• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suçlu kim

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba

cumartesi günüden beri çok sinirlerim bozuk. olayı dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Ramazan'ın ilk günü annemin teyzesi iftara çağırdı. eşim gelmez biliyorum. Anneme eşim gelmeyecek dedim. Annem başladı bu sefer vay efendim ne demek gelmicek mecbur gelmeye falan bir sürü konuştu bana. bu sefer ben anneme sinirlendim eşimle kavga etmeye başladım.. Artık öyle bir noktaya geldikki defol git bu evden istemiyorum seni diye bağırmaya başladım. bütün eşyalarını dolaptan topladım çöp poşetine koydum kapıya bıraktım. o sırada annem geldi. noluyo falan dedi. anlattım bende durumu. bu sefer annem bağırmaya başladı. hadi dedim yürü gidelim tamam.. neyse tam evden çıkıcaz baktım eşim ağlıyor. evden çıktım geri geldim.. tamam git bende sen gelmeden gitmiş olurum dedi. ben çıktım evden annemle yoldayız dedim ki anne ben seni metroya bırakayım içim hiç rahat değil eve döneyim.
vay efendim o lafı söylemem le annemin yol ortasında avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu.
ben nasıl onu yarı yolda bırakırmışım... al çocuğunu defol git. bana birdaha getirme. evime ayak basamazsın neler neler herkez bize bakıyor.
neyse ben eve döndüm annemde eve gitmiş teyzesine gitmemiş.
aradım 1 saat sonra dedimki hadi anne gidelim bekliyorum seni bu sefer küfür etti suratıma kapattı. yine yetinmedim evine gittim. kapıdan kovdu. getirme çocuğunu dedi.
kızıma annem bakıyor. ne zaman sinirlense hemen çocukla tehtid ediyor beni. bende çocuk değilim artık 36 yaşındayım hazmedemiyorum artık.

ve daha iyi anlaşılsın diye söylüyorum.. evlendiğimden beri hiç bir hafta sonu beni evde oturtmadı. herhafta sonu biryere götürdü ve yatılı eşimle daha bir hafta sonumuz olmadı beraber geçirdiğimiz.

kızıma idareten yengem bakacak bayrama kadar ve bu sabah ne annem ne babam aradı çocuk nerde diye. çok kırgınım suçlu benmiyim.

kızlar merhaba

cumartesi günüden beri çok sinirlerim bozuk. olayı dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Ramazan'ın ilk günü annemin teyzesi iftara çağırdı. eşim gelmez biliyorum. Anneme eşim gelmeyecek dedim. Annem başladı bu sefer vay efendim ne demek gelmicek mecbur gelmeye falan bir sürü konuştu bana. bu sefer ben anneme sinirlendim eşimle kavga etmeye başladım.. Artık öyle bir noktaya geldikki defol git bu evden istemiyorum seni diye bağırmaya başladım. bütün eşyalarını dolaptan topladım çöp poşetine koydum kapıya bıraktım. o sırada annem geldi. noluyo falan dedi. anlattım bende durumu. bu sefer annem bağırmaya başladı. hadi dedim yürü gidelim tamam.. neyse tam evden çıkıcaz baktım eşim ağlıyor. evden çıktım geri geldim.. tamam git bende sen gelmeden gitmiş olurum dedi. ben çıktım evden annemle yoldayız dedim ki anne ben seni metroya bırakayım içim hiç rahat değil eve döneyim.
vay efendim o lafı söylemem le annemin yol ortasında avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu.
ben nasıl onu yarı yolda bırakırmışım... al çocuğunu defol git. bana birdaha getirme. evime ayak basamazsın neler neler herkez bize bakıyor.
aradım 1 saat sonra dedimki hadi anne gidelim bekliyorum seni bu sefer küfür etti suratıma kapattı. yine yetinmedim evine gittim. kapıdan kovdu. getirme çocuğunu dedi.
kızıma annem bakıyor. ne zaman sinirlense hemen çocukla tehtid ediyor beni. bende çocuk değilim artık 36 yaşındayım hazmedemiyorum artık.

ve daha iyi anlaşılsın diye söylüyorum.. evlendiğimden beri hiç bir hafta sonu beni evde oturtmadı. herhafta sonu biryere götürdü ve yatılı eşimle daha bir hafta sonumuz olmadı beraber geçirdiğimiz.

kızıma idareten yengem bakacak bayrama kadar ve bu sabah ne annem ne babam aradı çocuk nerde diye. çok kırgınım suçlu benmiyim.

tuhaf anneniz neden bu kadar tepkili eşinizle evlenmenizi istemiyor muydu? anneniz eşinizle aranızı bozmaya çalışıyor gibi geldi bana :44:

Bu arada esin ayrildi mi evden genelde erkek anneleri boyledir ama senin annen abartmis biraz zaman ver. cocuguna bi bakici bul ve aileni de evine karistirma

anneniz yüzünden eşinizle yaşadıgınız hüsümete ne demeli....
eşinizle durumunuz şuan nedir

Vallahi anneniz de siz de biraz fazla agresifsiniz sanırım.

ne o öyle kocanın çamşırlarını çöp poşetine koyup kapının önüne koymalar.

anneniz en baştan eşinizi istemediyse hala daha acısını çıkartmaya çalışıyor galiba.

o sizin çocuğunuzsa onun da torunu değil mi, etrafımda hep duyuyorum torun evlattan fazla seviliyor diye.

hem çocuğunuza bakack dünyadaki tek insan anneniz değil sizi böyle tehdit etmesi çok ayıp.

çocukla tehdit etmemiş olsaydı aynı oranda hatalısınız derdim ama şimdi anneniz haksız gibi.

yine de annedir alttan almak lazım, siz de çocuğunuzu onlara götürmeyerek cezalandırın, yada ben öyle yapardım .

Bence ailenize ve kararlarınıza kimseyi karıştırmamalısınız bu sizin yada eşinizin annesi farketmez. :20:
eşinize haksızlık etmişsiniz şu mübarek günlerde yok yere üzmüşsünüz adamcağızı bu sizin de vicdanınızı sızlatmış ki dayanamayıp geri dönmüşsünüz.ayrıca annenizin tepkileri de hiç hoş gelmedi açıkçası, aile saadetiniz için en kısa zamanda annenize olan bağımlılığınızı sona erdirin ve kızınıza yeni bir bakıcı bulun.

Canim uzuldum. Annen olayi cok abartmis gibi geldi bana. Beni yari yolda birakamazsin derken herhalde yuvani yikmani istememistir. Sanirim esine bir ders vermek istedi. Sende esinin aglamasina dayanamayinca cileden cikmis. Ama esinde biraz kabalik etmis. Davete gitmesi gerekiyordu. Teyzenizi sevmese bile annenin, senin hatirina gitmeliydi. Annen nankorluk yaptiginizi dusunuyor muhtemelen. Elbetteki iyilik karsiliksiz yapilmali, torununa bakarken karsilik beklememeli ama biz insanoglu herseyin karsiligini bekleyen yaratiklariz malesef. Olayda herkes biraz suclu kimse sucsuz gelmedi bana. Bence sende esinle kavga etme annen yuzunden. Guzellikle soyle olmuyorsa da emin ol erkekler kavgayla bile yapmak istemedikleri birseyi yapmazlar. Cocuguna bir sure baskasi baksin. Annenin siniri gecene kadar. Annenle de siniri gecince konus. Esini de anneni de sevdigini, kimseyi kaybetmek istemedigini soyle. Seni anlayacaktir. Esinle de kavga etmek yerine biraz uzak dur kirginligini anlasin. Emin ol boylesi daha dogru sonuclar almani saglar.

Merhabalar;

Affınıza sığınarak birkaç yorumda bulunacağım;

Annenizin dolduruşuna gelip eşinizi suçlamışsınız gibi geldi.Sonuçta gelmemesi onu evden kovacak kadar büyük bir mesele mi?
Sanırım anneniz yanlış anlamayın ama kızınıza bakmamak için bahane üretiyor gibi geldi bana.
Ayrıca çok küçük değilse kreş düşünmezmisiniz.?

EDİT:Kızım 14.ayından itibaren kreşe gidiyor.18. ayına girecek.

kızlar merhaba

Burda iki suçlu var biri anneniz yaptıklarından dolayı biri de sizsiniz eşinize yaptıklarınızdan dolayı. Ramazan gunünde kendi kendinize sinirlenip adama bunları yapıp ağlatmaya hakkınız yok ki. Gelmek istemese bile buna hakkınız yok. Aynı şeyi kocanız yapsaydı annesine sinirlenip size bağırıp çağırıp esyalari cop posetiyle kapıya koysaydı ne yapardınız. Esyalari cop posetiyle kapıyı koymak demek eşinize evde vasıfsız bir cop muamelesi yapmaktır.

Anneniz belli ki kocanizi sevmiyo, eger sevseydi ne yapip edip sizi o halde gordugunde baristirirdi sizi. Bi yandan cocugunun babasi diger yandan seni buyuten annen. Atsan atilmaz, satsan satilmaz misali. Ortada kalmissin bes belli. Bence kocanla arani hic bozma genellikle erkekler oyle yerlere gitmeyi sevmez bu konuda ustune gitmene gerek yok. Ucuncu sahizlar yuzundende yuvani yikmanada gerek yok. Allah yardimcin olsun bacim insallah annen hatasini anlarda sana geri doner...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Çocuk bakmak o kadar kolay değil yaşın ilerlediyse özellikle..anneler önce torunlarını istiyorlar bakmak için bi süre sonra bu onlara yük olmaya başlıyor,sinirler tavan yapıyor.Muhtemelen eşinizin çocukla hiç ilgilenmediğini vs de düşünüyordur bu sebeple eşinize kızıyordur.Maddi durumunuz yeterli ise çocuğunuzu annenize değilde bir bakıcıya bırakmanızı öneririm.

anneniz suçlu..

ramazanın ilk günü yani oruç bu sene çok yorucu çok zor.. allah kolaylık versin tutanlara .. ayrıca öyle olmasa bile ramazanın ilk günü annenin teyzesine gitmek de neyin nesi.. hatta eşinin isteği hiç mi önemli değil. gitmek istemiyorsa gidilmez.. sen gidersin ya da ne biliyim baktınız ısrarlar devam ediyor eşin de bir gün gider..

ama böyle zorlamak gerçekten haksızlık.. annenizin yaptığı ise suç..

annenizin lafına gidip kavga etmişsiniz. anneniz bunun farkında ama hiç oralı değil. ne demek ya onun yüzünden kavga ediyorsunuz orta yolu bulup kızım istersen erteleriz başka zaman deyip seni sakinleştireceğine yaptığı çok kötü birşey..
sonra içiniz rahat etmemiş dönmek istemişsiniz yine anneniz kötü rolde bağırmış çağırmış..

elbette için rahat etmez.. o senin eşin orası senin yuvan..

ne yalan söyleyim annen eşinden seni ayırmak istiyor herhalde. eline ne geçecek bilmiyorum ama yaptığı çok yanlış..suç..

kızlar merhaba

olan zavallı kocanla çocuğa olmuş:ssz:

hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.
eşimle eve dönünce konuştuk ben ufak bir sinir krizi geçirdim.. yeter artık dayanamıyorum ikinizin arasında kalmaktan bıktım diye.. eşim yanıma geldi sarıldı ben seni anlıyorum. üzme kendini geçecek dedi. hadi çocuğu giydir dışarı çıkalım dedi. şu an eşimle iyiyiz. kızıma yengen bir süre bakacak çok fazla bir ücret veremem ama yinede vereceğim biraz. 1-2 ay idare edecek sonra kreş.
annem eşimi severdi aslında ama son bir kaç aydır ondan nefret ediyor gibi anlamadım.
tabiiki annedir atsan atılmaz satsan satılmaz ama son yaptığı çok zoruma gitti bir müddet görüşmeyi düşünmüyorum zaten..
hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Anneniz kesinlikle normal değil, ama sizin de ben de bu annenin kızıyım der bir duruşunuz var.

Bu arada, çocuğunuzla tehdit etmesi resmen fırsatçılık, ama bakmak gibi bir zorunluluğu da yok tabii. Ben olsam bu kadar lafın üzerine ne çocuğuma baktırırım, ne evime müdahale ettiririm.

.

Anneniz kesinlikle normal değil, ama sizin de ben de bu annenin kızıyım der bir duruşunuz var.

Bu arada, çocuğunuzla tehdit etmesi resmen fırsatçılık, ama bakmak gibi bir zorunluluğu da yok tabii. Ben olsam bu kadar lafın üzerine ne çocuğuma baktırırım, ne evime müdahale ettiririm.

.

hayatta en korktuğum şey ANNEM GİBİ OLMAK'tı. Annemle babamın kavgalarına şahit olarak büyüdüm. hep dua ederdim rabbim annem gibi olmayayım diye. ve kendimi çok zorluyorum. aslında iyi bir eşim ben hep desteğimdir eşime ama işte soytur çeker oktur kokar diye bir laf varya. yine dua ediyorum ve söylüyorum ben onun gibi olmayacağım.

Ne tuhaf bir anneniz var sanki üvey evlatsınız hoş insan olan böyle davranmaz karşındakine çok acımasız, benim annem aman kızım kocan ile aran bozulmasın der her seferinde içi gider bu anne bir tuhaf geldi neden bu öfke :26: bana kalırsa farklı birşey var sizinde bilmediğiniz belki yoksa neden bir insan bu kadar tepki versin ki sizce de mantıksız değil mi ? :44:

hayatta en korktuğum şey ANNEM GİBİ OLMAK'tı. Annemle babamın kavgalarına şahit olarak büyüdüm. hep dua ederdim rabbim annem gibi olmayayım diye. ve kendimi çok zorluyorum. aslında iyi bir eşim ben hep desteğimdir eşime ama işte soytur çeker oktur kokar diye bir laf varya. yine dua ediyorum ve söylüyorum ben onun gibi olmayacağım.

Eşiniz ılımlı ve sabırlı biri sanırım. Üstüne çok gidiyorsunuz ama onu bıktırmayın. Her istediğinizi yapmak zorunda değil. Onun düşüncelerine isteklerine de önem vermelisiniz. Konuşmada sesi yükseltmeden sakin konuşmaya çalışın bağırıp çağırıp hiç bir şey geçmez elinize. Ama tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır unutmayın.

Belli ki anneniz ayrılmanızı istiyor. Sizin kavga etmenize sebep olmuş bir de üstelik trip atıyor, kendi annemi düşünüyorum eşimle aramızda en ufak bir tartışma çıksa çok üzülür buna sebep olmak bir yana dursun.

Eşinin degerini bil..Seni seven iyi bir adamla evlisin..Arada kalip onu uzme..Problemler cogaldikca o da artik yeter demeye baslar (hakli olarak)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X