- 27 Eylül 2021
- 146
- -7
- 11
- 28
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
İnşallahhh sağolunNe diyim inşallah sorunsuz atlatirsiniz
O günün sabahı kesmiştim. Maalesef başaramadım geç kaldım bişeylerePişman olsaydınız eşiniz yakalanmadan önce konuşmayı keserdinz
Maalesef son pişmanlık işe yaramıyor
Peki sayın konu sahibi,Elbette güvenilmez ki oda güvenmeyecek biliyorum. Ama ben zamanla da olsa alamaz mıyım güvenini tekrar peki
Şuan okuyorum. Son iki dersim kaldı kayıt yenilemek için para gerekecek ve ben bu durumda eşimden asla isteyemem. Büyük ihtimalle kalacağım derslerden ve okul yine uzayacak. Hali hazırda çocuk bakıyorum eşimin borçları var destek olmak için aldığım parayı ona veriyorumMeslek var mı ? Babanız böyle ise boşansanız nereye gideceksiniz ?
İnanın bilmiyorum, vicdan, merhamet, sevgi... Koyamadım adınıPeki sayın konu sahibi,
Karşınızdaki adama boşanmayıp kendinize bir şans tanımasını isteyerek kendi ellerinizle kendinizi nasıl bir ateşe attığınızın farkında mısınız?
Yarın istediği kadınla sizi aldatır, siz de gıkınızı çıkaramazsınız. Adamın eline koz verdiniz. Zamanla güven yerine gelmez ama olacak olanlar işte böyle senaryolar.
Siz böyle temelinden sarstığınız bir evliliğin devam etmesini neden istiyorsunuz?
Yani ablacım bilemiyorum o kadar sıkıntılı ki şu durumun. Afedersin ama iki ucu şeyli değnek. Keşke bu şartlar altında böyle tehlikeli bir işe hiç girişmeseydiniz.Şuan okuyorum. Son iki dersim kaldı kayıt yenilemek için para gerekecek ve ben bu durumda eşimden asla isteyemem. Büyük ihtimalle kalacağım derslerden ve okul yine uzayacak. Hali hazırda çocuk bakıyorum eşimin borçları var destek olmak için aldığım parayı ona veriyorum
Çok büyük hata tövbe edin dua edin elinizden başka birşey gelmez maalesef, karar eşinzin,O günün sabahı kesmiştim. Maalesef başaramadım geç kaldım bişeylere
Keşke demektrn inanın kafayı yicem. Keşke tek bir arkadaşım olmasaydı. Keşke tanıdıpım bir insan bile olmasaydı da bu duruma düşmeseydim yeterkiYani ablacım bilemiyorum o kadar sıkıntılı ki şu durumun. Afedersin ama iki ucu şeyli değnek. Keşke bu şartlar altında böyle tehlikeli bir işe hiç girişmeseydiniz.
Yok ya boşanmaz bu adam. Çünkü galiba aşklı meşkli konuşma olmamış telefondaki ile aranızda. Yanlis mi anladim ? Sadece arkadaş konuşmasını erkekler kendi için (bdv dan gördüğümüz kadarıyla) aldatma saymıyor. Sanırım sizin eşiniz de büyütmemesinin sebebi bu. Ama bu hali de tehlikeliAz önce geldi. Hazırlandı ve işe gitti. Ben bunları hak edecek ne yaptım diye sitem etti. Eskisi gibi olmayacağını söyledi
Affedilmeyi çok istiyorum hem eşim hem Allah katındaÇok büyük hata tövbe edin dua edin elinizden başka birşey gelmez maalesef, karar eşinzin,
Boşanmasanız bile uzun bi zaman toparlayamazsınz evliliğinizi
Evet herhangi bir sevgililik bir aşk falan kesinlikle yok. Bunu ona yapmamı haklı olarak kaldırmadı amaYok ya boşanmaz bu adam. Çünkü galiba aşklı meşkli konuşma olmamış telefondaki ile aranızda. Yanlis mi anladim ? Sadece arkadaş konuşmasını erkekler kendi için (bdv dan gördüğümüz kadarıyla) aldatma saymıyor. Sanırım sizin eşiniz de büyütmemesinin sebebi bu. Ama bu hali de tehlikeli
Yani hiç dışarı çıkmamanız hiç arkadaşınızın olmaması da normal bir durum değil.Keşke demektrn inanın kafayı yicem. Keşke tek bir arkadaşım olmasaydı. Keşke tanıdıpım bir insan bile olmasaydı da bu duruma düşmeseydim yeterki
Pismanlik yakalanmadan olur yalniz. Yakalandiktan sonra hissedilen korku ve endişedir. Umarim canınıza bir zarar gelmez. Sağ salim sekilde bosanirsiniz.
emine senmisinMerhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Sen daha fazla üzerine gidip geri tepmesine sebep olma. Sessizce kaderini bekle. Yeterince özür dilemişsin daha fazlası ters psikoloji ile ters teper.Evet herhangi bir sevgililik bir aşk falan kesinlikle yok. Bunu ona yapmamı haklı olarak kaldırmadı ama
Ona da alıştım bi süre sonra, ama eşim varken yok gibiydi ona alışamadım bir türlü. Bakın kendimi aklamaya çalışmıyorum eşime suç atmıyorum. Olanlar bu. O bana arkadaş eş dost herşey olsun istedimYani hiç dışarı çıkmamanız hiç arkadaşınızın olmaması da normal bir durum değil.
Ufak da olsa bir tebessüm etmedim değil sağolunemine senmisin
Az önce uzun uzun bir mesaj attım, konuşamadıklarımı söyledim. Daha da onun dediği gibi gözüne gözüküp sesimi duyurmam. Zamana bırakalım bakalım neler olacakSen daha fazla üzerine gidip geri tepmesine sebep olma. Sessizce kaderini bekle. Yeterince özür dilemişsin daha fazlası ters psikoloji ile ters teper.
Sordu. Ben yalnızdım diyebildim sadece başka bişey çıkamadı ağzımdanBence adam kendinde suç bulmamış olsa yani kocalik vazifesini yapmış olsa çoktan boşanma düşünürdü. Aldatmaya bahane olmaz elbet telefon arkadaşlığı da aldatmadir bence. Adam şu an iç muhasebede. Neden yaptın diye sordu mu sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?