Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

ya bende daha halledemedim şeker işini ben hastanede sonrada eve gelenlere dağıtmak istiyorum bakalım... hastaneye yetişmezse evde gelenlere dağıtırım... mevlüte herkesi çağırabilirmiyim bilmiyorum ki... bakalım artık... çünkü ben bütün tanıdık ve akrabalarıma epey bir uzakta oturuyorum.... akrabalarım bile senede 2 kere anca gelebiliyor

aynen yaa. kaç gündür evi süpürcem ama gözüme bi büyük görünüyo o iş varyaa. sağ kaburgamda ağrıyor iyice. ühüü uyucam been

selam kıslar nasılsınız?
Genel olarak, uyuma isteği ve ellerde ayaklarda şişmeden şikayetçi olmuşunuz. Bende tam tersi uyuyamıyorum ya uykum gelmio hiç. İş konusunda da çok yorulmama rağmen hiç durmuyorum. Dün tülleri yıkadım.Bu gün nevresimleri.Az öncde halımı sildim; duramıyorum ama nefes alışverişlerimde belirgin bi değişiklik oluyor

Kızımızın ismi de muhtemelen Masal olacak gibi geliyor bana.Babamızın aklında bi isim yok çünkü
Bu arada siz alış verişlerinizi bitirmişiniz neredeyse maşllah Biz hala başlıcaz
Şekeri ben Kadıköyde yaptırmak istiyorum, arkadasımın nikah şekerini yaptırmıştık.Fiyatlar iyi, çeşit çoktu.
Doğumda yapılmış olsun diyorum, yanıma gelene veririz ama bilemedim.
Boncukcum sen çocuk odasını nerden almıştın ya bana ayrıntılı bi adres ve isim verebilir misin?

KELEBEKcim kendi ağzımızla nazar mı deydirdik bizim tontişlere nedirrrr:44:Biz de dün kontrole gittik 2haftada 200gr almış sadece,dgerçi bizim doktorda sizinkinin dediğini dei,şimdi haftasına uygun gitmeye başladı,demek ki diyetine dikkat ediyosun dedi,aferin bile aldım,ama insan istiyo ki her gidişimizde kilo almış olsunlarNeyse bundan sonraki haftalarda özellikle 35ten sonra çok alcaklarmış bakalım görcez..Aman zaten sağlıklı olsunlarda sonrada alırlar kilolarınıBu arada bizimde nstde hareket çıkmadı,kalp atışları iyiydi ama hareket olmayınca 2kere bağladı doktor,yine de azcık oynadı,akşam yemekten sonra 10kere hareket etmezse yarın yine gelin dedi ama şükür ki oynadı bizim yaramazİnsanda şaşırıyo hareket etmeyince,tutup karnımı sallayasım geliyooo,neyse bu sabah hareketliyiz çok şükür,hareket etmeside bu sıralar önemliymiş okuduğum yerlerde öyle yazıyo,insanda ister istemz telaş ediyo:44:

Canım ben de mevlütte yaptırmayı düşünüyorum,şimdiden yaptırsak dediğin gibi doğum tarihi belli değil,tarihleri yazılı olamıycak,sonra ekstra iş çıkcak:26:Siz hiç konuştunuz mu doktorla doğum taihi hakkında,biizimki bi sorun olmazsa normal tarihinden 10gün önce olcak İNŞALLAH

KELEBEKcim benim ablamda şimdiden yaptırdı,geçen gün ulaşmış eline...Doğum tarihlerini de bebişler doğduktan sonra kardeşim yazıcıdan çıkartıp getircek,doğumdan evvel zımbalıycaklar,bi aksilik olmazsa:44:Yaptırırsan nereye yaptırmayı düşünüyosun,gittigidiyora baktın mı güzel modeller var

aynen yaa. kaç gündür evi süpürcem ama gözüme bi büyük görünüyo o iş varyaa. sağ kaburgamda ağrıyor iyice. ühüü uyucam been

ZAMAN tatlım bu kaburgandaki ağrıyı doktoruna sordun mu,bu kadar ağrıması normalmiymiş,gerçi bebişler doğum pozisyonunu alınca bu ağrılar hafifliyomuş ama seninkide bi an önce geçer İNŞALLAH

NİLAYU canım uyuma konusunda al benden de o kadar:44:Gerçi sabahlaru kalkasım gelmiyo ama kalkmazsamda gece bi türlü uyku girmiyo gözüme,bi sağa bi sola dönenip duruyorum,bu arada kaç kere tuvalete gidiyorum tabi hesabı yokNeyse tek derdimiz bu olsun

Ben anladım siz alışverişe Masal doğunca başlıycanız,neyse ilk doğumda giyiceği bişeylervarsa zamanla hepsi hallolur be şekercimŞeker işini bildik bi yer varsa tabi orda yaptırmak en güzeli,ama benim bildiğim bi yer yok o yüzden bu konuda net en iyi yardımcım oldu diyebilirimBzi doğumda kısmetse normal çikolata tutup,kırkında şeker yaptırmayı düşünüyoruz

Canım çocuk odasını pendikte Mini Çarşı diye bi mağaza var ordan aldık...Adres olarak bilmiyorum ben sana telini veriyim istersen bi sor..
Tarif etmek gerekirsede pendiği biliyormusun bilmiyorum ama ben bi tarif ediyim belki gözünde bişeyler canlanır...Şimdi pendikte yeni bi alt geçit yapıldı o yapılmadan önce eski bi alt geçit vardı,o alt geçitten geçip,sola doğru biraz yürüyosun,sonra karşıya geçiyosun,işte tam önünde Mini çarşıyı görüyosun...Eğer pendiğe yabancı değilsen hemen bulursun tatlım...Bebek odalarını,ana kucakları uygun orda ama kıyafetler bence pahalı,onun için kıyafet içinde uğramak isterseniz oranın biraz ilersinde Civil var oraya da bi bakabilirsiniz,fiyatları gayet uygun benceMini çarşının telide 5983010,yine sormak istediğin bişey olursa sor canım,dilim döndüğünce cevap vermeye çalışırım:26:

Kızlaaaaaar hastane çantasının içine koyduklarımın arasında,küçük bi biberon ve 2tanede emzik vardı,yazmayı unutmuşum yazıveriyim dedim..Bide 4tane külot,2tane atlet,2 de sütyen koydum...Emzirme atleti veya sütyeni alan var mı aranızda,ben hepsini normal koydum çantaya ama bi tane emzirme atleti almayı düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz bu konuda alıcak mısınızzz

ASİYE ASİYEEEEEE nerelerdesin,ev yerleştriyosundur muhtemelen,kolay gelsin tatlımmm

Ben emzirme atleti ve sütyeni aldım ama atlet daha kullanışlı gibime geldi. yakanı aç, atleti çek emzirme sütyenini aç diyene kadar, emzirme atletini aç daha mantıklı gibi. hem zatem bana eski sütyenler olmuyor ki. Eski büyüklerimi kullanıyorum ama süt doldukça son haftalarda daha da büyüyor sanki gögüslerim. Bence mutlaka bir emzirme atleti ve sütyeni al bence.
Hatta kayınvalidem bana emzirme örtüsü bile almış. Böyle ortası delik bir kare kumaş gibi bir şey pareo gibi emziririken tependen geçiyor. Eskiler tülbent kullanıyordu ya. Aslında uçak ve otobüs kullanımları için ideal

boncukcum saol adres tarifi için eşim biliyodur oraları.Bi ara gidip bakarız artık, tabi o zamana kadar kızım gelmezse
bizim hastane çantamızda hazır değil ayy ne kadar rahatız biz ya
Annem eşofman takımı almış bana bayıldım ya. koltuk altlarında göğsünü çıkarabilceğin kadar delik var, rahatça emzirebilmen için. Loğusa geceliği olarak geçiyormuş kızlar.Eğer almadıysanız bakmanızda fayda var derim.

canım makınanın elde yıkama özellığı varsa ona at .yada gunluk programı bende oyle.ben elde yıkamaya atacağım işh..

bence cok erken canım bırşeyler alman için.ben 31+4 gunluk hamıleyım daha bırşey almadım.

boncukcuğum geldımm..ayy aklım sureklı burdaydı ama.cok şukur 1 gunde yerleştım ama telekomdan gec geldıler net yoktu.cok şukur bu taşınma işide bıttı ve evımdende cok memnunum.ama bu taşınma sırasında bebğimle hıç ılgılenemedım yarınd oktora gıdeceğım işh kılosu fılan ıyıdır.sen ne yaptın canım bebişin nasıl?

nilayucum bende durum değişken... bir uykuya çok düşkün oluyorum bir bakıyorum neredeyse bütün gece ve gün dahil uyumamışım doğru dürüst...
Naptın canım sen? bende iş konusunda pek duramıyorum ama öyle tül mül işine 3 aydır girmiyorum girmemde. Camlarım fena halde ama umrumda değil çünkü gebe olmadan bile sildiğimde 2 gün de kendime zor geliyordum.
halılarıda ocakta yıkamaya vericem. sende yapma yorma kendini bu kadar... annen yada kardeşlerin varsa onlar yapsın valla ben kardeşimi bekliyorum... zorlama sakın büyük işlerle kendini. ben artık iyice ağırlaştım ya normal temizlikte bile çok fena oluyorum

Masal çok güzel bence canım. eşin başka isim önerirse o da artık 2ciye dersin

Ben acıkcası şeker için tanesi 1 tl den fazla harçamak istemiyorum bakalım ...

vallahi öyle oldu boncukcum ben çok üzüldüm ya kafaya taktım sanırım. Dr. um o kadar çok iyi demesine rağmen insan üzülüyor nazar mı deydirdik bebişlerimize bilemedim. pazartesi yine gidicem inş biraz almıştır. ben 1 kg almış gözüküyorum....
ya evet artık günde 20-30 gr alıyorlarmış bakalım inş... evet önemli olan sağlıklı olmaları biz onları sütümüzle tontiş yapcaz Allahın izniyle...
benimde bazen öyle oluyor nst de geçen pazartesi ben 1 saate yakın kaldım nst odasında. kaçtı zillim benim ... ama bazende hareket az olabiliyor. hemişre yazık durmadan çikolata ve şeker getiriyor o esnada

evt hareketlerini artık saymamız lazım ben öyle not tutmuyorum ama aşağı yukarı tutuyor ... bi ara hiç olmuyor sonra maşallah tepiniyor genelde yemeklerden sonra
ben ninni ve klasik müzik dinletince uyanıyor benim tembel

ben netden baktım canım şekere süslü bebek diye emimönünde mağzasıda varmış fiyatlar gayet uygun orda gidemezsem oaraya bakayım diyorum gittigidiyor a bakmıştım bi kere ama ben 1 tl den fazla vermek istemiyorum tane başı cimrimiyim neyim
bizim aile kalabalık ondan

canım bende bir tane emzirme sütyeni almıştım ama arkadaşım ben kullanamadım boşver çok alma dedi... bilemiyorum yine bi tane daha alırım herhalde...
geçen gün pijamalarımı yeni çamaşırlarımın bir kısmını çıkardım öylesine çantaya koydum ... bu hafta içinde hazırlamaya çalışıcam son eksiklerimi alayımda önce bir...
ya emzirme atletinin altına sütyen giyemiceksin dimi?
aman o beni dayamazki ( zaten büyüktü göğüslerim şimdi iyice aldı başını gitti... inş. normale döner...

o örtüyü bende net de görmüştüm çok kullanışlı birşeye benziyor. kayınvaliden nerden almış acaba öğrenebilirmisin? netde 30 tl civarındaydı fiyatı...

asiyeecim yeni evinde güle güle otur...

arkadaşlar hepinize şimdiden mutlu yıllar diliyorum...
2012de aslında hepimizin ortak bir heyecanı var...
Allahim sağ salim hepimizi kurtarsın...
bize Meleklerimizle birlite nice güzel yıllar nasıp etsin...

ECZİLAYDAcım bana da atletler daha kullanışlı gibi geliyor,alırsam atlet almayı düşünüyorum bende,gerçi çıkıp bakma imkanım yok ama hepsiburadada sipariş veririm belki bende:26:

Canım eşin biliyodur mutlaka,hayırlısıyla yakında sizde başlarsınız İNŞALLAH alışverişe:44:Eşofman takımınıda güle güle giy,ben hiç öyle bişey duymamıştım ama anlattığın kadarıyla kullanışlı bişeye benziyo

ASİYEcim RABBİM hayırlısıyla,sağlıkla oturmak nasip etsin yeni evinizde,daha güzelleri de sizin olsun İNŞALLAHTaşınma telaşıda bittiğine göre bundan sonra daha iyi beslenirsin,bebişinede iyi bakmış olursun hiç üzülme tatlım,bugün doktordan gelince bizi haberdar et,miniğiniz nasılmış bakalım

KELEBEKcim bakalım pazartesi doktorun ne diycek senin kız bu sefer 200-300 almıştır annesi İNŞALLAH,hiç üzülme...Bu aralar tansiyonun nasıl yolunda mı gidiyo,ilacını kulanıyormusun:26:
Bebek şekeri içinde bende 1tlden fazla vermeyi düşünmüyorum canım ya,biberon şkelinde içine şeker koymuşlar,buzdolabı süsü olarakta takılıyo işte ondan almayı düşünüyorum bakalım:44:

Canım bence sütyen yerine atlet daha mantıklı,hem belimizi falanda üşütmemek gerek..Hem sütyeni giyer hem de atlet giyersek zor olur..O yüzden emzirme atleti,,i daha iyi olur gibime geliyo zaten üst kısmı sütyen tarzında olduğu için toplar göğüsleriiiHeee bu arada kesin bi bilgim yok,o yüzden bende bi tane alıp deniycem bakalım memnun kalırsam yine alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…