slm kızlar nehircim bi hoşgeldinde buradan diyeyim sana özlemiştik valla..
elifcim nerdeeee pepeli pasta yaptırmak canım kızlar gelemeyince, babaanne ve dedemizde gelemeyeceklerini bildirdi bende doğumgünü kutlamasından vazgeçtim aile içinde küçük bi mum üfledik okadar, bide doğumgünümüzde küçük bi kaza yapınca ben (neyseki karşı tarafın aracı dışında hiçbişeye veya kimseye bişi olmadı
D) pastaarmız ile son saniyede alınmış çikolatalı uyduruk bişi olmak zorunda kaldı (bıdığımın budoğumgününden de resmi yok ne yazıkki
((( yarın öbürgün bana doğumgünü niye yapmadınız diye canıma okuyacak haklı olarak)
bizim eşofmanlarımız hiç kısalmamış bacak boyu kısa emrenin sanırım ondan hala uzun geliyolar ama enden darlar
DD bende eşofman ve bodyler aldım ama içlik falan almadım daha.. ankara çok soğuk beste almakta haklı tabi. bizde babaanneye gidince donuyoruz ankarada...
canancım emrede anane demesine rağmen anneme anne diyor bende kısıtlamıyorum nasılsa sonra öğrenecek doğruyu hatta geçen evde annem teyzem ben oturuyoruz bizimki anne(beni gösteriyo)anne (ananneyi gösteriyo), hanne(teyzemi gösteriyo ona hacı teyze dedirtiyoruz ama bizimki teyze demesine rağmen kısaltıp hanne diyor.) diyor. koptuk gülmekten üçkağıtçı sıpa.
dün bizimki attı, bitti, gitti falan diyordu şok oldum anladımki canı isterse istediğini söylüyo istemezse ıııhhh zorlamayacam artık çünkü kiriştiriyosun (kravatları kırıştırıyosun) diyebiliyo
DDDD
valla emzirmeyi bırakınca kilo almadım ben ama karnım ve göbeğim resmen sarktı ki gebelikte sadece 4 kg almıştım rezalet durumdayım hatunlar bilginize... ne kadar çok emzirme okadar eriyen kaslar ve sarkık demekmiş offfofff..