Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elbette güvenilmez ki oda güvenmeyecek biliyorum. Ama ben zamanla da olsa alamaz mıyım güvenini tekrar peki
Peki sayın konu sahibi,
Karşınızdaki adama boşanmayıp kendinize bir şans tanımasını isteyerek kendi ellerinizle kendinizi nasıl bir ateşe attığınızın farkında mısınız?

Yarın istediği kadınla sizi aldatır, siz de gıkınızı çıkaramazsınız. Adamın eline koz verdiniz. Zamanla güven yerine gelmez ama olacak olanlar işte böyle senaryolar.

Siz böyle temelinden sarstığınız bir evliliğin devam etmesini neden istiyorsunuz?

Meslek var mı ? Babanız böyle ise boşansanız nereye gideceksiniz ?
Şuan okuyorum. Son iki dersim kaldı kayıt yenilemek için para gerekecek ve ben bu durumda eşimden asla isteyemem. Büyük ihtimalle kalacağım derslerden ve okul yine uzayacak. Hali hazırda çocuk bakıyorum eşimin borçları var destek olmak için aldığım parayı ona veriyorum

İnanın bilmiyorum, vicdan, merhamet, sevgi... Koyamadım adını

Yani ablacım bilemiyorum o kadar sıkıntılı ki şu durumun. Afedersin ama iki ucu şeyli değnek. Keşke bu şartlar altında böyle tehlikeli bir işe hiç girişmeseydiniz.

Yani ablacım bilemiyorum o kadar sıkıntılı ki şu durumun. Afedersin ama iki ucu şeyli değnek. Keşke bu şartlar altında böyle tehlikeli bir işe hiç girişmeseydiniz.
Keşke demektrn inanın kafayı yicem. Keşke tek bir arkadaşım olmasaydı. Keşke tanıdıpım bir insan bile olmasaydı da bu duruma düşmeseydim yeterki

Az önce geldi. Hazırlandı ve işe gitti. Ben bunları hak edecek ne yaptım diye sitem etti. Eskisi gibi olmayacağını söyledi
Yok ya boşanmaz bu adam. Çünkü galiba aşklı meşkli konuşma olmamış telefondaki ile aranızda. Yanlis mi anladim ? Sadece arkadaş konuşmasını erkekler kendi için (bdv dan gördüğümüz kadarıyla) aldatma saymıyor. Sanırım sizin eşiniz de büyütmemesinin sebebi bu. Ama bu hali de tehlikeli

Evet herhangi bir sevgililik bir aşk falan kesinlikle yok. Bunu ona yapmamı haklı olarak kaldırmadı ama

emine senmisin

Yani hiç dışarı çıkmamanız hiç arkadaşınızın olmaması da normal bir durum değil.
Ona da alıştım bi süre sonra, ama eşim varken yok gibiydi ona alışamadım bir türlü. Bakın kendimi aklamaya çalışmıyorum eşime suç atmıyorum. Olanlar bu. O bana arkadaş eş dost herşey olsun istedim

Sen daha fazla üzerine gidip geri tepmesine sebep olma. Sessizce kaderini bekle. Yeterince özür dilemişsin daha fazlası ters psikoloji ile ters teper.
Az önce uzun uzun bir mesaj attım, konuşamadıklarımı söyledim. Daha da onun dediği gibi gözüne gözüküp sesimi duyurmam. Zamana bırakalım bakalım neler olacak

Bence adam kendinde suç bulmamış olsa yani kocalik vazifesini yapmış olsa çoktan boşanma düşünürdü. Aldatmaya bahane olmaz elbet telefon arkadaşlığı da aldatmadir bence. Adam şu an iç muhasebede. Neden yaptın diye sordu mu sana ?

Sordu. Ben yalnızdım diyebildim sadece başka bişey çıkamadı ağzımdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…