- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.354
- 548
- 29
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Normalde çocuklarıyla fazla ilgili bir bba değildir. İşten gelsikten sonra sarılır öper. O kadar sonrasında en basit örneğini vereyim ben ya da çocuklar fark etmez neşeyle kahkaha atsak dahi bağırmayın diye kızar. Şu an benimle iletişim kurmuyo. Ne düşündüğünü bilemiyorum o yüzdenÜzgünüm Kendi yorumum eşi her ilgisiz olan kadın aldatsa ortalıkta aldatmayan hiçbir kadın kalmaz :) bu bir bahane asla olamaz, olan olmuş yaptığınızı arkasında durun güzellikle ayrılın, sanmıyorum ama çocuklar sizde kalacaksa da boşandıktan sonra kendinize çeki düzen verin bari çocuklarınızı düşünün hatta tavsiyem babaları iyi bir babaysa ona bırakın siz aradığınız ilgiyi bulana kadar takilin
Teşekkür ediyorumÜzgünüm ama bulunduğunuz durum bir erkeğin kolay kolay affedebileceği bir durum değil, affetse bile eskisi gibi olabileceğine siz inanıyor musunuz? Böyle maceralara yeltenmeden sonuçlarını düşünmek gerekir, 2 çocuk annesi olarak da “yakalanma” ihtimalini eminim düşünmüşsünüz, bunu göze alarak görüşmüşsünüzdür. Size sadece “şans” diliyorum, ihtiyacınız olacak
Çok teşekkür ediyorum. Ortalık biraz durulduğunda konuşup bi karara varabiliriz ancak sanırım. Şuan beni görmeye bile tahammülü yokBazen boşanın falan diyince arkadaşlar kızıyor ama tehditle de ancak buraya kadar geliyor. Babanız ölümle tehdit edip durmuş da ölseniz ne olacak iki çocuk annesiz kalacak. Keşke bu yollara girmeden buraya yazsaymışsınız. Sorunları çözmek yerine başka yollara gidince haklıyken haksız hale düşülüyor, KK hanımları sayfalarca yazmış ben tekrarlamayayım.
Şimdi aslında sizin için en iyi olasılık anlaşmalı boşanma. Tabi aldattınız diye velayet otomatikman babaya verilmez hukuki olarak çocuğun iyiliği için karşı çıkabilirsiniz yalnız ailenizin haberi olunca tepkisinden korkuyorum. Eşinizle kavga etmeniz akıllı bir hareket olmaz.
Babanız sorarsa ortak karar aldık yürütemedik denilecek, zaten eşiniz olay anında bile kendini tutmuş babanızın yapısını da biliyordur.
Şu anda zaman verip kafasını toparlamasını bekleyin.
Ne kadar sakin kalıp paylaşımı konuşabilirseniz o kadar iyi. Bittiğine dair mesajları görmediyse gösterilebilir o zaman belki biraz daha sakinleşebilir ama “belki”.
Çocukların bu süreci yönetiminde nasıl davranılacağı konusunu pedagogla beraber konuşun, çocukların haberi olmalı mı, olacaksa nasıl ne zaman olmalı gibi detayları sorun öğrenin.
Evliliğin dibinde dinamit patlamış olabilir ancak sorumlu anne babalar olarak ancak birbirinizden boşanırsınız çocuklardan değil. Bu süreci ne kadar medeni şekilde yürütebilirseniz o kadar iyi olacak, destek istemekten çekinmeyin.
Ne yazismistiniz? Neleri gördü?Çok teşekkür ediyorum. Ortalık biraz durulduğunda konuşup bi karara varabiliriz ancak sanırım. Şuan beni görmeye bile tahammülü yok
Haklısınız, cahilliğime, boşluğuma ya da herhangi bişeye sığınmak benim için bi çözüm değil. Hayırlısı olsun inşallahBu duygusal boşluk dediğiniz şey nedir ya?
Ben gerçekten anlamıyorum bunu.. Adam aldatır aynısını söyler, kadın aldatır aynısı… 2 tane kız annesinin keşke onlara tutunarak doldursaydın “duygusal boşluğunu”.
Sen kocanı aldatmışsın, adamdan ne bekliyorsun artık, ayrıca yakalanmasan konuşacaktında
Erkek olsun kadın olsun aldatan herkes basiretsizdir.
Beni istediğine özlediğine değinen, benim onu sürekli erteleyip, konuşmak istemediğime hep bi bahanem olduğuna geçiştirdiğime dair sitem mesajları. Bide normal günlük konuşmalarNe yazismistiniz? Neleri gördü?
Bosanin bence adam affetse bile sen kendini affetme.Beni istediğine özlediğine değinen, benim onu sürekli erteleyip, konuşmak istemediğime hep bi bahanem olduğuna geçiştirdiğime dair sitem mesajları. Bide normal günlük konuşmalar
Profil resmini koymak istememiştim, kaydet butonuna basmadım ama kaldı orda tekrardan uğraşmak istemedim. Fotoğraf koymak istemekteki amacımsa fake oşduğum düşünülmesin diyeydi ma tam tersi oldu sanırımCok üzgün cok pişmansiniz evliliğiniz tehlikede buraya üye oluyorsunuz konu açmak için o arada profil resmide Koyuyorsunuz ben üye olduktan aylar sonra koymuştum siz bu psikolojiyle bunu nasıl akıl ettiniz bana inandırıcı gelmedi hiç bu konu
Öyle de olacak zatenBosanin bence adam affetse bile sen kendini affetme.
Yani?Eşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdır
Gerçekten koyduğunuz garip fotoğraf zaten hiç öyle olduğunuzu düşündürmuyoProfil resmini koymak istememiştim, kaydet butonuna basmadım ama kaldı orda tekrardan uğraşmak istemedim. Fotoğraf koymak istemekteki amacımsa fake oşduğum düşünülmesin diyeydi ma tam tersi oldu sanırım
Az önce geldi. Hazırlandı ve işe gitti. Ben bunları hak edecek ne yaptım diye sitem etti. Eskisi gibi olmayacağını söylediBunları yaparken birgün yakanacaginizi bilmiyormusunuz çok merak ediyorum
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşuna dememişler.ben buna inanıyorum
Son olarak o evden derhal çıkın.caniniza kast edebilir.simdi geçen her sanise bile kendini daha çok dolduruyordur.
Hayır tabiki asla değil, amacım kılıf uydurmak da değil ben olnı söyledim sadeceYani?
Aldatmaya gerekçe mi?
Erkeklerin ‘kadınlık yapmıyor, kendine ve bana ilgi göstermiyor anca iş güçle ilgileniyor’ demesi gibi bir şey.
Yaptığınıza kılıf uydurmayın, aldatmışsınız!!!
Az önce geldi. Hazırlandı ve işe gitti. Ben bunları hak edecek ne yaptım diye sitem etti. Eskisi gibi olmayacağını söyledi
Önüme ilk ne geldiyse onu koydum. Teşekkür ederim fikriniz için. Sanırım haklısınızGerçekten koyduğunuz garip fotoğraf zaten hiç öyle olduğunuzu düşündürmuyo
Çok üzgünüm gerçektenZaten eskisi gibi olmaz .elbet acısını çıkarır onun bir kavga esnasında boşanmaniz sizin hayriniza
Çok üzgünüm gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?