- 27 Eylül 2021
- 146
- -7
- 11
- 28
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
OlmayacakBu çok büyük bir güven zedelemesi olsa bile hiçbirşey eskisi gibi olmaz.
Beni eşim de iyi tanır sen affederdin ama ben etmem dediBoyle bir seyi esiniz yapsaydi tavriniz ne olurdu?
Beni eşim de iyi tanır sen affederdin ma ben etmem dedi
Dualarım kabul olur mu onu bile bilmiyorum. Bu yüzle kimden ne isteyeyim kiBen eşinizin boşanacağını düşünmüyorum. Ama uzun süre eziyet edecektir size. Ama eminim içinde bir yerde de düşünüyordur ben ne yaptım da bu kadın bana bunu yaptı diye. Ben Allah belanızı versin tarzı birşey demiyorum hepimiz insanız maalesef yanlışlar yapabiliyoruz. İnsanlar öğrenerek büyüyorlar. Siz Allah’a dua edin inançlı biri iseniz.
Evet gösterirdi. Yani sırnaşıklığı harcinde sürekli nasıl olduğumu ne yaptığımı iyi olup olmadığımı sorar ilgilenirdiBirşey soracağım konuştuğun kişi sana ilgi gosteriyormuydu ?
Yazdığım mesajı tekrar okuyun düzenledimEvet gösterirdi. Yani sırnaşıklığı harcinde sürekli nasıl olduğumu ne yaptığımı iyi olup olmadığımı sorar ilgilenirdi
Hiç öyle şey olur mu. Allah yarattığını yalnız bırakır mi? Herkes hata yapabilir. Benim çok yakınım yaptı bu hatayı. Eşi çok ilgisizdi, onun bu boşluğunu farkeden biri kadının ilgisini çekti. Hata mu hata elbette. Keşke olmasa ama biz insanız. Erkek olsun kadın olsun hatalarımız var. Çok çok çok zor atlattılar. Adam eziyet etti bir müddet. Kadın yeter diyene kadar. O andan sonra adam kadının başkasına gidebileceğini evdeki minder olmadığını maalesef başka bir adamla kendisini aldatınca farketti. Ama düzeldiler. Herşey insanlar için. Elinizden geleni yapın tövbe edin. Allah Büyük.Dualarım kabul olur mu onu bile bilmiyorum. Bu yüzle kimden ne isteyeyim ki
Evet bazen ayarını kaçırdığı oluyodu, beni işten de bu oldu zaten. Son zamanlarda konuşmak istemediğini açıkça belli etmiş dün de konuşmayı bitirmiştimBirşey soracağım konuştuğun kişi sana ilgi gosteriyormuydu ?..
Yazmışsınız ilgi görmek cezbetti
Ardından küfürvari konuşuyor demişsiniz. Siz ilgiyi yanlış anlamissiniz
Allahım affetsin beni inşallah , ben de elimden ne gelirse yapacağıma söz verdim eşimeHiç öyle şey olur mu. Allah yarattığını yalnız bırakır mi? Herkes hata yapabilir. Benim çok yakınım yaptı bu hatayı. Eşi çok ilgisizdi, onun bu boşluğunu farkeden biri kadının ilgisini çekti. Hata mu hata elbette. Keşke olmasa ama biz insanız. Erkek olsun kadın olsun hatalarımız var. Çok çok çok zor atlattılar. Adam eziyet etti bir müddet. Kadın yeter diyene kadar. O andan sonra adam kadının başkasına gidebileceğini evdeki minder olmadığını maalesef başka bir adamla kendisini aldatınca farketti. Ama düzeldiler. Herşey insanlar için. Elinizden geleni yapın tövbe edin. Allah Büyük.
Eşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdır
Yakalandigin gün bitirdin yanıEvet bazen ayarını kaçırdığı oluyodu, beni işten de bu oldu zaten. Son zamanlarda konuşmak istemediğini açıkça belli etmiş dün de konuşmayı bitirmiştim
Cinsiyeti ne olursa olsun aldatanin kendisi karaktersizdir.Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Ilgi falan değil ya resmen yasak olan bir durumun verdigi o heyecan.Birşey soracağım konuştuğun kişi sana ilgi gosteriyormuydu ?..
Yazmışsınız ilgi görmek cezbetti
Ardından küfürvari konuşuyor demişsiniz. Siz ilgiyi yanlış anlamissiniz
Ilgi falan değil ya resmen yasak olan bir durumun verdigi o heyecan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?