Pazartesi yüzlesin sonra da şikayetçi olacağınızı söyleyin adamdan. Maddi durumunuzu imkanlarınizi bilmediğim için işten ayrılın diyemiyorum. Ama pazartesi savcılığa gideceğinizi söyleyinMerhaba bahsedecegim konu isimle alakali basladi dun aksam bizim firmaya bir cek geldi patronum da ceke guvenmeyip sorgulalim dedi sorgulatacagimiz kisi bizim malzeme aldgimiz bir firma patronum adami aradi adama ceki mail atacaktim ama adam dsardaymis acil olarak sorgulatmamiz gerekiyordu watsap varsa atin dedi patronum a isyerindede sadece bende var akilli telefon bn not2 kullaniyorum patronlatim hem isyerinde calisiyorlar hemde alim satima bakiyorlar cok buyuk bir firma degil bende muhasebeye bakiyorum daha once birlikte calistgimiz bir kadin da bize bnm telefonumdan watsaptan bi fatura adresi gondermisti bu durumdan dolayi patron bliyor bnm telde watsap oldgunu adama dediki tmm biz sana ceki gonderiyoruz smdi sorgulat bn cekin fotografini cektim adama attim kendi telefonumdan adam dunden beri bana sacma sapan msjlar atmaya basladi once cekle ilgili sonra bnm le tanismaya calisti bn cekle ilgili olan msjlarina karsilik verdim digerlerine vermedim ve adam ne yapsa begenirsiniz ben size msj yaziyorum siz cvp yazmiyorsnz bu saygisizliktir yazmis en son bnde watsaptan engelledim sonra defalarca beni arado ve msj atmaya basladi ben patronumu aradim ve dedimki bakin boyle boyle bu sahis beni rahatsiz ediypr szn haberiniz olsun adam msj yazdikca iyice sinirlendim bende sunlari yazdim ndn beni ariyosunuz ben size cvp yazmak zorunda degilim beni rahatsoz ediyorsunuz dedim adam bana kufur edince dayanamadim bende kufurettim ve bgn yarim gun calisiyorum adam bzm firmaya gitmis bnm onu rahatsiz ettgimi soylemis ve asil komik olan ne bliyomusunuz patron bana diyorki senle onu pazartesi yuzlestricem eger sen sucluysan sen isten cikacaksin o sucluysa onada agzinin payini verc be adam ben suclu olsam ne diye seni arayip beni rahatsiz ediyor diyeyim ki hicmi mantik yok bu insanlarda ya anlamiyorum gercekten sinirlerim bozuldu asiri sekilde neyapayim simdi ben pazartesi o adami rezil edic o Allahin emride bana sanki inanmiyomus gbi yapan patrona napim isten mi cikayim napim icim sisti bana bi yol gosterin
Dayanamadim cok sinirlendim psikolojik rahatszligim var eger cvp vermeseydim kendimi yerdim yrn o adam bnm karsima cikarsa eger saldirabilirimde adama utanmadan bni sikayet etmis bn rahatsz ediyomusum diye cok sinirliyim halsKarşılık vermeniz doğru olmamış. Hiç birşey yazmadan patrona gidip bu adam beni rahatsız ediyor ben mi konuşayım siz mi görüşmek istersiniz diye sorsaydın. Fevri davranmamak gerekiyor. Ama artık olan olmuş. Mesajlar elinizde. Tek tek gösterebilirsiniz.
Birincisi ben kadinim diye beni ayri tutsunlar inansinlar diye birsey soylemedim bnm tepemi attiran nokta bn patronu ariyorum bu adam beni rahatsiz ediyor diyorum haberi veriyorum o adam gelince ikileme dusuyor buna kizdim.Karşı taraf rahatsız etmiş hatta resmen mesajla tacizde bulunmuş tamam ama onun saygısız lafına neden küfürle karşılık verdiniz? Ya da neden küfür yerine daha ciddi veilecek farklı kelimeler kullanmadınız? Kadın olarak karşı tarafla yüzleşmeyi abes bulmuşsunuz ama bence işveren haklı, hem kadın erkek eşittir diye bas bas bağıralım hem de bir durum olduğunda cinsiyetimizin ardına sığınalım, olmamalı böyle birşey. Açıkçası bana hakaret edene bile saygı çerçevesinde çok güzel lafımı söylerim emin olun karşı taraf daha çok ezilir saygıyı bozmadığınız için. O konuda yanlış yapmışsınız.
Gidin yüzleşin, bundan sonra da özel eşyalarınızı işle ilgili şeylerde kullanmayın. Ben sizin yerinizde olsam göndermezdim bu benim özelim kusura bakmayın derdim zira iş başka özel hayat başkadır kimse de birşey diyemez.
Valla aynen oyle .. hep bnm salakligim ama adam zorda kalmasin belki dolandrilcak die dusunmed3n kullandrttim telefonumu ceki aldgimiz kisi saglam degildi acul sorgulatmistk yrn nolcak bakalim bnm sinir oldgum nokta adam da beni sikayet ediyomus bn rahatsiz ediyorum diye acaba aramalarini ve msjlarini gosterince neyapacakhususi telefonundan iş yapman yanlış olmuş ve kabak sana patlamış ..
evet haklısın ama o patronun yanında çalışma derim ..
küstah herife de mesajlarını göster yüzleş çık git ..
bu ne lahana turşunu ..off cok sinir oldumm ..
edepsiz herifffffffffValla aynen oyle .. hep bnm salakligim ama adam zorda kalmasin belki dolandrilcak die dusunmed3n kullandrttim telefonumu ceki aldgimiz kisi saglam degildi acul sorgulatmistk yrn nolcak bakalim bnm sinir oldgum nokta adam da beni sikayet ediyomus bn rahatsiz ediyorum diye acaba aramalarini ve msjlarini gosterince neyapacak
Valla aynen oyle .. hep bnm salakligim ama adam zorda kalmasin belki dolandrilcak die dusunmed3n kullandrttim telefonumu ceki aldgimiz kisi saglam degildi acul sorgulatmistk yrn nolcak bakalim bnm sinir oldgum nokta adam da beni sikayet ediyomus bn rahatsiz ediyorum diye acaba aramalarini ve msjlarini gosterince neyapacak
Ya bende buna cok sasirdim beni 5 defa aradi ustune bn acmamisim telefonunu msj atmis musait degilmsn die buna ne cvp vercek acabaedepsiz herifffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?