Suç Duyurusunda Bulunucam

Pardon şimdi gördüm karşı tarafın evli olduğunu. Mesajla ağzının payını verin ve devam ederse taciz ve hakaretten dava açacağınızı söyleyin elinizde kanıt da olur.

Doğru anlamışım
Durumu eşine anlatın iletişim yolunu deneyin ilk olarak

Sizden 7 yaş küçük bir kişinin eşi mi bu kız dediğiniz.
Sizi arayan numaraları ve mesajları silmeyin.Ekran görüntülerini de alın hatta.
Savcılığa dilekçe ile suç duyurusunda bulunun ve bu ekran görüntülerini de ekleyin.

TCK-- MADDE 136
Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme
(1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, (Değişik ibare: 6526 - 21.2.2014 / m.4) “iki yıldan” dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır

Sadece yukariya karman corman yazsaniz iyi, burasi da karman corman.
Yasiniz 27 daha kendinizi burda ifade edemezken savcilikta nasil anlatacaksiniz acaba?

söyledim söylememmi karısı değil benim hiç tanımadığım kızın bir arkadaşı yaptırmış öyle kötü teklifler aldım ki yani çok zor bir durum

Çok teşekkür ederim sadece şunu sormuştum her nekadar anlatamasamda kötü bir gün geçirdim çok sağolun

Nxhslj öshsld şshsşfj lmshjks şdjsöxksşdhs dkxusşd skdhksşs sljdhsşd sşkdhsh sdıfis msufğend idjsşdlh şdhsofdöcj şsjd djsişdm lz djlfi ldhdldkdldl dlshsşfhd cjdlf mxhkdşfjsnd zlxhspd şxhpdmsş şahendichel zğshdşcıü isjxudğs şsjxhdşf sjsksğs pdhslndl kfjdllf kdhdllf mdhdkd kdhdkdkf ldjdkflf kdhdlflf dkdjdlfkfjflfkfkkfkf ldhstdşmd ldjdld
.
Yazdıklarınızdan anladığım sadece bu.
Hayır yani imla kurallarına uyma takıntım falanda yok ama ne diyorsunuz hiç anlaşılmıyor. Koca paragrafta bir adet dahi noktalama işareti bile yok. Biraz düzgün yazın lütfen. Hadi bunuda geç olay örgüsü çok karışık kim kim oluyor hiç belli değil.

Çok teşekkür ederim sadece şunu sormuştum her nekadar anlatamasamda kötü bir gün geçirdim çok sağolun
Rica ederim.Geçmiş olsun.Moralinizin bozuk olması normal.İnternette savcılık şikayet dilekçe örnekleri vardır.
Örnek şablon dilekçeyi kendi olayınızı anlatarak yazın,4 nüsha çıkarın,kimlik fotokopinizi ekleyin ve olayı az ve öz şekilde açıklayın.

Sadece yukariya karman corman yazsaniz iyi, burasi da karman corman.
Yasiniz 27 daha kendinizi burda ifade edemezken savcilikta nasil anlatacaksiniz acaba?
Belki sabaha sakinleşince normale dönerim telefonda duyduklarım beni fazlasıyla sinir krizine sürükledi.Ben tedavi gördüm sinir kontrolü için şuan yaşadığım şey korkutucu sadece adli olması en hayırlısı.Bu sinirle biraz normal sanırım

Şimdi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…