Suç Duyurusu Yardım

mimsiar

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
4.027
4.350
333
Ankara
Merhaba sevgili üyeler, beni rahatsız eden bir erkeği savcılığa şikayet ettim ve uzaklaştırma kararı alınmasını talep ettim, fakat bu karar çıkana kadar şikayetçi olduğum şahıs özellikle şikayetimi öğrendikten sonra karşıma çıkarsa ( tahmin ediyorum ki çıkar çünkü çok şuursuz biri) kendimi nasıl koruyabilirim, ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Siz soylemezseniz nereden ögrenecek?
Karakola cagirildiginda ögrendikten sonra da zaten yasal işlem baslamış olur.
Cok korkuyorsaniz yalniz kalmayin, acil durumlarda polisi arayin.

Siz soylemezseniz nereden ögrenecek?
Karakola cagirildiginda ögrendikten sonra da zaten yasal işlem baslamış olur.
Cok korkuyorsaniz yalniz kalmayin, acil durumlarda polisi arayin.
İfade vermek için çağrılınca öğrenmiş olacak ve uzaklaştırma kararı tabi bi süre sonra çıkar bu süreçte ne yapmalıyım diye sordum

İfadeye ne zaman çağrılırmış bir şey söylediler mi?

Konunuzun içeriğini tam bilmiyorum, kim bu şahıs, sizi nasıl rahatsız etti, nelerden korkuyorsunuz? Can güvenliğinizi tehdit mi ediyor?
Aklıma gelen ilk şeyler; telefona panik butonu uygulaması kurmak. Allah korusun birinden yardım istemeniz gerekirse, uzun uzun arayıp konuyu anlatma yerine, durumu bilen birkaç kişiyle bu uygulamayı kullanmanız faydalı olur. Hem de konumunuz karşı tarafa hemen gönderiliyor. İşe yarar görünüyor.
Çantada biber gazı, klişe ama işe yarar bir şey.
2 kızım var, ikisini de savunma sporlarına yönlendireceğim vakti geldiğinde. Şu ülkede her kadının imkanı olsa da asla böyle bir eğitim.

İfadeye ne zaman çağrılırmış bir şey söylediler mi?
Hayır daha dün şikayetçi oldum ve çağrıldıktan sonra uzaklaştırma kararı çıkana kadar mutlaka benimle iletişim kurmaya çalışacaktır o süreçte ne yapabilirim

Aile veya yakın arkadaslarınız durumu biliyor mu? Böyle zamanlarda ailenin bilmesi gerek. Can güvenliği ciddi boyuttaysa tek başınıza kalmayın. Bir arkadaşın dediği gibi biber gazı bulundurun. Teliniz hep açık olsun. Eğer sizle görüşmek isterse sakın gitmeyin.

Telefonlara böyle bir uygulama yüklendiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Beni rahatsız eden kişi takıntılı ve psikolojisi bozuk biri, tehdit falan yok ama normal biri olmadığı için tedirginim bir de işi gücü yok, kaybedecek hiçbir şeyi yok, beni de takıntı haline getirdi sürekli peşimde. Keşke zamanındasın de savunma sporlarından birini öğrenmiş olsaydım, kız çocukları için olmazsa olmaz birşey, çok iyi düşünmüşsünüz.

Ailem başka şehirde tedirgin olurlar diye bildirmedim onlara, ama çalıştığım kurumda amirler, güvenlik elemanları, iş arkadaşlarım, yakın arkadaşlarım herkes biliyor. Psikolojisi bozuk biri o yüzden tedirginim

Gerekirse izin alıp ailenizin yanında bir süre kalın. Mesleğiniz ne bu arada bilmiyorum eğer memursanız can güvenliği nedeniyle ailenizin bulunduğu şehre atamanız olur.

Hayır daha dün şikayetçi oldum ve çağrıldıktan sonra uzaklaştırma kararı çıkana kadar mutlaka benimle iletişim kurmaya çalışacaktır o süreçte ne yapabilirim

Nasıl birisi olduğuna göre değişir. Ama savcılığa gidecek kadar korkutan birisiyse ve kastettiğiniz fiziki zorlamaysa biber gazı ve elektro şok cihazı en pratik yöntemdir..

Bir diğeri konunuzu bilen birileriyle anında iletişim kurabileceğiniz panik düğmesi gibi uygulamalardır..

Başka bir yöntem fiziki savunmadır. Ama orantısız güç olacağı için direk cinsel organı nişan almaya bakın.

En son avaz avaz bağırma gelir. Ama aşırı duyarsız toplumlarda pek etkili olmaz atı alan Üsküdar'ı geçer..

Yani sonuç biber gazı ve elektro şok cihazı..

Bir önceki konundaki eski okul arkadaşın mı şikayet ettiğin? Farklı şehirdeydi sanırım. İşyerini ve ev adresini biliyor mu?

Çok iyi öyleyse, yani benimle iletişime geçmeye fırsatı olmayacaktır o zaman değil mi

sizi korkutmak istemem ama uzaklaştırma kararı çıkmasına rağmen hayatını kaybeden çok kadın oldu bu rezil adalet sistemi yüzünden. o kadar psikolojisi bozuksa tedbiri elden bırakmayın lütfen.

Psikolojisi bozuk sa isler degisir gerçekten dikkatli olun..

sizi korkutmak istemem ama uzaklaştırma kararı çıkmasına rağmen hayatını kaybeden çok kadın oldu bu rezil adalet sistemi yüzünden. o kadar psikolojisi bozuksa tedbiri elden bırakmayın lütfen.
Evet bunu bildiğim için tedirginim ben de, çünkü şahıs çok şuursuz, adli bir çok olaya karışmış bir serseri, kaybedecek hiçbir şeyi de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…