• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suçlu kim

Yani bunu yapan eşinizin annesi olsaydı, burada hem eşiniz hem annesi taşa tutulurdu. Canlandırın zihninizde dayatmacı bir kayınvalide ve karısının eşyalarını kapı önüne koyan bir kocayı...

Yumuşacık yorumlari okuyunca ben de ayni seyleri dusundum. Bunu yapan erkek ve annesi olsaydi hoooooyyyyttttt bosan yorumlari havalarda ucusurdu.
Yazik cok üzüldüm adama. Allah korusun abilerimi dinimuz amin..
Bi saniye ya düşündüm de üzülmedim. Herkes layik oldugu hayati yasar.

Nasıl yani 2,5 yıldır sizi evde oturtmadı, yatılı götürdü bir yerlere?
Gerçek mi bu, siz annenizin her dediğine he mi diyorsunuz?

Boşanma sebebi resmen.

doğru söylüyorsunuz.. eşim gerçekten mübarek adam ki hala beni çekiyor. ama gerçekten ikimiz arasında hiçbir problem yok.. annemde artık yıllardır nasıl sindirdiyse beni hiçbirşeyine hayır diyemiyorum.

eşiniz büyüklük gösterip annenle aranı yumuşatmaya çalışıyor annen ise... neyse işte büyüklük ve destek böyle oluyor.

ne güzel maddi durumunuzu da düzelmişsiniz.. eşinle aranı bozma.. kimseyi karıştırma.. onun düşüncelerini al.. çocuğun için yuvan için .. kendin içinde tabi. aile olmuşsun artık sen..

annene de gelince anlamadım ki derdi ne? peki baban ne diyor bu duruma.. çocuk nerde dediklerine göre annen de anlatmamış..
valla sen babanı al karşına durumu anlat.. böyleyken böyle de.. niye böyle yapıyor annem de.. onlar benim ailem de.. sana değer veren bir aile.
annen sana ve torununa değer vermiyor.burası kesin..

eşiniz büyüklük gösterip annenle aranı yumuşatmaya çalışıyor annen ise... neyse işte büyüklük ve destek böyle oluyor.

ne güzel maddi durumunuzu da düzelmişsiniz.. eşinle aranı bozma.. kimseyi karıştırma.. onun düşüncelerini al.. çocuğun için yuvan için .. kendin içinde tabi. aile olmuşsun artık sen..

annene de gelince anlamadım ki derdi ne? peki baban ne diyor bu duruma.. çocuk nerde dediklerine göre annen de anlatmamış..
valla sen babanı al karşına durumu anlat.. böyleyken böyle de.. niye böyle yapıyor annem de.. onlar benim ailem de.. sana değer veren bir aile.
annen sana ve torununa değer vermiyor.burası kesin..

çocuk nerde diye kimse aramadı.. babam da zavallım artık oda bıkmış hiç birşeyi ile ilgilenmeiyor.

evet çerkesim :)

hımm bende çerkesim eşim deil...o nedenle bende benzeer sorunlar yaşadım babamla.....eşimin ailesi çok rahat herşeyi konuşurlar eşimde doğal olarak rahat bilirsiniz bizde pek çocuk sevilmez büyüklerin yanında....babam sürekli bunu takıntı yapardı...kendimi eşimin yerine koydum çekilmez bi durum ve eşim anlayamaz çünkü o kültürle yetişmedi...babama gerekli sekilde izah ettim...eşim de anlayılı davrandı ve atlattık...arda kalmanın ne demek olduğunu iyi bilirim ama mantıklı düğşünün...aynı şeyi eşlerimizin annesi yapınca cadı kaynana oluyo....anneeniz abartmış bence..

armut dibine düşer sözünü ispatlarcasına, tam annenizin kızısınız.. allah eşinizin yardımcısı olsun ne diyeyim..

hımm bende çerkesim eşim deil...o nedenle bende benzeer sorunlar yaşadım babamla.....eşimin ailesi çok rahat herşeyi konuşurlar eşimde doğal olarak rahat bilirsiniz bizde pek çocuk sevilmez büyüklerin yanında....babam sürekli bunu takıntı yapardı...kendimi eşimin yerine koydum çekilmez bi durum ve eşim anlayamaz çünkü o kültürle yetişmedi...babama gerekli sekilde izah ettim...eşim de anlayılı davrandı ve atlattık...arda kalmanın ne demek olduğunu iyi bilirim ama mantıklı düğşünün...aynı şeyi eşlerimizin annesi yapınca cadı kaynana oluyo....anneeniz abartmış bence..

doğru söylüyorsun belkide kültür farkı var.. eşim kendini gitmek zorunda hissetmiyor ama bizde saygı denen şey fazla abartılı ya annemde gitmek zorunda diye düşünüyor.

doğru söylüyorsun belkide kültür farkı var.. eşim kendini gitmek zorunda hissetmiyor ama bizde saygı denen şey fazla abartılı ya annemde gitmek zorunda diye düşünüyor.

evet öyle zaten hiç sevmiyorum bu anlayışı el ne der...ayıp olur...ben çocuğuma isim koydum dayım bile laf sahibi oldu arkadaş....ben eskiden çekinirdim eşimi ikna etmeye çalışırdım ona sözüm geçiyo diye baktım olan bana oluyo bıraktım herkesi nasıl istiyorsAm öyle yaşıyorum....eşime çocuklarıma bakarım gerisi boş....dayı hala teyze için kendi mutluluğumdan olamam kimse kusura bakmasın.....elin adamına bu yaştan sonra adet usül mü öğretelim....

evet öyle zaten hiç sevmiyorum bu anlayışı el ne der...ayıp olur...ben çocuğuma isim koydum dayım bile laf sahibi oldu arkadaş....ben eskiden çekinirdim eşimi ikna etmeye çalışırdım ona sözüm geçiyo diye baktım olan bana oluyo bıraktım herkesi nasıl istiyorsAm öyle yaşıyorum....eşime çocuklarıma bakarım gerisi boş....dayı hala teyze için kendi mutluluğumdan olamam kimse kusura bakmasın.....elin adamına bu yaştan sonra adet usül mü öğretelim....

işte sorunun kaynağı bulundu bu işte hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..

hımm tamam ne annem ne babam aradı demişsin..

gerçekten annen değer vermiyor eşini geçtim size de torununa da.

Son düzenleme:
işte sorunun kaynağı bulundu bu işte hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..

evet hemen hemen aynı şeyler..allahtan benim ablalarım ve annem çok anlayışlıdır sürekli babamı ikna ederlerdi..çoğu konu bize ulaşmadan kapanırdı...benim sana tavsiyem eşinden gerekirse özür dile ve asla aileni evine karıştırma..

kızlar merhaba

cumartesi günüden beri çok sinirlerim bozuk. olayı dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Ramazan'ın ilk günü annemin teyzesi iftara çağırdı. eşim gelmez biliyorum. Anneme eşim gelmeyecek dedim. Annem başladı bu sefer vay efendim ne demek gelmicek mecbur gelmeye falan bir sürü konuştu bana. bu sefer ben anneme sinirlendim eşimle kavga etmeye başladım.. Artık öyle bir noktaya geldikki defol git bu evden istemiyorum seni diye bağırmaya başladım. bütün eşyalarını dolaptan topladım çöp poşetine koydum kapıya bıraktım. o sırada annem geldi. noluyo falan dedi. anlattım bende durumu. bu sefer annem bağırmaya başladı. hadi dedim yürü gidelim tamam.. neyse tam evden çıkıcaz baktım eşim ağlıyor. evden çıktım geri geldim.. tamam git bende sen gelmeden gitmiş olurum dedi. ben çıktım evden annemle yoldayız dedim ki anne ben seni metroya bırakayım içim hiç rahat değil eve döneyim.
vay efendim o lafı söylemem le annemin yol ortasında avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu.
ben nasıl onu yarı yolda bırakırmışım... al çocuğunu defol git. bana birdaha getirme. evime ayak basamazsın neler neler herkez bize bakıyor.
neyse ben eve döndüm annemde eve gitmiş teyzesine gitmemiş.
aradım 1 saat sonra dedimki hadi anne gidelim bekliyorum seni bu sefer küfür etti suratıma kapattı. yine yetinmedim evine gittim. kapıdan kovdu. getirme çocuğunu dedi.
kızıma annem bakıyor. ne zaman sinirlense hemen çocukla tehtid ediyor beni. bende çocuk değilim artık 36 yaşındayım hazmedemiyorum artık.

ve daha iyi anlaşılsın diye söylüyorum.. evlendiğimden beri hiç bir hafta sonu beni evde oturtmadı. herhafta sonu biryere götürdü ve yatılı eşimle daha bir hafta sonumuz olmadı beraber geçirdiğimiz.

kızıma idareten yengem bakacak bayrama kadar ve bu sabah ne annem ne babam aradı çocuk nerde diye. çok kırgınım suçlu benmiyim.

tuhaf bi anne..
eşinizle arasında ciddi bi husumet olmalı bunları yaptığına göre...

kızlar merhaba

cumartesi günüden beri çok sinirlerim bozuk. olayı dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Ramazan'ın ilk günü annemin teyzesi iftara çağırdı. eşim gelmez biliyorum. Anneme eşim gelmeyecek dedim. Annem başladı bu sefer vay efendim ne demek gelmicek mecbur gelmeye falan bir sürü konuştu bana. bu sefer ben anneme sinirlendim eşimle kavga etmeye başladım.. Artık öyle bir noktaya geldikki defol git bu evden istemiyorum seni diye bağırmaya başladım. bütün eşyalarını dolaptan topladım çöp poşetine koydum kapıya bıraktım. o sırada annem geldi. noluyo falan dedi. anlattım bende durumu. bu sefer annem bağırmaya başladı. hadi dedim yürü gidelim tamam.. neyse tam evden çıkıcaz baktım eşim ağlıyor. evden çıktım geri geldim.. tamam git bende sen gelmeden gitmiş olurum dedi. ben çıktım evden annemle yoldayız dedim ki anne ben seni metroya bırakayım içim hiç rahat değil eve döneyim.
vay efendim o lafı söylemem le annemin yol ortasında avazı çıktığı kadar bağırması bir oldu.
ben nasıl onu yarı yolda bırakırmışım... al çocuğunu defol git. bana birdaha getirme. evime ayak basamazsın neler neler herkez bize bakıyor.
neyse ben eve döndüm annemde eve gitmiş teyzesine gitmemiş.
aradım 1 saat sonra dedimki hadi anne gidelim bekliyorum seni bu sefer küfür etti suratıma kapattı. yine yetinmedim evine gittim. kapıdan kovdu. getirme çocuğunu dedi.
kızıma annem bakıyor. ne zaman sinirlense hemen çocukla tehtid ediyor beni. bende çocuk değilim artık 36 yaşındayım hazmedemiyorum artık.

ve daha iyi anlaşılsın diye söylüyorum.. evlendiğimden beri hiç bir hafta sonu beni evde oturtmadı. herhafta sonu biryere götürdü ve yatılı eşimle daha bir hafta sonumuz olmadı beraber geçirdiğimiz.

kızıma idareten yengem bakacak bayrama kadar ve bu sabah ne annem ne babam aradı çocuk nerde diye. çok kırgınım suçlu benmiyim.

Tabiki suçlu siz değilsiniz. Sadece bu anlattıklarınıza göre % 100 anneniz haksız. Biz eşimin işinin yoğunluğu dolayısıyla nerdeyse 2 aydır eşimle birlikte annemler gidemedim. Canım annem işi var zaten yoruluyor diyo
Anneniz çocuk gibi davranmış ne demek çocuğunu getirme. Çok şaşırdım. Sinirinizide eşinizden çıkarmayın lütfen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arada kaldığın çok belli...
kız anneleri yapmaz genelde böyle şeyler kızlarının huzuru bozulmasın diye ama demekki anneninde sinirleri pek iyi durumda değil...
anlattıklarından anladığım kadarıyla annen hatalı..
çok aşırı tepkiler vermiş...

Eşinize çok üzüldüm, yazık adam gelmeyeceğim dedi diye boşanmaya kadar gidiyormus iş. Bence siz kendi yuvaniza sahip çıkın. Şimdi gençsiniz ama yarın ileride devran tersine dönüyor genellikle. Siz ailenize nekadar sahip çıkarsaniz ileride birliginiz beraberliginiz okadar sağlam olur. Annenizede ne diyeceğimi bilemiyorum. Sizi en fazla bukadar zor durumda birakabilirdi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence siz ne yaptığınızın ve annenizin size ne yaptığının farkında değilsiniz.
Eşinizin teyzenize gitmek istememesinin altında ki sebebi bilmiyorum ama bu eşinizin eşyalarını çöp poşetine dolduracak kadar önemli ve büyük mü önce onu bir düşünün.
Anneniz hırsını alamamış bir de sizin aranızda halletmemeniz için çabalıyormuş gibi kalkmış evinize gelmiş. Ne yapmayı bekliyordu eşinizi kulağından tutup mu götürecekti misafirliğe?
Siz pişman olmuşsunuz anneniz öfkesinden kudurmuş gibi sizi de rezil etmiş.
Anne kız aşırı fevrisiniz bence. Histeri krizlerinizden sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Ve torunundan vazgeçecek kadar kinci anneniz ve eşiniz arasında köprü olamayıp çabuk etki altında kalıyorsunuz.

Eğer anlaşamıyorlarsa evinizde huzursuzluk oluyorsa eşiniz görüşmesin daha iyi.

annen saygı beklediği için yaptığını sanmıyorum.. saygı adı altında gitmeyi zorunda kılıyor.

başta da dedim. ramazanın ilk günü adamın kendine göre isteği var. davete icap etmek gerekir ama ne öyle ramazanın ilk günü ..sizin kavga etmenizi umursamaması. yolda bağırıp çağırması.. senin aramana gitmene rağmen önemsemeyişi.. hemen çocuğuna bakmam deyişi ve sonrasında arayıp sormaması..bu toruna ne oldu perişan olmasın diye seni ve torununu düşünmemesi..

kusura bakma ama annen o kadar masum değil. annenin sana, eşine ve aile birliğine saygı göstermesi lazım. .

inşallah bana kızmıyorsundur..annen hakkında böyle düşünüyorum diye.. inan azıcık hak versem bu kadar suçlamayacağım ama çok haksız.

Back
X