içim şişti :) Allah sana sabır versin.
Bu adamın sizi sevdğine dair bi emare var mı? Bu ne naz niyaz? Bende ne suç işlediniz de suçluluk duygusu ile ilgili başlık açtınız diye merak etmiştim. Neden ısrar ediyorsunuz etmeyin, yolunuza gidin hala kendinizde hata mı arıyorsunuz?
adam duygularını sömürmek için elinden geleni yapıyor bazı şeyler bahane
Acik konuşayım bu adam seni kendine yakistirmiyor(kendince). Yani algoritmayı çözersek sonuç şu olur bu adam seni sevmiyor.(adam diyorum lafta anlarsın ya). Ne demek param yok nasil dermissin? Ona neymiş? Sana harçlık mi veriyor ki bir ebeveyn edasıyla "param yok nasil dersin" diye hesap soruyor. Neden seni terkeden adama şans verdin kuzum... %99 sonuç belli iken. Neyse Allah'tan çabuk donmussun bu hatadan, bırak ne hali varsa görsün.
Canımın içi iki gözüm ne hatası yahu.. nerede hatan var bir ben mi göremedim ya. Bak tek bir yerde hatan var o da terkeden adama yargısız infazsiz donmek. Hatanın büyüğü o herifte. Sana böyle davranmaya hakkı yok, sevmiyorsa soylicekti. Lütfen senin hatan yok, böyle dusunme..Evet ya, benim de kelimelere dokmeye calistigim bu. Beni sevmiyor tamam. Sevmedigi icin de beni kendine yakistirmiyor.
Hayalindeki ya da idealindeki kadin degilim zaten, bir de ustune hata yapmaya curet ediyorum. Hatalarimi cok abartili goruyor cunku sevilmedigim icin hata yapmaya hakkim yok. Sevilseydim toleransli olurdu.
Ha bu arada sabretmis belli ki bazi şeylerim batsa da, ama nereye kadar, patladi işte
Canımın içi iki gözüm ne hatası yahu.. nerede hatan var bir ben mi göremedim ya. Bak tek bir yerde hatan var o da terkeden adama yargısız infazsiz donmek. Hatanın büyüğü o herifte. Sana böyle davranmaya hakkı yok, sevmiyorsa soylicekti. Lütfen senin hatan yok, böyle dusunme..
O ne derse desin boşver. Önemli olan senin ne dusundugun. :) Bunu da bugün ikidir yazıyorum ne tur bir paradoks bilmiyorum :)O, hata diyor ya canim. O yuzden oyle yazdim.
O ne derse desin boşver. Önemli olan senin ne dusundugun. :) Bunu da bugün ikidir yazıyorum ne tur bir paradoks bilmiyorum :)
bazı erkekler laf canbazı.nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama kadınların duygusal anlamda bam teline dokunup resmen hücre yıkımına uğratıyorlar.bence bizi çok iyi tanıyorlar.senide çözmüş dna nı çözer gibi çözmüş nasıl süründüreceğini bildiği için buralardan vuruyor.Tesekkurler. İste o kadar yasanmislik yüzünden bende dogru yanlis corba oldu. Rahat davranamiyorum. Bastan asagi yanlismis gibi hissediyorum.
bazı erkekler laf canbazı.nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama kadınların duygusal anlamda bam teline dokunup resmen hücre yıkımına uğratıyorlar.bence bizi çok iyi tanıyorlar.senide çözmüş dna nı çözer gibi çözmüş nasıl süründüreceğini bildiği için buralardan vuruyor.
Bence duçlu hissetmeni gerektirecek kadar önemli bir olay yok ortada aynı zamanda iki ay küs kalınıcak bir olayda yok
Bana da bahane arıyomuş gibi geldi seven biri gibi değil onun davranışları
Kesinlikle hatalı falan değilsin. Bu adam resmen senin üzerinde psikolojik baskı ve şiddet uyguluyor farkında değilsin. Bu tip erkeklerin tipik yöntemidir karşındaki adamcığın yaptığı. Adam bile diyemiyorum farkındaysan. Olgun bir ilişkide karşılıklı hatalar olur, sorunlar olur ama konuşarak halledilir. Karşında anaokulu çocuğu varmış gibi sen hatanı bul denmez. Kaldı ki şu tatil konusunda yazdığın şey asla bir hata ya da kusur değil. Bence hiç özür falan dileme. Kendin de demişsin arı vızıltısı etkisi yaratıyorum diye. Kendini o duruma düşürme. Adamın istediği zaten senin her durumda kendini haksızmış gibi hissetmen ve bunu başarmış da ama bundan sonra bunu engellemek senin elinde.Daha önce konu acmistim. Eski erkek arkadasim benim yazdigim vs. bir seyin canini sıktıgıni söyledi kac ay önce. Ben ogrenmek icin üstüne gidince ben mesaj ve iki kere arama yolu israr edince bir sure konusmak istemedigini , sonra konusacagini, yazmamami, aramamami biraz kirici bir sekilde dile getirdi. Bu durum iki ay once oldu, tabi ki konusmak icin bir adim atmadi. Ve buraya konu actigimda arkadaslar bunun bahane oldugunu, sessizce adamin ayrildigini söylediler ki ben de oyle dusunuyordum.
Aralarda nabzini yoklamak icin mesaj attim, sinirinin geçmediğini yazdi sadece. Geçen hafta bir gün benim teklifimle yine, yüz yüze geldik sonunda. Hatam degil hatalarimin oldugunu, bu konuyu konusmak istemedigini, bu hatalari benim bulmam gerektigini soyledi. Kendi soylerse olmazmis, ben daha cozememisim, baslangictaymisim. Benim icin normal olan bir sey onun icin anormalmis, kotu niyetli olmasam da. Ben ogrenmek istiyorum dedigimde, birini soyledi. Yazin tatile gitme durumumuz vardi. Ben ailemle bir yere gidecektim, git gel tatile gidelim dedi. Normalde bu benim hep istedigim bir sey ama benim bu kisi ile ilgili korkularim var, daha once arkadaslariyla ciktigimiz bir tatilde ayrildi sessizce benden. Surekli beni birakacakmis gibi bir travma var bende, tatile ciksak her sey mahvolacak diye korktum, bana yasattigi bazi şeylerden dolayi saglikli dusunemiyorum. Neyse ben niye oyle yaptim bilmiyorum, normalde bir ifade yollayip tamam demem gerekirken ben param olursa diye yaziverdim. Yoktu o sirada butcem ama bulurdum, para mevzusu olmamaliydi. O da ben veriririm dedi , ben de su an var dedim konu normalce kapandi. Ve ben donuste tatile gidecektim. Bu hep hayalini kurdugum bir seydi, illa ki gidecektim. Ama yaziverdim oyle, korkumdan galiba. Bu yazismadan sonra o gece uyuyamamis gecen hafta buluştuğumuzda söyledi. Nasil param yok dermisim. İşi olmayan sevgilisi olmus, o bile öyle dememis. Ben calisan biriymisim nasil param olmazmis, benden para isteyen mi varmis. Bunu yazmak benim icin normal, onun icin anormalmis. Beni tanimayan ama fikirlerine guvendigi insanlara benle ilgili kafasina takilan yerleri sormuş hepsi ona hak vermis. Demek ki dogru dusunuyormus. Tek bu da degilmis baska seyler de varmis. Bana magdur olan benim dedi gitti. Geçmişte cok aci cektim onunla ilgili olarak ve beni kirsa da bana tek bir iyi niyet gostermesi yetti. Cunku seviyordum. Ama o benim hatalarimi affedilmez buluyor, sevmedigi icin mi? Benim bazi şeylerim ona batiyor, onu rahatsiz ediyor demek ki. Yoksa hic caktirmayip, biriktirmezdi icinde.
Ben hataliyim o para konusunda tamam, basiretim baglandi sanki öyle yaziverdim. Suçlu hissettigim icin onun gonlunu almaya calistim ama bunu istemiyor. Sanki benden nefret ediyor, yazma ve arama dedi yine. Eger beni isteseydi sanirim ben bir adim atinca o da karsilik verirdi. Ama adam gönlünü almami da istemiyor. Ve whatsappta cok aktif oldugunu gordum. Belki biri ile görüşüyordur artik, bu durumda ben ona iyice batmisimdir. Beni artik istemedigi icin, bir başkasına odaklanmak istedigi icin benim ozurlerimin ve cabalarimin kiymeti yok, sadece ari vizildamasi etkisi yaratiyorum.
Bende dogru yanlış birbirine girdi, geçmişte onun bana yasattiklarindan dolayi korkumu yenemeden tedirgince iliski icindeydim. Sanirim iliski nasil yasanir artik bilemiyorum. Ne dogru ne yanlis? Her seyde o hakliymis gibi hissediyorum. Davranislarimin her biri kusurlu gibiymis gibu hissediyorum. O para mevzusunun suçlulugunu bastiramiyorum. Nasil böyle bir hata yaptim da onu uzdum diye icim yaniyor. Nasil başedeceğim bu sucluluk hissi ile? Cok istedigim tatil konusunda istemez tereddüt eder gibi göründüm. Kendimi affedemiyorum. O beni neden affetmek istemiyor?
Aw bu adam tam bir istismarci, siz de saf ve temiz ruhlu bir hanimsiniz.
derhal BOSAYIN adamliktan! daha iyisini hak ediyorsunuz.
Kendinize iyi davranin lutfen.
Kesinlikle hatalı falan değilsin. Bu adam resmen senin üzerinde psikolojik baskı ve şiddet uyguluyor farkında değilsin. Bu tip erkeklerin tipik yöntemidir karşındaki adamcığın yaptığı. Adam bile diyemiyorum farkındaysan. Olgun bir ilişkide karşılıklı hatalar olur, sorunlar olur ama konuşarak halledilir. Karşında anaokulu çocuğu varmış gibi sen hatanı bul denmez. Kaldı ki şu tatil konusunda yazdığın şey asla bir hata ya da kusur değil. Bence hiç özür falan dileme. Kendin de demişsin arı vızıltısı etkisi yaratıyorum diye. Kendini o duruma düşürme. Adamın istediği zaten senin her durumda kendini haksızmış gibi hissetmen ve bunu başarmış da ama bundan sonra bunu engellemek senin elinde.
lütfen 2 sene sonra gel ve açtığın şu konuyu tekrar oku.
ne kadar saçma sapan şeylere katlanmaya çalıştığını ve ne kadar anlamsız bi ilişkiyi zorladığını ancak o zaman görebilirsin.adamın sende gönlü yok.seven insanlar aldatılıyor ama gene yüreğine taş basıp affediyor sevdiğini.sen nelerin derdine düşmüşsün.
bi an önce kendine çeki düzen ver bu hastalıklı ilişkiyi sil ve önüne bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?