şubatta hamile kalanlar

kızlar 10. gün değerim 121 di bugün 13. gün değerim 614.79 çıktı

canım ya çok güzel allah tamamına erdirsin kaç tane transfer edilmişti sana

kızlar şubat hamişlerine benide ekleyin olurmu ....126.49 inş. kalp atışlarınıda duymayı rabbim nasib eder ....özlemciğim beraber inş.

canım benim kalp atışını duymak için kontrole beraber gidelim..

arkadaşlar merhaba
internetteki hesaplamalara göre şu an 5+3
bu dönemde mide bulantıları başlayan oldumu zeytinden başka bişey yiyemiyorum (

arkadaşlar merhaba
internetteki hesaplamalara göre şu an 5+3
bu dönemde mide bulantıları başlayan oldumu zeytinden başka bişey yiyemiyorum (

canım bu haftalarda bulantılarınızın başlaması çok normal çünkü vücuttaki betahcg tavan yapıyor ben çok şanslıyım ki benim 2 hafta sürdü sonra geçti ama herkesin bünyesi farklı kiminin 3 ay sonuna kadar devam ediyormuş bu günlerde uyku da başlayabilir çok normal inşallah kolaylıkla atlatılırsınız arkadaşlar

Benimde 6+1 oldu allahıma şükürler olsun.Benimde çok bulantım var bende zeytin ve ekşi şeyler yiyebiliyorum oda zorla:)))))))))))) Ama olsun bu duygu herşeye değer:CüvCüv:

arkadaşlar siz böyle yazınca ben acaba dedim kendi kendime ben 5+1 im ama mide bulantım falan yok sadece aşırı halsizlik ve uyku eğilimi söz konusu acaba şimdiye kadar bendede başlamış olması gerekirmiydi yani normal şartlarda kaçıncı haftada başlar mide bulantısı ??? sevtap sen bilirsin kız

benımde ekşi bişeyler yiyesim geliyor sürekli kızlar mıde bulantımda az denecek kadar var şimdilik bakalım 6+2 günlük bugun bakalım cmt.randevum var kalp atşlarını duyarmıyız???

benımde ekşi bişeyler yiyesim geliyor sürekli kızlar mıde bulantımda az denecek kadar var şimdilik bakalım 6+2 günlük bugun bakalım cmt.randevum var kalp atşlarını duyarmıyız???

Merhaba Tulay,

Bende senin gibi hep ekşi şeyler istemiştim. Hatta herkes ye ekşiyi doğur ayşeyi diye takılıyordu bana. Ama şimdi tatli istiyor canım. Bizimki oğlan yani. Cumartesi duyarsin kalp atışlarını. O kadar güclü ve hızlı atıyorki kalpleri.

--------------------------------------------------------------------------------

rrose..........................6 mart ikinci kontrol kese gözüktü ilk kontrolde
özlenözlem ................20 mart ilk kontrol
tuğbaa........................21 mart ilk kontrol
uğur böceği
turser.........................9 martta ilk kontrol
tülay...........................24şubat ilk kontrol ikiz keseler görüldü.
prenses2020...............4 martta ilk kontrol
asu
esra
bebiş istiyoruz............10 mart ilk kontrol
ikizler 17....................13 mart ilk kontrol
canan28.....................24 şubat ilk kontrol tek kese 10 mart ikinci kontrol
esrarengiz..................7 mart ilk kontrol
ffk..............................7 mart ilk kontrol

turser canını sıkma canım herkeste belirtiler farklıdır derler.
B

Benimde halsizlik ve uyku halim yavaş yavaş başladı. Bazen başımı ve göz kapaklarımı kaldıramıyorum nedensekaydirigubbakcemile3

canım benimki basladı bide iştahsızlık var ya acım ama canım bişe isteiyo

aynen öyle acaip açım ama bişey yiyemiyorum
crinone kullanıyorum ondanda olabilir
insan çocuğu için nelere katlanıyo dimi anne olmayı anne olunca değil hamile kalınca bile anlıyo insan:))
tülaycım kalp atışlarını büyük bi ihtimalle duyarsın hemde inşallah gümbür gümbür:)
haberlerini bekliyoruz

inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
limon ağacı ekicem bahçeye:)))

kızlar yardımmmmmmmmmmmmm istiyorumm benim yumurta toplandıktan 2 gün sonra transferim yapıldı dr 11.gün kan testi yaptırabileceğimi söyledi ben 10.gün yaptırdım değer 2 çıktı yani negatif hastaneyi aradığımda erken yapmışsın 4 gün daha beklemen gerekiyordu dediler bende ama dr zaten yarından için yaptırabilirsin demişti diyorum hayır hata olmuş senin transferin erken oldu 4 gün sonra yaptır diyolar bana inandırıcı gelmedi ilaçları kestim sizce ne yapmalıyım hastane haklı olabilirmi 10.gün erkende olsa değer daha yüksek çıkmazmıydı lütfen cvpppppppppppp

kızlar cuma günü kalp atışları için gidicez ama ben çok heycanlıyım çok hemde sürekli uykum var bugün öğlen 2.30 da kalktım walla ama arada kalktım konuştum telle iğne filan oldum kalkıom yatıom hemencik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…