Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın ağzı küfürlü imiş ne sekilde ilgi gösteriyordu merak ettim acık ası?!?!

Valla kendiniz kaşınmoşsınız
Haklısınız biliyorum. Başlarda gayet ilgiliydi. Son tavırlarından bende rahatsızdım ve uzaklaşmıştım o da farkındaydı. Konuşmayı o gün yani dün sonlandırmıştık. Ama işte her şey denk geldi

Selamlar..
Tabiki aldatmak güzel birsey degil. Ama Bence Kendini Sorgulamalisin, neden yaptim bunu? Evliliginde birseyin Eksik olmali. Eksik olmasaydi eger aldatmazdin, gerci aldatmakta diyemem, kuzura bakmayin kizlar. Sadece Arkadas edinildi, hic bir sekilde iliski vs düsünülmedi anladigim kaderiyla.

Evli sadece sevgi ile demek olmiyor.. ilgi, deger, evin icinde Huzur vs demek oliyor. Bunlar olmayinca Boslukta buliyor kendini Insan. Galiba ailende cevrende o ilgiyi veremedi. Her insan bir bosluga düserse baska seylere tutulur, biri gezmek diger arkadas edinmek, digeride biriiyle bulusup aldtmak

Üzgünüm Kendi yorumum eşi her ilgisiz olan kadın aldatsa ortalıkta aldatmayan hiçbir kadın kalmaz :) bu bir bahane asla olamaz, olan olmuş yaptığınızı arkasında durun güzellikle ayrılın, sanmıyorum ama çocuklar sizde kalacaksa da boşandıktan sonra kendinize çeki düzen verin bari çocuklarınızı düşünün hatta tavsiyem babaları iyi bir babaysa ona bırakın siz aradığınız ilgiyi bulana kadar takilin

Üzgünüm ama bulunduğunuz durum bir erkeğin kolay kolay affedebileceği bir durum değil, affetse bile eskisi gibi olabileceğine siz inanıyor musunuz? Böyle maceralara yeltenmeden sonuçlarını düşünmek gerekir, 2 çocuk annesi olarak da “yakalanma” ihtimalini eminim düşünmüşsünüz, bunu göze alarak görüşmüşsünüzdür. Size sadece “şans” diliyorum, ihtiyacınız olacak

Bazen boşanın falan diyince arkadaşlar kızıyor ama tehditle de ancak buraya kadar geliyor. Babanız ölümle tehdit edip durmuş da ölseniz ne olacak iki çocuk annesiz kalacak. Keşke bu yollara girmeden buraya yazsaymışsınız. Sorunları çözmek yerine başka yollara gidince haklıyken haksız hale düşülüyor, KK hanımları sayfalarca yazmış ben tekrarlamayayım.

Şimdi aslında sizin için en iyi olasılık anlaşmalı boşanma. Tabi aldattınız diye velayet otomatikman babaya verilmez hukuki olarak çocuğun iyiliği için karşı çıkabilirsiniz yalnız ailenizin haberi olunca tepkisinden korkuyorum. Eşinizle kavga etmeniz akıllı bir hareket olmaz.

Babanız sorarsa ortak karar aldık yürütemedik denilecek, zaten eşiniz olay anında bile kendini tutmuş babanızın yapısını da biliyordur.

Şu anda zaman verip kafasını toparlamasını bekleyin.
Ne kadar sakin kalıp paylaşımı konuşabilirseniz o kadar iyi. Bittiğine dair mesajları görmediyse gösterilebilir o zaman belki biraz daha sakinleşebilir ama “belki”.

Çocukların bu süreci yönetiminde nasıl davranılacağı konusunu pedagogla beraber konuşun, çocukların haberi olmalı mı, olacaksa nasıl ne zaman olmalı gibi detayları sorun öğrenin.

Evliliğin dibinde dinamit patlamış olabilir ancak sorumlu anne babalar olarak ancak birbirinizden boşanırsınız çocuklardan değil. Bu süreci ne kadar medeni şekilde yürütebilirseniz o kadar iyi olacak, destek istemekten çekinmeyin.

Ben yargılamayacağım can güvenliğinizden emin değilim..
Erkek aldatınca iki ağlayıp boşanılıyor
Kadın aldatılınca canından oluyor
Aldatma her iki taraf içinde şerefsizlik.

Olması gereken boşanmanız. Şiddet ya da ölüm olmadan.
Eşiniz de kendi hayatına bakmalı, siz de..

Teknoloji dunyasindayiz. Her uygulamanin engellemek için bir fonksiyonu var. Siz aralik kapi birakmişsiniz. Ben birinin her defasinda yeni yeni açdigi 5 facebook hesabini engelledigimi biliyorum. O zaman evli bile degildim. En sonunda pes etti. Ben evliyken yeniden yazdi başka hesapla. Yine de mesajina bile girmeden engelledim. Hatanizi anlamişsiniz yargilamak bize dusmez. Sadece eşinize ve kendinize zaman taniyin.

Sizin çocuklarınızı umursadığınızı düşünmüyorum en başta boşanırsan öldürürüm diyen babanızdan korkudan aldatmazdınız. Ayrıca ver silahı öldüreyim kendimi , babam leşimi köpeklere yedirir falan ?? Çok değişik bir insansınız keşke çocuğunuz olmasaydı bu hikayede bir tek olan olanlara olmuş

Bu ilgi hoşuma gitti diyen insanları zerre kadar anlamıyorum. Öldürürüm lafı çok yanlış orası kesin ama siz de sadakatli bir insan değilsiniz.

Bu duygusal boşluk dediğiniz şey nedir ya?
Ben gerçekten anlamıyorum bunu.. Adam aldatır aynısını söyler, kadın aldatır aynısı… 2 tane kız annesinin keşke onlara tutunarak doldursaydın “duygusal boşluğunu”.
Sen kocanı aldatmışsın, adamdan ne bekliyorsun artık, ayrıca yakalanmasan konuşacaktında
Erkek olsun kadın olsun aldatan herkes basiretsizdir.

eşiniz bunu yapsa, 1 kere yapan gene yapar derdik.
bence erkeğin kaldırması daha zor diye birşey de yok. aldatmak insanın kendisiyle alakalı. kadın da erkek de böyle birşeye aynı tepkiyi vermeli.
Çocuklarım olmasa bir dk suratına bile bakmazdım dedi. Artık eskisi gibi olmamı bekleme yanıma gelme, konuşma dokunma görmek istemiyorum seni gördükçe sesini duydukça her şey aklıma geliyo dedi

Çocuklarım olmasa bir dk suratına bile bakmazdım dedi. Artık eskisi gibi olmamı bekleme yanıma gelme, konuşma dokunma görmek istemiyorum seni gördükçe sesini duydukça her şey aklıma geliyo dedi

yani ne olursa olsun artık zihninde başka bir adamla sizi kurguladı. istediğiniz kadar görüşmedik deyin, emin olamaz bundan.

Sanırım bi boşanma olmayacak ama hiçbirşey de eskisi gibi olmayacak. Beni düşman belleyip yüzüme bile bakmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…