Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

doktordan geldım canım.bebişim 42 cm kılosuda 1700 gram olmuş:) cok şukur başıda aşağıya donmuş..2 hafta sonrasına tekrar cağırdı.bır sorunumuz yok cok şukur.2012 mutluluk getırır işh bebişinle bırlıktee..ee artık klasık bır espırı yapayım:)SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ..

Yeni senenin ilk gününden tüm şubat annelerine sevgiler saygılar efenimmmmm

Herkesler iyidir,keyifler yerindedir umarımBiz iyiyiz,dışarsı her ne kadar karanlık ve soğukta olsa biz sıcacık evimizdeyiz çok şükür..RABBİM esiz barksızların yardımcısı olsun:26:
Hepinizi öptük kızımla birlikteeee

Aaaa kıslar aklıma ne geldi bu emzirme örtüsü yerine başörtülerimden birinin ortasından delik açcam..Hem daha ince,hem de pamuklu rahat olur gibime geliyo,bakalım işe yarıycak mıııı:)))))))

Son düzenleme:

Oooooh MAŞALLAH Asiyecim normal doğum içinde en önemli şartlardan birisi gerçekleşmiş,kızın doğum pozisyonunu almışşşKilonuz boyunuzda süper RABBİM nazarlardan korusun

Kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum bebişlerinizle sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum sağlıklı gelsinlerde bu bizlere yeter

Dün NST giridm bende sıkıntı yok dedi doktorum henüz net bir tarih vermedi ocak sonu görünüyor ama 38 haftaya girdigimde alınmaısnı istiyecegim nede olsa sezeryen olacagım için hiç rahat degilim hareketlerimi kısıtladım iyicene şu 2.3 haftayı atlatmak için evden çıkmıyroum diye bilirim eşimle arabayla gidersem gidiyorum oda kısa mesafelere
ben emzirme atleti almadım benim göüsüm çok köçüktü şimdi bile okadar büyümedi gerek duymadım şimdilik
emzirme sütyeni aldım sanırım işime yarar.Sütümüz olsunda en önemlisi süttt
saçım çok beyaz hamilleik süresince boyatmadım hiç doguma yakın boyatayım diyorum piskoljim düzelir en azından yaş 39 olunca nromal dimi en büyügünüzde benim sanırım bu yaşta anne olunca saçta beyazlar:)))
sevgiyle kalın bebişlerinize iyi bakın....

Emzirme örtüsü nedir kızlar
ben emzirme minderi aldım kabarık ay şeklinde o çok kullanılıyormuş arkadaşlarımdan biliyorum
ben şimdiden sütüm olacakmı emecekmi düşünüp duruyorum

işh sağlıklı bır şekılde kucağına alırsın bebişini.son zamnalrda gecmek bılmez.benım 8 haftam var bır turlu gecmıyor.bence doktora bırak ne zamn alınması gerektığını 1 gun bıle bebiş için önemli.bende sacımı boyatacağım fakat zararlı dıye boyatmadım hatta kestırmedım bıle batıl inanç kestırmemek ama benım için yınede rahat etsın dıye kestırmıyorum.bebişin ömru kısa olur dedıklerı için bence beklemışın bıraz daha bekle de doğumdan sonra yaptır.

Oooooh MAŞALLAH Asiyecim normal doğum içinde en önemli şartlardan birisi gerçekleşmiş,kızın doğum pozisyonunu almışşşKilonuz boyunuzda süper RABBİM nazarlardan korusun

çok şukur boncukcuğum herşey yolunda doktorum artık dıye için rahat edıyor mu?ben her gıdışımde hep bırşey olacak dıye gıttığım içim artık rahat et dıyor bana.senın bebiş nasıl?kontrola gıttınmı ?

Bugün Dr. teyzemize gittik malum pazartesi :))
Kızım 2250 gr ve 43 cm olmuş... Dr. um haftasınla uyumlu dedi.. inş. böyle devam eder... Benim tansiyon aynı ya Boncukcum valla o günde 3 tane Alfamet almama rağmen bakalım artık gittiği yere kadar dedi Doktorum bugün...
Geçen kardiolojiye gitmiştim ya işte Dr.um onunla da Doğum hakkında görüşmüş geçen gün.
O da riske girmeye gerek yok bence en uygunu sezeryan demiş. kendi doktorumda bencede öyle dedi. Çünkü çok kilo aldım bir artı tansiyonunda çok yüksek hala dedi... valla açıkcası ben sezeryandan daha çok korkuyorum nedense... Hayırlısı artık Allaha emanetizzz...

Yarın hastanelerle görüşmeye gidicez. Bakalım sigortamız bugun itibari ile değişti o nedenle ne kadar limit ve ne kadar a anlaşmış bu sigorta öğrenicez yarın. Biz bir Bakırköy acıbaem birde Bakırköy Ethica yı seçtik. Muhtemelen de Ethica daha uygun olabilir. İki hastanede de Doktorumun anlaşması varmış hemde daha uygun fiyat veriyormuş. İnş. Limiti aşmadan hallederiz bunuda. Zaten özel sigortam geçen yıl çok kullandığım için 100 % zam yapmış primime sinir küpü oldum. artı eskiden para vermiyorduk Dr. direkt sigortadan kesiyordu anlaşmalı olduğu için. şimdi cepten veriyoz sonra alcaz sigortadan

bugün öğrendim her NST ye girince 50 TL miş

siz ne kadar ödüyorsunuz ???

buarada benim sezeryan denmesine rağmen kesin bişey söyleyemiyorum dedi Doktorum. inş. ay sonuna kadar tansiyon çıkmaz erken almak zorunda kalmayız dedi.. eğer bir sorun olmazsa en geç 8 şubat gibi olur dedi sadece... bence şubatın başı gibi olcak ay çok heyecan yaptık biz...
eşim hemen yarın eksiklerini al çantanı hazırlayalım dedi. :=))) yarın pijama gecelik felan bakcam çarşambada tekrar caymazsa babamız şekerlerimize bakıcaz...
ben evde hiç bişi yapmadım umarım hazırlıksız yakalanmam
haftasonu beşiğimizin setini yıkıcam.. yarın da babaannemizle alışverişe çıkıcaz oda bişiler alcakmış sonra hazırız sanırım ... çok heyecanlı ya şurda bi ay kaldı dimi???7

canım ısmarladın mı bunlardan nasıl merak ettim?
emzirme örtüsü güzelmiş değişik geldi bana.
ben e bebekte 30 tl cıvarında görmüştüm pahalı geldi bana
haftasonu civile gittim orda bi tane pembeli desen kalmış..çok beğenmedim ama aldım fiyatıda uygundu 12 tl olunca aman dedim kullanmasam bile çok değil... ama benimki resmen mutfak önlüğü gibi
böyle kare bir bez parçası aynı önlük gibi boyundan geçiriyon...

şekerleride inceledim hatta kardeşimde bakmış bi kaç tane beğendik. geçen civilde şekerde var ama çok dandik geldi bana... kağı süsü falan vardı onlar çok uygundu 12 tl - 20 tl arası... alsam ı kararsız kaldım... pek kokoş şeyleri sevmem ama görüncede insan hevesleniyor sanki

oo maşallah bebişine ... bu hafta benimkide dönmüş ama malesef normal doğumolamıcak....

Amin canım Allah herkese sıcak bir yuva ve sıcak aş nasıp etsin... 2012 inş. herkes için daha güzel umut dolu geçer...

hmm dene bakalım sen şu başörtüsnü :)) olursa bende büyük boy alayım bakalım :)))

saolasın bu yıl hepimiz için daha anlamlı, daha güzel ve gerçek şu ki daha hızlı geçecek :))) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasıp etsin şurda bir ay kaldı neredeyse... bende artık sabırsızlanmaya başladım... benim tansyon sapıtmazsa iyice 38.39. hafta arası dedi Dr. inş. bekleyebiliriz o kadar bebişlerde büyür biraz daha hem...
bende 31,5 olcam doğumda aman olsun varsın ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum birde tekrar eski formuma kavuşsam genç kız sancam :)))) yine
ben bir kere kestirdim ama önümüzdeki hafta tekrar kestirmeyi düşünüyorum... hamilelikte maşallah çok çabuk uzuyor saçlar ve hiç dökülmüyor. beni şimdiden doğum sonrası döküleceği için korku sardı valla. Arkadaşımın 1 yaşında bebişi var ve hala çok fena dökülüyor....

canım selam sende aynı şekilde saglıklı kucagına almayı nasip etsin allahım bende batıl inanç diye kestirmedim içim rahattı sonuçta
boyama işi dogumdan sonrada süte geçer diye boyanması sakıncalı dediler bende bir kere olsun boyatayım diyroum bitkisel beyazlar çok olmasa gerek yok aslında

Kelebekvemelek canım ben her NST gittigmde 25 tl ödüyorum madikal parkta haftada 1 gidiyorum şuan..

Güzelim allahtan hamileliğin bayağı ilerledi. Alfametin günde 6'ya kadar yolu var. Herhalde doktorun çok bekletmeden sezaryenle kucağına verir meleğini. Çünkü normal doğumdaki acı tansiyonu yükseltiyor bir miktar. olsun hayırlısıyla ikinizde kurtulun da.

Benim doktor bana son anda süpriz yaptı. Tam gün yasası yüzünden tercih yaptı. Özel muayenahanesini tercih etti. Doktoruma parasını verip devlet hastanesinde doğuracaktım. Mis gibiydi ama hastane, personelde iyiydi. Şimdi özel hastaneye mecbur kaldım. O zaman sadece hastaneye para verecekmişim doktora vermeyecekmişim. Özel hastanelere de bir sağlıkçı olduğumdan güvenemiyorum. Normal 600, sezaryen 1000 diyorlar ama daha hastane ile konuşmadım. Doktor gerek yok sen beni ara dedi. Bu arada Nstlerimi hala eski ilişkilerini kullanarak devlette yaptırıyor. Para vermiyorum.
Hastane şimdi yakaladım bir sazan deyip faturayı kabartmayaydı, ama doktor konuşmanıza gerek yok dedi. Doğum şekline de bir şey demiyor. Bu sefer 36 haftalığım belki muayene eder, çocuğun kafa çapına da bakarız demişti. Üff ben de planlı programlı adamım. Takıntılıyımdır, hiç öyle zamanı gelince bakarız işlerine gelemiyorum. ama ne yapalım doğumun doğası planlamaya ters. Şubat başı 40 haftam doluyor ama bakarım Ocak sonuna kayar mı?
Ocak da doğurursam dışlamayın beni ha

Emzirme örtüsü nedir kızlar
ben emzirme minderi aldım kabarık ay şeklinde o çok kullanılıyormuş arkadaşlarımdan biliyorum
ben şimdiden sütüm olacakmı emecekmi düşünüp duruyorum

PANADOL canım ben emzirme yastığı almadım,bakalım sen kullanda rahat oluyosa bize de haber verirsin..Emzirme örtüsü dediğimizde ortası delik bi örtü oluyo boynundan geçiriyosun,bebeişini emzirirken herkese göğüslerini göstermemiş oluyosun..Verdiğim linkte kullananlar gayet memnun bende başörtülerimden birini deniycem bakalım rahat bişey olucak mıı:26:

ASİYEcim herşeyin yolunda gitmesi o kadar güzel bişey ki,hamişliğimin ilk zamanları çok sıkıntılı geçtiği için,son zamanlar iyice ağırlaştık diyenlerin aksine ben kendimi daha hafiflemiş hissediyorum,miniğimi de nasipse perşembe günü kontrolde görcez İNŞALLAH..Gerçi benim her gidişimde doktor ultrasonla bakmıyo,ama her hafta nstye giriryoruz,hele bide geçen hafta hiç hareket çıkmadığı için doktor meraklanmıştı bu sefer herşey iyi gider İNŞALLAH

PANADOLcum her gitmende doktor ultrasonla kontrol ediyo mu yoksa bi hafta nst+ultrason,diğer hafta sadece nst şeklinde mi,benim doktor her hafta ultrasonla bakmıyoda o yüzden merak ettim:26:Canım bu gidişle senin doğum ocağın 20sinde falan olur..Çünkü yanlış hesaplamadıysam ayın 19unda 38.haftaya girmiş oluyoruz,doktorun bu fikrine ne diyo hiç konuştunuz mu...Bizimkisi durabildiği kadar dursun en geç 2şubatta alırız dedide o yüzden soruyorum:44:

Bu arada sütümüzde olur İNŞALLAH hiç endişe etme,bol bol sıvı alımına ve ot yemeye dikkat edersek İNŞALLAH olur...Sezeryan doğumlarda hemencecik gelmiyomuş ama zamanla emzirdikçe geliyomuş,hiç endişe etme biz sütümüz olcak olcak diyelimde öyle olsun ,İNŞALLAH
Boya işini de birkaç topikte okuduğum kadarıyla yaptıran arkadaşlar vardı,bence doktoruna bi sor,zararı yoksa yaptır..Sonuçta doğumda annenin ruh halide önemliiii

KELEBEKcim MAŞALLAH sizeeeeBundan sonra her hafta 200-300gr alması gerekirmiş miniklerimizin seninkide MAŞALLAH bu kaideyi bozmamışCanım sezeryandan niye korkuyosun ki,tabi herşeyin normali en güzeli ama bizim için ne hayırlıysa öyle olsun...Günümüz belli saatimiz belli gitcez kesilcez işte
Bizde her nstda 20tl veriyoruz...Bu arada şu özel sigorta işlerine benim hiç aklım ermiyo,o yüzden diyebileceğim İNŞALLAH üste para vermeden sigortanızla bütün masrafları karşılayabilirsiniz tatlım:26:

Bu arada dediğin gibi artık eksik meksik bırakma her an hazırlıklı olda ne olur ne olmaz,tansiyon işi biraz zamansız yakalayabilir o nedenle hep hazırlıklı olman iyi olur canımm

Canım bizim hastanede de doğum 1000tl,geçen gün içersinde olanları sordum 2gece kalış,annenin ve bebeğin tahlilleri,doktor parası var dediler....Yani bunlar olduktan sonra ekstra bişey yazıcaklarını sanmam ama sen yine de hastanenin telini arayıp doğum fiyatına nelerin dahil olduğunu bi soruver,doktorun nerden bilcek...Hem sonuçta ön bilgi edinmiş olursun:44:

Bu arada bu gidişle bizim doğumlar ocak sonuna kayıcak galiba,olsun olsun hayırla gelsinde minikler ocak,şubat farketmez

slm bende 36 hafta içerisindeyim, kısmetse en geç 5 şubatta doğum, ihtiyaçların büyük kısmını aldım hazırladım ama çantaya bırakmadım, artık sabırsızlanıyorum doğrusu, ama çok kötü mide ağrıları ve yanmaları çekiyorum, nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum, ne yesem aynı çünkü, allah sonumusu hayır etsin, her isteyene nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…