Sen ne yaparsan yap o başka bir kulp bulacaktı.
Bu kadar kör olmayın lütfen.
Kişi kendi değerini kendisi belirler.
Siz "ben de mi hata, ben mi yanlış yaptım" diye kendinizi yerken
değerlerinizi düşürerek alttan almaya devam ederek kendinizi haksız pozisyona koyuyorsunuz.
Hem de haklı noktada iken...
Paranın o an olmaması, güvensizlik hissiyatın için bir bahane uyduruyor olman bunlar senin hataların değil ki?
Benim cebimde kendime ait param yoksa, isterse hayatımdaki insan milyoner olsun, ben de bir adım atmam hiç bir yere.
Önce benim kendi güvencem önemlidir hayatta. Bu bu kadar basit...
Olay daha cok seni parasiz gormus de kacmis gibi duruyor kusura bakma da.
Nerden tutsan elinde kaliyor zaten.
''Calismayan sevgilim bile param yok demedi sen calisan insansin nasil paran olmaz?''
Bu cumle her seyi acikliyor.
kesinlikle oyle.zaten bir hatana takılı olsa oturur konusur ama yok sen bilmen lazım felan filan zaman kazanmıs (gerçek neyse soylememk için) uzak tutmaya calısmıs
seninle ilgili değil işte canım kendiyle boşverBaska hatalarim da varmis iste, bunlari daha konusmak istemiyormus. Bir de soylediklerimin dogruluguna inanmaz gibi davrandi arada. Nefret edecek hale geldim kendimden yalanci miyim, fesat miyim yoksa diye dusunmekten.
Birak allah askina arkadasim sunu ne hali varsa gorsun!!bide liste tutuyomus aklinda ne saniyor kendini?karsisinda 4 yasinda kucuk bir kiz mi var?omur torpusu bu bosver yoluna bak sen arkadasim...Kendimi rahat birakmama da kiziyormus zaten. Ama surekli analuz ediliyormusum, suc listeme yenileri ekleniyormus. Ben rahat olsam belki daha cok hatali hissettirecekti. Kafasi resetlendi resmen, yaptigim tum guzel seyler silindi.
Birak allah askina arkadasim sunu ne hali varsa gorsun!!bide liste tutuyomus aklinda ne saniyor kendini?karsisinda 4 yasinda kucuk bir kiz mi var?omur torpusu bu bosver yoluna bak sen arkadasim...
Zaten yaptigi davranislarindan ve soylediklerinden anlasiliyor,hic biseyi unutmadigina gore tutuyor demektir..hislerinde yanilmiyorsun sen ve lutfen hislerini dinle uzaklas bu adamdan..Dogru ifade edemedim sanirim o oyle bir sey demedi. Ben oyle hissettim. Suc listeme yenileri ekleniyormus analiz ediliyormusum.
Zaten yaptigi davranislarindan ve soylediklerinden anlasiliyor,hic biseyi unutmadigina gore tutuyor demektir..hislerinde yanilmiyorsun sen ve lutfen hislerini dinle uzaklas bu adamdan..
Boyle birinin gonlunude alma zaten:)sen birsey yapmadinki alasinCanim zaten pesimden kosmuyor ki. Diyorum ya uzak durmam icin elinden geleni yapti. Baska biri vardir. Uzak duruyorum, cunku gonlunun alinmasini istemedigini anladim.
adam seni cebinde tutuyor farkinda misin? baska adam mi yok? birak gitsin ayrica suclu falan degilsin ne var yani oyle yazdiysan. seni suclamaya calisiyor sen de izin vetiyordun ya birak yoluna devam et.Daha önce konu acmistim. Eski erkek arkadasim benim yazdigim vs. bir seyin canini sıktıgıni söyledi kac ay önce. Ben ogrenmek icin üstüne gidince ben mesaj ve iki kere arama yolu israr edince bir sure konusmak istemedigini , sonra konusacagini, yazmamami, aramamami biraz kirici bir sekilde dile getirdi. Bu durum iki ay once oldu, tabi ki konusmak icin bir adim atmadi. Ve buraya konu actigimda arkadaslar bunun bahane oldugunu, sessizce adamin ayrildigini söylediler ki ben de oyle dusunuyordum.
Aralarda nabzini yoklamak icin mesaj attim, sinirinin geçmediğini yazdi sadece. Geçen hafta bir gün benim teklifimle yine, yüz yüze geldik sonunda. Hatam degil hatalarimin oldugunu, bu konuyu konusmak istemedigini, bu hatalari benim bulmam gerektigini soyledi. Kendi soylerse olmazmis, ben daha cozememisim, baslangictaymisim. Benim icin normal olan bir sey onun icin anormalmis, kotu niyetli olmasam da. Ben ogrenmek istiyorum dedigimde, birini soyledi. Yazin tatile gitme durumumuz vardi. Ben ailemle bir yere gidecektim, git gel tatile gidelim dedi. Normalde bu benim hep istedigim bir sey ama benim bu kisi ile ilgili korkularim var, daha once arkadaslariyla ciktigimiz bir tatilde ayrildi sessizce benden. Surekli beni birakacakmis gibi bir travma var bende, tatile ciksak her sey mahvolacak diye korktum, bana yasattigi bazi şeylerden dolayi saglikli dusunemiyorum. Neyse ben niye oyle yaptim bilmiyorum, normalde bir ifade yollayip tamam demem gerekirken ben param olursa diye yaziverdim. Yoktu o sirada butcem ama bulurdum, para mevzusu olmamaliydi. O da ben veriririm dedi , ben de su an var dedim konu normalce kapandi. Ve ben donuste tatile gidecektim. Bu hep hayalini kurdugum bir seydi, illa ki gidecektim. Ama yaziverdim oyle, korkumdan galiba. Bu yazismadan sonra o gece uyuyamamis gecen hafta buluştuğumuzda söyledi. Nasil param yok dermisim. İşi olmayan sevgilisi olmus, o bile öyle dememis. Ben calisan biriymisim nasil param olmazmis, benden para isteyen mi varmis. Bunu yazmak benim icin normal, onun icin anormalmis. Beni tanimayan ama fikirlerine guvendigi insanlara benle ilgili kafasina takilan yerleri sormuş hepsi ona hak vermis. Demek ki dogru dusunuyormus. Tek bu da degilmis baska seyler de varmis. Bana magdur olan benim dedi gitti. Geçmişte cok aci cektim onunla ilgili olarak ve beni kirsa da bana tek bir iyi niyet gostermesi yetti. Cunku seviyordum. Ama o benim hatalarimi affedilmez buluyor, sevmedigi icin mi? Benim bazi şeylerim ona batiyor, onu rahatsiz ediyor demek ki. Yoksa hic caktirmayip, biriktirmezdi icinde.
Ben hataliyim o para konusunda tamam, basiretim baglandi sanki öyle yaziverdim. Suçlu hissettigim icin onun gonlunu almaya calistim ama bunu istemiyor. Sanki benden nefret ediyor, yazma ve arama dedi yine. Eger beni isteseydi sanirim ben bir adim atinca o da karsilik verirdi. Ama adam gönlünü almami da istemiyor. Ve whatsappta cok aktif oldugunu gordum. Belki biri ile görüşüyordur artik, bu durumda ben ona iyice batmisimdir. Beni artik istemedigi icin, bir başkasına odaklanmak istedigi icin benim ozurlerimin ve cabalarimin kiymeti yok, sadece ari vizildamasi etkisi yaratiyorum.
Bende dogru yanlış birbirine girdi, geçmişte onun bana yasattiklarindan dolayi korkumu yenemeden tedirgince iliski icindeydim. Sanirim iliski nasil yasanir artik bilemiyorum. Ne dogru ne yanlis? Her seyde o hakliymis gibi hissediyorum. Davranislarimin her biri kusurlu gibiymis gibu hissediyorum. O para mevzusunun suçlulugunu bastiramiyorum. Nasil böyle bir hata yaptim da onu uzdum diye icim yaniyor. Nasil başedeceğim bu sucluluk hissi ile? Cok istedigim tatil konusunda istemez tereddüt eder gibi göründüm. Kendimi affedemiyorum. O beni neden affetmek istemiyor?
Bana kinlenecegini hic hayal etmezdim. Onun kiymet verdigi insanlarin ,,kadin-erkek fark etmez,, ona yanlislarini biliyorum. Onlarin yaptiginin zerresini yapmadim. Onun istedigi gibi bir kadin olamadim bunun ofkesi belki.
Ve evet hayatinda biri var bence de.
Neden alttan aliyorsunuz onu hic anlamadim zaten. Boyle bi hatayi nasil yaptim falan diyorsunuz bir de. Param yok demek kadar dogak bir sey yok oysa.Evet bu sekilde alttan alarak onun ekmegine yag surmusum gibi hissediyorum. Alni ak ve huzurlu bir kalp ile yoluna devam ediyor.
Boyle birinin gonlunude alma zaten:)sen birsey yapmadinki alasin
Ya iste bakis acisi oyle onun. Ona gore anormal bir durummus onu yazmam.adam seni cebinde tutuyor farkinda misin? baska adam mi yok? birak gitsin ayrica suclu falan degilsin ne var yani oyle yazdiysan. seni suclamaya calisiyor sen de izin vetiyordun ya birak yoluna devam et.
Hic kimseye hakettiginden fazla deger vermemzliyiz isteİcim rahatliyor biraz.İşte fazla sevmenin zararlari.
Gözünün üstünde kaşında vardır senin
Bende senin kimliğini saklı tutarak KK'da arkadaşlarıma sordum. Nerede nasıl bir hata yapmış olabilirim diye... Durumu ve olayları tamamen objektif olarak değerlendirip 8/8 senin kusurlu olduğunu söylediler... Arkadaşalarınla birlikte toplu terapi almanızı önerdiler deyiver...
Adamdaki egoya bak ya...
Neden alttan aliyorsunuz onu hic anlamadim zaten. Boyle bi hatayi nasil yaptim falan diyorsunuz bir de. Param yok demek kadar dogak bir sey yok oysa.
Adam gozunun ustunde kas vara kadar getirmis olayi.
Haklisin degil, ne diyorsun ya sacma sapan seylere bahane buluyorsun param yoksa yoktur ve ben bunu soylerim. Param olmadan bi yere adim atmam tatile mi gelecegim bir de diyecektiniz ve bu adam da bu kadar hakli goremeyecekti kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?