Şubatta hamile kalanlar buraya..

evet beste regl oldum.merak ettiğinizi tahmin ettim.garip bir duygu ne sevindim ne üzüldüm.demekki istemeye başlamışım bebişi.tulum patik falan gördüğümde hoşuma gidiyor:))
bizde kredi ödüyoruz 2.bebek aslında maddi olarak zorlar bizi de.bir yandan da kardeşlik durumu var.
beste sen git eşine sarıl oğlunun yanında.eğlenceli olur hem eşin şok olur arda nın yanında bişeyde yapamaz. nasıl plan ama:))

hayırlısı olsun pitoscum. sen bi kaçaya kadar düşünürsün 2. bebişi canım.
ben ara sıra gidip sarılıyorum öpüyorum ardanın yanında canım. onun bilincindeyim. ama insan ondan bekliyor...yani ondan çocuğun yanında veya onun dışında bi yakınlık bekliyorum.ama onda yok o yakınlık asıl beni üzen o. yoksa onun dışında herşeye gücüm yetiyor.yorgunluk uykusuzluk vs. ben eşimin sevdiği şeyleri yapma konusunda çok hassasım. onun canı bişey çekse ben hemen gider yaparım. ama ondan bi emek göremeyince benimde isteğim kalmadı.

neyse...kış hazırlıkları başladı. montlar çıktı. panduflar alındı..içlik aldım oğluma. pantolonların altından giydircem. bi de kışlık bot aldım mı tamamdır.

bizde4n böyle..

hadi bakalım ılk haber kmden gelcek...beklıyoruz meraklaaa

benım kızda alt komsuya gıttı.6 sınıfa gıden ablamıs var bırbırlerını pek sevıyolar dun agladı arkasndan..bugun yıne gıttı bende 6 da geldm toplantım vardı.ıyı oldu dınlenıyorum.

bayramda gelıyor sanırım 6 gun tatıl varmıssss.carsambadan ıtıbaren memlekete gıdıcez ınsallahhh.

kızım hasta..burunumuz akıyor gecede durmadan uyanıyor alt kopek dıslerımız cıkmıs sonunda.bende grıp oldum ılac almadan atlatym dıyorumda kac gundur hastaym vallaaa...

EMRE nın dogum gunusunu simdiden kutluyorum..nice guzel yıllarınız olsunnnnnn....

günaydın kızlar...

Elifcim Emrenin yeni yaşı hayırlı olsun canım. Allah güzel günler yaşamasını nasip etsin. Annesi ve babası ile birlikte mutlu günleri olsun....

slm kızlar öncelikle teyzeleri tşekkür ediyoruz sizlere. inşallah tüm kardeşleriyle birlikte emre'de çok güzel günler geçirir.

ya kızlar ara ara yazıyorum buraya ama silniyo yazdıklarım sizde de oluyormu merak ettm. emrenin doğum günü kutlamasını yapmadık evde ailecek kutladık valla yorgunluğuda olmadı DD kuzucum bu sene farkına vardı mumları falan üfled çok sevindi doğumgünü hediyesi fischer price kral tuvaletini aldık bi heves bezi çıkartırıp oturuyo ama çiş falan yapmıyo sıpa DD

bestecim maşallah kış hazırlıkları tamam ardacığın bende bişiler aldım ama uzun kollu tşhirtler falan öyle içlik falan daha almadım bot almayıda düşünmüyorum genelde arabayla gidiyoruz heryere çocuğu yazın dışarı çıkarmadık ki kışın çıksın ((ama kalın tabanlı bi ayakkabı alıcam oğluşa çünkü hala crocslarını giyiyor tatilden kalma alışkanlık olsa gerek :)))

bakalım 2. bebiş kimden gelecek beste ve ben olmayacağımız kesin ama fahriye veya sevinçten bekliyorum açıkcası DD

slm kızlarrr

kış hazırlıkları başlayamadı daha ya bu hafta alışverişe çıkmayı düşünüyorum oğlumun eşofmanları hep kısaa boyu uzamış 7 cm 89 cm olmuş yavrum kilosu 13,5 gayet normal dedi hemşiremiz montumuz var uyku tulumu alıcam gece çok açıyo üstünü hiç örttürmüyo...
kışlık yemek için bişi yapmadım ben kayınvalidem sağolsun yapıyo turşumuzu bile kurmuş :) o konu da çok şanslıyım :) ama oktayın ona anne demesi delirtiyo beni kızlar ya babane diyemiyo nine dedirtmeye çalışıyo demiyo kv nin hoşuna gidiyo efendim oğlum diyo deme anne diyorum efendim deme oda bilsin sana söylememesi gerektiğini diyorum inatmış gibi sürekli aynı şeyi yaşıyorum deliriyorummmmm
oğlum konuşmuyo ama hareketleriyle herşeyi bildiriyo kaka mı yaptın annecim sen diyorum elini poposuna götürüyo sonra da elini benim burnuma koklatıyo ohh mis gibi kokuyo kaka yapmamışsınn diyorumm seviniyo gülüyo kaka yaptığında da ıyyyy iğrençç kaka yapmışsın diyorum kahkaha atıyo o zaman da , çabuk altımızı değiştirelim diyorum koltuğa çıkıyo :) tabi ben öğrettim ve sadece ben sorunca yapıyo bunu babası sorunca babanesi sorunca yapmıyo :) bir şey istediğinde elimizden tutup götürüyo ağzı laf dolu sürekli bişeyler anlatıyo ama malasef anlamıyoruzz

bebişlerimize bak ya 2.yaş günlerini kutluyoruzz Allah'ım sana şükürler olsunn inşallah daha çooooookkk yaşlarını görürüzz :)

merhaba,
bizim doğum günümüz bayramın 1.günü.o gün annemler kurban kesecek bir sürü telaş olacağından.2.günü kutlayacağız.aslında benim en sevmediğim şey kutlamayı ertelemek özellikle doğum gününü.ama şartlar öyle gerektiriyor.bu sene daha kalabalık olacağız.ablamlar geşecek bayram için.pepeli pasta yaptırdın mı elif?? emreciğin doğum gününü face den kutlamıştım tekrardan sağlıklı yaşlar dilerim.ayrıca face yazdığın yazıda çok hoş..
ben kış için sadece uzun kollu sweat aldım.kalın-ince..hepsi kaldı.geçen sene hiç kazak giymedi:)) hatta örme hırka bile giyemiyor..bizim ve annemlerin evi sıcak.e dışarıya da çıkarken de kalın paltosunu giyiyor. izmirin havası malum çok soğuk değil zaten.beste duymasın bunları içlikleri bilem almış:)) ben ankaraya ne kadar gitsem binaların içi bana aşırı sıcak gelmiştir.dışarıya göre yani.ayarlamak zor bence orda giyinmeyi!!
görüşmek üzere..

Kızlar napıyorsunuz?

Nasıl bebişler,biz artık evimize geldik temizliklerimizi yaptık kışa hazırız,hepinizi çok özledim herkes iyidir inşallah...maşallah bazı annelerimiz ikinciyi bile düşünür hala gelmiş bana ikinci şu an çok uzak çünkü hala emziriyorum hala geceleri kalkıyorum ayrıca beş kilo fazlam kaldı onu vermem lazım :))

eLİFCİM emrenin doğumgününü kutlyorum canım nice senelere inşallah çocuklarımız sağlıkla,beni eklemeişsin faceden kabul ettim...

Ben rüzgarın kış için acil olan alışverişini yaptım eşofman takımları spor ayakakbı falan aldım zaten doğumgünüde geliyor dünya hediye oluyor o yüzden fazla almama gerek yok...

Rüzgar üç kelimelik cümleler kuruyor kısa kısa ama akıcı bir konuşması yok tabiki,beraber doğum yaptığım kuzenimin kızı maşallah şakır şakır konuşuyor,her çocuk başka kıyaslamamak lazım...

selam kızlar...
vallahi pitoscum izmirin havası kışın kıskanılmayacak gibi değil ki..Ankaranın ayazı karakışı malüm. bide bizim oğlan hergün dışarıya çıkıyor. üşümesin diye elimden geleni yapıcam bu sene. ama bizim oğlan 3 gün geçmeden hasta. yine hastalandı. bağışıklığını güçlendirecek bişeyler bulmam lazım.

nehircim hoşgeldin canım... bizde özledik seni. malüm ben face giremediğimden dolayı ancak burdan yazıyorum. haklısın canım çocukları kıyaslamamak lazım ama işte bizimki neden konuşmuyor diye de düşünmeden duramıyoruz. benim oğlan da deridini anlatacak kadar konuşuyor. ama az konuşuyor. benim arkadaşın kızı geldi geçen iş yerine cimcime dersin nasıl güzel anlaşılır konuşuyor...

nehircim ben de hala emziriyorum. bi emziren biz kaldık galiba. bu arada pitoscum sen bıraktırdın mı?
ben geri kilo almaya başladım. memeden kesince daha da alırım sanırım. dikkat etmem lazım şimdi.

bizden böyle...
sağlıkla kalın.

slm kızlar nehircim bi hoşgeldinde buradan diyeyim sana özlemiştik valla..

elifcim nerdeeee pepeli pasta yaptırmak canım kızlar gelemeyince, babaanne ve dedemizde gelemeyeceklerini bildirdi bende doğumgünü kutlamasından vazgeçtim aile içinde küçük bi mum üfledik okadar, bide doğumgünümüzde küçük bi kaza yapınca ben (neyseki karşı tarafın aracı dışında hiçbişeye veya kimseye bişi olmadı D) pastaarmız ile son saniyede alınmış çikolatalı uyduruk bişi olmak zorunda kaldı (bıdığımın budoğumgününden de resmi yok ne yazıkki ((( yarın öbürgün bana doğumgünü niye yapmadınız diye canıma okuyacak haklı olarak)

bizim eşofmanlarımız hiç kısalmamış bacak boyu kısa emrenin sanırım ondan hala uzun geliyolar ama enden darlarDD bende eşofman ve bodyler aldım ama içlik falan almadım daha.. ankara çok soğuk beste almakta haklı tabi. bizde babaanneye gidince donuyoruz ankarada...

canancım emrede anane demesine rağmen anneme anne diyor bende kısıtlamıyorum nasılsa sonra öğrenecek doğruyu hatta geçen evde annem teyzem ben oturuyoruz bizimki anne(beni gösteriyo)anne (ananneyi gösteriyo), hanne(teyzemi gösteriyo ona hacı teyze dedirtiyoruz ama bizimki teyze demesine rağmen kısaltıp hanne diyor.) diyor. koptuk gülmekten üçkağıtçı sıpa.

dün bizimki attı, bitti, gitti falan diyordu şok oldum anladımki canı isterse istediğini söylüyo istemezse ıııhhh zorlamayacam artık çünkü kiriştiriyosun (kravatları kırıştırıyosun) diyebiliyo DDDD

valla emzirmeyi bırakınca kilo almadım ben ama karnım ve göbeğim resmen sarktı ki gebelikte sadece 4 kg almıştım rezalet durumdayım hatunlar bilginize... ne kadar çok emzirme okadar eriyen kaslar ve sarkık demekmiş offfofff..

evet beste bıraktım emzirmeyi..daha doğrusu o beni bıraktı.3 hafta falan oluyor.ben izne çıkınca (2 hafta) bana doydu galiba..kendi kendine istememeye başladı.2 gün emmeden yattı.3.gün istedi ben vermedim..inat etmedi hiç.yalnız emziğe çok bağlandı.1 ay sonra falan onuda bitirmek lazım..
nehir hoşgeldin.özlettin kendini.geçen sene doğum günü parti malzemelerini nereden almıştın? çok hoştu.

hoşbulduk kızlar teşekkür ederim...

bestecim vallahi ben emzirirken kilo veremiyorum bırakınca ne olur bilemiyorum çevremde iki yaşına kadar emziripte erimeyen yok yani benim hala beş kilo fazlalığım var anlamadım gitti...

ne güzel elif kolaycacık bırakmışsınız memeyi biz nasıl bırakıcaz bilmiyorum resmen keyif yapıyor memede...doğumgünü malzemelerini iki yerden aldım biri partidünyası diye bir siteydi ötekini hatırlayamadım tatlım...

Yine yaklaşıyor doğumgünleri nasıl yapıcaz bilmem yakında stres alır beni çok kalabalığız çünkü mecbur yine dışarıda yapıcam şimdiden yer araştırmam lazım...

hoşbulduk kızlar teşekkür ederim...

bestecim vallahi ben emzirirken kilo veremiyorum bırakınca ne olur bilemiyorum çevremde iki yaşına kadar emziripte erimeyen yok yani benim hala beş kilo fazlalığım var anlamadım gitti...

ne güzel elif kolaycacık bırakmışsınız memeyi biz nasıl bırakıcaz bilmiyorum resmen keyif yapıyor memede...doğumgünü malzemelerini iki yerden aldım biri partidünyası diye bir siteydi ötekini hatırlayamadım tatlım...

Yine yaklaşıyor doğumgünleri nasıl yapıcaz bilmem yakında stres alır beni çok kalabalığız çünkü mecbur yine dışarıda yapıcam şimdiden yer araştırmam lazım...

selam kızlar...
nasılsınız bakalım...
ben iyiyim de oğluşum hasta...düzelmedi daha.. bende bugün götürdüm doktora. bronşit dedi ve hatta bi tarafta zatürre başlangıcı var dedi. iğne verdi 6 gün vurulacak. ventolin ve asist verdi. macrol yazdı başta 2-3 hafta önce kullandık deyince iğneye çevirdi. bayramdan sonra tekrar görecek. inşallah iyileşir. bayram boyunca evde kalması da iyi oldu açıkçası.keşke geçen hafta götürseydim. geçer diye bekledim.

kızlar bayramdan önce tekrar yazamayabilirm...herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum.

25 ekim urasın doğum günüydü sanırsam.. uras'a da annesi ve babasıyla birlikte mutlu bir yaş diliyorummm...

sağlıkla kalın...

günaydın kızlar
işlere başlamadan size yazayım dedim...
Elif abla geçmiş olsun kaza için Rabbim beterinden sakınsın...
Biz doğum gününü basit pastayla kutlamayı düşünüyoruz öyle büyük bişi yapamam çünkü ölen kuzenimin de doğum günü o gün :S
geçmiş olsun beste size dee bu ara herkes hasta inşallah hemen iyileşir ardacıkk...
Biz de durumlar aynı oğluşum her gün yeni bişey öğreniyo kaka yapınca elini poposuna götürüp elini de karşısın da kim varsa onun burnuna götürüyo :) sanırım yavaş yavaş alışıcak ve söylicek dün bi arkadaşa gittik ilk çocukları sapsarı ikinci çocukları epesmer o kadar tatlılar ki küçük olan 2,5 yaşında maşallahh çok güzel konuşuyo ama malasef tuvaletini söylemiyomuş tuvalete oturunca yapmıcam diye bağrıyomuş bezine yaptıktan sonra bi daha tuvalete yapıcam annecim diyomuş ama malasef yine bezine yapıyomuş bazı çocuklar çook tembel oluyo sanırım...
evet urascığı da iyi ki doğdun nice mutlu huzurlu yıllara ane ve babasıylaa
kurban bayramınız mübarek olsun şimdidenn

selam kızlar..tatıl basladı nasıpse bız yarın gıdıyoruz memlekete esya topluyoruz sımdı kızımlaaa...ınsallah herkes ıcın guzel bır bayram olur..kurbanımızı kesıp gelelım bakalım

TUM ARKADASLARIMIN BAYRAMI KUTLU OLSUN...bi daha yazamam belkııı

Hepinizin bayrami kutlu olsun kizlar. Saglikli, mutlu ve huzurlu bir bayram olsun. Opuyorum sizi ve kuzulari...

selam kızlar..
umarım iyi bir bayram ve tatil geçirmişsinizdir...
ben hemen kendiminkinden bahsedeyim..izmire gittik arife günü sabaha karşı yola çıktık. ama arda yolda çok huzursuzdu. izmir de gayet iyiydi. geleceğimiz günün akşamı dışında üzmedi kuzum beni. geleceğimiz günün akşamında çileden çıkardı beni. bi de misafirliğe gitmiştik. orda sinirden bi garip oldum açıkçası. neyseki yolda çok zor olmadı.
velhasıl sağ salim evimize geldik.
malum oğlum hastaydı giderken. orda iğnesini vurdurduk, ilaçları kullandık. bugünde kontrole gittik yeniden.gayet iyi dedi doktor. ama yinelemesin diye çiğneme tableti verdi.bi de bağışıklık güçlendirici bişey istedim. polivit kullanabilirsin dedi. bend e aldım vermeye başlıycam. kuzucum kreşten dolayı sanırsam sürekli hasta olmasın.

eşim bi garipti izmirde. doğru düzgün konuşmadı benimle..işin garibi davranışlarının farkında bile değil. napıcaz bu adamı bilemiyorum..

neyse benden bu kadar....
bu arada memeden kesme girişiminde bulundum ama bizimki kıyamet kopardı. yarabandı yapıştırdım. üf oldu dedim ama nafile..napıcaz bilmiyorum. bu haftada limon deniycem.
sağlıkla kalın..

slm kızlar; bizde bayramda adana- ankara-bolu gezdik bayıldı kuzum adanaya evde abla abi vardı onlarla oynadı, koştu, konuşmaya bile başladı azar azar. emrede giderken ateşi vardı adanada hava değişiminden grip oldu şimdide öksürüyo off offf.. bestecim sizede geçmiş olsun canım.

bence pes etme sakın limon olmazsa, hardal vb. deneyebilirsin ama mutlaka anlatarak ve gayret ederek devam etmelisin. yoksa pürüz çıkartıp inat edip alt ediyolar insanı. çok zeki bu canavarlar... bencede arda kreşten hastalanıyodur kreşe yeni başlayan çocuklar ilk başlarda çok sık hasta oluyolar. sonra normale döner canım merak etme.

doğum günü geçen tüm kuzucukların doğum günlerini kutluyorum. uras ve nisa nice mutlu yıllarınız olsun bıdıklar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…