Siz soylemezseniz nereden ögrenecek?Merhaba sevgili üyeler, beni rahatsız eden bir erkeği savcılığa şikayet ettim ve uzaklaştırma kararı alınmasını talep ettim, fakat bu karar çıkana kadar şikayetçi olduğum şahıs özellikle şikayetimi öğrendikten sonra karşıma çıkarsa ( tahmin ediyorum ki çıkar çünkü çok şuursuz biri) kendimi nasıl koruyabilirim, ne yapmamı tavsiye edersiniz?
İfade vermek için çağrılınca öğrenmiş olacak ve uzaklaştırma kararı tabi bi süre sonra çıkar bu süreçte ne yapmalıyım diye sordumSiz soylemezseniz nereden ögrenecek?
Karakola cagirildiginda ögrendikten sonra da zaten yasal işlem baslamış olur.
Cok korkuyorsaniz yalniz kalmayin, acil durumlarda polisi arayin.
Hayır daha dün şikayetçi oldum ve çağrıldıktan sonra uzaklaştırma kararı çıkana kadar mutlaka benimle iletişim kurmaya çalışacaktır o süreçte ne yapabilirimİfadeye ne zaman çağrılırmış bir şey söylediler mi?
Telefonlara böyle bir uygulama yüklendiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Beni rahatsız eden kişi takıntılı ve psikolojisi bozuk biri, tehdit falan yok ama normal biri olmadığı için tedirginim bir de işi gücü yok, kaybedecek hiçbir şeyi yok, beni de takıntı haline getirdi sürekli peşimde. Keşke zamanındasın de savunma sporlarından birini öğrenmiş olsaydım, kız çocukları için olmazsa olmaz birşey, çok iyi düşünmüşsünüz.Konunuzun içeriğini tam bilmiyorum, kim bu şahıs, sizi nasıl rahatsız etti, nelerden korkuyorsunuz? Can güvenliğinizi tehdit mi ediyor?
Aklıma gelen ilk şeyler; telefona panik butonu uygulaması kurmak. Allah korusun birinden yardım istemeniz gerekirse, uzun uzun arayıp konuyu anlatma yerine, durumu bilen birkaç kişiyle bu uygulamayı kullanmanız faydalı olur. Hem de konumunuz karşı tarafa hemen gönderiliyor. İşe yarar görünüyor.
Çantada biber gazı, klişe ama işe yarar bir şey.
2 kızım var, ikisini de savunma sporlarına yönlendireceğim vakti geldiğinde. Şu ülkede her kadının imkanı olsa da asla böyle bir eğitim.
Ailem başka şehirde tedirgin olurlar diye bildirmedim onlara, ama çalıştığım kurumda amirler, güvenlik elemanları, iş arkadaşlarım, yakın arkadaşlarım herkes biliyor. Psikolojisi bozuk biri o yüzden tedirginimAile veya yakın arkadaslarınız durumu biliyor mu? Böyle zamanlarda ailenin bilmesi gerek. Can güvenliği ciddi boyuttaysa tek başınıza kalmayın. Bir arkadaşın dediği gibi biber gazı bulundurun. Teliniz hep açık olsun. Eğer sizle görüşmek isterse sakın gitmeyin.
Çok iyi öyleyse, yani benimle iletişime geçmeye fırsatı olmayacaktır o zaman değil miKarar hemen çıkıyor 24 saat içinde hakim kararına sunuluyor
Gerekirse izin alıp ailenizin yanında bir süre kalın. Mesleğiniz ne bu arada bilmiyorum eğer memursanız can güvenliği nedeniyle ailenizin bulunduğu şehre atamanız olur.Ailem başka şehirde tedirgin olurlar diye bildirmedim onlara, ama çalıştığım kurumda amirler, güvenlik elemanları, iş arkadaşlarım, yakın arkadaşlarım herkes biliyor. Psikolojisi bozuk biri o yüzden tedirginim
Hayır daha dün şikayetçi oldum ve çağrıldıktan sonra uzaklaştırma kararı çıkana kadar mutlaka benimle iletişim kurmaya çalışacaktır o süreçte ne yapabilirim
Çok iyi öyleyse, yani benimle iletişime geçmeye fırsatı olmayacaktır o zaman değil mi
Psikolojisi bozuk sa isler degisir gerçekten dikkatli olun..Ailem başka şehirde tedirgin olurlar diye bildirmedim onlara, ama çalıştığım kurumda amirler, güvenlik elemanları, iş arkadaşlarım, yakın arkadaşlarım herkes biliyor. Psikolojisi bozuk biri o yüzden tedirginim
Kamuda çalışıyorum dediğiniz gibi en iyisi tayin istemek sanırımGerekirse izin alıp ailenizin yanında bir süre kalın. Mesleğiniz ne bu arada bilmiyorum eğer memursanız can güvenliği nedeniyle ailenizin bulunduğu şehre atamanız olur.
Evet bunu bildiğim için tedirginim ben de, çünkü şahıs çok şuursuz, adli bir çok olaya karışmış bir serseri, kaybedecek hiçbir şeyi de yoksizi korkutmak istemem ama uzaklaştırma kararı çıkmasına rağmen hayatını kaybeden çok kadın oldu bu rezil adalet sistemi yüzünden. o kadar psikolojisi bozuksa tedbiri elden bırakmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?