Boş konuşmasın işine baksın ya. Omur torpusu olur bu boşver.
bahane arıyormuş gibi geldi
Boşuna zaman herşeyin ilacı demiyorlar 2 ay çok uzun bir süre nasıl insanın siniri geçmez babasını mı öldürdün
böyle bi adamdan korkun bence her konuda kendisi haklı kendisi rahat sizi de kendinden küçük görüyo üstelik ki ben ondan karakter olarak kat kat fazlasına layık olduğunuzu düşünüyorum.nacizane tavsiyem bu adamdan her türlü uzak durun..
İstemediğini düşünüyorsa sorar. Gece uyku uyuyamadım diyecek kadar hiç hiç bir şey yok. Eski sevgilisiyle kıyaslaması da cabası.
Sorunu olan adam ayrılıp köşe köşe kaçmak yerine konuşur. Hata yapıyorsunuz onu beklemekle
Fikrine güvendiklerine sormuş nedir ya, ilişkisi hakkında başkalarının lafıyla hareket eden insan mı olur zaten? Yazdığınızda hiçbir şey yok. Sanki eski sevgilimle de oraya gitmiştik, hatırası var demişsiniz. Saçma tamamen. Siz sevdiğiniz için sürekli kendinizde hata aramışsınız, o da sizi buna inandırmış. Yalan arkadaşım yalan. Sevgi yok bu adamda. İçinde bitirmeye çalış, üzül, acı çek ama o adama yansıtma. Nasıl da başarıyla manipüle ediyor bazı erkekler olayları.
psikolojik şiddete uğruyorsunuz çok hafiften. sizin kendinize güceninizi zedelemeye başlamış bile. böyle adamlar ve kadınlar karşısında ki kişinin kendüne güvenini salam gibi ince ince doğrarlarda karşılarındakinin ruhu duymaz. aynen bunu yaşıyorsunuz şu anda. yazdığınız mesajda bu derece mesele yapılacak bir şey yok. sürekli iletişim kurmaya çalışmanızda hata var bence. bakın size kendinizi saçma sapan bir gerekçeyle suçlu hissettirmeye başlamış bile. bu böyle gider, bir noktadan sonra da size "salak hatanı dahi anlamıyorsun" der. onun bu davranış şeklinin psikolojide de karşılığı var, bulursam buraya ekleyeyim o makaleyi.
Adam bahane arayarak seni yedekte tutuyor.
Başka bir şey değil.
Hayatından çıkarmalısın.
ay ne buyuk hataların varmıs oyle senin
sen niye hala bu adamın pesinden kosuyosun Allah Aşkına
Boşu boşuna üzülüp kendini suçlu hissediyorsun.
Bu adam 5 para etmez.
yeminle diyorum mantıklı ve normal bir insansın ama sevgilin takıntılı birine benziyor bence sevmeyi falan bir kenara bakta pisikonu alt üst etmeyi iyi bilen bu kurnaz adamdan kaçarak uzaklaş.
Ay sonuna kadar bile okuyamadım ezdirmeyin kendinizi şu vasıfsızlara. Kimmiş o da bu kadar kasım kasım kasılıyor. Yok kendin bul falan. Oynuyo senle çakma Behlül.
Kendini suclu hissetmeni saglamis ve basarmista...her an tedirgin,surekli ben boyle dersem alinirmi yok kizarmi?bu sekilde iliski yurumez..kendini rahat ifade edebilmeli insan, herseyden once kendin olabilmesin..korkuyla nereye kadar?Daha önce konu acmistim. Eski erkek arkadasim benim yazdigim vs. bir seyin canini sıktıgıni söyledi kac ay önce. Ben ogrenmek icin üstüne gidince ben mesaj ve iki kere arama yolu israr edince bir sure konusmak istemedigini , sonra konusacagini, yazmamami, aramamami biraz kirici bir sekilde dile getirdi. Bu durum iki ay once oldu, tabi ki konusmak icin bir adim atmadi. Ve buraya konu actigimda arkadaslar bunun bahane oldugunu, sessizce adamin ayrildigini söylediler ki ben de oyle dusunuyordum.
Aralarda nabzini yoklamak icin mesaj attim, sinirinin geçmediğini yazdi sadece. Geçen hafta bir gün benim teklifimle yine, yüz yüze geldik sonunda. Hatam degil hatalarimin oldugunu, bu konuyu konusmak istemedigini, bu hatalari benim bulmam gerektigini soyledi. Kendi soylerse olmazmis, ben daha cozememisim, baslangictaymisim. Benim icin normal olan bir sey onun icin anormalmis, kotu niyetli olmasam da. Ben ogrenmek istiyorum dedigimde, birini soyledi. Yazin tatile gitme durumumuz vardi. Ben ailemle bir yere gidecektim, git gel tatile gidelim dedi. Normalde bu benim hep istedigim bir sey ama benim bu kisi ile ilgili korkularim var, daha once arkadaslariyla ciktigimiz bir tatilde ayrildi sessizce benden. Surekli beni birakacakmis gibi bir travma var bende, tatile ciksak her sey mahvolacak diye korktum, bana yasattigi bazi şeylerden dolayi saglikli dusunemiyorum. Neyse ben niye oyle yaptim bilmiyorum, normalde bir ifade yollayip tamam demem gerekirken ben param olursa diye yaziverdim. Yoktu o sirada butcem ama bulurdum, para mevzusu olmamaliydi. O da ben veriririm dedi , ben de su an var dedim konu normalce kapandi. Ve ben donuste tatile gidecektim. Bu hep hayalini kurdugum bir seydi, illa ki gidecektim. Ama yaziverdim oyle, korkumdan galiba. Bu yazismadan sonra o gece uyuyamamis gecen hafta buluştuğumuzda söyledi. Nasil param yok dermisim. İşi olmayan sevgilisi olmus, o bile öyle dememis. Ben calisan biriymisim nasil param olmazmis, benden para isteyen mi varmis. Bunu yazmak benim icin normal, onun icin anormalmis. Beni tanimayan ama fikirlerine guvendigi insanlara benle ilgili kafasina takilan yerleri sormuş hepsi ona hak vermis. Demek ki dogru dusunuyormus. Tek bu da degilmis baska seyler de varmis. Bana magdur olan benim dedi gitti. Geçmişte cok aci cektim onunla ilgili olarak ve beni kirsa da bana tek bir iyi niyet gostermesi yetti. Cunku seviyordum. Ama o benim hatalarimi affedilmez buluyor, sevmedigi icin mi? Benim bazi şeylerim ona batiyor, onu rahatsiz ediyor demek ki. Yoksa hic caktirmayip, biriktirmezdi icinde.
Ben hataliyim o para konusunda tamam, basiretim baglandi sanki öyle yaziverdim. Suçlu hissettigim icin onun gonlunu almaya calistim ama bunu istemiyor. Sanki benden nefret ediyor, yazma ve arama dedi yine. Eger beni isteseydi sanirim ben bir adim atinca o da karsilik verirdi. Ama adam gönlünü almami da istemiyor. Ve whatsappta cok aktif oldugunu gordum. Belki biri ile görüşüyordur artik, bu durumda ben ona iyice batmisimdir. Beni artik istemedigi icin, bir başkasına odaklanmak istedigi icin benim ozurlerimin ve cabalarimin kiymeti yok, sadece ari vizildamasi etkisi yaratiyorum.
Bende dogru yanlış birbirine girdi, geçmişte onun bana yasattiklarindan dolayi korkumu yenemeden tedirgince iliski icindeydim. Sanirim iliski nasil yasanir artik bilemiyorum. Ne dogru ne yanlis? Her seyde o hakliymis gibi hissediyorum. Davranislarimin her biri kusurlu gibiymis gibu hissediyorum. O para mevzusunun suçlulugunu bastiramiyorum. Nasil böyle bir hata yaptim da onu uzdum diye icim yaniyor. Nasil başedeceğim bu sucluluk hissi ile? Cok istedigim tatil konusunda istemez tereddüt eder gibi göründüm. Kendimi affedemiyorum. O beni neden affetmek istemiyor?
Sen ne yaparsan yap o başka bir kulp bulacaktı.Onu yazmasaydim simdi iyi olur muyduk dusuncesinden kurtulamiyorum.
kesinlikle oyle.zaten bir hatana takılı olsa oturur konusur ama yok sen bilmen lazım felan filan zaman kazanmıs (gerçek neyse soylememk için) uzak tutmaya calısmısKalp kirdiysam icim huzurlu olmazdi. Ama derdi kirik kalbini tamir etmem degilmis. Muhtemelen simdi yeni mutluluklar icerisinde.
Adam da ya deve kin'i var ya da hayatında başka biri... Ben olsam geride bırakır bir daha da dönüp arkam bakmazdım..
Kendini suclu hissetmeni saglamis ve basarmista...her an tedirgin,surekli ben boyle dersem alinirmi yok kizarmi?bu sekilde iliski yurumez..kendini rahat ifade edebilmeli insan, herseyden once kendin olabilmesin..korkuyla nereye kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?