- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Sizin söylediğiniz lafta zerrece bozulacak, kırılacak bir durum yok. İnsan parası olursa tatile gider olmazsa gidemez bu kadar basit. Bu adam sizi sevmiyor yoksa anlattığınız şey çok basit ve anlamsız. Başka biri ile görüşüyor olabilir, onunla olmazsa size geri dönecek yedekte tutuyor izlenimi yarattı bende.
Peki 2 ay sizi aramayan sormayan, özlemeyen, yokluğunuzu hissetmeyen birine neden mesaj atıyorsunuz arıyorsunuz görüşelim diyorsunuz ki bunlar bahane yani kafanıza takmanız bile ilginç Gerçekten seven insan bir iki gün ayrı kalır siniri geçer yine döner çünkü özler kıskanır hayatına biri girecek diye korkar bu adamın sevgisi bitmiş. Tatildeyken benden ayrılır diye tatile gitmemişsiniz ne alaka tatille orada bir tartışma yaşanmıştır ayrılmıştır tatille alakası yok ki. Bak tatile gitmeden de ayrılmış. Bırakı artık yolunuza bakın.
resmen üzerinizde gaslighting uygulamış.
Manipülasyon ile sizi sindirmiş, sizin kendinizi suçlu hissetmenizi sağlamış
Kesinlikle katilıyorum. Adam çoktan ayrilmis bahane arıyor. Ben ortada affedilemeyecek bir suç göremedim.bahane arıyormuş gibi geldi
Kendinizi boşunuza suçlamayın, kendi suçunu bastırmak, 'gizlemek' kendini rahat hissetmek için böyle davranıyor
Şimdi kendi kendinizi yersiniz, 'gerçek yüzünü' gördükten sonra, o suçluluk hissiniz, 'ne kadar safmışım' olayına dönüşecek.
Bence siz vazgeçin bu sevdadan. Zaten nereye kadar, sizi bu kadar bastıran biriyle devam edebilirdiniz?
Büyük ihtimalle, zayıf noktanız bu. İnsanları kendinizden daha fazla düşünen, biriyle kavga ettikten sonra; kalbini kırdım mı diye içten içe üzülen birisiniz. O da sizin bu zaafınızı kullanmış sadece.
Aşk, sevgi, ilişki böyle değildir, zayıf noktalar kullanılmaz, karşı tarafa ceza verilmez.
valla çok seviliyomuydu bilmem ama artık kk kadınları sana yaptıkları yüzünden onu ssevmiyorTesekkur ederim. O kadar mukemmel olmus ki gözümde hata var diyorsa vardir gibi bir psikoloji olusmus bende. Cok sevilen basarili birisi bir de.
ya benim sevgilim de benzer bi şeyler yaptı biliyor musun. bir ara okurken kendimi görüyorum dedim. o beni kırdığında ettiğinde ben ufacık bi üzüntüsünü gördüğümde hemencecik affettim. özür bile dilemesine gerek yoktu, aynı senin gibi seviyodum çünkü ve suratından belliydi üzüldüğü.
ama aptallık etmişim. en basit ufak bir hatada pat diye bıraktı gitti. hem de çözülecek bi mevzuydu. aylarca çözemedik uzattı da uzattı ama görünürde sorunumuz da yoktu, bi gün yok olmuyo dedi gitti
bizim de 2 ay olacak yakında. her gün görüyorum ve her gün ağzının ortasına patlatmak istiyorum
valla konunu meşgul ettim ama yine bir her şeyi affeden kız-en ufak şeyde çekip giden erkek görünce dayanamadım
ayrıca ben suçluluk duymuyorum. bikaç bi şey vardı hata yaptım ama ufak tefek şeylerdi, düzeltelim diye elimden geleni yaptım gerisi karşı tarafın abartıp büyütmesi. o yüzden sen de suçluluk duyma. tamam lafına alınmış olabilir ama eee? ayrılmalık bi sebep miydi yani bu?
ben de az önce eski konunuza baktım. duygularınızı ciddiye almaması, siz bir şey söylediğinizde yalanmış gibi davranması… aynısını yaptı bana ya. sonra da ufacık sorun çözülmedi. çünkü başta konuşmak istemedi, aynı sizinki gibi söylemek istemedi. ben kendim bulacakmışım, kendim değişecekmişim, o derse manası yokmuş. hadi sorunu bulduk ben konuştukça asla inanmadı, uyduruyomuşum gibi bakıp duygularımı ciddiye almadı.Sanki konunuzu hatirliyorum.
Ben sebebi buldum sevilmiyorum. Benim hakkimda kendini rahatlatmasi agrima gidiyor. Kendimi daha az suclamaya calisacagim.
valla çok seviliyomuydu bilmem ama artık kk kadınları sana yaptıkları yüzünden onu ssevmiyor
ben de az önce eski konunuza baktım. duygularınızı ciddiye almaması, siz bir şey söylediğinizde yalanmış gibi davranması… aynısını yaptı bana ya. sonra da ufacık sorun çözülmedi. çünkü başta konuşmak istemedi, aynı sizinki gibi söylemek istemedi. ben kendim bulacakmışım, kendim değişecekmişim, o derse manası yokmuş. hadi sorunu bulduk ben konuştukça asla inanmadı, uyduruyomuşum gibi bakıp duygularımı ciddiye almadı.
valla ben de sevmemesine bağlıyorum ama bi ara bunun kaynağının küçük olmamız olduğunu düşünüyordum(19 yaşındayız). ilk ilişkimiz sonuçta, benim yaşıma göre olgun olduğumu söylerler hep, o ise şımarık bi çocuk gibiydi. ama konunuzla birlikte gördüm ki yaşla maşla pek alakası yokmuş, sorun çözmek istemediler mi saçmalıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?