- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
anladım bana da resmen aldattın damgası vurulmuştu benden hoşlanan biriyle normal muhabbet ettim diye ve bunu arkadaşlarına da öyle yansıtmıştı, herkes beni suçlamıştı. Herkes üstüme gelince bir an ben bile inanmıştım aldattığıma. Sonra parladım geç de olsa, tek tek özür dilediler.
Ben artık kendimi onun yerine koyuyorum. Mesela ona kızdım ama alttan almıyor beni kaybedeceğini bile bile. Ben olsam bu kadarcık şey için alttan alırdım diye düşünüyorum ki önceden olsa ben hatalıyım abarttım niye o kadar sert çıktım derdim.bir de arkadaşlar da çok önemli. Beni seviyor görünüp yanlış etkileyen de çok arkadaşım olmuş.
O konumdaki kişi de tekrar yazdı. Kendimi suçlamıyordum sadece üzgündüm, garip bi şekilde ona bağlı gibiyim. Benim sevdiğim ama internette bulamadığım bir dizi vardı onun yeni bölümünü indirmiş benim için. Gerek yoktu dedim.
Yine ne kadar değiştiğini göstercek şeyler anlattı kendiyle ilgili, eski günlerimizi anımsatıyor. Bir yandan da hikayelerime yorum yapmasına rağmen takip etmiyor sanki gizliyor gibi,gerçi ben de onu etmiyorum. Dönmicem gibi ama konuşmaya da devam ediyorum sanırım bunu da kesmem gerek artık
İşte o suçluluk hissin ağır bastığı için onu bile sorgular konuma getirmişler, birden fazla kişinin de baskısı olunca.
Arkadaşların suçluluk duygunda mı önemli anlamadım? Evet onu ben de düşünüyorum, karşı taraf pata küte meselelere dalıyor sonrasında hiç umru bile değil, ben bu pata küte şeylere cevap verince bile suçluluk duyuyorum.
Bence kes, böyle dönmeyeceğim, umrumda değil derken birden içine çekilirsen? Büyük nimet yapmamış ayrıca, benden istesen ben de indiriverirdim sana dizi bölümü, bunu da büyük bir şey gibi anlatmıyordur inşallah :)