Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunları yaparken birgün yakanacaginizi bilmiyormusunuz çok merak ediyorum

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşuna dememişler.ben buna inanıyorum

Son olarak o evden derhal çıkın.caniniza kast edebilir.simdi geçen her sanise bile kendini daha çok dolduruyordur.

Normalde çocuklarıyla fazla ilgili bir bba değildir. İşten gelsikten sonra sarılır öper. O kadar sonrasında en basit örneğini vereyim ben ya da çocuklar fark etmez neşeyle kahkaha atsak dahi bağırmayın diye kızar. Şu an benimle iletişim kurmuyo. Ne düşündüğünü bilemiyorum o yüzden

Teşekkür ediyorum

Çok teşekkür ediyorum. Ortalık biraz durulduğunda konuşup bi karara varabiliriz ancak sanırım. Şuan beni görmeye bile tahammülü yok

Haklısınız, cahilliğime, boşluğuma ya da herhangi bişeye sığınmak benim için bi çözüm değil. Hayırlısı olsun inşallah

Cok üzgün cok pişmansiniz evliliğiniz tehlikede buraya üye oluyorsunuz konu açmak için o arada profil resmide Koyuyorsunuz ben üye olduktan aylar sonra koymuştum siz bu psikolojiyle bunu nasıl akıl ettiniz bana inandırıcı gelmedi hiç bu konu

Profil resmini koymak istememiştim, kaydet butonuna basmadım ama kaldı orda tekrardan uğraşmak istemedim. Fotoğraf koymak istemekteki amacımsa fake oşduğum düşünülmesin diyeydi ma tam tersi oldu sanırım

Yani?
Aldatmaya gerekçe mi?
Erkeklerin ‘kadınlık yapmıyor, kendine ve bana ilgi göstermiyor anca iş güçle ilgileniyor’ demesi gibi bir şey.

Yaptığınıza kılıf uydurmayın, aldatmışsınız!!!

Profil resmini koymak istememiştim, kaydet butonuna basmadım ama kaldı orda tekrardan uğraşmak istemedim. Fotoğraf koymak istemekteki amacımsa fake oşduğum düşünülmesin diyeydi ma tam tersi oldu sanırım
Gerçekten koyduğunuz garip fotoğraf zaten hiç öyle olduğunuzu düşündürmuyo

Az önce geldi. Hazırlandı ve işe gitti. Ben bunları hak edecek ne yaptım diye sitem etti. Eskisi gibi olmayacağını söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…