- 8 Ağustos 2015
- 517
- 263
- 53
- 35
- Konu Sahibi denizumudum
-
bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığaanlamadım bir şey daha açıklayıcı yazsanız
Küçükler kız değişik şekilde kıskanç bugün aradım benim 2 tane kızım var bunu ben yapmadım sana dedi kızın bir arkadaşı yapmış beni hiç tanımayan biri hiç konuşmadıkNasıl yani bir kız sizin numaranızı başkalarına mi verdi peki neden ? Ne hakla ?
terbiyesiz kişilik haklarınıza saldırmış ders olsun hemen edin şikayet en azından korksun iyice uykuları kaçsınbir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa
bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa kopyaladım ama burda daha net sanırım sinirden delirmek üzereyimGerçekten hiç anlaşılmıyor anlatıklarınızüüü
süreç nasıl olcak ben hiç böyle bişey yapmadım dilekçe hazırlamam gerek mi ordan yardımcı olurlar mı biliyomusunuz ?terbiyesiz kişilik haklarınıza saldırmış ders olsun hemen edin şikayet en azından korksun iyice uykuları kaçsın
reşit 20 yaşında ikiside ben 27 yaşındayımAşık olduğunüz iddia edilen kişi reşit değil mi? Tövbeler olsun çocuk istismarıyla mı suçlanıyorsunuz ben anlamadım
bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa yukarıya sinirle karman çorman yazmışım birde burdan okursanız biraz gerginim bugün her telefonu açan teklifle geldi hiç bukadar kötü olmamıştımAnlaşılmıyorr
Numaranı değiştirbir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa yukarıya sinirle karman çorman yazmışım birde burdan okursanız biraz gerginim bugün her telefonu açan teklifle geldi hiç bukadar kötü olmamıştım
Çocukla karşılıklı olarak aramızda abla kardeş ilişkisinden başka bişey yok eşi yanlış anlıyor beni suçluyor durmadan bunu arkadaşlarıyla paylaşıyor intikam almak için 22 yaşında başka bi kız numaramı dağıtıyorHeralde kendisinden 7 yaş küçük evli bir adam konu sahibine aşık olmuş eşide durumu öğrenince konu sahibini teşhir ve rencide etmiş
Doğru anlamışmıyım konu sahibi
Süreç nasıl işler bilmiyorum ama sakin olun düşünerek karar verin
bu kadar panik halinde yazınca daha feci bir durum sandım. İkiniz de bekar insanlarsanız ona aşık diye dedikodu yapılması tamam sinir bozucu ama savcılığa şikayet edecek kadar hakaretamiz bir şey değil bence. Ha telefon numaranızı izinsiz vermişler bir de telefon ve mesajla taciz ve hakarete uğruyorsanız şikayet edin tabii kireşit 20 yaşında ikiside ben 27 yaşındayım
2 hafta önce değiştirdim bankalar falan hepsini yeniledim şimdi bukadar kısa sürede değiştirmek istemiyorum benim bi suçum yokken birde neden susuyum sadece mahkeme şikayet falan nasıl oluyor onu öğrenmek istiyorumNumaranı değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?