- 8 Ağustos 2015
- 517
- 263
- 53
- 35
- Konu Sahibi denizumudum
-
Tamamdır şimdi hemen araştırıp hazırlayacağım teşekkür ederim tekrar iyi gecelerRica ederim.Geçmiş olsun.Moralinizin bozuk olması normal.İnternette savcılık şikayet dilekçe örnekleri vardır.
Örnek şablon dilekçeyi kendi olayınızı anlatarak yazın,4 nüsha çıkarın,kimlik fotokopinizi ekleyin ve olayı az ve öz şekilde açıklayın.
bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa kopyaladım ama burda daha net sanırım sinirden delirmek üzereyim
Şimdi siz benim o kadar soru sorduktan sonra değilde ilk okuyuşta anladığınızı mı iddia ediyorsunuz valla süpersinizNe takildiniz anlatim şekline.
Anlasimayacak bişi gormedim.
Bı okuyusta anlaşılıyor zaten.
Kadın zaten sinirli. Bı öfkeyle gelip burdan yardım istiyor. Derman olmaya çalışmak yerine ne yazdın diye yüzlerce kez soruluyor.
Anlamadıysanız çıkın.
Gelelim cevaba.
Bu durum bir suçtur.
Kimse sizin numaranızı internette yada başka bir yerde uygunsuz sekilde yayamaz.
Sinirim geçince belki suç duyurusunda bulunmam diyorsunuz ama yanlış yaparsınız.
Böyle insanlara haddini bildirip, kafalarına gore racon kesemeyeceklerini ogretmeklazim ki başka birilerinin daha canını yakamasinlar.
Siz belki bu durumdan kurtulursunuz fakat böyle bir olay başka insanlarda başka sonuçlar dogurabilir.
Ülkemizde cahil insan çok. Namus bekçisi çok.
Tore cok, kadinlari öldüren çok.
Bu yüzden susmayin.
Kotuluge ses çıkarmamakta kotuluktur.
bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa yukarıya sinirle karman çorman yazmışım birde burdan okursanız biraz gerginim bugün her telefonu açan teklifle geldi hiç bukadar kötü olmamıştım
Şimdi siz benim o kadar soru sorduktan sonra değilde ilk okuyuşta anladığınızı mı iddia ediyorsunuz valla süpersiniz
Mesela ben 7 yaş küçük bir cocuğa aşık olduğuma inanan eş derken kendi eşinden bahsettiğini düşünmüştûm
Anlaşılmıyorr
EvetNoktalama işareti kullanmıyor ki. Kendisine göre yeniden yaptığı açıklamaları okumama rağmen anlamadım.
Ağzınıza sağlıkŞimdi siz benim o kadar soru sorduktan sonra değilde ilk okuyuşta anladığınızı mı iddia ediyorsunuz valla süpersiniz
Mesela ben 7 yaş küçük bir cocuğa aşık olduğuma inanan eş derken kendi eşinden bahsettiğini düşünmüştûm
Çocukla karşılıklı olarak aramızda abla kardeş ilişkisinden başka bişey yok eşi yanlış anlıyor beni suçluyor durmadan bunu arkadaşlarıyla paylaşıyor intikam almak için 22 yaşında başka bi kız numaramı dağıtıyor
Nokta yok....bir çocuk var benden 7 yaş küçük abla diyo bana bende kardeşim diyorum kız israrla benim ona yan gözle baktığımı söylüyor bu arkadaş evli dün bayramlaştık telefondan sadece yazışmaları görmüş kız sabah beni aradı ileri geri konuştu ses etmedim küçük diye kapattım telefonu kızda 7 yaş küçük arkadaşına anlatıyo kız durumu arkadaşıda benim numarmı sosyal medyada terbiyesiz bir biçimde dağıtın diye paylaşıyor şikayet edicem sabah savcılığa kopyaladım ama burda daha net sanırım sinirden delirmek üzereyim
Küçükler kız değişik şekilde kıskanç bugün aradım benim 2 tane kızım var bunu ben yapmadım sana dedi kızın bir arkadaşı yapmış beni hiç tanımayan biri hiç konuşmadık
adamın eşi sosyal medyada paylaşmış reşit olmayacağını düşünmüyorumAşık olduğunüz iddia edilen kişi reşit değil mi? Tövbeler olsun çocuk istismarıyla mı suçlanıyorsunuz ben anlamadım
Evet ben ilk mesajda durumu anlayamamışımadamın eşi sosyal medyada paylaşmış reşit olmayacağını düşünmüyorum
benim bu yazıdan anladığım
kadın erkeğe mesaj atmış
karısı görünce sosyal medyada eşine aşık diye ifşa etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?