- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Çok doğru şeyler yazmışsınız, bahsettiğim insan zaten sabıkalı ve dediğiniz gibi elini kolunu sallaya sallaya aramızda dolaşıyor. Kamuda çalışıyorum evden çıkmama gibi bir lüksüm yok keşke olsaydı"Birkac suctan " Sabikasi olan insanlar boyle o el kol sallayarak sokakta gezerler. Biz sokakta biriyle kavga etsek sikayetci olunur hapse pesimize duserler soyle adamlar aramizda dolaniyo ohh ne rahat memleket...
Kanunların sucsuzlari korumasi lazim.
siz de calismiyorsaniz ya uzak bir akraba ya gidin mumkunse evden cikmayin bi umut kessin ya da yaninizda alet edavat la dolasin. Ama ola ki ona kazara zarar verseniz suclu olursunuz o da ayri mesele !!!!! Ama goze alamazsiniz yanınizda biber gazi şok cihazi ve panik butonuyla gezin bence. Allah yardimciniz olsun.
Bu şahısla hiç alakam yok çarşıda peşime takıldı işsiz güçsüz serserinin teki. Ben de sizin gibi iş çevrem dışında karşı cinsten kimseyle muhattap olmuyorum hatta kurum içinde bile yalnızca aynı şubede çalıştığım insanlarla işle ilgili konularda iletişim halindeyim.bence bi süre bi arkadaşınızda konaklayın.
tayin isteyemiyorsanız en azından evinizin adresini biliyorsa yerinizi değiştirin taşının ve servis varsa onla gidip gelin iş yerinizi biliyorsa sizi takip etme ihtimaline karşı iş çıkışı hep arkadaş grubunuzla bi araba tutup gidin ya da servisinize binin.
neler görüyoruz haberlerde halk otobüsünde bile kadına şiddet gösteriyorlar ya da kalabalık yolun ortasında.
sizi bilmem ama ben silah eğitimi alıp ruhsatlı silah edinirdim böyle bi durumda olsam. hatta bi gün edinmek istiyorum ama işte cesaret edemiyorum onu yanımda taşıyabilir miyim diye.
başıma bunun okumuş versiyonu bana taktı dadanmaya çalışmıştı evimi bulmuş falan da resmen adamı arabayla ezerek öldürme tehditinde bulundum çünkü sürekli evimin civarında geziyordu ( nasılsa memurum diye bişey yapamaz diye düşünüyordu trafik kazasının ceza oranı daha düşük) yani artık gözüm o kadar kararmıştı. baya sinkaflı küfür ediyordum (o zaten ediyordu) defolsun başımdan diye en son sırf bela olsun başıma diye yzdıklarımı çıkarıp savcıya şikayet etmiş çok şükür savcı ne mal olduğunu anlamış da reddetmiş. ben de biraz deli rolü yapınca tırstı da kurtuldum. az sinsem korksam belki başıma abuk subuk şeyler açacaktı. o zamandan beri kendi mesleki ve okul çevrem dışında erkeklerle hiç muhattap olmuyorum. çünkü böyle psikopatlar kendilerini iyi gizliyorlar
Bu şahısla hiç alakam yok çarşıda peşime takıldı işsiz güçsüz serserinin teki. Ben de sizin gibi iş çevrem dışında karşı cinsten kimseyle muhattap olmuyorum hatta kurum içinde bile yalnızca aynı şubede çalıştığım insanlarla işle ilgili konularda iletişim halindeyim.
Yasal sure baslar başlamaz çikar zatenİfade vermek için çağrılınca öğrenmiş olacak ve uzaklaştırma kararı tabi bi süre sonra çıkar bu süreçte ne yapmalıyım diye sordum
İfade vermek için çağrılınca öğrenmiş olacak ve uzaklaştırma kararı tabi bi süre sonra çıkar bu süreçte ne yapmalıyım diye sordum
A sormayın durduk yere bela eldi beni buldu, takıntı yapmış bir kez pek vazgeçeceğe benzemiyor suç duyurusunda bulunmaktan başka çarem yoktuhay allahım şansa bak. neyse moralinizi bozmayın. bi süre paspal mı dolansanız acaba belki beğenisi gider ne bileyim. yüzük falan taksanız ters mi teper acaba bilemiyorum
Evet kanun, cezalar falan umurunda değil zaten sabıkalı birisi, tayin istemek çok mantıklı haklısınız.Yorumlara biraz baktım da kanunları ciddiye alacak biri gibi değil anlattığınız kadarıyla. Bir manyak yüzünden hayatınızı değiştirmenizi önermek bir kadın olarak canımı sıksada can güvenliğiniz için en kesin çözüm ailenizin yanına dönmeniz olacak bencede. Umarım gerek kalmadan kurtulursunuz.
Bunları kullanmayı da öğren bence. Ben de yanımda meyve bıçağı taşımayı düşünüyorum. Bir bebeğim var onunla parka gidiyoruz falan. Ama köpek saldırılarına kafayı taktım. Pitbull vb saldırgan köpekler den çok korkuyorum.Yürüyüşü hareketleri falan madde bağımlısı olduğunu belli ediyor, bir arkadaşım bana hemen biber gazı ve elektro şok cihazı temin edecek
Ben direkt savcılığa gittim dün, eğer uzaklaştırma kararı çıktıktan sonra ifadesi alınıyorsa yani şikayet edildiğini uzaklaştırma kararından sonra öğreniyorsa bu çok iyi, aslında mantıken de böyle olmalı yoksa karar çıkana kadar adam her türlü pisliği yapabilir.Sanırım o karar çıkınca polis ifadeye çağırıyor.
Bu arada siz savcıya gider işi takip ederseniz süreç hizlaniyor dosya poliste kalırsa o karar çıkana kadar aylar geçer.
Telefonlara böyle bir uygulama yüklendiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Beni rahatsız eden kişi takıntılı ve psikolojisi bozuk biri, tehdit falan yok ama normal biri olmadığı için tedirginim bir de işi gücü yok, kaybedecek hiçbir şeyi yok, beni de takıntı haline getirdi sürekli peşimde. Keşke zamanındasın de savunma sporlarından birini öğrenmiş olsaydım, kız çocukları için olmazsa olmaz birşey, çok iyi düşünmüşsünüz.
Bunları kullanmayı da öğren bence. Ben de yanımda meyve bıçağı taşımayı düşünüyorum. Bir bebeğim var onunla parka gidiyoruz falan. Ama köpek saldırılarına kafayı taktım. Pitbull vb saldırgan köpekler den çok korkuyorum.
Serbest çağrışım yaptım. Yalnız yaşıyorsanız eve eğitimli büyük bir köpek alabilirsiniz belki. Gerçi o zaman da günde 1-2 kere yürüyüşe çıkarmak lazım. Belki onu yürüyüşe çıkaracak öğrenci vb biriyle de anlasabilirsiniz
çok teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu sağolunaa evet özellikle rotweiler cinsi bu konuda baya eğitimli olabiliyor. mesela bıçak silah gibi silahları taşıyanları hissedip size saldırmaya kalkarsa etkisiz hale getirebiliyor. maddi imkanınız varsa mutlaka düşünün bunu konu sahibi.
Ben bile tedirgin oldum bence tayin isteyin. Ordan uzaklasin bir sure ailenizin yaninda kalin. Tayin cikana kadar ailenizin yanina gidin.Evet çok bozuk hatta muhtemelen madde kullanıyor şikayetimde bunu da dile getirdim.
İlk karar hemen çıkıyor. Çok emin olmamakla birlikte mahkeme olmadan polis veya savcı hemen o kararı çıkarıyor. Sonrası için ise mahkeme açılıyor ama duruşmasız karar veriliyor. Yakin bir akraba uzaklastirma karari cikartti 6-7 ay kadar once bu sekilde hatirliyorum.Aslında avukat arkadaşlar daha güzel anlatır.Ben direkt savcılığa gittim dün, eğer uzaklaştırma kararı çıktıktan sonra ifadesi alınıyorsa yani şikayet edildiğini uzaklaştırma kararından sonra öğreniyorsa bu çok iyi, aslında mantıken de böyle olmalı yoksa karar çıkana kadar adam her türlü pisliği yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?