Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terapi yanlısı olmadı hiçbir zaman. Sorunlarımızı kendimiz çözeriz gerel yok derdi ama şuan kabul eder belki

ben size çok yumuşak şeyler yazamayacağım üzgünüm. çünkü aldatılan kadın olsaydı, burada altından girilip üstünden çıkılmıştı eşinizin emin olun. madem eşiniz size ve çocuklarınıza ilgi göstermezdi, sohbet muhabbet etmezdi, boşanırsanız babanız sizi öldürürdü sizde daha kötüsü olan aldatmayı mı seçtiniz? boşanırsam beni öldürürler diyen birinin aldatacağını hiç düşünmüyorum, toplumun yumuşak yeri olduğu için oradan vuruyorsunuz gibi geldi biraz, içinizi bilemem tabi ki. ben aldatmanın herhangi bir bahanesi olduğuna inanmıyorum. sadece arkadaşım olsun istedim diyorsunuz, sadece arkadaş olmayı isteyen biri hemcinsi olan biriyle de sohbet edebilirdi. benim bulunduğum yerde de çok arkadaşım var fakat sosyal medyadan tanıştığım farklı yerde oturan iki evli kadın arkadaşım var. amaç günlük muhabbet etmek değil mi? istediğimizde gayette ediyoruz. illa bir erkek arkadaş edinmeye gerek yok çünkü bu erkek arkadaş uzun yıllardır tanıdığınız gerçekten arkadaşınız olan biri değil. şu anki pişmanlığınız da yakalanmanızdan geliyor, yakalanmasanız engellendikten sonra sayfayı kapatacak ve hayatınıza devam edecektiniz. ben eşinizin yerinde olsam affetmezdim, sizin bahanelerinizde bana mantıklı gelmiyor.

Elbette güvenilmez ki oda güvenmeyecek biliyorum. Ama ben zamanla da olsa alamaz mıyım güvenini tekrar peki

Haklısınız, saygı duyarım ama herkes illaki tekrardan yapacak diye bi kaide var mı. Ben bundan sonra sadece önüme bakacağım Allahın huzurunda önce kendime söz verdim

Yani böyle bir dangozla konuşacak ne buldunuz bilmiyorum ki
Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değsin derler , bir ilgisizden bıkıp bir tofaşçi keko ile nasıl başını yakarsın
Ahlak mahlak buralara girmeyeceğim
Zira taşı en günahsız olan atmalı
Var mı yok
Yargılamiyorum ama realist düşünmen lazım
Kocan nasıl biri ?
Bunu hazmedebilir mi ?
Canımdan korkmuyorum gibi dramalara girme can herkese tatlıdır ..
Baban ayrı bir manyak öldürürüm ,keserim noluyor yani ..
Bu iki erkek olmadan hayatını kurabilir mısın ?
Yapamam, babama dönemem , kocamdan ayrılamam diyorsan sus..
Üstüne gitme , sadece sessiz kal.
Yaparım dimdik dururum diyorsan da evi terket
Tabii Paran pulun varsa
Sanmıyorum ki

Bayan arkadaş da edindim. Edinmeye çalıştım. Olan oldu bi bahanem yok gerçekten hatalıyım ve kabul ediyorum

Konu sahibi bence sen onu bırak şimdi napicaksin onu düşün ? Sana zarar verebilir diyorum şimdi değilse yarın ama elbet verir
Verecek olsa şimdi verirdi diye düşünüyorum. Ayrıca çocuklar hatrına annesiz kalmasınlar diye bişey yapmadığını da söyledi. Eğer dah da kötüye gidilirse başka çare yok boşanmaktan

Yaparım ederim demek burdan kolay elbette, iki çocukla bir düzen kurmk kolay olmayacaktır ama başarbileceğimi düşünüyorum. Param pulum neyim varsa eşime verdim. Kenarda hiçbişeyim yok maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…