Suç Duyurusu Yardım

bence bi süre bi arkadaşınızda konaklayın.

tayin isteyemiyorsanız en azından evinizin adresini biliyorsa yerinizi değiştirin taşının ve servis varsa onla gidip gelin iş yerinizi biliyorsa sizi takip etme ihtimaline karşı iş çıkışı hep arkadaş grubunuzla bi araba tutup gidin ya da servisinize binin.

neler görüyoruz haberlerde halk otobüsünde bile kadına şiddet gösteriyorlar ya da kalabalık yolun ortasında.

sizi bilmem ama ben silah eğitimi alıp ruhsatlı silah edinirdim böyle bi durumda olsam. hatta bi gün edinmek istiyorum ama işte cesaret edemiyorum onu yanımda taşıyabilir miyim diye.

başıma bunun okumuş versiyonu bana taktı dadanmaya çalışmıştı evimi bulmuş falan da resmen adamı arabayla ezerek öldürme tehditinde bulundum çünkü sürekli evimin civarında geziyordu ( nasılsa memurum diye bişey yapamaz diye düşünüyordu trafik kazasının ceza oranı daha düşük) yani artık gözüm o kadar kararmıştı. baya sinkaflı küfür ediyordum (o zaten ediyordu) defolsun başımdan diye en son sırf bela olsun başıma diye yzdıklarımı çıkarıp savcıya şikayet etmiş çok şükür savcı ne mal olduğunu anlamış da reddetmiş. ben de biraz deli rolü yapınca tırstı da kurtuldum. az sinsem korksam belki başıma abuk subuk şeyler açacaktı. o zamandan beri kendi mesleki ve okul çevrem dışında erkeklerle hiç muhattap olmuyorum. çünkü böyle psikopatlar kendilerini iyi gizliyorlar

Çok doğru şeyler yazmışsınız, bahsettiğim insan zaten sabıkalı ve dediğiniz gibi elini kolunu sallaya sallaya aramızda dolaşıyor. Kamuda çalışıyorum evden çıkmama gibi bir lüksüm yok keşke olsaydı

Bu şahısla hiç alakam yok çarşıda peşime takıldı işsiz güçsüz serserinin teki. Ben de sizin gibi iş çevrem dışında karşı cinsten kimseyle muhattap olmuyorum hatta kurum içinde bile yalnızca aynı şubede çalıştığım insanlarla işle ilgili konularda iletişim halindeyim.

hay allahım şansa bak. neyse moralinizi bozmayın. bi süre paspal mı dolansanız acaba belki beğenisi gider ne bileyim. yüzük falan taksanız ters mi teper acaba bilemiyorum

İfade vermek için çağrılınca öğrenmiş olacak ve uzaklaştırma kararı tabi bi süre sonra çıkar bu süreçte ne yapmalıyım diye sordum

Sanırım o karar çıkınca polis ifadeye çağırıyor.

Bu arada siz savcıya gider işi takip ederseniz süreç hizlaniyor dosya poliste kalırsa o karar çıkana kadar aylar geçer.

Yorumlara biraz baktım da kanunları ciddiye alacak biri gibi değil anlattığınız kadarıyla. Bir manyak yüzünden hayatınızı değiştirmenizi önermek bir kadın olarak canımı sıksada can güvenliğiniz için en kesin çözüm ailenizin yanına dönmeniz olacak bencede. Umarım gerek kalmadan kurtulursunuz.

hay allahım şansa bak. neyse moralinizi bozmayın. bi süre paspal mı dolansanız acaba belki beğenisi gider ne bileyim. yüzük falan taksanız ters mi teper acaba bilemiyorum
A sormayın durduk yere bela eldi beni buldu, takıntı yapmış bir kez pek vazgeçeceğe benzemiyor suç duyurusunda bulunmaktan başka çarem yoktu

Evet kanun, cezalar falan umurunda değil zaten sabıkalı birisi, tayin istemek çok mantıklı haklısınız.

Yürüyüşü hareketleri falan madde bağımlısı olduğunu belli ediyor, bir arkadaşım bana hemen biber gazı ve elektro şok cihazı temin edecek
Bunları kullanmayı da öğren bence. Ben de yanımda meyve bıçağı taşımayı düşünüyorum. Bir bebeğim var onunla parka gidiyoruz falan. Ama köpek saldırılarına kafayı taktım. Pitbull vb saldırgan köpekler den çok korkuyorum.

Serbest çağrışım yaptım. Yalnız yaşıyorsanız eve eğitimli büyük bir köpek alabilirsiniz belki. Gerçi o zaman da günde 1-2 kere yürüyüşe çıkarmak lazım. Belki onu yürüyüşe çıkaracak öğrenci vb biriyle de anlasabilirsiniz

Sanırım o karar çıkınca polis ifadeye çağırıyor.

Bu arada siz savcıya gider işi takip ederseniz süreç hizlaniyor dosya poliste kalırsa o karar çıkana kadar aylar geçer.
Ben direkt savcılığa gittim dün, eğer uzaklaştırma kararı çıktıktan sonra ifadesi alınıyorsa yani şikayet edildiğini uzaklaştırma kararından sonra öğreniyorsa bu çok iyi, aslında mantıken de böyle olmalı yoksa karar çıkana kadar adam her türlü pisliği yapabilir.

iosları bilmiyorum ama android telefonlarda s.o.s. özelliği var, ekstra bir uygulama indirmenize gerek yok. 3 kişi ayarlıyorsunuz, Allah korusun ciddi bir durum olduğunda power tuşuna 3 kere ard arda basıyorsunuz; o 3 kişiye konumunuz ve arka ve ön kameradan çekilen iki fotoğraf gönderiliyor.

aa evet özellikle rotweiler cinsi bu konuda baya eğitimli olabiliyor. mesela bıçak silah gibi silahları taşıyanları hissedip size saldırmaya kalkarsa etkisiz hale getirebiliyor. maddi imkanınız varsa mutlaka düşünün bunu konu sahibi.

çok teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun

Uzaklaştırma kararının U'su bile geçerli değil ülkemizde. En iyisi kendi yöntemlerinizle korunmak. Şok cihazı çok işe yarıyor hatta belli bir noktaya uyguladığınızda direk kendisinden geçiyor şahıs. (O noktayı bilmiyorum) ya da biber gazı olabilir. İkisini de zamanında kullanan biri olarak biber gazını şiddetle tavsiye ederim. Ama astımı var mı yok mu biliyor musunuz? Ölüme sebebiyet verebilirsiniz.

Kurumun anlayis gostermesi suan sizin can guvenliginizden onemli mi ? Bence degil tum yasal haklarinizi kullanin yillik izinleriniz sonra rapor haklariniz var. Tayin cikana kadar bi çözüm bulabilirsiniz. Bahsettiginiz insan sabikali ve madde bagimlisi uzaklastirmadan korkacak bir tip degil ayrica karar ciksada işleyecegini sanmiyorum. Kendinizi kendiniz koruyun ama bicak biber gazi vs bunlarla basiniza iş acip siz de suclu olabilirsiniz. Nereye kadar bu tedirginlikle duracaksiniz bence kalici cozum gerek

İlk karar hemen çıkıyor. Çok emin olmamakla birlikte mahkeme olmadan polis veya savcı hemen o kararı çıkarıyor. Sonrası için ise mahkeme açılıyor ama duruşmasız karar veriliyor. Yakin bir akraba uzaklastirma karari cikartti 6-7 ay kadar once bu sekilde hatirliyorum.Aslında avukat arkadaşlar daha güzel anlatır.

Nerden taniyorsunuz bu kisiyi, neyiniz oluyor ?

Biber gazı, elektro şok aleti vs ne varsa taşıyın, yalnız da kalmayın mümkünse, Allah kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…