Şubatta hamile kalanlar buraya..

kızlar meraklanmayın,i endişelenmeyin lütfen... ben kesemizi 1 martta görmüştüm yaklaşık 1,5 mm idi 6 martta yine baktık bu kez 6 mm olmuştu (SAT 29 ocak). bazen geç döllenme nedeniyle kese zamanında görünmeyebiliyor. zaten bhcg 1500 olduğunda kese net görülebilir hale geliyor oda vajinal ultrasonda....

aramıza yeni katılan anneler hoşgeldiniz... inşallah birlikte burdan yolun sonuna kadar devam ederiz...

elmass sende stresss yapma lütfen zaman zaman böyle durumlar yaşanabiliyor.. benim arkadaşım adeti 2 ay geciktikten sonra bhcg baktırdı sonucu 6 çıkmıştı şimdi 7 haftalık gebe... ümidinizi kesmeyin lütfen

efsuncuğum hayırlı olsun canım....bence adetin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra dr git o dönemde keseyide görme şansınız olur diye düşünüyorum tatlım...

kızlar bide bu sabah solmuşda çok sarsıntılı bir şekilde geldim işe.. o andan itibarende hem ağrım var hemde akıntım başladı.. telaşlandım açıkcası sizde de böle bir durum yaşayanlar oldumu?

SAOL CNMCM..DÜN BİRASS LEKEKLENME OLDU ..BUGUN DOKTORA GİTTİMM...BEBİŞİMİ GÖRDÜM İLK KEZ..KESE GÖZÜKTÜ.ama pelvit muayine ile..idrara sıkışık gitmemiştimm..üsten bakıca gözükmedi..kan tahlili yaptı işşte progestanla hcg bakıcakk..düşükse progest. ilaç kullanıcakmışım..çççççççççççoooooookkk mutluyummm.......

meraba canım hamılelığın hayırlı olsun benımde sat 12 subat ama test yapmaya korkuyorum hep husran oldugu ıcın senın ne gıbı belırtılerın var bende 30 gunden hesaplayınca daha 3 gun var sen erken ogrenmıssın buyuk belırtılerın vardı sanırım

Merhaba asude, her muayyen günümdeki belirtilerim vardı. Regl olmayı bekliyordum. Ancak içimden bir ses test yapmamı söyledi. Tam tanımlayamadığım bir his. Canım, inşallah senden de güzel haberler alırız.

elmass ben tedaviyle gebe kaldım. aşılamadan sonraki günden itibaren drum progesteron içeren bir jel verdi onu kullanıyorum.... ilk 3 ay bitene dek de kullanacağımı söledi... bence sende mutlaka başla... düşük riskini azaltıyo çünkü...

asude valla benimde belirtilerim adet belirtilerimle aynıydı. hatta ben kesin adet olucam derken bebişim geldi çok şükür.. içinde bir ümit varsa gidip kan testi yaptır çünkü daha idrarda çıkmayabilir canım..

tesekkurler kızlar ınsaallah hepımız hamısızdır ya bende bel agrısı kasık agrısı bıraz gogus ağrısı adet agrısı var akıntım gecen hafta vardı sımdı hıc yok yanı camasırımda elıme bırazcık gelıyoda okadar az bısı yanı test yapmayada korkuyorum artık hayırlısı napalım ben 3 asılama 2 defa tup denedım ıkl tupte kımyasal olustu bıde tedavılere baslamadan bı kımyasalım daha var bızde sebepsız ınfertılıte var bızde artık dogal yollardan deneyelım bıraz dada dedık olmazsa yıne tup gozukuyo gıbı

bayanlar doktora ilk gittiğimde 1 ay cinsel ilişkiden uzak durun dedi.
sizede böyle bir uyarı yapıldı mı?

cnm ben dogal yolla kaldımm hamiş..bhcg yukselmiş. progestan düşük biraz... 7,40-34,50 referansı bnmki 4,98 çıktı hemen ilaca progestana başladık..dinlen dedi ...ama bebişi gördük...15 gün sonra gell kalp atışlarıyla embriyonun oluşumuna bakıcaz dedi doktorum...

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım.sat kaç canım senin bebişini görmüşsün benim 1 şubat dün sadece keseyi görebildik vajinalle bebişi göremedim

SAT 6 Şubat, 10 gün önce test yaptım negatifti bu sabah yaptım yine negatifti, bütün belirtileri yaşıyorum. acaba farklı bir rahatsızlığımmı var anlayamadım.

SLM arkadaşlar bende hamileyim.Allahım hamile olmayı isteyipte bir umutla bekleyen herkese güzel haberler duymayı nasibetsin .En önemliside hepimize hayırlı evlatlar nasibeylesin inş.Yaşamayan bilemez.Ben ilk hamileliğimde çok heycansızdım. kafam karmakarışıktı sebebini bilmiyorum....sonra bebeğimi 3 aylıkken kaybettim.Çok üzüldüm tabi ...o süreci hatırlamak bile istemiyorum .KAFASI KARIŞIK ARKADAŞLARA kıssadan hisse DUYRULUR.....Neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın şimdi Forumda kafama takılan bikaç teknik konu hakkında bilginize başvurmak istiyorum yardımcı olursanız çook memnun kalırım.Benim SAT tarihim 29 ocak normalde 1 martta adet olmam gerekti idrar testi yaptım negatif çıktı.yine umudu kestikderken 8gün geçti baktım tık yok hastanede kan testi yaptırdım sonuç pozitifti BHCG hormonıu 227 çıktı haftaya tekrar gitmem gerekiyormuş..Şimdi forumdaki yazıları okuyunca evham yaptım bu BHCG hormonu neye göre yükseliyor düşük değerde olunca ne oluyor.Doktor düşük olanlara cinsel ilişkiyi yasaklamış sebebi nedir acaba.Tahminimca ben 20 günlük hamileyim bu değer normalmi acaba keşke forumda bitane jinekolok olsada herbişeyi doya doya sorsak

tebrik ederim alacan. benimde sat 28 ocak

sana dr cinsel ilişki ile ilgili bişey söylemedi mi gittğinde?
3-3,5 ay demiş elmasa, gerçekten uzun bir süre bu. bana 1 ay dedi ama başka formlarda kimine drları yasak getirmemiş, bir çogu normal hayatlarına ya devam ediyor yada kendi korkularından ilişkide bulunmuyorlar.

günaydın kızlar.... aramıza yeni katılanlar sizlerde hoşgeldiniz....

alacan bhcg hormonu gebelik kesesi oluştuktan yani embriyo rahme tutunduktan sonra salgılanmaya başlayan bir hormon... dolayısıyla gebelik rahime inince salgılanmaya başlar ve 2 günde bir 2 katına çıkar... idrarda atımı genellikle değeri kanda bir miktar yükseldikten sonra başladığı için gebelik ilik önce kanda tespit edilir..bhcg eğer iki kat artış göstermiyorsa dış gebelik, mol gebelik gibi nedenlerle olabiliyor.. drların cinsel ilişkiyi yasaklamaları bhcg hormonuna göre değil progesteron hormonuna göre oluyor eğer progesteron düşükse bebeğin rahim içine tutunma olasılığı azalıyor bu nedenlede düşükler meydana geliyor...

joysum bizde ilişkiye girmiyoruz eşimle çünkü malum tedavi sonucu gebelik oluştu ve benimn düşük riskim sizden biraz daha fazla ama genellikle bebek oluşup kese içinde embriyo görünüp kalp atışları duyulana dek çoğu dr yasaklar ilişkiyi.. tabi risk devam ediyosa süre biraz daha uzatılır...

elmascığım dr progesteron içeren vajinal jel veya ilaç vermiş olmalı sana düşük riskini azaltmak için... kullandığın sürece bi sorun olmaz merak etme arkadaşım bende kullanıyorum taaa aşılamadan beri hergün..

slm arkadaşlar ben de hamileyim buhafta 5 haftalık oldu.. ben çalışıyorum sekreterim ve bisorun çıkmasından ve onu kaybetmekden çok korkuyorum daha ulturosona girmedim 25 mart da gircem allah izin verirde o güne çıkarsak bebegim le ozaman tanış cam işallah... ben işden çıkmayı düşünüyorum.. bebegime bişi olmasını istemiyorum çünkü agır bir işim yok ama yinede evde yatim günüm gelene kadar diyorum sizler bu konuda ne düşünü yosunuz.. yani ben tüp bebek yaptıran kişileri hep yattıgını duyuyorum ve bende yatim diyorum ben maya tüpbebek merkezinde yaptırdım.. agırbişi kaldırmamaya çalışıyorum ama yine oluyo bazen 5.6. kilo kaldırdım oluyo ve içim tit riyo bebgime bişiolcak diye allahım bagışlasın işallah 4 yıldır onu bekliyoruz.. kızlar bana biraz yardımcı olun lütfen... işallah hamile olan arkadaşlarım da bebeklerini kucaklarına hayırlısıla alır..

bende hamileyim gecen hadta öğrendim doktor çok yeni dedi yarın doktora gidecem inşallah hiçbir sorun yoktur çok endişeliyimmm ilk bebeğim olacak 18 aylık evliyim sonunda tuttu ama inşalalh sorun yoktur

Slm Nazela Ben 12 martta doktora gidicem 8 martta 227 olan bhcg normalmi sence bu hormon 2 günde bir bir kat artıyorssa 227 çarpı 4 eşittir 908 civarımı olması gerek merak ettim kusura bakma eyvahedigeldismile .Bide pregestron hormonu ile cinsel ilişki arasındaki bağlantıyı öğrenecektim.Cinsel ilişkide bu hormon fazlamı salgılanıyor:kedi:.Benim ostrejen hormonum yüksek olduğundan rahim kalınlaşması yaşadım birara bu iki hormonun dengeli olması bbebek için çok önemli değilmi

Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş elmascım ...Negüzel eğer bir sorun çıkmassa forumdaki arkadaşlarla aynı dönemlerde doğum yapıcaz İNŞ.Benimde sat tarihim 29 ocak 8 martta BHcG 227 ye ölçüldü inş değerler normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…