüküyorum....
ya evet artık günde 20-30 gr alıyorlarmış bakalım inş... evet önemli olan sağlıklı olmaları biz onları sütümüzle tontiş yapcaz Allahın izniyle...
benimde bazen öyle oluyor nst de geçen pazartesi ben 1 saate yakın kaldım nst odasında. kaçtı zillim benim ... ama bazende hareket az olabiliyor. hemişre yazık durmadan çikolata ve şeker getiriyor o esnada
evt hareketlerini artık saymamız lazım ben öyle not tutmuyorum ama aşağı yukarı tutuyor ... bi ara hiç olmuyor sonra maşallah tepiniyor genelde yemeklerden sonra
ben ninni ve klasik müzik dinletince uyanıyor benim tembel
ben netden baktım canım şekere süslü bebek diye emimönünde mağzasıda varmış fiyatlar gayet uygun orda gidemezsem oaraya bakayım diyorum gittigidiyor a bakmıştım bi kere ama ben 1 tl den fazla vermek istemiyorum tane başı cimrimiyim neyim
bizim aile kalabalık ondan
canım bende bir tane emzirme sütyeni almıştım ama arkadaşım ben kullanamadım boşver çok alma dedi... bilemiyorum yine bi tane daha alırım herhalde...
geçen gün pijamalarımı yeni çamaşırlarımın bir kısmını çıkardım öylesine çantaya koydum ... bu hafta içinde hazırlamaya çalışıcam son eksiklerimi alayımda önce bir...
ya emzirme atletinin altına sütyen giyemiceksin dimi?
aman o beni dayamazki( zaten büyüktü göğüslerim şimdi iyice aldı başını gitti... inş. normale döner...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?