Suçluluk hissi ile nasil mucadele ediyorsunuz?

Adam da ya deve kin'i var ya da hayatında başka biri... Ben olsam geride bırakır bir daha da dönüp arkam bakmazdım..

Boşuna zaman herşeyin ilacı demiyorlar 2 ay çok uzun bir süre nasıl insanın siniri geçmez babasını mı öldürdün

Belki bu iki ayda beni eski sevgilileri ve markajina aldigi kisilerle karsilastirdi. Siniri yatisacagina iyice artti. Ama evet degerli bir seyine kast etmisim gibi davrandi. Dusmanmisim gibi.

Ay sonuna kadar bile okuyamadım ezdirmeyin kendinizi şu vasıfsızlara. Kimmiş o da bu kadar kasım kasım kasılıyor. Yok kendin bul falan. Oynuyo senle çakma Behlül.

Tesekkur ederim. O kadar mukemmel olmus ki gözümde hata var diyorsa vardir gibi bir psikoloji olusmus bende. Cok sevilen basarili birisi bir de.

Evet cozum odakli iletisim kurmak istemiyor. Demek ki bende haklilik payi olmasini istemiyor. Beni birakmakta hakli olsun istiyor. Cunku beni bir kayip olarak gormek istemiyor.

Bizim uzerimizden anlatmamis, isim vermemis, beni tanimiyorlarmis. Kendi hakliligini onaylatmak icin yapti sanirim. Ben bu kizla yapamam cunku hakliyim seklinde vicdani rahatlik hissetmek icin diye dusunuyorum.

Hatalarimi bulmak konusunda yeteneksizligimi dile getirdi zaten. Daha baslangictaymisim.

ay ne buyuk hataların varmıs oyle senin
sen niye hala bu adamın pesinden kosuyosun Allah Aşkına

Kalp kirdiysam icim huzurlu olmazdi. Ama derdi kirik kalbini tamir etmem degilmis. Muhtemelen simdi yeni mutluluklar icerisinde.

yeminle diyorum mantıklı ve normal bir insansın ama sevgilin takıntılı birine benziyor bence sevmeyi falan bir kenara bakta pisikonu alt üst etmeyi iyi bilen bu kurnaz adamdan kaçarak uzaklaş.

Tesekkurler. İste o kadar yasanmislik yüzünden bende dogru yanlis corba oldu. Rahat davranamiyorum. Bastan asagi yanlismis gibi hissediyorum.

Ay sonuna kadar bile okuyamadım ezdirmeyin kendinizi şu vasıfsızlara. Kimmiş o da bu kadar kasım kasım kasılıyor. Yok kendin bul falan. Oynuyo senle çakma Behlül.

Kendini hakli buluyor, bunun bozulmasini istemiyor.

Kendini suclu hissetmeni saglamis ve basarmista...her an tedirgin,surekli ben boyle dersem alinirmi yok kizarmi?bu sekilde iliski yurumez..kendini rahat ifade edebilmeli insan, herseyden once kendin olabilmesin..korkuyla nereye kadar?

Onu yazmasaydim simdi iyi olur muyduk dusuncesinden kurtulamiyorum.
Sen ne yaparsan yap o başka bir kulp bulacaktı.
Bu kadar kör olmayın lütfen.
Kişi kendi değerini kendisi belirler.
Siz "ben de mi hata, ben mi yanlış yaptım" diye kendinizi yerken
değerlerinizi düşürerek alttan almaya devam ederek kendinizi haksız pozisyona koyuyorsunuz.
Hem de haklı noktada iken...

Paranın o an olmaması, güvensizlik hissiyatın için bir bahane uyduruyor olman bunlar senin hataların değil ki?
Benim cebimde kendime ait param yoksa, isterse hayatımdaki insan milyoner olsun, ben de bir adım atmam hiç bir yere.
Önce benim kendi güvencem önemlidir hayatta. Bu bu kadar basit...

Olay daha cok seni parasiz gormus de kacmis gibi duruyor kusura bakma da.
Nerden tutsan elinde kaliyor zaten.
''Calismayan sevgilim bile param yok demedi sen calisan insansin nasil paran olmaz?''
Bu cumle her seyi acikliyor.

Kalp kirdiysam icim huzurlu olmazdi. Ama derdi kirik kalbini tamir etmem degilmis. Muhtemelen simdi yeni mutluluklar icerisinde.
kesinlikle oyle.zaten bir hatana takılı olsa oturur konusur ama yok sen bilmen lazım felan filan zaman kazanmıs (gerçek neyse soylememk için) uzak tutmaya calısmıs

Adam da ya deve kin'i var ya da hayatında başka biri... Ben olsam geride bırakır bir daha da dönüp arkam bakmazdım..

Bana kinlenecegini hic hayal etmezdim. Onun kiymet verdigi insanlarin ,,kadin-erkek fark etmez,, ona yanlislarini biliyorum. Onlarin yaptiginin zerresini yapmadim. Onun istedigi gibi bir kadin olamadim bunun ofkesi belki.

Ve evet hayatinda biri var bence de.

Kendini suclu hissetmeni saglamis ve basarmista...her an tedirgin,surekli ben boyle dersem alinirmi yok kizarmi?bu sekilde iliski yurumez..kendini rahat ifade edebilmeli insan, herseyden once kendin olabilmesin..korkuyla nereye kadar?

Kendimi rahat birakmama da kiziyormus zaten. Ama surekli analuz ediliyormusum, suc listeme yenileri ekleniyormus. Ben rahat olsam belki daha cok hatali hissettirecekti. Kafasi resetlendi resmen, yaptigim tum guzel seyler silindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…