- 27 Eylül 2021
- 146
- -7
- 11
- 28
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Haklısınız biliyorum. Başlarda gayet ilgiliydi. Son tavırlarından bende rahatsızdım ve uzaklaşmıştım o da farkındaydı. Konuşmayı o gün yani dün sonlandırmıştık. Ama işte her şey denk geldiAdamın ağzı küfürlü imiş ne sekilde ilgi gösteriyordu merak ettim acık ası?!?!
Valla kendiniz kaşınmoşsınız
Haklısınız. Soruyorum kendime de soruyorum neden yaptım ki rahat mı battı sanki. Ama veremiyorum cevap. Buna verilebilecek bi cevap yok maalesef
Ben karaktersizlik yaptım işterahat değilmişsiniz ki onu anladım. ama çare aldatmak olmamalı. ayrılmalıydınız.
Ne deseniz haklısınız, buna verebilecek bir cevabım yokBu eşimi sevdim ama yaptım nasıl oluyor ya bi tarif eder misiniz?
Ben karaktersizlik yaptım işte
Teknoloji dunyasindayiz. Her uygulamanin engellemek için bir fonksiyonu var. Siz aralik kapi birakmişsiniz. Ben birinin her defasinda yeni yeni açdigi 5 facebook hesabini engelledigimi biliyorum. O zaman evli bile degildim. En sonunda pes etti. Ben evliyken yeniden yazdi başka hesapla. Yine de mesajina bile girmeden engelledim. Hatanizi anlamişsiniz yargilamak bize dusmez. Sadece eşinize ve kendinize zaman taniyin.Ben konuşmayı bi kaç kez bitirmiştim. Tekrar yazmıştı. Can sıkıntısıyla cevap vermiştim. O bile farkındaydı konuşmak istemiyosun belli falan demişti. Son mesajı bile sana bir daha yazarsam ben de adam değilimdi hatta. Bi ilişki ya da uzun süreli bi görüşme olmadı
Bu duygusal boşluk dediğiniz şey nedir ya?Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Çocuklarım olmasa bir dk suratına bile bakmazdım dedi. Artık eskisi gibi olmamı bekleme yanıma gelme, konuşma dokunma görmek istemiyorum seni gördükçe sesini duydukça her şey aklıma geliyo dedieşiniz bunu yapsa, 1 kere yapan gene yapar derdik.
bence erkeğin kaldırması daha zor diye birşey de yok. aldatmak insanın kendisiyle alakalı. kadın da erkek de böyle birşeye aynı tepkiyi vermeli.
Çocuklarım olmasa bir dk suratına bile bakmazdım dedi. Artık eskisi gibi olmamı bekleme yanıma gelme, konuşma dokunma görmek istemiyorum seni gördükçe sesini duydukça her şey aklıma geliyo dedi
Sanırım bi boşanma olmayacak ama hiçbirşey de eskisi gibi olmayacak. Beni düşman belleyip yüzüme bile bakmayacakSelamlar..
Tabiki aldatmak güzel birsey degil. Ama Bence Kendini Sorgulamalisin, neden yaptim bunu? Evliliginde birseyin Eksik olmali. Eksik olmasaydi eger aldatmazdin, gerci aldatmakta diyemem, kuzura bakmayin kizlar. Sadece Arkadas edinildi, hic bir sekilde iliski vs düsünülmedi anladigim kaderiyla.
Evli sadece sevgi ile demek olmiyor.. ilgi, deger, evin icinde Huzur vs demek oliyor. Bunlar olmayinca Boslukta buliyor kendini Insan. Galiba ailende cevrende o ilgiyi veremedi. Her insan bir bosluga düserse baska seylere tutulur, biri gezmek diger arkadas edinmek, digeride biriiyle bulusup aldtmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?