Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşinizin boşanacağını düşünmüyorum. Ama uzun süre eziyet edecektir size. Ama eminim içinde bir yerde de düşünüyordur ben ne yaptım da bu kadın bana bunu yaptı diye. Ben Allah belanızı versin tarzı birşey demiyorum hepimiz insanız maalesef yanlışlar yapabiliyoruz. İnsanlar öğrenerek büyüyorlar. Siz Allah’a dua edin inançlı biri iseniz.

Dualarım kabul olur mu onu bile bilmiyorum. Bu yüzle kimden ne isteyeyim ki

Dualarım kabul olur mu onu bile bilmiyorum. Bu yüzle kimden ne isteyeyim ki
Hiç öyle şey olur mu. Allah yarattığını yalnız bırakır mi? Herkes hata yapabilir. Benim çok yakınım yaptı bu hatayı. Eşi çok ilgisizdi, onun bu boşluğunu farkeden biri kadının ilgisini çekti. Hata mu hata elbette. Keşke olmasa ama biz insanız. Erkek olsun kadın olsun hatalarımız var. Çok çok çok zor atlattılar. Adam eziyet etti bir müddet. Kadın yeter diyene kadar. O andan sonra adam kadının başkasına gidebileceğini evdeki minder olmadığını maalesef başka bir adamla kendisini aldatınca farketti. Ama düzeldiler. Herşey insanlar için. Elinizden geleni yapın tövbe edin. Allah Büyük.

Birşey soracağım konuştuğun kişi sana ilgi gosteriyormuydu ?..

Yazmışsınız ilgi görmek cezbetti

Ardından küfürvari konuşuyor demişsiniz. Siz ilgiyi yanlış anlamissiniz
Evet bazen ayarını kaçırdığı oluyodu, beni işten de bu oldu zaten. Son zamanlarda konuşmak istemediğini açıkça belli etmiş dün de konuşmayı bitirmiştim

Allahım affetsin beni inşallah , ben de elimden ne gelirse yapacağıma söz verdim eşime

Bunlar cözülebilecek seylerdi. Ama onu aldatarak resmem bombayi patlatmissiniz. Hakliyken haksiz durumu gectim, kendinizi yerle bir etmissiniz. Adam "pek begenmeyerek" konustugunuz aldatmayi hafifletmiyor

Cinsiyeti ne olursa olsun aldatanin kendisi karaktersizdir.

Boşanmayı teklif edin .

Bunu tek başınıza çözemezsiniz. Eşinize ya boşanalım yada terapi alalım teklifi ile gidin. Size işkence çektireceğine yüzde yüz eminim çünkü. Boşanırsanız yıllarca psikolojik şiddet görmezsiniz en azından, terapi alırsanız o da hatalarını görür. Ayrıca şu andan itibaren ne yapsa sindirecek sizi, gidip hayat kadınları ile beraber dahi olsa sesinizi çıkaramazsınız. O yüzden daha başındayken yolunuzu seçin.

Ben eşinizin yerinde olsam size bir daha asla güvenmezdim siz istediğiniz kadar yapmayacağım etmeyeceğim deseniz de bir kere güven sarsıldı. Evliliklerde karşılıklı güven çok önemli. Öncelikle neden başka biriyle görüşme isteği duydunuz bu insan sizin evli olduğunuzu biliyor muydu buna rağmen sizinle konuşması ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir. Ben kendi adıma söylemek gerekirse asla eşime güvenmezdim asla.

Suçlu olduğunuzu biliyorsunuz o zaman sonuçlarına katlanacaksınız. Bunu yapan hangi taraf olursa olsun cezanı çekmelidir. Eşiniz haklı ve ne karar vereceksede siz mecbur uymak zorundasınız. Sizinki sadece korku (çocuklarınızı kaybetme). Eşinizi çok sevseydiniz bu boşluğa düşmezdiniz. Bir kere yapan her zaman yapar diyorum. O yüzden eşinizin yerinde olsam boşardım sizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…