Suç Duyurusunda Bulunucam

Tamamdır şimdi hemen araştırıp hazırlayacağım teşekkür ederim tekrar iyi geceler

Ne takildiniz anlatim şekline.
Anlasimayacak bişi gormedim.
Bı okuyusta anlaşılıyor zaten.

Kadın zaten sinirli. Bı öfkeyle gelip burdan yardım istiyor. Derman olmaya çalışmak yerine ne yazdın diye yüzlerce kez soruluyor.
Anlamadıysanız çıkın.

Gelelim cevaba.
Bu durum bir suçtur.
Kimse sizin numaranızı internette yada başka bir yerde uygunsuz sekilde yayamaz.
Sinirim geçince belki suç duyurusunda bulunmam diyorsunuz ama yanlış yaparsınız.

Böyle insanlara haddini bildirip, kafalarına gore racon kesemeyeceklerini ogretmeklazim ki başka birilerinin daha canını yakamasinlar.

Siz belki bu durumdan kurtulursunuz fakat böyle bir olay başka insanlarda başka sonuçlar dogurabilir.

Ülkemizde cahil insan çok. Namus bekçisi çok.
Tore cok, kadinlari öldüren çok.

Bu yüzden susmayin.
Kotuluge ses çıkarmamakta kotuluktur.

Nokta yok nasıl anlayalım. Kız kim? 7 yaş küçük olan kişi kız dediğin kişinin neyi oluyor? Kimin 2 tane kızı var falan filan gibi sorular var.

Şimdi siz benim o kadar soru sorduktan sonra değilde ilk okuyuşta anladığınızı mı iddia ediyorsunuz valla süpersiniz
Mesela ben 7 yaş küçük bir cocuğa aşık olduğuma inanan eş derken kendi eşinden bahsettiğini düşünmüştûm

Sabvil

Eğer sizi tekrar arayan olursa numaranızı nereden aldığını sorun. İnternet sitesi derse sitenin adresini isteyin. Veya (atıyorum) otobüs durağında yazıyor derse hangisi olduğunu sorun.
Sonra bu bilgilerle savcılığa şikayete gidin.

Belki de sizi eşine asılmakla suçlayan “sizden 7 yaş küçük eş” burada durumu anlattıysa dolduruşa gelmiştir(kuvvetle muhtemel). Ablasını bile erkek arkadaşına yan gözle bakmakla suçlayıp onca laf yemesini sağlayanları gördü bu gözler(rezalet).
Neyse sonuçta yaptığı suçtur, bir avukatla görüşüp uygun şekilde suç duyurusunda bulunabilirsiniz, geçmiş olsun.

Ağzınıza sağlık

Bir de yardımcı olabilmek adına soruyoruz zaten, olayda kaç insan geçiyor, hangi biri ne anlaşılmıyor.. “anlamıyorsanız çıkın” falan da konu sahibinin vereceği (onun bile bir yere kadar, herkes yorumunda özgür) karar..

Çocukla niye mesajlaşıyorsunuz kim ki bunlar ne yakınlığınız var yaşı küçük bile olsa ne gerek var ne kardeşliği bu böyle kızın yaptığı tabi ki suç ama sizin de mesajlaşmanız bana tuhaf geldi

Nokta yok....
Virgul yok...
Paragraf yok...
Nasıl anlaşılacak bu yazi

Aşık olduğunüz iddia edilen kişi reşit değil mi? Tövbeler olsun çocuk istismarıyla mı suçlanıyorsunuz ben anlamadım
adamın eşi sosyal medyada paylaşmış reşit olmayacağını düşünmüyorum
benim bu yazıdan anladığım
kadın erkeğe mesaj atmış
karısı görünce sosyal medyada eşine aşık diye ifşa etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…