- Konu Sahibi denizumudum
-
Doğru anlamışımÇocukla karşılıklı olarak aramızda abla kardeş ilişkisinden başka bişey yok eşi yanlış anlıyor beni suçluyor durmadan bunu arkadaşlarıyla paylaşıyor intikam almak için 22 yaşında başka bi kız numaramı dağıtıyor
Sadece yukariya karman corman yazsaniz iyi, burasi da karman corman.bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa yukarıya sinirle karman çorman yazmışım birde burdan okursanız biraz gerginim bugün her telefonu açan teklifle geldi hiç bukadar kötü olmamıştım
söyledim söylememmi karısı değil benim hiç tanımadığım kızın bir arkadaşı yaptırmış öyle kötü teklifler aldım ki yani çok zor bir durumAnladığım kadarıyla evli bir adam 20 yaşında karısı senin ona aşık olduğunu iddia ediyor ve bu yüzden telefonunu dağıtıyor peki arayıp bu kişiye dedin mi karın böyle böyle yapıyor diye şikayet edeceğim diye
Bu cocuk evlimi pekisöyledim söylememmi karısı değil benim hiç tanımadığım kızın bir arkadaşı yaptırmış öyle kötü teklifler aldım ki yani çok zor bir durum
Çok teşekkür ederim sadece şunu sormuştum her nekadar anlatamasamda kötü bir gün geçirdim çok sağolunSizden 7 yaş küçük bir kişinin eşi mi bu kız dediğiniz.
Sizi arayan numaraları ve mesajları silmeyin.Ekran görüntülerini de alın hatta.
Savcılığa dilekçe ile suç duyurusunda bulunun ve bu ekran görüntülerini de ekleyin.
TCK-- MADDE 136
Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme
(1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, (Değişik ibare: 6526 - 21.2.2014 / m.4) “iki yıldan” dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır
Kk külübünden bir tercuman tayin etsekSadece yukariya karman corman yazsaniz iyi, burasi da karman corman.
Yasiniz 27 daha kendinizi burda ifade edemezken savcilikta nasil anlatacaksiniz acaba?
Evet 2 tanede çocukları varBu cocuk evlimi peki
Karısı mı numaranı veriyor başka bir kıza yayması için tek tek soruyorum ki herkes anlasınEvet 2 tanede çocukları var
Oğlanla kız evli numaramı dağıtan kızın arkadaşıBu kız, sizden 7 yaş küçük olan çocuğun nesi oluyor? Evli olan kız mı yoksa çocuk mu?
Adam 22 yaşında 2 çocuğumu var?Evet 2 tanede çocukları var
Karısı böyle bişey yapmadım ben dedi anlattığına göre arkadaşı kendi kafasına göre dağıtmış bana kızıp yani orasını tam anlamıyla bende çözemedimKarısı mı numaranı veriyor başka bir kıza yayması için tek tek soruyorum ki herkes anlasın
Nxhslj öshsld şshsşfj lmshjks şdjsöxksşdhs dkxusşd skdhksşs sljdhsşd sşkdhsh sdıfis msufğend idjsşdlh şdhsofdöcj şsjd djsişdm lz djlfi ldhdldkdldl dlshsşfhd cjdlf mxhkdşfjsnd zlxhspd şxhpdmsş şahendichel zğshdşcıü isjxudğs şsjxhdşf sjsksğs pdhslndl kfjdllf kdhdllf mdhdkd kdhdkdkf ldjdkflf kdhdlflf dkdjdlfkfjflfkfkkfkf ldhstdşmd ldjdldbir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa
kızla oğlan 20 yaşında 2 çocukları var numaryı dağıtan kız 22 yaşındaymışAdam 22 yaşında 2 çocuğumu var?
Aman tanrım didim!!! neyse ben kaçarkızla oğlan 20 yaşında 2 çocukları var numaryı dağıtan kız 22 yaşındaymış
Rica ederim.Geçmiş olsun.Moralinizin bozuk olması normal.İnternette savcılık şikayet dilekçe örnekleri vardır.Çok teşekkür ederim sadece şunu sormuştum her nekadar anlatamasamda kötü bir gün geçirdim çok sağolun
Belki sabaha sakinleşince normale dönerim telefonda duyduklarım beni fazlasıyla sinir krizine sürükledi.Ben tedavi gördüm sinir kontrolü için şuan yaşadığım şey korkutucu sadece adli olması en hayırlısı.Bu sinirle biraz normal sanırımSadece yukariya karman corman yazsaniz iyi, burasi da karman corman.
Yasiniz 27 daha kendinizi burda ifade edemezken savcilikta nasil anlatacaksiniz acaba?
2 hafta önce değiştirdim bankalar falan hepsini yeniledim şimdi bukadar kısa sürede değiştirmek istemiyorum benim bi suçum yokken birde neden susuyum sadece mahkeme şikayet falan nasıl oluyor onu öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?