Suçluluk hissi ile nasil mucadele ediyorsunuz?

Acik konuşayım bu adam seni kendine yakistirmiyor(kendince). Yani algoritmayı çözersek sonuç şu olur bu adam seni sevmiyor.(adam diyorum lafta anlarsın ya). Ne demek param yok nasil dermissin? Ona neymiş? Sana harçlık mi veriyor ki bir ebeveyn edasıyla "param yok nasil dersin" diye hesap soruyor. Neden seni terkeden adama şans verdin kuzum... %99 sonuç belli iken. Neyse Allah'tan çabuk donmussun bu hatadan, bırak ne hali varsa görsün.

Bana hicbir sey soylemeyecekti diretmesem. Kafasinda hatali oldugumu dusunerek ilerliyordu. Beni gercekten hatali gordugunu anladim, cozum odakli iletisim kurmak istemedigini anladim. Baskasina sans vetmek istedigini, hayatina giren tum kadinlar icerisinde beni en kusurlu, karakter olarak en tuhaf buldugunu anladim. O istemediği sürece de dusuncelerini degistiremem. Bityi yani pesinden gidecek bir sey kalmamis.

Evet ya, benim de kelimelere dokmeye calistigim bu. Beni sevmiyor tamam. Sevmedigi icin de beni kendine yakistirmiyor.

Hayalindeki ya da idealindeki kadin degilim zaten, bir de ustune hata yapmaya curet ediyorum. Hatalarimi cok abartili goruyor cunku sevilmedigim icin hata yapmaya hakkim yok. Sevilseydim toleransli olurdu.

Ha bu arada sabretmis belli ki bazi şeylerim batsa da, ama nereye kadar, patladi işte

Canımın içi iki gözüm ne hatası yahu.. nerede hatan var bir ben mi göremedim ya. Bak tek bir yerde hatan var o da terkeden adama yargısız infazsiz donmek. Hatanın büyüğü o herifte. Sana böyle davranmaya hakkı yok, sevmiyorsa soylicekti. Lütfen senin hatan yok, böyle dusunme..

O, hata diyor ya canim. O yuzden oyle yazdim.

Tesekkurler. İste o kadar yasanmislik yüzünden bende dogru yanlis corba oldu. Rahat davranamiyorum. Bastan asagi yanlismis gibi hissediyorum.
bazı erkekler laf canbazı.nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama kadınların duygusal anlamda bam teline dokunup resmen hücre yıkımına uğratıyorlar.bence bizi çok iyi tanıyorlar.senide çözmüş dna nı çözer gibi çözmüş nasıl süründüreceğini bildiği için buralardan vuruyor.

Bence duçlu hissetmeni gerektirecek kadar önemli bir olay yok ortada aynı zamanda iki ay küs kalınıcak bir olayda yok
Bana da bahane arıyomuş gibi geldi seven biri gibi değil onun davranışları

Ama beni istemiyor işte. Amaci beni surundurup bana ders vermek degil. Dupeduz sorun bulmus bende. Guzel guzel de hayatindan cikarma cabasi yok. Aci vererek, bunu yaparken de beni umursamayarak yapiyor. Ben kahrolurken o hayatina yeni birilerini dahil ediyor. Bunu o soylemedi de ben tahmin ediyorum.
O mahkemesini yapmis beni yargilamis. İci rahat. Artik surundurme cabasi yok. Gozunun onunden kaybolmami istiyor.

Bence duçlu hissetmeni gerektirecek kadar önemli bir olay yok ortada aynı zamanda iki ay küs kalınıcak bir olayda yok
Bana da bahane arıyomuş gibi geldi seven biri gibi değil onun davranışları

Evet sevmeyen biri. Ne yapayim aldigi kararda, dusuncelerinde hakliligina sonuna kadar inaniyor. Ben de kendi yoluma bakmaliyim artik.

Aw bu adam tam bir istismarci, siz de saf ve temiz ruhlu bir hanimsiniz.
derhal BOSAYIN adamliktan! daha iyisini hak ediyorsunuz.
Kendinize iyi davranin lutfen.

Kesinlikle hatalı falan değilsin. Bu adam resmen senin üzerinde psikolojik baskı ve şiddet uyguluyor farkında değilsin. Bu tip erkeklerin tipik yöntemidir karşındaki adamcığın yaptığı. Adam bile diyemiyorum farkındaysan. Olgun bir ilişkide karşılıklı hatalar olur, sorunlar olur ama konuşarak halledilir. Karşında anaokulu çocuğu varmış gibi sen hatanı bul denmez. Kaldı ki şu tatil konusunda yazdığın şey asla bir hata ya da kusur değil. Bence hiç özür falan dileme. Kendin de demişsin arı vızıltısı etkisi yaratıyorum diye. Kendini o duruma düşürme. Adamın istediği zaten senin her durumda kendini haksızmış gibi hissetmen ve bunu başarmış da ama bundan sonra bunu engellemek senin elinde.

lütfen 2 sene sonra gel ve açtığın şu konuyu tekrar oku.
ne kadar saçma sapan şeylere katlanmaya çalıştığını ve ne kadar anlamsız bi ilişkiyi zorladığını ancak o zaman görebilirsin.adamın sende gönlü yok.seven insanlar aldatılıyor ama gene yüreğine taş basıp affediyor sevdiğini.sen nelerin derdine düşmüşsün.

bi an önce kendine çeki düzen ver bu hastalıklı ilişkiyi sil ve önüne bak.

Sizin söylediğiniz lafta zerrece bozulacak, kırılacak bir durum yok. İnsan parası olursa tatile gider olmazsa gidemez bu kadar basit. Bu adam sizi sevmiyor yoksa anlattığınız şey çok basit ve anlamsız. Başka biri ile görüşüyor olabilir, onunla olmazsa size geri dönecek yedekte tutuyor izlenimi yarattı bende.

Maas alan bir sevgilim var ama tatile gidelim dedigimde gidemiyoruz diye dusundu galiba.
Kapilari kapadi yüzüme zaten, ben de kirildigim davranislarini dusunup kendimi motive ediyorum.

Ya evet biliyorum artik, sevmiyor
Demistim onceki mesajlarimda, onun hayatinda deger verdigi bazi insanlarin ona yaptiginin zerresini yapmadim. Bilinçli bir sekilde ona zarar vermedim. Aldatmadim, saygisizlik yapmadim, ailesi ile iyiydim vs. Ama adam sevmeyince olmuyor, olmuyor.

Tamam yasarsam okurum insallah. insallah cok guzel bir durumda olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…